Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co dwa tygodnie rozdajemy ok 300 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Poprzedni temat :: Następny temat
100 PLN za darmo od Bwin
Autor Wiadomość
śWIERGi 

Wysłany: Czw Lut 21, 2008 23:52   
radziu623 napisał/a:
Mam pytanko!Jak przykładowo skorzystam z tej promocji i wpłące np. 200zł i dostane bonus 100zł to wystarczy że postawie 3 zakłady po 2 zł i moge już wtedy wypłacic te 300.(zakładając że wejdą mi te zakłady po 2zł:)

z tego co wiem musisz całą sumę co wpłaciłeś (200zł) obrócić 1 raz po byle jakim kursie, może to być nawet 1,01, a bonus 100zł musisz obrócić 4 razy tez po byle jakim kursie np, 1,01 i będziesz już chyba mógł wszystko wypłacić. Jak się mylę to proszę mnie poprawić :wink:

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 08:31   
radziu623 napisał/a:
Mam pytanko!Jak przykładowo skorzystam z tej promocji i wpłące np. 200zł i dostane bonus 100zł to wystarczy że postawie 3 zakłady po 2 zł i moge już wtedy wypłacic te 300.(zakładając że wejdą mi te zakłady po 2zł:)

Depozyt musisz raz obrócić po kursie 1.01 albo większym i wtedy możesz go wypłacić a kwotę depozytu musisz obrócić trzykrotnie też po kursie 1.01 czyli jak dostaniesz 100zł bonusa to musisz postawic zakłądy na łaczną sumę300zł aby móc wypłacić bonus ofc nie musisz stawiać wszystkiego na raz. Jak postawisz 3 zakłady po 2 zł to kwota depozytu obrócisz dopiero 6zł. Nie ma tak łatwo każdy by wtedy tak kombinował ;)

GreenR 

Wysłany: Czw Lut 28, 2008 20:04   
Ok. rok temu wziąłem udział w tej promocji polecam, wpłaciłem 50 zł co prawda miało być 5 0 zł dali mi 30 zł ale i tak byłem zadowolony także polecam bo warto.

Do tego bwin ma najbogatszą ofertę, polecam jeszcze raz - do dzisiaj jestem wierny bwin a w tym roku mam zamiar sprawdzić jak wypłacają większe sumki hehe :mrgreen:

lukasz1kwiatek

Wysłany: Nie Mar 16, 2008 19:29   
Witam, czy ten bonus za pierwszą wpłatę w bwin jest aktualny??

Some1 
...

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 22:44   
Tak.

curt

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 23:56   
Potwierdzam, promocja nadal aktualna, wystarczy zarejestrować się z podanego bannera w pierwszym poście.

Wpłacone 200 otrzymane 300 szybko obrócone zarobione dodatkowe 50 zł i wypłacone w ciągu godziny :)

Polecam!

kluzi

Wysłany: Wto Mar 25, 2008 21:11   
Mam pytanko zarejestrowałem się na bwin oczywiście na ojca podałem jego imie nazwisko itp. jeżeli bede chciał wypłacic to na konto bankowe tak??!! a kiedy się podaje te konto bankowe?? bo przy rejestracji chyba nie ma:/

FiTA 

Zaproszone osoby: 39
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 22:20   
przelew bankowy to tylko jedna z opcji. Szczegóły masz w zakładce wypłaty. konto podajesz przy wyplacaniu srodkow.

kluzi

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 19:45   
Czyli moge wypłacic kase tak że przyjdzie do mnie poczta???

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 17:05   
możesz ale to będzie bardzo długo trwało i dostaniesz czek tylko potem pewnie jeszcze jak będziesz wypłacał to będziesz musiał w banku za to zapłacić.

Benitez 

Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 07:23   
Witam, jaki jest minimalny kurs do obrotu tego bonusa ?

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 15:55   
Nie ma minimalnego kursu.

mlody_mrozek

Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 18:08   
Czy bonus na bwin jest nadal aktualny? Jeśli tak to czy na takich warunkach jak piszą wyżej? Dzięki ;)

Benitez 

Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 16:24   
Witam, ja rowniez mam jeszcze jedno pytanko. Otoz w bwin rejestrowalem sie jakos chyba pod koniec sierpnia, takze bonus mi nie przysluguje. Ale nie wplacalem jeszcze zadnej kasy, na dniach wlasnie planuje to zrobic. Jak myslicie, czy jesli napisal bym do supportu bwin z pytaniem czy ja tez moglbym skorzystac, mimo ze rejestrowalem sie w sierpniu, to daloby rade ?

