Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Od 4 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 150 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.

Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Poprzedni temat :: Następny temat
100 PLN za darmo od Bwin
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10

Wysłany: Sob Gru 08, 2007 15:13   
Uwaga - BWIN przymierza sie chyba do zakonczenia akcji bonusowej - bannery nie wyswietlaja juz informacji o bonusie.

Wciaz jednak mozecie 100 pln za darmo otrzymac, trzeba jednak sie rejestrowac przez podany ponizej link tekstowy:

Link bonusowy - KLINKNIJ i zarejestruj się by móc otrzymać bonus 100 pln w Bwin

Kicza 
Pride of the North

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: Wto Gru 11, 2007 14:37   
Mam pytanie:
Dostałem dziś rano od bwin e-maila że w związku z moimi urodzinami (no niebardzo, bo one były 30 listopada) jeżeli w ciągu 7 dni wpłacę na konto min.40zł to dostane 100% wpłaty gratis. Czy to prawda? Kurczę, wczoraj przelałem kasę na konto :mad:
Proszę o odp.

glory glory man united 

Wysłany: Wto Gru 11, 2007 16:40   
Prawda, co roku bedziesz dostawal taka promocje.

Kicza 
Pride of the North

Wysłany: Wto Gru 11, 2007 17:16   
glory glory man united napisał/a:

Ale ja miałem je 30 listopada, a dziś jest 11 grudnia. Jakby to była prawda że podwoili by mi kaske to fajno. No nic spróje się. Się okaże. Kasa z konta nie ucieknie, ew. rozejdzie :mrgreen:

przecinak199 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 21:46   
to prawda, nie masz sie czym przejmować. Potwierdzam

radost21 

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 21:13   
przyznam ze konto do bwin załozyłem chyba rok temu ale jak dobrze poczytałem obostrzenia typu min kwota do wypłaty zrezygnowałem ze składania depozytu

adammatx 

Wysłany: Czw Gru 20, 2007 14:44   
kicza11 napisał/a:

Ale ja miałem je 30 listopada, a dziś jest 11 grudnia. Jakby to była prawda że podwoili by mi kaske to fajno. No nic spróje się. Się okaże. Kasa z konta nie ucieknie, ew. rozejdzie :mrgreen:

A kiedy pierwszy raz po urodzinach otworzyłeś pocztę ?? :)

adammatx 

Wysłany: Czw Gru 20, 2007 14:45   
ja w grudniu miałem urodziny i podwajaja do 60 zł, umnie było w emailu napisane ze do 7 dni od przeczytania.

adammatx 

Wysłany: Czw Gru 20, 2007 14:46   
przepraszam - w przeciągu 7 dni od urodzin

Nautilos

Wysłany: Wto Sty 01, 2008 16:30   
Mam pytanie : typowałem kiedyś na typuj.org wygrałem 40 pln ,przesłano mi tą kasę ,obróciłem tą sumą kilka razy i dostałem bonus w wysokości 40 pln . Czy jeśli teraz wpłace na konto Bwin 300 pln to dostane jeszcze raz 100 pln ?

Pozdrawiam!!!

mayor 
Dawniej Mar733

Zaproszone osoby: 20
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 20:46   Re: 100 PLN za darmo od Bwin

Tylko teraz, dostaniesz 100 pln ZA DARMO przy zakładaniu konta!

Promocja dotyczy nowych użytkowników :)

kavior88

Wysłany: Sro Sty 09, 2008 16:05   
czy 3 krotny obrot bonusa taze moze byc po dowolnym kursiie?

glory glory man united 

Wysłany: Sro Sty 09, 2008 16:15   
Tak.

KON-IU

Wysłany: Sro Sty 16, 2008 23:34   
Coś mi ten link powyżej nie działa.
Otwieram go w dwóch różnych przeglądarkach i nie ukazuje mi się nic innego jak pusta strona - co robić? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, gdyż chciałbym dokonać wpłaty jak najszybciej (obfity weekend)
http://adserver.itsfogo.c...px?zoneid=29460 - taki adres pokazuje mi się po kliknięciu w link (nadmienię, że wedługi informacji na bwin promocja została przedłuzona do 31 stycznia 2008)

Były tu pytania odnośnie wpłaty na konto i Wasze odpowiedzi. Zacytuję tu kawałek regulaminu Bwin:
"Najłatwiejszym sposobem na zrobienie tego jest wpłata środków na konto bukmachera w polskim banku BPH"
Dalej jest jak uzyskać niezbędne dane jak tzw. numer odniesienia - czyli wszystko co jest potrzebne na druku przelewu (dla zainteresowanych podaje linka: http://www.bet1x2.pl/bwin/index.html

Jak myślicie czy jak jutro tak wpłacę pieniążki, tzn w placówce Banku BPH (oczywiście nie posiadając tam konta) to pieniążki zostaną od razu zaksięgowane na koncie Banku, czy będą "szły" jak na poczcie (ok 3 dni)???

