|
17.000 wejść, 21 razy pomógł. dzięki :) |
| Autor |
Wiadomość |
kuba93

|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 11:03 am
|
|
Siema!
Ja osobiście z tych typów gram ostatni na Vesine. Dwóch pierwszych z ATP w ogóle nie brałem pod uwagę bo to będą wyrównane mecze dlatego je odpusciłem ale zyczę Ci żeby wszystkie typki siadły. A jeśli chodzi o 3 mecz to się nie wypowiem bo nazwiska zawodniczek zupełnie nic mi nie mówią
Powodzenia |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 4:45 pm
|
|
| Cytat: | Juan Carlos Ferrero - Sam Querrey - 2 (2,00)
Thomas Johansson - Vincent Spadea - 1 (1,6)
Elena Baltacha - Angelique Kerber - 2 (1,40)
Nuria Llagostera Vives - Elena Vesnina - 2 (1,45)
|
Kerber porażka :/ Brawo Johansson za wspaniałą walkę. Wieczorem typy na jutro. Oby więcej plusów.
Dzięki Kuba za komenta |
_________________ 72-10 < 8-1 go go Celtics |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 10:07 pm
|
|
No i jutro. Teraz trochę więcej czasu więc wyniki jutro powinny być lepsze:
Ai Sugiyama - Yanina Wickmayer - 2 (1,5)
Gisela Dulko - Aravane Rezai - 1 (1,46)
John Isner - Ernest Gulbis - 2 (1,4)
Nicolas Mahut - Dmitry Tursunov - 2 (2)
Flavia Pennetta - Julia Vakulenko - 2 (2,95) |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 9:30 pm
|
|
| qwerty napisał/a: | Ai Sugiyama - Yanina Wickmayer - 2 (1,5)
Gisela Dulko - Aravane Rezai - 1 (1,46)
John Isner - Ernest Gulbis - 2 (1,4)
Nicolas Mahut - Dmitry Tursunov - 2 (2)
Flavia Pennetta - Julia Vakulenko - 2 (2,95)
|
Wewnętrzne plusy zewnętrzne minusy. Typ z Pennettą niepotrzebny. |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 10:58 am
|
|
Francesca Schiavone - Anabel Medina Garrigues - 2 (1,9)
Juan Carlos Ferrero - Mischa Zverev - 1 (1,4)
Lleyton Hewitt - Albert Montanes ( 0 : 2.5 ) - 2 (2,35)
Ostatni typ wydaje się całkiem fajny po dobrym kursie. LLeyton nie jest już gwiazdą tenisa, Jak przychodzi do TB, to siada mu psychika. Montanes jest w stanie wygrać seta!! |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 8:00 pm
|
|
| qwerty napisał/a: | Francesca Schiavone - Anabel Medina Garrigues - 2 (1,9)
Juan Carlos Ferrero - Mischa Zverev - 1 (1,4)
zwrot
Lleyton Hewitt - Albert Montanes ( 0 : 2.5 ) - 2 (2,35)
|
Montanes powinien wygrać 1 seta ;/. krecz Ferrero po raz drugi mnie ratuje na wielkim szlemie. Medina ładnie. |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 11:57 am
|
|
Jurgen Melzer - Jesse Levine - 1 (1,35)
Kurs mały, ale zakład wydaje się pewny. Melzer ograł Ljubicica, na trawie radzi sobie w tym roku dość dobrze. Levine ograł słabego Younga, ale dzisiaj raczej wraca do domu.
Vera Zvonareva - Tamarine Tanasugarn - 2 (2,6)
Kompletnie nie radzi sobie na nawierchni trawiastej Zvonareva. W pierwsze rundzie z problemami pokonała Japonkę Nakamurę. Wcześniej Rosjanka odpadała z turniejów trawiastych bardzo szybko. Tanasugarn odwrotnie. Na trawie czuje się jak "ryba w wodzie". Jeżeli będzie zdrowa to daję jej większe szanse na awans do 3 tundy.
Tommy Robredo - Tommy Haas - 2 (1,45)
Haas w dość dobrej formie, dobry serwis. Robredo nie jego nawierzchnia... nie jego turniej.
Marina Erakovic - Julia Goerges - 2:0 (1,7)
Erakovic radzi sobie świetnie na trawie. Niemka natomiast już tak dobrze nie. Pokonała w 1 rundzie Srebotnik co jest sukcesem, ale myślę, że tak długi pojedynek w pierwszej rundzie odbije się bardzo niekorzystnie na Niemce.
