Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
20.000 wejść, 24 razy pomógł. dzięki :)
Autor Wiadomość
qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 4:01 pm   
W najbliższym czasie więcej typków bez analiz, z powodu braku czasu:

Kalmar - Feyenoord (1:0) - 2 1/10 3,1

Heerenveen - Setubal (1:1) - 1 1,70 2/10

robert9990

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 4:25 pm   
qwerty napisał/a:

Wypowiem siędo tego meczu. Widzę że stawka groszowa, co popieram bo mecz bardzo trudny. Dla mnie no bet, ale jak już wspomniałem za taką stawkę można się bawić. Co do samego meczu: Nie grają na stadionie Kalmaru a na boisku Elfsborga. Można więc powiedzieć że obydwie drużyny grają na wyjeździe, lecz Kalmar napewno lepiej zna tę murawę. Obydwie drużyny grają w kratkę. Ekipa Kalmar FF odpadła z pucharu kraju, przegrywając z IFK Göteborg, doznała porażki w pojedynku z Helsingborgem IF, ostatnio jednak okazała się lepsza od drużyny Elfsborg. Goście zremisowali w klasyku Eredivisie z Ajaksem, awansowali do III rundy pucharu Holandii i przegrali z FC Groningen. Do tego trener Feyenoord ma problemy kadrowe. Do grona nieobecnych dołączyli podstawowy bramkarz, Henk Timmer oraz napastnika Jon Dah Tomasson, a występ powracającego do zdrowia Karima El-Ahmediego stoi pod znakiem zapytania.
Mimo wszystko życzę powidzenia.
Ostatnio zmieniony przez robert9990 Czw Paź 02, 2008 5:19 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Sroka 

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 4:32 pm   
Cytat:
PSV

Miałeś chyba na myśli Feyenoord ;]

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 10:31 pm   
qwerty napisał/a:
:plus:
Heerenveen - Setubal (1:1) - 1 1,70 2/10

bardzo ładnie :trophy: .

Dzięki Robert za ładną analizę. Ja to grałem w sumie jako dubelek w sts-ie i z tamtąd pochodziły kursy, pewnie w necie znalazłbym lepsze ;)

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Pią Paź 03, 2008 2:41 pm   
Tipsarevic Janko - Mathieu Paul Henri - 2 1,70 3/10

Mathieu gra w swoim kraju, i tam gra zawsze bardzo dobrze. Janko, mistrz kreczu ćwierćfinał dla niego już wystarczy. Martwi mnie trochę bilans między tenisistami 2:1 na korzyść Tipsarevica, no ale dzisiaj powinien on się wyrównać.

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Pią Paź 03, 2008 9:43 pm   
qwerty napisał/a:
Tipsarevic Janko - Mathieu Paul Henri - 2 1,70 3/10

:trophy:

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Sob Paź 04, 2008 12:50 pm   
DBE...

Prokom Trefl - Sportino Inowroclaw : Handicap ( 0 : 26.5 ) - 1 1,9 4/10

Inowrocław jest bardzo bardzo słaby... W pierwszej kolejce pauzowali w drugiej przegrali prawie 30 punktami w derbach z już nie takim mocnym Anwilem. Goście pewnie będą odczuwać lekkie zmęczenie po środowym spotkaniu. Prokom dla odmiany pauzował w 2 kolejce, w pierwszej wygrał z Kwidzyniem 15 punktami. Dzisiaj będzie nokaut ponad 30 punktów, jak nie więcej...

Stal Ostrow - Politechnika Poznan : Handicap ( 0 : 5.5 ) - 1 1,90 2/10

Ostów na razie 2 zwycięstwa 7 i 9 punktami ze Śląskiem i AZS Koszalińskim. Rywale byli raczej lepsi niż dzisiejszy. Politechnika odwrotnie 2 małe porażki. Najpierw ze Słupskiem, 4 punkty później 6 z Turowem. Faworyt jest tylko jeden, a handicap dany przez buki nie jest aż tak duży.

