Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
100 postów = awans
Autor Wiadomość
Kermitt 

Wysłany: Sro Maj 07, 2008 3:09 pm   
Cytat:
pisze bo mam ochote i lubie sobie pogadac

Jej, od tego masz fora o tematyce randkowej lub jakiej tam chcesz, na forum bukmacherskim jak sama nazwa mówi raczej nie szuka się gawędkarzy, dla upartych HP.

Cytat:
kolor mnie nie wzrusza podobnie jak liczba postów

No to przynajmniej tu się zgadzamy

Cytat:
ja sie pytałem po co ona tobie bo sam sie pytałes kiedy ją dostaniesz

A czy ty jesteś od rozdawania różnego rodzaju rang ?

Jeśli nie nabijasz sobie postów, przynajmniej w tym temacie, co wniosłeś do dyskusji ?

sandman 

Wysłany: Sro Maj 07, 2008 3:14 pm   
Kermitt napisał/a:

Jeśli nie nabijasz sobie postów, przynajmniej w tym temacie, co wniosłeś do dyskusji ?

mógłbym zapytać Cię o to samo ....

ale chyba już wystarczy .... przyjmijmy ze mnie zagadałeś i nie mam nic więcej do powiedzenia w tym temacie ..... forum randkowe powiadasz mi polecasz ... :mrgreen:

dobra ... popłaszcz sie o kolorek jak Ci z tym dobrze ... :mrgreen:

od rang nie jestem .... chyba jasne

Kermitt 

Wysłany: Sro Maj 07, 2008 3:28 pm   
Dalej nic nie rozumiesz. Więc napisze jeszcze raz, może wkońcu łapniesz

Cytat:
dobra ... popłaszcz sie o kolorek jak Ci z tym dobrze ...

Więc może masz opóźnioną reakcje mózgu, ale poraz kolejny pisze że kolor zupełnie mnie nie obchodzi.

Cytat:
od rang nie jestem .... chyba jasne

No to po co startowałeś ze swoimi bzdurnymi zarzutami i pytaniami ?

Cytat:
forum randkowe powiadasz mi polecasz ...

No jeśli 'masz ochote i lubisz sobie pogadac' to chyba najlepsze wyjście.

sandman 

Wysłany: Sro Maj 07, 2008 4:17 pm   
Kermitt napisał/a:
Dalej nic nie rozumiesz. Więc napisze jeszcze raz, może wkońcu łapniesz

Cytat:
dobra ... popłaszcz sie o kolorek jak Ci z tym dobrze ...

Więc może masz opóźnioną reakcje mózgu, ale poraz kolejny pisze że kolor zupełnie mnie nie obchodzi.

nie tobie kolego oceniać reakcje mojego mózgu boś za krótki jest .....
zapytałem o prostą rzecz z czystej ciekawości, ale żeś wrażliwy za bardzo chyba jest na punkcie swego chyba zbyt wybujałego ego ....

na tym koniec .... bo nie widzę sensu dyskusji z kimś kto próbuje nieudolnie mnie obrażać ..

bez odbioru ...

Kermitt 

Wysłany: Sro Maj 07, 2008 4:26 pm   
No a jednak egoistów na tym świecie jest wielu, mógłbyś wyjrzeć choć troche za czubek własnego nosa ? Jesteś śmieszny, i jeszcze śmiesz zarzucać mi że ja cie obrażam. Bezczelność ludzka nie zna granic, jesteś tego najlepszym przykładem.

Cytat:
zapytałem o prostą rzecz z czystej ciekawości, ale żeś wrażliwy za bardzo chyba jest na punkcie swego chyba zbyt wybujałego ego ....

'ale walcz walcz ambitnie .... młody jesteś ... zaprawa w bojach Ci sie przyda ... o złudne lepsze jutro'

'ale walcz walcz dalej ..... takich nam trza w tym naszyn pięknym kraju'

'popłaszcz sie o kolorek jak Ci z tym dobrze ... '

'nie tobie kolego oceniać reakcje mojego mózgu boś za krótki jest .....'

'żeś wrażliwy za bardzo chyba jest na punkcie swego chyba zbyt wybujałego ego ....'

Cytat:
to smieszne zeby mnie posadzać

Królu, przepraszam że ważyłem się zarzucić Ci błąd. Mistrzu, to się już nie powtórzy, hehehe.

Kwitując jednym prostym zdaniem: jesteś poprostu żałosny.

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 5:16 pm   
Kończąc ten głupi wątek nim posypią się ostrzeżenia...

Kermitt, o awansie do grupy decydują moderatorzy. Każdy user jest indywidualnie oceniany i zatwierdzany po zdobyciu rekomendacji przynajmniej 2 moderatorów. Jak zostaniesz oceniony pozytywnie - zmieni ci sie kolor literek. Jak negatywnie - napisze do Ciebie PW i powiem co zrobiłeś źle.

EOT.

Odpowiedz do tematu