Sybille Bammer - Shuai Peng - 2 (1,66)
Bardzo się boję meczów Bammer, ponieważ ona zawsze gra odwrotnie niż ja postawiłem. Stawiam że wygra to ona przegrywa. Stawiam że przegra to wygra... Jednak tuta tylko dzięki kontuzji Arvidsson znalazła się w 2 rundzie ale dzisiaj Peng jej nie odpuści i powinna wygrać.
Marin Cilic - Jarkko Nieminen - 1 (1,5)
Cilic w formie. W pierwszej rundzie 3:0, wcześniej półfinał turnieju ATP. Nieminen odwrotnie. Szczęście w 1 rundzie kontuzja Odesnika. Fajny kurs. Można grać |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 8:19 pm
|
|
| qwerty napisał/a: | Jurgen Melzer - Jesse Levine - 1 (1,35)
Vera Zvonareva - Tamarine Tanasugarn - 2 (2,6)
Tommy Robredo - Tommy Haas - 2 (1,45)
Marina Erakovic - Julia Goerges - 2:0 (1,7)
Sybille Bammer - Shuai Peng - 2 (1,66)
Marin Cilic - Jarkko Nieminen - 1 (1,5)
|
Nie wierze. może ktoś skorzystał. Zielono mi |
|
|
|
 |
domnicc
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 9:24 pm
|
|
Skorzystałem, wziąłem od Ciebie 4 typy |
|
 |
quaresma88

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 414 Skąd: KrK
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 9:51 pm
|
|
no no qwerty wielkie gratki za dzisiaj,szacuneczek |
|
 |
muczaczo
wracaj do hal

|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 10:03 pm
|
|
również gratuluje dzisiejszej skuteczności. Wreszcie dobry dzień na Wimbledonie. Mam nadzieję że jutro wyniki będą po naszej myśli i znowu będzie tak zielono.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 11:57 am
|
|
Dzięki panowie za komentarze
Dzisiaj może być ciężej, bo III runda już, a na dodatek mecze z innych ćwiartek, w których w pierwszych rundach były niespodzianki.
Casey Dellacqua - Nicole Vaidisova - 2 (1,6)
Vaidisova gra dobrze. Po kontuzji już chyba śladów nie widać. 1 runda bez historii, w 2 walczyła ze Stosur i po śmiesznym meczu wygrała ( 1 set wygrany szybko, później przegrała 8 gemów ale nadrobiła i wygrała w 3 6:4). Dellacqua gra w tym roku słabo, jedynie radziła sobie na początku sezonu u siebie w Australii. Tu pokonała w 1 rundzie Schnyder, której trawa najlepszą nawierzchnią nie jest na dodatek to juz jest zawodniczka, które swoje lata ma. W 2 rundzie Parmentier wygrana 2:1. Młoda Czeszka powinna wygrać po walce.
Lleyton Hewitt - Simone Bolelli ( 0 : 1.5 ) - 1 (1,6)
Boję się zagrać na 3:0, ale myślę, że 1 set to max co może wygrać Bolelli dzisiaj. Co ciekawe rok temu spotkali się w 2 rundzie Wimbledonu i wtedy Włoch nie miał nic do powiedzenia. W całym meczu wygrał zaledwie 5 gemów... Bolelli w 1 i 2 rundzie ograł Bogdanovica i Gonzo po 3:1. Niby dobrze, ale z 6 wygranych setów aż 5 zostało zakończych tiebreakiem. Wnioski? Bolelli ma problemy ze złamaniem serwisu rywala. Lleyton, walka w 1 rundzie z Haase w 2 nokaut na Montanes'ie, wcześniej dobry turniej w Londynie.
Anastasia Pavlyuchenkova - Agnieszka Radwanska ( 1.5 : 0 ) - 2 (1,60)
Radwańska jest w takiej formie, że klękajcie narody. W 2 pierwszych meczach straciła 7 gemów... Wcześniej wygrany turniej WTA. Rywalka miała trudne rywalki. W 1R Cornet, w 2 Li. Jednak dla obu tych tenisistek trawa to nie jest ulubiona nawierzchnia. Mimo wszystko bez emocji 2:0 i Kuzi
Amelie Mauresmo - Serena Williams ( 1.5 : 0 ) - 2 (1,70)
Momo jak się nie rozpadnie na korcie to będzie dobrze . Do grania na Serene przekonały mnie rozegrane między nimi mecze. Serena wygrała 9 Momo 2. Na trawie bilans 2:0. Momo do domu i na emeryturę.
