|
100 PLN za darmo od Bwin |
| Autor |
Wiadomość |
PiotrekMU

Zaproszone osoby: 77
|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 21:31
|
|
Przecież chyba każdy otrzymuje bonus |
|
|
|
 |
Vinst
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Wrz 2009 Posty: 44 Skąd: Głuchołazy
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 14:18
|
|
Wszystko jest już w porządku. Napisałem do Supportu i wszystko zostało wyjaśnione Muszę po zaksięgowaniu kasy na moim koncie w bwin napisać do nich, że zgadzam się z promocją |
|
|
|
 |
Bart

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 11:12
|
|
| zwykle nie trzeba było pisać tylko od razu po zalogowaniu wchodziło na stronę z warunkami bonusu i pytaniem czy chcesz, żeby on został Ci przyznany i czy zgadzasz się z jego warunkami. |
_________________ Niecierpliwość żąda rzeczy niemożliwej-mianowicie osiągnięcia celu bez środków |
|
|
|
 |
k4tori
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 16:36
|
|
| Witam , zalogowalem sie niedawno na bwin oraz wplacilem pierwsza kwote umozliwiajaca mi pelne aktywowanie konta. Nie skorzystalem z zadnego bonusu (nie wiem czy on przydzielany jest automatycznie?). Moje pytanie jest nastepujace. Czy musze obrocic cała poczatkowa kwota ktrora wplacilem by móc wyplacac sobie ewentualne przyszle wygrane? czy jesli nie korzystam z promocji , to nie musze stawiac np calej sumy na jakies typy. Z gory dziekuje za odp |
|
|
|
 |
roso
Powaga zabija powoli

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 143 razy Wiek: 28 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 2206

|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 18:04
|
|
| k4tori napisał/a: | | Witam , zalogowalem sie niedawno na bwin oraz wplacilem pierwsza kwote umozliwiajaca mi pelne aktywowanie konta. Nie skorzystalem z zadnego bonusu (nie wiem czy on przydzielany jest automatycznie?). Moje pytanie jest nastepujace. Czy musze obrocic cała poczatkowa kwota ktrora wplacilem by móc wyplacac sobie ewentualne przyszle wygrane? czy jesli nie korzystam z promocji , to nie musze stawiac np calej sumy na jakies typy. Z gory dziekuje za odp |
Jeżeli nie korzystasz z promocji to nie obowiązuje cię żaden obrót - jedyne na co musisz zwrócić Uwagę to kwota minimalna wypłaty, to wszystko... |
_________________ "W każdej grze są zwycięstwa i porażki - to naturalna cecha rywalizacji. Jeśli chcesz grać i wygrywać musisz się liczyć z tym, że czasami poniesiesz porażkę. Jedyny sposób na uniknięcie porażek to przestać grać, ale wtedy też nigdy nie odniesiesz zwycięstwa." |
|
|
|
 |
k4tori
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 18:37
|
|
W miedzyczasie napisalem na maila do bwin i odpisano mi iz musze obrocic conajmniej kwote ktora wplacilem czyli musze obrocic 250 złotymi i dopiero od tego czasu bede mogl robic wyplaty A co jesli teoretycznie all przegram i wplace kolejne 250 zlotych , wtedy tez bede musial je obrocic by dokonac ewentualnych wyplat? |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 3064 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 17:22
|
|
k4tori, każdą wpłatą trzeba obrócić przynajmniej raz, bo inaczej byłby problem z praniem brudnych pieniędzy. Nie rozumiem jednak samego problemu - po co wogóle wpłacać jeśli nie ma się ochoty tam grać?
Ps. Zawsze zostaje typowanie live po kursie 1.01 . |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
dw100

|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 21:12
|
|
| Przeczytałem wszystkie 9 stron tematu i nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Otóż, zarejestrowałem się z baneru na głównej stronie forum tego pod konkursem "Ekspert Ligi Polskiej" a nie z tego co jest w pierwszym poście. Moje pytanie: czy to ten sam baner? No i tym samym czy wpłacając kasę będzie przysługiwał mi bonus? Bardzo proszę o odpowiedź. |
|
|
|
 |
krzysiekmks