Polpharma Starogard - AZS Koszalin : Handicap ( 0 : 6. ) - 1 1,90 3/10

Koszalin dzisiaj jest bez szans. Akademicy trafili po prostu gorzej niż źle z terminarzem. Najpierw Turów, później Ostów a teraz Starogard. Do tego wszystkie te 3 mecze na wyjeździe. Wszystkie wyżej wymienione są faworytami do pierwszej 4. AZS w kosza grać na pewno potrafi i powalczą pewnie o ósemke, lecz nie grają jeszcze na takim poziomie. Polpharma zmiotła kolejno najpierw Polonie 10 punktami później Śląsk aż 22. Dzisiaj zatem kolejny rywal, który nie powinien stanowić żadnego problemu.

kuba93 

Wysłany: Sob Paź 04, 2008 1:11 pm   
Siemka qwerty!
Ne będe komentował Twoich typów z koszykówki bo po prostu za bardzo sie na niej nie znam i nie miałoby to zbyt wielkiego sensu. Ale na pewno zapożycze sobie typki. Ostatnio jak korzystałem z Twoich typów z naszej koszykówki to weszło i teraz mam nadzieje ze będzie podobnie.
Powodzenia i pozdrawiam

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Sob Paź 04, 2008 2:01 pm   
Dzięki Kuba za komentarz.

W tym sezonie niestety tylko o jednym meczu pisałem, który pięknie wszedł. Pozostałe mecze 1 i 2 kolejki nie było czasu nie tylko podać, a nawet postawić. Z tego co widziałem to jednak wyniki były dość dobre i można było coś tam wygrać. Teraz mamy 3 kolejkę i już trochę wiadomo kogo na co stać. Liga nasza nie będę ukrywać na pewno jest słaba, jednak myślę, że można na niej wyjść chociaż troszkę na plus. Jak będzie zobaczymy za kilka kolejek ;)

Również pozdro :)

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Sob Paź 04, 2008 7:31 pm   
qwerty napisał/a:
Prokom Trefl - Sportino Inowroclaw : Handicap ( 0 : 26.5 ) - 1 1,9 4/10
Stal Ostrow - Politechnika Poznan : Handicap ( 0 : 5.5 ) - 1 1,90 2/10
Polpharma Starogard - AZS Koszalin : Handicap ( 0 : 6. ) - 1 1,90 3/10

DBE! DBE! DBE!!

robert9990

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 7:57 pm   
qwerty słowa uznania. Ja się na koszykówce wogóle nie znam a jak już gram to po statystykach. Ale widzę, że Tobie ten sport pasuje, więc już wiem gdzie zaglądać po typki w tym sezonie. Naprawdę, trafić dzisiaj wszystko i to po takich kursach...szacun. Tak dalej.
Pozdr.

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Sob Paź 04, 2008 11:37 pm   
Dziękuję za komentarz. Wydaje mnie się, że z takich Polskich sportów jak kosz, ręczna czy hokej można nieźle zarobić nawet się na tym zbytnio nie znając. Warto próbować. Kursy handi itd. ustawiają Polskie firmy bukmacherskie, a oni w zasadzie dopiero się uczą i są w tym o wiele gorsi niż zagraniczne buki.

Phillip Island Moto GP 2008 (Race) : Winner Casey Stoner 1,80 2/10

Typ mocno rekreacyjny. Jutro na pobudkę jak się wstanie będą emocje. Mistzrem został już Rossi. Stoner walczy o 2 miejsce. Jutro jedzie u siebie. Najgroźniejszy rywal poobijał się podczas kwalifikacji i startuje z 10 pozycji. Inni też mieli upadki. Stoner musi pokazać, że nie zapomniał jak się wygra i wygrać domowy wyścig.