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc

KON-IU

Wysłany: Czw Sty 17, 2008 12:54   
Pytanie już nieaktualne. Zainstalowałem flasha i jave i pokazał mi się baner i wszystko gra. Promocja nadal aktualna.
W banku BPH potwierdzili, że jak się u nich wpłaci pieniądze, to są odrazu zaksięgowane na koncie bwin (opłata 1% sumy, lecz nie mniej niż 5zł).
Jest tylko warunek, że ze strony bwin, po zalogowaniu, należy uzyskać numer odniesienia (zakładka wpłaty/wypłatu, a dalej wchodzimy w przelew bankowy) i wpisać go w tytule nadania bankowego.
Pozdrawiam

Macio_95

Wysłany: Sob Lut 02, 2008 22:04   
Witam, może i ja mógłbym się tam zarejestrować, zobaczę :P ciekawe to :D Czy trzeba mieć 18 lat ?

Pss27 

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 12:11   
Cytat:
Witam, może i ja mógłbym się tam zarejestrować, zobaczę :P ciekawe to :D Czy trzeba mieć 18 lat ?

Odpowiadając na pytanie to tak trzeba mieć ukończone 18 lat bo nawet jak oszukasz to i tak przy wypłacie to się wyda.
Ps.na co liczysz komentując we wszystkich komentarzach nawet odpowiedzi w stylu że zagram te typki .Takie odpowiedzi są zbędne gdyż po to one są tu wystawiane aby można było zagrać i nie trzeba się tym chwalić bo to wygląda na nabijanie postów. POZDRO ;)

suchy176 

Zaproszone osoby: 13
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 22:15   
A ja mam pytanie jeżeli zaprosze, czy jak kto woli zwerbuje przyjaciela do Bwin. To jak on sie zarejestruje z mojego refka to czy przy pierwszym depozycie dostanie do 100 zl jak jest w tej pormocji, a dodatkowo jeszcze po postawieniu 120 zl te 40 zl dostaniemy ja i on? Proszę o odpowiedź w miarę możliwości...

glory glory man united 

Wysłany: Pią Lut 15, 2008 05:46   
Nie - nie może się zapisać i z tego i z tego. Albo sie zarejestuje z bannera i dostanie 100 pln, albo z twojego polecenia i dostaniecie po 40.

suchy176 

Zaproszone osoby: 13
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 11:23   
Ok wielkie dzięki więc jednak muszę być dobrym kumplem i powiedzieć mu żeby zarejestrował się z linka tego co dostanie 100 zł... Jeszcze raz dzięki glory

sasin.lukasz

Wysłany: Pon Lut 18, 2008 17:38   
Witam mam pytanie odnosnie bonusu wczoraj zalogowalem sie na bwin.com nei wchodzac przez zadnego linka tylko besposrednio kumple przelall mi kase ze swojejkary kredytowej ale do dzisaj nei dostalem bonusu co mam dalej zrobic pozdrawiam

glory glory man united 

Wysłany: Wto Lut 19, 2008 00:58   
sasin.lukasz, jeśli nie zarejestrowałeś się z linka na forum to żadnego bonusu niestety nie dostaniesz.

Bonus jest tylko przy rejestracji z linka lub z banneru na forum !

sasin.lukasz

Wysłany: Wto Lut 19, 2008 10:49   
qurcze juz na poczatku same problemy na odpoweidz maial czekalem 2 dni anpisali mi zebym akceptowal regulamin cos ta up to dostane bonusa znowu czekam i dupa kontakt telefoniczny do neich slaby czy onei tak zawsze

grzechu74 

Wysłany: Sro Lut 20, 2008 12:19   
Nigdy specjalnie nie miałem problemów z tym bukiem.
Teraz tak samo bezproblemowo przyszedł bonus - pamiętać jednak należy żeby zarejstrować się z linka lub bannera i KONIECZNIE ZAZNACZYĆ DWA "PTASZKI" pod formularzem rejestracji. Jak nie zaznaczysz że chcesz 50% bonus to logicznym jest że go po prostu nie otrzymasz.
Prostej jak drut.
Pozdrawiam

radziu623

Wysłany: Czw Lut 21, 2008 23:15   
Mam pytanko!Jak przykładowo skorzystam z tej promocji i wpłące np. 200zł i dostane bonus 100zł to wystarczy że postawie 3 zakłady po 2 zł i moge już wtedy wypłacic te 300.(zakładając że wejdą mi te zakłady po 2zł:)

Odpowiedz do tematu