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 82 razy Dołączył: 19 Lut 2009 Posty: 2184 Skąd: KIELCE
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 21:23
|
|
| A więc tak. Tak jest to ten sam baner. Jeśli chodzi o drugie pytanie to przy pierwszej wpłacie w Bwin prawie zawsze(lub zawsze) był oferowany bonus i nie ważne czy zarejestrowałbyś się z banera znajdującego się na naszym forum, czy po prostu przez wejście na stronę główną i stamtąd się zarejestrować to i tak bonus dostaniesz. |
_________________ Rok na forum 19.02.09-19.02.10
 |
|
|
|
 |
dw100

|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 21:26
|
|
Czytając cały temat były posty że bonus przysługuję tylko poprzez rejestrację z banera, ale zdaje sobie sprawę, że nie które wypowiedzi były dawno temu. Dzięki krzysiekmks za odpowiedź.
edit:
Przezornie napisałem do supportu bwin i w odpowiedzi napisali mi że nie przysługuje mi bonus, ale że nie chcą żeby żaden użytkownik czuł się pokrzywdzony to "Pana konto zostało objęte promocją rejestracyjną".
Mam tylko pytanie co do obrotu. Mam obrócić 1 raz kwotą depozytową. Czy to znaczy że po wpłacie 200zł mogę zagrać 4 zakłady za 50zł? I czy jeśli przegram jeden to będę mógł wypłacić pieniądze czy zostanie to zaliczone jako obrót 150zł? Wiem że pytania mogą być niskiego poziomu ale chciałbym wszystko wiedzieć zanim zacznę grać. Z góry dziekuje za odpowiedź. |
|
|
|
 |
kompi1
|
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 10:47
|
|
Czytalem ze musze wplacic conajmniej 50zł aby móc dostać bonus. Wpłacilem 40zl czy obowiązuje mnie bonus? Nic nie akceptowalem itd. bo nic nie wyskakiwało.
I głupie pytanie pisać do supportu po polsku czy angielsku
Prosze o szybka pomoc |
|
|
|
 |
jaco
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 18:45
|
|
| No jak pisze że trzeba wpłacić 50zł żeby otrzymać bonus to jak wpłaciłeś 40 to raczej nie otrzymasz prawda ? Pisanie Ci do nich nic nie da bo warunki są jasne .. jak dla mnie przynajmniej .. po polsku możesz pisać, ja z nimi przynajmniej w tym języku pisałem. pzdr |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 18:46
|
|
Odnośnie bonusa - jeśli rejestrujesz się przez stronę główną Bwin.com to bonus Ci STANDARDOWO nie przynależy. Ale jak to napisali koledzy powyżej - można spróbować uprosić support.
Za to rejestrując się z bannera od razu dostajesz informację o bonusie (zostajesz przeniesiony na odpowiednią stronę) i dostajesz bonus już z automatu. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Aser
|
Wysłany: Nie Lis 15, 2009 19:44
|
|
1. Czy rejestrując się przez link od kumpla(zaproszenie na bwin przez kolegę, zeby on potem dostal bonus za znajomego) przysluguje bonus poczatkowy?
2. I czy nadal jest ten bonusik bo zawsze o nim pisalo na glownej a teraz tego nie ma? |
|
|
|
 |
Szamonnn
`Juve Per Sempre

Pomógł: 117 razy Dołączył: 31 Maj 2008 Posty: 3761 Skąd: Z kredensu ..

|
Wysłany: Nie Lis 15, 2009 19:59
|
|
| Cytat: | | "Aser"2. I czy nadal jest ten bonusik bo zawsze o nim pisalo na glownej a teraz tego nie ma? |
Jeżeli widzisz temat to znaczy, że promo dalej aktualne |
_________________ Typy Ekspertów
W: 118|P: 94|Z: 17|Yield:+ 8,96%
 |
|
|
|
 |
GreenR
|
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 23:35
|
|
Witam,
mam do Was pytanie gdy byłem jeszcze nie pełnoletni założyłem konto na bwin (tzn przy pomocy matki, niby to Ona miała to konto) - ktoś był tak złośliwy, że próbował się sporo razy załadować na moje konto nie mając hasła bwin zareagowało tak, że to konto mi zablokowano chociaż i tak nic tam funduszy nie miałem. Wpłacając wtedy 50 zł dostałem bodajże drugie 50 zł gratis. Teraz chciałbym znów otworzyć konto w bwin, z tym że już na moją osobę i skorzystać jeszcze raz z promocji czy jest to możliwe ? Dodam że teraz mam zupełnie inne IP bo zmieniłem dostawcę internetu.
Dzięki za pomoc ! |
_________________ www.trenuj.com
Polskie Centrum Piłkarzy |
|
|
|
 |
sebbaa
Gram bo lubię

