Montreal Canadiens - Boston Bruins

Analizy ekspertów z wysokim yieldem na NHL i inne ligi hokejowe na świecie. Wejdź i przeczytaj najlepsze typy bukmacherskie hokeja.
Regulamin forum
Hokej

Hokej na lodzie to sportowa gra zespołowa rozgrywana na lodowisku. Z wiadomych względów jest popularna na północy, ale i w Polsce mamy swoich reprezentantów. Interesujesz się hokejem? Szukasz typy hokej? Albo sam oferujesz typy hokej? Dobrze trafiłeś.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na hokej na świecie oraz profesjonalne analizy spotkań hokeja. Wszystko za darmo.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarz hokeja, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy hokej.
ODPOWIEDZ
WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 15-02-2012, 16:40

16-02-12 01:35
Spotkanie: Montreal Canadiens - Boston Bruins
Mój Typ: Boston Bruins ML
Kurs: 1,83
:pinna:

Według bukmacherów w tym spotkaniu trudno wskazać faworyta i tutaj się całkowicie z nimi zgadzam jednak uważam, że drużyna przyjezdna Boston Bruins ma tutaj minimalnie większe szanse nawet jak gra na wyjeździe z takim zespołem jakim jest Montreal Canadiens. Drużyna gospodarzy na swoich sześć ostatnich meczy wygrała 4 mecze a swój ostatni trochę niespodziewanie przegrała z Caroliną 3:5 i to spotkanie zakończyło dobrą serię drużyny Montreal Canadiens która trwała przez dłuższy czas bo były to cztery wygrane z rzędu. Jeśli chodzi o statystyki Boston Bruins czyli mojego dzisiejszego faworyta to tutaj jest już gorzej bo na sześć swoich meczy mają tylko dwie wygrane, tak się też składa, że Boston Bruins gra lepiej w spotkaniach wyjazdowych a takie spotkanie właśnie dzisiaj jest. Jednak wybrałem Boston Bruins ponieważ w swoich ostatnich 10 spotkaniach na wyjazdach nie mieli dwóch porażek z rzędu, a wygrywają na wyjazdach co drugie spotkanie a takim spotkaniem będzie właśnie ten mecz.

Awatar użytkownika
Ralf1022

Post autor: Ralf1022 » 15-02-2012, 23:19

Typ: 1 (Moneylines)
Kurs: 2,09
Stawka: 4/10
Bukmacher: :pinna:

O godz. 1:30 w Montrealu miejscowe Canadiens zagrają z Bostonem Bruins. Obie drużyny grały ze sobą w obecnym sezonie już 5 razy, z czego dwa początkowe mecze wygrali hokeiści Montrealu (na wyjeździe 2-1, u siebie 4-2), a trzy kolejne drużyna Bostonu (na wyjeździe 1-0, u siebie 3-2 i 2-1). Wszystkie te mecze zakończyły się w trzech tercjach, jednak w prawie każdym z nich wygrana była z przewagą jednej bramki. Obecnie w zdecydowanie lepszej formie są hokeiści Montrealu, którzy w lutym wygrali 4 mecze, w tym dwa na własnym lodowisku z Winnipeg Jets 3-0 i Pittsburghiem Penguins po karnych 3-2. Ostatnio hokeistom Montrealu przytrafiła się porazka na własnym lodowisku z CAroliną Hurricanes 5-3. Boston jest w znacznie gorszej formie, gdyż w tym miesiącu wygrał tylko 2 mecze. W lutym w wyjazdowych spotkaniach zdobył 2 punkty, wygrywając z Waszyngtonem Capitals 4-1, a trzy dni później przegrywając aż 6-0 z Buffalo Sabres. Obie druzyny należą do Dywizji Północno-Wschodniej i trzeba przyznac, że Boston z pozostałymi druzynami z tejże dywizji radzi sobie świetnie (12-3-0), jednak jak napisałem powyżej Boston z Montrealem jak wygrywał w tym sezonie to nieznacznie, więc biorac pod uwagę kiepską formę Niedźwiadków w ostatnim czasie, na zwycięzce typuję gospodarzy.

Awatar użytkownika
Ralf1022

Post autor: Ralf1022 » 16-02-2012, 07:50

Typ: 1 (Moneylines)
Kurs: 2,09
Stawka: 4/10
Bukmacher: :pinna:
:minus:
Montreal Canadiens - Boston Bruins 3-4 Final SO

WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 16-02-2012, 11:41

16-02-12 01:35
Spotkanie: Montreal Canadiens - Boston Bruins
Mój Typ: Boston Bruins ML
Kurs: 1,83
:pinna:

Według bukmacherów w tym spotkaniu trudno wskazać faworyta i tutaj się całkowicie z nimi zgadzam jednak uważam, że drużyna przyjezdna Boston Bruins ma tutaj minimalnie większe szanse nawet jak gra na wyjeździe z takim zespołem jakim jest Montreal Canadiens. Drużyna gospodarzy na swoich sześć ostatnich meczy wygrała 4 mecze a swój ostatni trochę niespodziewanie przegrała z Caroliną 3:5 i to spotkanie zakończyło dobrą serię drużyny Montreal Canadiens która trwała przez dłuższy czas bo były to cztery wygrane z rzędu. Jeśli chodzi o statystyki Boston Bruins czyli mojego dzisiejszego faworyta to tutaj jest już gorzej bo na sześć swoich meczy mają tylko dwie wygrane, tak się też składa, że Boston Bruins gra lepiej w spotkaniach wyjazdowych a takie spotkanie właśnie dzisiaj jest. Jednak wybrałem Boston Bruins ponieważ w swoich ostatnich 10 spotkaniach na wyjazdach nie mieli dwóch porażek z rzędu, a wygrywają na wyjazdach co drugie spotkanie a takim spotkaniem będzie właśnie ten mecz.
:plus: :plus: :plus:

ODPOWIEDZ