|
3 odpadlo, co sadziecie? |
| Autor |
Wiadomość |
kry_kuc

Zaproszone osoby: 15
Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 148 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 9:19 pm 3 odpadlo, co sadziecie?
|
|
Leo juz wyrzucilem 3 zawodnikow, bronowicki, matusiak, majewski, czy to dobre wybory wg was? jak oceniacie nasze szanse na euro? mysle ze bronowicki powinien zostac, a po co tam pazdan? skomentujecie mi to?
Pozdrawiam |
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 35
Pomógł: 33 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 3061 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 9:32 pm
|
|
Brakuje mi Bronka. Matusiak w formie bylby potrzebny, ale tej formy nie ma, to dobrze ze Sagan ze niego pojedzie. Majewski jeszcze ma czas by pograc, dobrze ze byl na zgrupowaniu. W Pazdanie Leo musi cos widziec, ja mu ufam. Bedzie dobrze |
|
 |
coolen

Pomógł: 10 razy Wiek: 23 Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 1926 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 9:36 pm
|
|
Ja sie ciesze ze Matusik nie jedzie. Wg mnie ten czlowiek nic soba nie prezentuje, mial dobre pol roku i zrobil z siebie gwiazde ... nalykal sie kasy i myslal ze jest najlepszy. To go Leo na ziemie sprowadzil Bronowickiego szkoda, ja bym go wzial nawet jak mialby 1 mecz zagrac, jest to nasz najlepszy lewy obronca (w razie czego prawa strona tez moze byc jego). Majewski ma jeszcze sporo czasu, sadze ze juz w eliminacjach do euro bedzie stawial peirwsze kroki w kadrze CO do Pazdana to nic na jego temat nie wiem - jak to napisal Raja Leo cos w nim widzi Dla mnie brak napastnikow w kadrze, Brozek albi Wichniarek by sie bardzo przydali imo. |
_________________ Rok na forum Ponad 3400 wizyt i 1300 spędzonych godzin |
|
|
|
 |
Rokit

Pomógł: 19 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 930 Skąd: ŁĘCZNA
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 9:37 pm
|
|
Szkoda Bronowickiego, zawodnik z Łęcznej, znowu pech...
Pazdan niby został ale pewnie nie odegra znaczącej roli w meczach Polaków.
Dobrze że został Saganowski, a nie Matusiak.
Myśle że na Euro można założyć już osobny wątek |
_________________ semper fidelis
 |
|
|
|
 |
Bzyku

Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Lut 2008 Posty: 910 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 10:10 pm
|
|
Bronowicki szkoda chlopaka nie zapomne jego meczu z Portugalia powinien pojechac!
Matusiak slusznie chlopak juz nie odegra zadnej roli wg. mnie w reprezentacji.
Majewski ma jeszcze czas mlody, utalentowany. Swoja gra nie przekonuje mnie Łobodzinski, nie wiem po co on tam pojechal, przy dobrym lewym obroncy jak np. Lahm on nic wielkiego nie pokaze. |
_________________ Palic,mordowac Radomiak panowac
 |
|
|
|
 |
JayJay17

Zaproszone osoby: 19
Pomógł: 9 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 1408 Skąd: Borkowo
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 2:15 pm
|
|
Matusiak jest w fatalnej formie i bardzo dobrze, że nie pojechał.
Majewski to bardzo przebojowy, kreatywny zawodnik i miom zdaniem Leo mógł go zostawić.
Bronowicki to zdecydowanie najlepszy Polski lewy obrońca i mimo tego iż nie gra najlepiej po kontuzji to jednak trener mógł go zostawić. |
_________________ A MY SWOJE
LECHIA GDAŃSK!!! |
|
|
|
 |
rzekakanadyje
Sir. Silvio

