|
100 postów = awans |
| Autor |
Wiadomość |
Kermitt

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 3:09 pm
|
|
| Cytat: | | pisze bo mam ochote i lubie sobie pogadac |
Jej, od tego masz fora o tematyce randkowej lub jakiej tam chcesz, na forum bukmacherskim jak sama nazwa mówi raczej nie szuka się gawędkarzy, dla upartych HP.
| Cytat: | | kolor mnie nie wzrusza podobnie jak liczba postów |
No to przynajmniej tu się zgadzamy
| Cytat: | | ja sie pytałem po co ona tobie bo sam sie pytałes kiedy ją dostaniesz |
A czy ty jesteś od rozdawania różnego rodzaju rang ?
Jeśli nie nabijasz sobie postów, przynajmniej w tym temacie, co wniosłeś do dyskusji ? |
|
 |
sandman

Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Sty 2008 Posty: 802 Skąd: Opole
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 3:14 pm
|
|
| Kermitt napisał/a: |
Jeśli nie nabijasz sobie postów, przynajmniej w tym temacie, co wniosłeś do dyskusji ? |
mógłbym zapytać Cię o to samo ....
ale chyba już wystarczy .... przyjmijmy ze mnie zagadałeś i nie mam nic więcej do powiedzenia w tym temacie ..... forum randkowe powiadasz mi polecasz ...
dobra ... popłaszcz sie o kolorek jak Ci z tym dobrze ...
od rang nie jestem .... chyba jasne |
|
|
|
 |
Kermitt

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 3:28 pm
|
|
Dalej nic nie rozumiesz. Więc napisze jeszcze raz, może wkońcu łapniesz
| Cytat: | | dobra ... popłaszcz sie o kolorek jak Ci z tym dobrze ... |
Więc może masz opóźnioną reakcje mózgu, ale poraz kolejny pisze że kolor zupełnie mnie nie obchodzi.
| Cytat: | | od rang nie jestem .... chyba jasne |
No to po co startowałeś ze swoimi bzdurnymi zarzutami i pytaniami ?
| Cytat: | | forum randkowe powiadasz mi polecasz ... |
No jeśli 'masz ochote i lubisz sobie pogadac' to chyba najlepsze wyjście. |
|
|
 |
sandman

Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Sty 2008 Posty: 802 Skąd: Opole
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 4:17 pm
|
|
| Kermitt napisał/a: | Dalej nic nie rozumiesz. Więc napisze jeszcze raz, może wkońcu łapniesz
| Cytat: | | dobra ... popłaszcz sie o kolorek jak Ci z tym dobrze ... |
Więc może masz opóźnioną reakcje mózgu, ale poraz kolejny pisze że kolor zupełnie mnie nie obchodzi.
|
nie tobie kolego oceniać reakcje mojego mózgu boś za krótki jest .....
zapytałem o prostą rzecz z czystej ciekawości, ale żeś wrażliwy za bardzo chyba jest na punkcie swego chyba zbyt wybujałego ego ....
na tym koniec .... bo nie widzę sensu dyskusji z kimś kto próbuje nieudolnie mnie obrażać ..
bez odbioru ... |
|
|
|
 |
Kermitt

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 4:26 pm
|
|
No a jednak egoistów na tym świecie jest wielu, mógłbyś wyjrzeć choć troche za czubek własnego nosa ? Jesteś śmieszny, i jeszcze śmiesz zarzucać mi że ja cie obrażam. Bezczelność ludzka nie zna granic, jesteś tego najlepszym przykładem.
| Cytat: | | zapytałem o prostą rzecz z czystej ciekawości, ale żeś wrażliwy za bardzo chyba jest na punkcie swego chyba zbyt wybujałego ego .... |
'ale walcz walcz ambitnie .... młody jesteś ... zaprawa w bojach Ci sie przyda ... o złudne lepsze jutro'
'ale walcz walcz dalej ..... takich nam trza w tym naszyn pięknym kraju'
'popłaszcz sie o kolorek jak Ci z tym dobrze ... '
'nie tobie kolego oceniać reakcje mojego mózgu boś za krótki jest .....'
'żeś wrażliwy za bardzo chyba jest na punkcie swego chyba zbyt wybujałego ego ....'
| Cytat: | | to smieszne zeby mnie posadzać |
Królu, przepraszam że ważyłem się zarzucić Ci błąd. Mistrzu, to się już nie powtórzy, hehehe.
Kwitując jednym prostym zdaniem: jesteś poprostu żałosny. |
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 1828 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 5:16 pm
|
|
Kończąc ten głupi wątek nim posypią się ostrzeżenia...
Kermitt, o awansie do grupy decydują moderatorzy. Każdy user jest indywidualnie oceniany i zatwierdzany po zdobyciu rekomendacji przynajmniej 2 moderatorów. Jak zostaniesz oceniony pozytywnie - zmieni ci sie kolor literek. Jak negatywnie - napisze do Ciebie PW i powiem co zrobiłeś źle.
EOT. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
|
|
|