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 10:08 am   
qwerty napisał/a:
Phillip Island Moto GP 2008 (Race) : Winner Casey Stoner 1,80 2/10 :plus:

:trophy: Ale na emocje zaspałem ;)

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 10:30 am   
Victoria Górnik Wałbrzych-Anwil Włocławek H (9-0) - 2 1,90 2/10

Mecz kończący 3 kolejkę rozgrywek Polskiej Ligi Koszykówki. Wałbrzych rozpoczął rozgrywki bardzo słabo. Najpierw na wyjeździe przegrali ze słabiutkim Zniczem 7 punktami, później u siebie od Górnika okazała się lepsza Kotwica wygrywając aż 10 punktami. Anwil również grał z Kotwicą lecz na wyjeździe i też przegrał 2 punktami. O 2 kolejce nawet nie trzeba mówić... 30 punktów z Inowrocławiem. Myślę, że Anwil wyciągnie wnioski z pierwszego wyjazdowego meczu zagrają lepiej i bez większego problemu ograją Górnik. Ze stawką zdecydowanie jednak nie szarżuje, ponieważ handicap jest dość spory.

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 12:08 pm   
Genoa - Napoli - 1 (2,1) 2/10

Napoli jest co ciekawe jednym z 2 zespołów w lidze, który nie przegrał meczu. 2 jest Juventus. Dzisiaj będzie niezwykle im jednak ciężko. Wracając po ciężkim meczu z Benficą. Napoli ostatecznie niestety odpadli z PUEFA. Myślę, że mogą być bardzo zmęczeni po tym meczu oraz podróży powrotnej do Włoch. Genoa u siebie ogrywała już lepszych: Romę i Milan.

Udinese - Torino : Podwójna szansa X2 (2,2) 2/10

Podobna sytuacja. Udinese w czwartek 120 minut walki z Borussią. Mecz zakończył się jednak szczęśliwie dla Włochów i wygrali po karnych. Obie ekipy są trochę osłabione, myślę, że prawdopodobny jest tutaj podział punktów.

Atalanta - Sampdoria : Liczba bramek poniżej 2,5 (1,60) 5/10

Obie ekipy łącznie strzeliły "aż" 5 goli w 5 kolejkach, a łącznie stracili 7... Wszystkie mecze tych zespołów kończyły się w tych rozgrywkach underami. Wiem, że każda seria kiedyś się kończy, jednak chyba nie dzisiaj. W ostatnich 2 mecze pomiędzy tymi zespołami w Bergamo padło łącznie aż 10 goli, więc dzisiaj piłkarze nie powinni już się tak rozstrzeliwać. Obie ekipy dodatkowo bez 2-3 ofensywnych piłkarzy.

Analizy meczu Romy w odpowiednim dziale. Może później coś o meczu Juve napisze.

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Sro Paź 08, 2008 1:06 pm   
wyżej weszło tylko Genoa ;/

DBE bez analiz bo jestem między mate i nie mam czasu...

Asseco Prokom Sopot-Energa Czarni Słupsk H (0-9) - 1 1,90 2/10

AZS Koszalin-Sokołów Znicz Jarosław H (0-8) -1 1,90 5/10

Sportino Inowrocław-Victoria Górnik Wałbrzych H (5-0) - 1 3/10

AZS u siebie zagra na 100 % muszą wygrać pierwszy mecz. Jak nie z Zniczem to już chyba z nikim... Sportino jest w stanie pokonać nawet Wałbrzych.... Polecam jedank szczególnie Koszalin.

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Czw Paź 09, 2008 9:26 am   
Cytat:
Asseco Prokom Sopot-Energa Czarni Słupsk H (0-9) - 1 1,90 2/10
AZS Koszalin-Sokołów Znicz Jarosław H (0-8) -1 1,90 5/10
:minus:
Sportino Inowrocław-Victoria Górnik Wałbrzych H (5-0) - 1 3/10

No i Inowrocław wygrał mówiłem ;) Co do Koszalina to aż szkoda pisać....

Tennis:

Kunitsyn Igor - Ginepri Robby - 1 2,40 1/10

Zagram bardzo delikatnie na Kunitsyna z prostego względu. Obaj podobnie w rank, forma też wyrównana, ale Igor gra u siebie.

Gabashvili Teimuraz - Zverev Mischa - 1 1,50 4/10

Teimuraz w świetnej formie w tamtym tygodniu finał w turnieju w Mons, tutaj w 1 rundzie ograł Youznyego. Zverev jest w 2 rundzie bo rywal był słaby... Gospodarz powinien dać sobie dzisiaj rade.