Mischa Zverev - Stanislas Wawrinka ( 1.5 : 0 ) - 2 (1,45)
Stasio gra dobrze. 2 mecze po 3:0. Zwycięstwo z del Porto w ładnym stylu. Zverev 1 runda łatwa Peya. W 2 jednak nie miałby większych sznas, gdyby nie kontuzja, a w końcu krecz Ferrero. Za dużo Niemców w turnieju, trzeba jednego się pozbyć
Marcos Baghdatis - Simon Stadler ( 0 : 1.5 ) - 1 (1,3)
Mały kurs, więc krótko. Następny Niemiec który dzisiaj się pakuje. Stadler na pewno zmęczony. Zagrał już 9 setów. Bagietka skoro wygrał 3:0 z Johanssonem i 3:1 z Darcisem, to czemu miałby stracić więcej setów w mało znanym Stadlerem?
Marat Safin - Andreas Seppi ( 0 : 1.5 ) - 1 (1,55)
Seppi jak wyżej, ma już " w nogach" 9 setów. Safin wygrał z Djoko 3:0. Wystarczy? Byłby chyba "idiotą" jakby po pokonaniu Djoko nie dał rady Seppiemu. |
|
|
|
 |
domnicc
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 2:01 pm
|
|
No to kolejny raz zapożyczę się kilku typów
| qwerty napisał/a: | | Rywalka miała trudne rywalki. |
Pomimo że rywalka miała trudne rywalki to jednak mam nadzieję że dzisiaj Agnieszka da radę |
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 2:16 pm
|
|
A no tak jakoś głupio to brzmi hehehe ale jak się szybko pisze to czasami jakiś taki dziwny błąd wyjdzie. Ale wiadomo o co chodzi |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 10:29 pm
|
|
| qwerty napisał/a: | Casey Dellacqua - Nicole Vaidisova - 2 (1,6)
Lleyton Hewitt - Simone Bolelli ( 0 : 1.5 ) - 1 (1,6)
Anastasia Pavlyuchenkova - Agnieszka Radwanska ( 1.5 : 0 ) - 2 (1,60)
Amelie Mauresmo - Serena Williams ( 1.5 : 0 ) - 2 (1,70)
Mischa Zverev - Stanislas Wawrinka ( 1.5 : 0 ) - 2 (1,45)
prawie ale zwrot
Marcos Baghdatis - Simon Stadler ( 0 : 1.5 ) - 1 (1,3)
Marat Safin - Andreas Seppi ( 0 : 1.5 ) - 1 (1,55)
|
deja vu? Tak dobrze na tym forum mi jeszcze nigdy nie szło. |
|
|
|
 |
quaresma88

|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 10:32 pm
|
|
qwerty wilkie gratulacje.Ostatnie dni w Twoim wykonaniu to prawdziwa rzeźnia!!.Masz prawo być z siebie zadowolony,a ja ze swojej strony życzę Ci podtrzymania tej jakże wybornej skuteczności,a co za tym idzie wysokich wygranych |
|
 |
domi22
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 11:15 pm
|
|
jak wszedłem w twój temat to od razu w oczy rzucają się Powodzenia w dalszym i typowaniu |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 12:17 pm
|
|
Dzięki za komentarze
Postaram się utrzymać ale obiecać niczego nie mogę
typki na dzisiaj:
Tamarine Tanasugarn - Marina Erakovic - 1 (1,60)
Bardzo dobrze gra zarówno jednak i druga na trawie. Tajka w turnieju ograła w 1R Cetkovską, w 2 Zvonerevą. Wcześniej wygrała turniej WTA w Hertogenbosch pokonując m.in. Safinę. Erakovic również radzi sobie dobrze. Była w tym roku w półfinale w Birmingham. Tutaj pokonała lekko kontuzjowaną Krajicek, a w 2 rundzie Goerges. Ryralki zatem trudniejsze miała Tanasugarn. I wg mnie ona wygra ten mecz, jednak warto się "zabezpieczyć" i zagrać u buka dającego zwrot za krecz.
Venus Williams - Maria Jose Martinez Sanchez ( 0 : 1.5 ) - 1 (1,35)
Mały kurs, ale ryzyko raczej też niewielkie. Venus w dobrej formie broni tytułu zdobytego rok temu. Wtedy to przegrała tylko 2 sety oba we wcześniejszych rundach. Sanchez jedna z największych niespodzianek turnieju, o ile ogranie w 1 rundzie Muller było do przewidzenia, to w 2 ogranie Mirzą było małą niespodzianką. Dzisiaj jednak Venus nie da jej jednak raczej szans.
Victoria Azarenka - Nadia Petrova - 1 (1,6)
Bez wątpienia mecz dnia. Azarenka gra exstra. W całym turnieju to ona straciła najmniej gemów pomimo, że rywalek takich łatwych nie miała. 2 gemy oddała Pironkovej 4 Cirstei. Petrova rywalki zdecydowanie łatwiejsze (Govorotsova i Santangelo). Dzisiaj Azarence na pewno nie będzie tak łatwo jak wcześniej, ale powinna sobie poradzić po sporej walce.
Janko Tipsarevic - Dmitry Tursunov - 1 (1,65)
Też ciekawy mecz, jednak chyba Tursunov dzisiaj odpadnie. Tipsarevic ograł Roddicka 3:1 w pierwszej rundzie jakąś "płotkę" 3:0. Tursunov miał "2 płotki". W pierwszej ograł Mahuta, 2 Eatona. Tutaj mogę w sumie napisać jak wczoraj obok Safina. Pokonanie Roddicka (w przypadku Safina - Djokovica) do czegoś zobowiązuje i byłoby po prostu głupio odpaść w następnej rundzie ze znacznie słabszym tenisistom.
Richard Gasquet - Gilles Simon ( 0 : 1.5 ) - 1 (1,40)
Zastanawiałem się, czy nie postawić 3:0, jednak postanowiłem zostawić zabezpieczenie na 1 seta. Rychu gra 3:0 z Rybką (Fish) 2:0 z Grosjean i krecz. Rok temu przegrał dopiero w 1/2 z Federerem. Simon łatwiejsi rywale 3:0 z naszym później 3:1 z Callerim. Gasquet musi obronić punkty zdobyte rok temu. Kurs znowu raczej mały, jak ktoś woli ryzyko niech gra na 3:0(koło 2).
Tommy Haas - Andy Murray - 2 (1,4)
Ja jednak na Murray'a. Gra u siebie bardzo dobrze 2 razy po 3:0 z niezłymi tenisistami: Santoro i Mallise. Haas też 2 łatwe mecze ale z tenisistami, którzy na nawierzchni trawiastej nie spisują się najlepiej. Murray będzie grać dalej.
Paul-Henri Mathieu - Marin Cilic - 1 (1,7)
Grali w tym roku już 4 razy ze sobą Mathieu wygrał 3 Cilic 1. Widać że Francuz wie jak ogrywać młodego Chorwata. W turnieju Mathieu przegrał 1 seta, później grał o wiele lepiej i następne 6 najpierw z Hernandezem, później z Chardym wygrał. Cilic 2 dni temu grał dość wyczerpujący mecz z Nieminenem i wygrał 3:2. Fajny kurs można grać. |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 11:15 pm
|
|
| qwerty napisał/a: | Tamarine Tanasugarn - Marina Erakovic - 1 (1,60)
Venus Williams - Maria Jose Martinez Sanchez ( 0 : 1.5 ) - 1 (1,35)
Victoria Azarenka - Nadia Petrova - 1 (1,6)
Janko Tipsarevic - Dmitry Tursunov - 1 (1,65)
Richard Gasquet - Gilles Simon ( 0 : 1.5 ) - 1 (1,40)
Tommy Haas - Andy Murray - 2 (1,4)
Paul-Henri Mathieu - Marin Cilic - 1 (1,7)
|
Ach każda seria musi się kiedyś skończyć . Najbardziej szkoda Azarenki, 1 set 5:4 40:0 później w tb też kilka setboli...
Na noc:
LDU Quito - Espoli - X2 (1,85)
Gospodarze między finałowymi meczami Copa Libertadores. W pierwszym meczu wygrali 4:2 - po bardzo dobrym meczu. Rewanż w środę w Brazylii na Maracanie. Przewaga 2 goli jednak nie gwarantuje jeszcze zdobycia pucharu. Dzisiaj zatem raczej zagrają rezerwami. Espoli to nie są ogórki. Potrafią grać i wygrywać na wyjeździe. Ich bilans 4-1-5. Buki nie wyczuwają niespodzianki. Ja jednak zagram za drobne na gości z remisem. |
|
|
|
 |
Modes

Pomógł: 20 razy Wiek: 24 Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 861 Skąd: Koszalin/Chojnice
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 2:52 am
|
|
| qwerty napisał/a: | | LDU Quito - Espoli - X2 (1,85) |
0-1
gol w 70 minucie
Postawilem na czysty typ 2 po kursie 4,6
Dzieki za typka, kazdy typuje Botafogo z powodu ze Flu ma mecz finalowy COPy a wszyscy zapomnieli ze LDU tez tam gra i takze w dzisiejszym meczu wystawi rezerwy, dzieki i tak trzymac |
|
|
|
 |
quaresma88

|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 9:50 am
|
|
| qwerty napisał/a: | | LDU Quito - Espoli - X2 (1,85) |