WhiteMan 

Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 11:13   
Pytanie: Czy jeśli zarejestrowałem się na bwinie w październiku i wpłacałem już kasę ale nie kożystałem jeszcze z bunusów to moge teraz?? To nie dotyczy tylko PIERWSZEJ WPŁATY NA KONTO??

glory glory man united 

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 11:45   
mlody_mrozek, promocja jak najbardziej aktualna.
Benitez, napisać zawsze można, choć na wpłatę od momentu rejestracji jest chyba tylko 10 dni

WhiteMan, nie sądzę byś mógł skorzystać (powód jak wyżej).

thierry1989 

Wysłany: Wto Maj 27, 2008 13:04   
Wczoraj wplacilem kase w banku i dzis juz byla na koncie BWIN. Wplacilem 50 zeta a mam 75 przez ten bonus. Wszystko super. Podoba mi się BWIN. :mrgreen:

pitermanu

Wysłany: Pią Maj 30, 2008 08:39   
Szkoda, że tylko 50% bonusu...

6me6ta6l 

Wysłany: Sro Lip 02, 2008 11:56   
mam konto założone na moją siostrę. czy jeśli założę teraz na mnie to będę mógł skożystać z bonusa, czy zablokują mi konto (mieszkamy w tym samym miejscu, dane różniłyby się imieniem i mailem). czy muszę wpłacić z innego konta czy z tego samego?

glory glory man united 

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 00:21   
6me6ta6l, moim zdaniem zablokują bo tak powinni. Nie możesz mieć 2 kont. No, chyba, że rzeczywiście Twoja siostra gra hazardowo :) .

bodi 

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 11:32   
6me6ta6l napisał/a:
mam konto założone na moją siostrę. czy jeśli założę teraz na mnie to będę mógł skożystać z bonusa, czy zablokują mi konto (mieszkamy w tym samym miejscu, dane różniłyby się imieniem i mailem). czy muszę wpłacić z innego konta czy z tego samego?

Można miec więcej kont z jednego IP-oczywiście te konta muszą być na inne osoby.Kazdy dorosły może miec u nich konto -chociazby było z tego samego IP i adresu domowego.Także nie ma problemu. :grin:

MMiiLLaaKK 

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 09:40   
Nikt jeszcze nie dał znać, że promocja się kończy, co było napisane w pierwszych postach, że zostaniemy poinformowani, jeśli promocji nadejdzie kres...
Mam rozumieć, że to jest nadal ACTIVE??
Z góry dziękuje.

Modes 

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 12:10   
MMiiLLaaKK napisał/a:
Nikt jeszcze nie dał znać, że promocja się kończy, co było napisane w pierwszych postach, że zostaniemy poinformowani, jeśli promocji nadejdzie kres...
Mam rozumieć, że to jest nadal ACTIVE??
Z góry dziękuje.

A nie latwiej kliknac na banner i sie samemu przekonac? :roll:
Tak, promocja jest nadal wazna a na przyszlosc NAJPIERW sprobuj SAM poszukac odpowiedzi na swoje pytania a TYLKO jesli NIE ZNALAZLES odpowiedzi badz nie jestes na 100% pewny (bardziej pewnym niz to co jest napisane w regulaminie byc nie mozna) to pytaj sie innych.

mientolinio

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 13:57   
mogli byście nakreslic schemat wpłaty przelewem bankowym co tam musze wpisać itp. Mam jeszcze jedno pytanie wpłace 200zł , postawie obojętnie jaki kurs wygram i wtedy dostaje 100? i moge jzu wypłacac czy to jest bardziej skomplikowane?

Pozdrawiam!

DjInas

Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 11:19   
mientolinio napisał/a:
mogli byście nakreslic schemat wpłaty przelewem bankowym co tam musze wpisać itp. Mam jeszcze jedno pytanie wpłace 200zł , postawie obojętnie jaki kurs wygram i wtedy dostaje 100? i moge jzu wypłacac czy to jest bardziej skomplikowane?

Pozdrawiam!

1. Rejestrujesz się!
2. W przeciągu 10 dni wpłacasz na konto jakąś sumę.
3. Oni dają ci bonus max do 100zł (nawet jeszcze przed 1 zakładem)
4. Obracasz tym co wpłaciłeś 1x, a bonusem 3x

Czyli np:
Wpłaciłeś 100zł do 10 dni po rejestracji, a Bwin daje ci bonus w wysokości 50 zł. Robisz zakłady po dowolnym kursie(nawet 1,01) za łączną stawkę 100zł. Obrót depozytem już zaliczyłeś, teraz tylko bonusem obracasz na łączną sumę 150zł i możesz go też wypłacić!

Mam nadzieję, że wszystko jasne:)
Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu