Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co dwa tygodnie rozdajemy ok 300 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Poprzedni temat :: Następny temat
100 PLN za darmo od Bwin
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
  Wysłany: Sro Cze 22, 2005 22:48   100 PLN za darmo od Bwin
Pieniądze za darmo w w BWIN !

Znów jest aktualna super promocja w Bwin! Jeszcze przed zagraniem pierwszego zakładu możesz zarobić całkiem sporą gotówkę!

Wraz ze sponsorem generalnym konkursu Typuj.org, firmą BWIN zapraszamy wszystkich użytkowników forum do skorzystania z unikalnej promocji!

Tylko teraz, dostaniesz 100 pln ZA DARMO przy zakładaniu konta!

Zasady są proste - klikasz w baner znajdujący się powyżej lub w TEN LINK i na nowo otwartej stronie rejestrujesz się w BWIN. Cały proces jest w pełni darmowy, do niczego nie zobowiązuje i zajmie Ci 5 minut.

Teraz w ramach uwierzytelnienia należy dokonać pierwszego depozytu w kwocie 100 pln lub 200 Pln na swoje nowo otwarte konto gracza. Bwin posiada konto bankowe w Polsce, wpłat można dokonać w dowolnym banku (lub nawet na poczcie), i cały proces trwa maksymalnie 2 dni.

I to wszystko - w tym samym czasie automatycznie zostaną Ci przyznane bonusowe pieniądze, czyli dokonany depozyt zostanie pomnożony o 50% Wpłaciłeś 100, masz 150, wpłaciłeś 200, na Twoim koncie będzie 300 pln! - czysty zysk 100 pln.

Depozyt który wpłaciłeś należy postawić wyłącznie raz, na dowolnie wybrany mecz. Nie musisz wcale ryzykować i postawić na największego pewniaka jakiego uda Ci się znaleźć. Takiego z kursem 1,01. Jest to banalnie proste, albowiem możesz stawiać na każdy mecz tzw. dwudrogowo. Czyli np. 1X, że dana drużyna wygra lub przynajmniej zremisuje. Możesz więc np. zagrać zakład Brazylia- Australia 1X, który wygrasz przy każdym rozwiązaniu bankowym poza porażką Brazylii.

Teraz depozyt możesz wypłacić z powrotem na swoje konto bankowe, a za przyznany bonus grać dalej już nic nie ryzykując. Lub również go wypłacić na swoje konto bankowe (po 3x zagraniu).

PS. BWin pozwala również obstawiać wszystkie mecze LIVE, czyli już w trakcie ich trwania. W czasie rzeczywistym! Jeśli więc widzisz, iż jakaś drużyna gra słabo, któryś z graczy jest kontuzjowany czy też dostrzeżesz jakikolwiek znak pozwalający przewidzieć kto ten mecz wygra - biegnij do komputera i stawiaj. Możesz wnosić zakłady nawet w 89 minucie meczu!

UWAGA: Jeśli widzisz ten temat = Promocja cały czas aktualna. Gdy straci ważność poinformujemy o tym

Radek(L) 

Wysłany: Nie Cze 18, 2006 15:58   
A ja mam pytanie: jezeli chodzi o ta promocje betandwin?? - jezeli chodzi i wypłate, jaki musi byc kurs kazdorazowego obrócenia tą kwotą, żeby można bylo wypłacić... czy to jak zwylke ok. 1,5 , czy dowolny... bo to jest istotne!!!!!

glory glory man united 

Wysłany: Nie Cze 18, 2006 22:03   
Dowolny!

I wlasnie to jest najpiekniejsze :)

morenowe 

Wysłany: Pon Cze 19, 2006 22:26   
a czy jest potrzebny skan dowodu osobistego przy wpłacie lub wypłacie??

glory glory man united 

Wysłany: Pon Cze 19, 2006 22:45   
Nie wiem - ode mnie nigdy nie chciano

krzysiek779

Wysłany: Pią Cze 30, 2006 16:25   
Czy w betandwin wszystkie mecze mozna obstawiac dwudrogowo?
bo narazie jak sie kliknie np. na lige jakąś to prawie nigdzie nie ma takiej opcji.
Są tylko w meczach towarzyskich głównie.

glory glory man united 

Wysłany: Sob Lip 01, 2006 15:16   
Z całą pewnością wszystkie.

morenowe 

Wysłany: Pią Lip 07, 2006 20:25   
Kurde glupia sprawa zarejestrowalem sie na betandwin wplacilem kase 140zł i wplynela kasa jest na moim koncie a bonusa niema wiec napisalem do nich meila i powiedziano mi ze niezarejestrowalem z odpowiedniego linku do tego bonusu ze tam jakies warunki promcji SIGN UP i nieiwem czy da sie teraz dostac tego jescze bonusa bo oni cos pisza ale ich nierozumiem

kondi0

Wysłany: Pią Lip 07, 2006 22:10   
To była twoja pierwsza wpłata? Ja sie tam zarejestrowałem jakiś czas temu ale jeszcze nic nie wpłacałem. Nie chciałbym żeby mnie spotkalo to co ciebie. A co ty mao o tym sądzisz?

glory glory man united 

Wysłany: Sob Lip 08, 2006 17:48   
Sprawa jest prosta - jesli sie wejdzie na www.bwin.com i zarejestruje - bonusa nie ma.

