Wiecej niz 2.5 gola
Kurs 2.34
Betfriends
Dzis na Stadio Giuseppe Meazza w Mediolanie o godz 20:45 dojdzie do Hitu w Lidze Mistrzów gdzie AC Milan podejmie Mamchester United.
AC Milan we włoskiej Serie A jest na 3 pozycji.W ostatnim meczu który rozegrał w Piątek wygrał u siebie 3:2 z Udinese.
Manchester obecnie zajmuje 2 pozycje w Premiership.W ostniej kolejce którą rozegrali w Środe 10 lutego zremmisował 1:1 z Aston Villa na wyjeżdzie.
W ekipie gospodarzy nie zobaczymy: Marco Borriello i Zambrotta
W ekipie gości nie wystąpią: Nemanja Vidić ,John O’Shea, Ryan Giggs i Anderson.
Oba zespoły maja sobie coś do udowodnienia.W 2005 roku spotkali sie razem takze w LM i 2 razy górą Milan któr wygrywał po 1:0.W 2007 roku Milan u siebie wygrał 3:0 zas ManU tylko 3:2 i to włosi awansowali dalej.
Mecz jak na hit przystało zapowiada sie interesująco.Po jednej stronie Wielki Trener Sir Alex a po drugiej młokos w tym fachu Leonardo.Obaj beda chcieli sie przechytrzyc.Wiadomo Szkot to mistrz taktyki i ustawienia zespołu pod dne spotkanie.Leonardo jak narazie dla mnie to nie jest i nie bedzie trener wielkiego formatu.To tego dochodzi fakt ze była gwiazda United David Backham gra teraz w Mialanie i jestem ciekawy jak sie zaprezentuje.Co prawda Milan gra na własnym stadionie ale nie koniecznie musi on sie okazac atutem bo nie raz Mediolanczycy potrafili gubic punkty u siebie.Do tego MU widząc słabsza postawę rywala umieją rzucić sie na rywala i go pokonac.Wiedza ze juz tutaj nie ma zabawy jak w grupie każda bramka moze zawazyc na awansie a szczególnie strzelona na wyjeździe dlatego mam nadzieje ze mecz bedzie interesujaćy pełny walki na całym boisku i że zobaczymy kilka bramek
Przypuszczalne składy obu ekip na ten mecz:
Milan: Dida – Abate, Nesta, Silva, Antonini – Pirlo, Ambrosini, Beckham – Pato, Huntelaar, Ronaldinho.
Manchester: Van der Sar – Rafael, Brown, Ferdinand, Evra – Fletcher, Scholes, Nani, Carrick, Valencia – Rooney.