|
250 pln za darmo! Największy bonus bukmacherski |
| Autor |
Wiadomość |
matafix
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 6:30 pm
|
|
| moglby ktos sie skontaktowac z supportem w celu potwierdzenia informacji po jakim kursie liczy sie obrot?? jezeli kurs nie ma znaczenie to naprawde warto.. |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 1822 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 10:11 pm
|
|
| internista napisał/a: | | Wplacilem do nich kase przelewem. Moge cos takiego zrobic ze przeleje do nich karta 1euro a potem wyplace ta sama droga reszte kasy? Nie chce mi sie czekac kilka dni na przelew a pisze ze moge wyplacic tylko tak jak wplacilem. A raczej sie z nimi po ang nie dogadam w tej sprawie. |
Z tego co ja sie orientuje to cashbacki na karte nie moga byc wieksze niz sam depozyt, wiec w tym przypadku wycofalbys tylko 1 eur.
Nie jest to jednak informacja potwierdzona. |
|
|
|
 |
internista
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 5:43 pm
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | internista napisał/a: | | Wplacilem do nich kase przelewem. Moge cos takiego zrobic ze przeleje do nich karta 1euro a potem wyplace ta sama droga reszte kasy? Nie chce mi sie czekac kilka dni na przelew a pisze ze moge wyplacic tylko tak jak wplacilem. A raczej sie z nimi po ang nie dogadam w tej sprawie. |
Z tego co ja sie orientuje to cashbacki na karte nie moga byc wieksze niz sam depozyt, wiec w tym przypadku wycofalbys tylko 1 eur.
Nie jest to jednak informacja potwierdzona. |
Jednak udalo mi sie takie cos zrobic w kazdym razie na stronce pisze ze przelew idzie. Mam takie pytanie czy mozna robic wyplaty na karty (tak jak ja niby zrobilem ale jeszcze kasy na koncie nie ma) czy tylko da sie wyplacac na rachunki bankowe bo tak mi koles z mBanku cos nagadal ze nie moge wyplacac na eKarte ? robił juz ktos cos takiego? |
|
|
|
 |
slaw1988

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 27 Mar 2006 Posty: 546 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 5:17 pm
|
|
| czy ta promocja jest wciaz aktualna? |
|
|
|
 |
morenowe

Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 416 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 5:39 pm
|
|
| No a nie widac ze temat otwarty i nic niema napisanego ze nie aktualna tylko ze sie zmenily warunki obrotu poczytaj sobie w temacie a znajdziesz |
|
 |
Laataar
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 10:13 pm
|
|
mam pytanie co do tej promocji bo widzę że oni zmieniają zasady co 2 dzień ... :
1.czyli muszę wpłacić kasę i bonus dostanę po 6 krotnym jej obróceniu ?? ale czy ważna jest wysokość kursu czy tak jak glory pisze może być 1,01??
2. dokonam 6 krotnego obrotu i już kasę i bonus mogę wypłacać czy znowu mi blokują bonus i muszę znowu obracać i to przy ich podejściu do zmian w promocji może się okazać że będe musiał obrócić 10 razy po kursie 10 ...
3. u większości bukjów rejestruje się na jakiś warunkach bonusa i nawet jeżeli się zmienią warunki w czasie trwania promocji ja zostaje na starych warunkach a jak to jest w partybets... zaloguje się na jednych warunkach oni zmienią w trakcie grania warunki i ja jestem już tez na nowych warunkach??
proszę o odpowiedź na moje pytania osoby która się dobrze orientuje w temacie.... juz miałem się skusić na bonus ale widzę że partybets coś za bardzo lubi kombinować i w sumie może się okazać gra nie warta świeczki..... |
|
|
|
 |
Laataar
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 1:42 pm
|
|
czyli rozumiem że nikt nie ma pojęcia na jakich zasadachg działa ten buk a przynajmniej nikomu nie chce się na ten temat pisać |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 2:53 pm
|
|
Ja testowalem promocje jeszcze na starych (pierwotynych warunkach) i bylo wszystko ok.
Pozniej nastapila mala zmiana, wiec na chwile obecna wersja aktualna jest taka jak ja opisal bernivp.
Zapytanie o minimalny kurs obrotu trzeba by bylo wyslac do supportu, ale moim zdaniem kurs nie ma znaczenia.
Poza tym - w Partybets mozna na bierzaco sledzic ile jeszcze zostalo do uwolnienia bonusa (w zakladce bonus), wiec jesli po zagraniu meczu z kursem 1.01 nic sie nie zmieni to ma sie praktyczny dowod ze kurs ma jednak znaczenie .
Wplata/wyplata z moneybookers to 48h.
Najwazniejsza informacja to taka za buk rzetelny i wyplacalny. |
|
|
|
 |
Laataar
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 7:28 pm
|
|
witam ...
może ktos mi wrzucić tu maila do supportu ?? chciałem im wysłać maila z pytaniem co i jak zanim się zarejestruje... i pytanko stronę mają po polsku czyli rozumiem że maila mogę pisac po polsku |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 12:16 am
|
|
no wlasnie nie bardzo, support tylko po angielsku
bonus@partybets.com |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
czajaman
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 5:45 pm
|
|
Witam ponownie
trzeba zagrać 6x100$ po kursie min 1.6
właśnie dokonałem całego obrotu i automatycznie dostałem bonus
jest support po polsku. raz mi odpisali szybko ale jak napisałem 2 raz to czekam już około 3 tygodni także po angielsku jest pewniej |
|
|
|
 |
TruFl
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 10:26 pm
|
|
jakies pol roku temu mialem konto w partypoker ale miesiac temu napisalem im maile zeby je zamkneli, spytali sie z jakiego powodu i po kilku dniach odpisali ze konto zostalo zamkniete to moge zalozyc nowe i skorzystac z promocji???
chociaz jak widze warunki na bonus wplac-obroc-wyplac niezbyt dobre |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 4:14 pm
|
|
| Bonus wciaz aktualny ! Kto nie korzystal, radze sie pospiewszyc. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
curt