Monaco Juan - Söderling Robin Zakłady na sety 0:2 1,80 3/10

Soda gra u siebie. W pierwszej rundzie bez większych problemów ograł Beckera. Monaco wyrzucił już jednego Szweda z turnieju. Dzisiaj czas na zemstę. Co ciekawe panowie w tym roku spotkali się na cegle w Paryżu i bardzo niespodziewanie Soda wygrał 3:0.

Karol(LP) 

Wysłany: Czw Paź 09, 2008 9:42 am   
Siemanko

Nie zgadzam sie z zadnym z Twoich typow.Z Soderlingiem dal bym sobie spokoj.Mysle ze mimo iz gra u siebie polegnie tak jak wczoraj Bjorkman a jesli uda sie wygrac to raczej po trzech trudnych setach.M.Zverev uwazam ze jest w stanie pokonac Teimuraza.Zgodze sie ze jest w swietnej formie swiadczy o tym wygrany pojedynek z Youzhnym.Jeszcze raz powtorze uwazam ze Zverev wygra pojedynek. I trzeci typ na Igora.Znow sie nie zgadzamy.Rosjanin mimo iz gra u siebie i wygral turniej w Donetsku nie ma szans w tym pojedynku.Robby co prawda forma podobna do Igora ale uwazam go za lepszego gracza a poza tym jeszcze nigdy Mnie nie zawiodl ;) Zycze Powodzenia :razz:

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Czw Paź 09, 2008 11:11 pm   
qwerty napisał/a:
Kunitsyn Igor - Ginepri Robby - 1 2,40 1/10
Gabashvili Teimuraz - Zverev Mischa - 1 1,50 4/10
:minus:
Monaco Juan - Söderling Robin Zakłady na sety 0:2 1,80 3/10

Dzięki Karol za komentarz.

Ostatnio coś typki, które najwyżej oceniam i gram nie wchodzą... Ale nie jest najgorzej.

Jutro jak około 16 będzie można typować kwalifikacje to coś dam, jeśli nie będzie kursów to niestety/stety następne typki dopiero w w sobotę na wyścig.

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Pią Paź 10, 2008 4:26 pm   
bardzo szybko:

Giancarlo Fisichella - Adrian Sutil - 2 1,85 4/10

Sutil bardzo lubi tor Fuji, w przeciwieństwie do innych kierowców startował tutaj wcześniej niż w 2007. Ma tutaj więcej doświadczenia niż jego wiele starszy kolega z zespołu. Pokazały to już treningi, w których Adrian zajął kolejno 11 i 16 miejsce, Fisi był ostatni i 18. Myślę, że Sutil jutro powalczy o coś więcej niż 19 pozycję. POLECAM

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Sob Paź 11, 2008 10:08 am   
qwerty napisał/a:
Giancarlo Fisichella - Adrian Sutil - 2 1,85 4/10

lajcik 0,8 sek szybszy ;)

dbe, ale bez analiz za godzinke

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Sob Paź 11, 2008 10:42 am   
PGE Turów Zgorzelec-Asseco Prokom Sopot H (0-2) - 1 1,90 4/10

Podstawowe zadanie to zatrzymać Logana. Kto inny może to zrobić, jak nie trener Zgorzelca??W środe Turów odpoczywał, Prokom grał ciężkie derby z Czarnymi. Do tego dochodzi daleka podróż na skraj południowo zachodni Polski. PGE jest rządne rewanżu i dzisiaj dadzą z siebie wszystko. Będzie świetny mecz!

Victoria Górnik Wałbrzych-Polonia Warszawa - 2 1,90 3/10

Wałbrzych dostarczyciel punktów na razie. Wawa po równo zwycięstw i porażek, mogą się pochwalić że ograli już Anwil. Dzisiaj jak nie odpuszczą powinni spokojnie to spotkanie wygrać.

Basket Poznań-Sokołów Znicz Jarosław H (0-8) - 2 1,90 2/10

Całkiem spory ten handicap. Znicz na razie bardzo pozytywnie zaskoczył, wygrał 2 spotkania. Poznań na razie w plecy wsio. Powinien być wyrównany mecz więc z handi można spróbować