Jesli sie jednak kliknie w banner ktory jest w gornym, lewym rogu forum (albo na www.typuj.org) i ZOSTANIE SIE PRZENIESIONYM na betandwin.com, a nastepnie zarejestruje - to bonus juz jest. Ot, taki przywilej naszej strony.

Po prostu bonus jest zwiazany ze sposobem dzieki ktoremu doszlo do rejestracji.

morenowe 

Wysłany: Nie Lip 09, 2006 10:24   
kurde zebym wiedzial odrazu teraz juz wyplace ta kase b jak niema bonusa to niehccem kasy przegrac

glory glory man united 

Wysłany: Nie Lip 09, 2006 19:54   
No coz - bylo czytac uwaznie co napislem w pierwszym moim poscie odnosnie promocji "Zasady są proste - klikasz w baner znajdujący się w lewym górnym rogu i na nowo otwartej stronie rejestrujesz się w BWIN"

PS. Wyplac i zaluz sobie nowe konto - na kogos z rodziny. Wplac i bedzie bonus ;)

morenowe 

Wysłany: Nie Lip 09, 2006 20:56   
Nom glupi jestem muj bład, juz zalozylem na kogos z rodizny a nikt juz konta w banku niema

morenowe 

Wysłany: Nie Lip 09, 2006 22:24   
Pisalem do betandwin ze niema bonusa dodatkowego i napisano mi wlasnie o tym linku specjlanym ze trzeba sie zarejestrowac i napisali zebym wylal meila ze zgadzam sie na wrunki promocji SIN UP i wyslalem im i dali mi bonusa wlansie teraz solidana firma z tego betandwin bardzo sie ciesze

morenowe 

Wysłany: Pon Lip 10, 2006 18:50   
nom i jets bonus ale troche zapuzno bo niema meczy juz za duzo tylko miernoty same

glory glory man united 

Wysłany: Wto Lip 11, 2006 17:02   
Jak to nie ma? Jest intertoto - najlepszy sposob na kase. Wystarczy sledzic wypowiedzi trenerow i latwo mozna trafiac takie "sensacje" jak chociazby ostatnia porazka Lecha 1-3

Link do naszego podforum z analizami -

http://www.typy.typuj.org...25/503.htm#5345

szyna 

Wysłany: Wto Sie 08, 2006 18:49   
Mam pytanko ja nie mam konta w banku i czy jest na rynku jakis bukmacher ktory nie potrzebuje konta bankowego Prosze o Odpowiedz

morenowe 

Wysłany: Wto Sie 08, 2006 21:42   
kazdy potrzebuje bo jak ma ci wyplacic pieniadze?? A np. na kogos innego z tego co wiem i widizlem to niemozna wyplacic pieniedzy np. na kolege

Fredi 
Former Mod

Wysłany: Sro Sie 09, 2006 01:29   
szyna napisał/a:
czy jest na rynku jakis bukmacher ktory nie potrzebuje konta bankowego

Pozostaje Ci tylko grać u buków naziemnych :|

Arti89 

Wysłany: Nie Sie 13, 2006 14:06   
Nie wiem czy dobrze was zrozumialem ale mowicie ze nie moge wyplacic kasy z bwin na kogos konto w banku np siostry?? Ja mam konto od niedawna w bet-at-home (ale tam nie ma tej promocji i chcialem zmienic) i slyszalem ze tam mozna tak wyplacac. Prosze niech ktos kto wie mi to wytlumaczy :lol:

glory glory man united 

Wysłany: Nie Sie 13, 2006 15:26   
Kazdy szanujacy sie bukmacher ma proste zasady - pieniadze mozna wyplacic wylacznie na dane IDENTYCZNE jak te posiadacza konta gracza.

Inaczej dochodziloby do wyludzen - kazdy zakladalby sobie po 10 kont na fikcyjne osoby, zgarnial bonus i wyplacal wygrane na wlasne konto bankowe.

Dlatego jesli chcesz wyplacac pieniadze na konto bankowe siosrty, to konto w Bwin musi bys zarejestrowane wlasnie na nia.

Arti89 

Wysłany: Nie Sie 13, 2006 16:48   
A jesli nie mam skonczone 18 lat to moge posiadac jakies darmowe konto w banku zeby moc wyplacac kase?

glory glory man united 

Wysłany: Nie Sie 13, 2006 19:22   
Tak, jest kilka banków które pozwolą Ci założyć konto. Jednak jesli nie masz 18 lat TO NIE MOZESZ grac u bukmachera i posiadac u niego konta na siebie!

morenowe 

Wysłany: Nie Sie 13, 2006 19:39   
ja niemam 18 lat zalozylem konto w inteligo przez internet i jestem bardzo zadowolony z niego. Załozylem konto na jednej stronce bukmacherskiej podajac date ze mam 18 lat a potem wyplacilem na swoje konto abnkowe na ktorym mam date normalna urodzenia czyli 17 lat wiec tam niepsarwdzaja tako tylko zeby imie i nazwisko sie sparwdzalo a na niekorych bukach prosza skan dowodu

Arti89 

Wysłany: Nie Sie 13, 2006 19:45   
A mozesz podac jakie oplaty pobierają?? (miesięcznie, za przelew, wyplate itp) I podaj adres str na ktorej zakladales konto. Aha potrzebna jest zgoda rodziców czy cos takiego?

Odpowiedz do tematu