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 2:28 pm
|
|
czy bonus jest jeszcze aktualny?
czy mogę obrócić bonus w taki sposób że wybieram dwa spotkania o łącznym ako 1,5? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 3:12 pm
|
|
Tak, bonus aktualny,
Tak, mozesz laczyc spotkania, wazne jest tylko AKO |
|
|
|
 |
sebek2301
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 2:32 pm
|
|
| Pytanie, czy nadal bonus aktualny ? I jak on działa bo na stronce nic nie widze ? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 9:01 pm
|
|
| Akutalny i dziala na 100% |
|
|
|
 |
MarkowskiS
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 3:19 pm
|
|
| minął miesiąc i mam nadzieje ze bonus nadal aktualny, czy tak:P? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 3:52 pm
|
|
| tak, przyklejony = aktualny. |
|
|
|
 |
MarkowskiS
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 7:27 pm
|
|
| Po jakim czasie otrzymuje sie bonus i czy jest on od razu widoczny na koncie? Czyli jak np. wplacilem na konto 50$ to bedzie widoczne w "saldo" 100$? I czy np. Jeżeli dokonałem łącznych zakladow za 3-krotnosc bonusu+depozytu ale strace np. kilka dolarow czyli z poczatkowego 100$ zostanie mi 95$ to bede mogl dalej wyplacic ten bonus? |
|
|
|
 |
hyundaipawell19
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 14 Skąd: Bolszewo
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 9:10 pm
|
|
Oczywiscie, ze tak.
Weź pod uwage wszystkie postanowienia regulaminu, np. minimalny kurs. U niektorych bukmacherow jest taki zapis, że wplata przez moneybookers nie kwalifikuje sie do bonusu.
Życzę powodzenia. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 10:22 pm
|
|
Zadalismy sobie troche trudu by sprawdzic szczegoly tej promocji u zrodla, wiec w centrali Partybets. Oto kilka bardzo istotnych spraw.
1. Bonus jest dostepny TYLKO dla osob ktore zapisza sie z NASZEGO bannera! Oficjalnie promocja jest juz zakonczona, jednak nasz serwis jest traktowany specjalnie wiec osoby rejestrujace sie wciaz moga z niego skorzystac. Promocja jest aktualna bez ograniczenia!
2. Bonusem i depozytem trzeba obrocic 3x by moc go wyplacic. CZyli przykladowo, wplacajac 100$, trzeba wniesc zaklady za 600$ by dostac 100$ bonus.
3.W Partybets nie beda mogly sie zarejestrowac osoby ktore maja juz konta w Gamebookers. Jesli macie wiec konto w Gamebookers, to w Partybets otwieracje je na inne dane!
Dla osob regularnie grajacych u bukmacherow jest to najlepszy mozliwy bonus na rynku do wyciagniecia. 270 pln bonusu za 270 pln depozytu to 6x wiecej niz u innych bukow! |
|
|
|
 |
matiks2
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 11:15 am
|
|
| mam pytanie jesli rejestrowałem sie na pocztku wrzesnia a nie wpłacałem kasy to mnie obejmie ta promocja? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 1:02 pm
|
|
Jesli rejestrowales sie z naszego bannera z tego watku - to tak.
Jeszcze wazne info - minimalna wplata by skorzystac z bonusa to 25$ |
|
|
|
 |
Lewanciusz
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 10:15 pm
|
|
| Wpłaciłem przed chwilą 100$ na konto w Partybets, ale niestety żaden bonus mi się nie pojawił. Oczywiście rejestrowałem się z waszego banera. Co mam teraz zrobić by uzyskać bonus? |
|
|
|
 |
|
|
|