|
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 23:54
|
|
W Bwin akurat istnieje opcja "skasuj konto" - czyli musisz się chyba zalogować na koncie mamy, a potem poprosić o usuniecie tego konta, no chyba że można napisać do nich i bez logowania poprosić o usunięcie konta. Potem otwierasz od nowa konto na siebie i ogrywasz ich
Tak ja to widzę. |
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 18:47
|
|
| A moim zdaniem nie ma problemu - inne ip, inne dane. O tamtym koncie na mame to lepiej zapomniec i nigdy tam nie wchodzic, bo takie cos jest nielegalne... |
|
|
|
 |
sebbaa
Gram bo lubię

|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 19:00
|
|
glory - inne IP=TAK, ale inne dane=NIE (chyba że sie wyprowadził od mamy) ja bym nie ryzykował sprawdzenia adresu zameldowania... |
|
 |
GreenR
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 19:27
|
|
Jeszcze jestem w mieszkaniu z matką, IP tak jak pisałem inne jak wiadomo z bwin nie ma żartów i z takich powodów potrafią zablokować konto.
Także do końca nie wiem co mam zrobić, ale chyba najrozsądniej będzie oglądać się za innym bukiem z podobną ofertą np. BetClic tyle że tam nie dają kasy lecz zakład za free. |
_________________ www.trenuj.com
Polskie Centrum Piłkarzy |
|
|
|
 |
tadek7
|
Wysłany: Pią Sty 29, 2010 15:35
|
|
| to jak to jest jak wpłacę np 100 zl i dostane 50 zł a nie obróce ich ileś razy i zagram te 50 zł to zginie mi kasa z potencjalnego bonusa czy ta kasa którą mam na koncie ? |
|
|
|
 |
Szamonnn
`Juve Per Sempre

Pomógł: 117 razy Dołączył: 31 Maj 2008 Posty: 3761 Skąd: Z kredensu ..

|
Wysłany: Pią Sty 29, 2010 19:33
|
|
| tadek7 napisał/a: | | to jak to jest jak wpłacę np 100 zl i dostane 50 zł a nie obróce ich ileś razy i zagram te 50 zł to zginie mi kasa z potencjalnego bonusa czy ta kasa którą mam na koncie ? |
nie za bardzo wiem o co ci chodzi, ale bonus dopisywany jest automatycznie, więc jest on doliczony do Salda Konta, czyli w Twoim przypadku będziesz miał 150zł na koncie już wliczając w to bonus. Jak grasz to normalnie kasa ubywa z konta. Czyli tak jak zawsze... |
_________________ Typy Ekspertów
W: 118|P: 94|Z: 17|Yield:+ 8,96%
 |
|
|
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 38 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 1781 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Sty 29, 2010 22:01
|
|
| tadek7 napisał/a: | | to jak to jest jak wpłacę np 100 zl i dostane 50 zł a nie obróce ich ileś razy i zagram te 50 zł to zginie mi kasa z potencjalnego bonusa czy ta kasa którą mam na koncie ? |
zginie cały bonus który dostałeś czyli 50 zł
ale na bwin latwo jest obrocic bo jak cos to mozesz zagrac jakiegos pewniaka po kursie 1.01 bo oni nie wymagaja min. kursu |
|
|
|
 |
tadek7
|
Wysłany: Pią Sty 29, 2010 22:18
|
|
| Czyli jak nie obrócę tego to mi mi jeszcze te 50 zl ubędzie... |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 12:53
|
|
| Ubedzie Ci tylko bonus ktory dostales. Twoja kasa jest swieta i nie podlega warunkom zadnego obrotu. |
|
|
|
 |
|
|
|