Pomógł: 6 razy Dołączył: 02 Lis 2007 Posty: 778 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 2:24 pm
|
|
Szkoda Bronowickiego bo zdecydowanie powinien pojechac na Euro, nawet mimo słabszej formy kondycyjnej.
Matusiak słabiuteńko, mozna by sie bylo po nim spodziewac duzo, duzo wiecej, Dobra decyzja.
| Raja napisał/a: | | W Pazdanie Leo musi cos widziec, a ja mu ufam |
Ja też ufam Leo, ale jak dla mnie Majewski powinien pojechac wlasnie za Pazdana. Majewski to moj faworyt i jak dla mnie powinien pojechac, chocby po samo doswiadczenie. |
|
|
|
 |
slavoo26
Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 37 Skąd: GÓRNIK ŁĘCZNA-BRK
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 4:21 pm
|
|
JUZ CI TLUMACZE DLACZEGO PAZDAN A NIE MAJEWSKI KTOREGO LUBIE NAWET PAZDAM TO DEFENSYWNY POMOCNIK KTORYCH W NASZEJ REPREZENTACJI MALUTKO A MAJEWSKI NA SWOJE NIESZCZESCIE GRA NA SRODKU POMOCY TAM GDZIE NASZ ROGER I ZA ROGERA NAPEWNO BY GO NIE WZIAL NA EURO A BRONOWICKIEGO MI SZKODA POTROJNIE PO:
PIERWSZE-JEST WYCHOWANKIEM KLUBU KTOREMU KIBICUJE OSOBISCIE
DRUGIE- W MLODOSCI MIESZKAL W TYM SAMYM BLOKU CO JA I ZNAM GO OSOBISCIE Z CZEGO JESTEM DUMNY
TRZECIE-TO ZAJEBIASZCZY PILKARZ I CZLOWIEK |
_________________ <WGW>TAK POZOSTANIE DO KOŃCA |
|
|
|
 |
kry_kuc

|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 10:04 pm
|
|
No niestety ja bym wymienil PAzdana za Bronka on tam by sie przydal, ale obroncow mamy wielu ii to dobrych, Dudka, Lewa, Bak, Zewlakow, Wasilewski, Wawrzyniak, bedzie z nimi ok ale martwia mnie napastnicy, leszcze!! gdzie jest Brozek, Zienczuk, Jelen, po co Sagan jak nic nie gra? Zuraw z doswiadczeniem sie przyda, SMolarejk niby dobry ale maly takie dziecko mam nadzieje ze wyjdziemy z grupy! a Leo niech pokaze ze naprawde byl to dobry wybor . |
|
 |
kry_kuc

|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 10:06 pm
|
|
I dzieki koledzy za komentarze, skomentujcie jeszcze co myslicie o tych napastnikach! i jak uwazacie jak sie spiszemy na EURO?
Macie juz jakies typy na pierwsze mecze? podajcie |
|
 |
slavoo26
Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 37 Skąd: GÓRNIK ŁĘCZNA-BRK
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 4:04 pm
|
|
| kry_kuc napisał/a: | No niestety ja bym wymienil PAzdana za Bronka on tam by sie przydal, ale obroncow mamy wielu ii to dobrych, Dudka, Lewa, Bak, Zewlakow, Wasilewski, Wawrzyniak, bedzie z nimi ok ale martwia mnie napastnicy, leszcze!! gdzie jest Brozek, Zienczuk, Jelen, po co Sagan jak nic nie gra? Zuraw z doswiadczeniem sie przyda, SMolarejk niby dobry ale maly takie dziecko mam nadzieje ze wyjdziemy z grupy! a Leo niech pokaze ze naprawde byl to dobry wybor . | jakby ten jak to napisales maly takie dziecko EBI SMOLAREK ijego pare bramek to bysmy zagrali akle w eliminacjach do MŚ w RPA ma zajebiaszczo technike i ciag na bramke i za to szacunek i chwala dla niego |
_________________ <WGW>TAK POZOSTANIE DO KOŃCA |
|
|
|
 |
Damian905

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 5:51 pm
|
|
Również cieszę że nie wziął Matusiaka. Sądzę jednak że mógł wziąć Majewskiego. Chłopak bardzo dobrze radził sobie w tym sezonie. Leo tłumaczył się tym, że "jest jeszcze za młody na taką imprezę", a Pazdan jest rok młodszy od Majewskiego i na pewno nie ma większego talentu od Majewskiego. To moje zdanie. |
_________________ Przecież to tylko gra
 |
|
|
|
 |
|
|
|