AC Milan - Manchester United

Forumbukmacherskie Ligi Mistrzów. Typy bukmacherskie i analizy meczów z Ligi Mistrzów. Tabela, harmonogram spotkań oraz dyskusja o aktualnych meczach. Typy ekspertów na Ligę Mistrzów
Regulamin forum
Liga Mistrzów

Liga Mistrzów UEFA to najważniejsze rozgrywki klubowe w Europie. Co roku najlepsi z najlepszych ze wszystkich krajów europejskich rywalizują najpierw w kwalifikacjach, a potem w fazie zasadniczej turnieju o miano najlepszej drużyny klubowej Europy.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na ligę mistrzów oraz profesjonalne analizy spotkań Ligi Mistrzów w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Ligi Mistrzów, opisy odbytych spotkań Ligi Mistrzów oraz analizy nadchodzących meczów w Lidze Mistrzów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Anderson89
-#VIP
-#VIP

Post autor: Anderson89 » 16-02-2010, 08:38

Wiecej niz 2.5 gola
Kurs 2.34
Betfriends

Dzis na Stadio Giuseppe Meazza w Mediolanie o godz 20:45 dojdzie do Hitu w Lidze Mistrzów gdzie AC Milan podejmie Mamchester United.
AC Milan we włoskiej Serie A jest na 3 pozycji.W ostatnim meczu który rozegrał w Piątek wygrał u siebie 3:2 z Udinese.
Manchester obecnie zajmuje 2 pozycje w Premiership.W ostniej kolejce którą rozegrali w Środe 10 lutego zremmisował 1:1 z Aston Villa na wyjeżdzie.
W ekipie gospodarzy nie zobaczymy: Marco Borriello i Zambrotta
W ekipie gości nie wystąpią: Nemanja Vidić ,John O’Shea, Ryan Giggs i Anderson.
Oba zespoły maja sobie coś do udowodnienia.W 2005 roku spotkali sie razem takze w LM i 2 razy górą Milan któr wygrywał po 1:0.W 2007 roku Milan u siebie wygrał 3:0 zas ManU tylko 3:2 i to włosi awansowali dalej.
Mecz jak na hit przystało zapowiada sie interesująco.Po jednej stronie Wielki Trener Sir Alex a po drugiej młokos w tym fachu Leonardo.Obaj beda chcieli sie przechytrzyc.Wiadomo Szkot to mistrz taktyki i ustawienia zespołu pod dne spotkanie.Leonardo jak narazie dla mnie to nie jest i nie bedzie trener wielkiego formatu.To tego dochodzi fakt ze była gwiazda United David Backham gra teraz w Mialanie i jestem ciekawy jak sie zaprezentuje.Co prawda Milan gra na własnym stadionie ale nie koniecznie musi on sie okazac atutem bo nie raz Mediolanczycy potrafili gubic punkty u siebie.Do tego MU widząc słabsza postawę rywala umieją rzucić sie na rywala i go pokonac.Wiedza ze juz tutaj nie ma zabawy jak w grupie każda bramka moze zawazyc na awansie a szczególnie strzelona na wyjeździe dlatego mam nadzieje ze mecz bedzie interesujaćy pełny walki na całym boisku i że zobaczymy kilka bramek

Przypuszczalne składy obu ekip na ten mecz:

Milan: Dida – Abate, Nesta, Silva, Antonini – Pirlo, Ambrosini, Beckham – Pato, Huntelaar, Ronaldinho.

Manchester: Van der Sar – Rafael, Brown, Ferdinand, Evra – Fletcher, Scholes, Nani, Carrick, Valencia – Rooney.
Wierni i oddani Olsztyńscy chuligani :P :D

Kostek11

Post autor: Kostek11 » 16-02-2010, 11:59

AC Milan vs Manchester United

1/8 Champions League
16.02.2010.
Stadion: San Siro
Godz: 20.45

http://www.youtube.com/watch?v=m7db8yG8Dzk&feature=player_embedded

Dzisiaj wieczorem powraca po zimowej przerwie Liga mistrzów i odrazu dojdzie do bardzo ciekawego spotkania pomiędzy dwoma wielkimi klubami z Serie A i Premier League. Milan podejmie na własnym boisku aktualnego mistrza Anglii Manchester United. W tym spotkaniu ciężko wskazać faworyta, ponieważ w tej fazie rozgrywek nie ma słabych drużyn, jednak ja postaram się to zrobić. :wink:

Zacznę od Włochów:

AC Milan
Mocna i doświadczona drużyna z indywidualnościami, dobrze spisująca się w rozgrywkach LM. Ostatnio jednak mieli spadek formy w lidze remisując dwa razy i raz przegrywając. W ostatniej kolejce się jednak przełamali i wygrali 3:2 w piątek u siebie z Udinese.
Kontuzje w zespole: Marco Borriello, Gianluca Zambrotta.
Przypuszczalny skład: Dida – Abate, Nesta, Silva, Antonini – Pirlo, Ambrosini, Beckham – Pato, Huntelaar, Ronaldinho.

Manchester United
Aktualny mistrz Anglii, dwukrotny finalista rozgrywek LM z ostatnich dwóch sezonów. Zespół grający bardzo dobrze na wyjazdach w rozgrywkach pucharowych.W lidze ostatnio United spisuje się bardzo dobrze. Nie przegrali od 27 grudnia i tylko dwa razy remisowali.
Kontuzje w zespole: Ryan Giggs, Nemanja Vidic, John O'Shea, Owen Hargreaves, Anderson.
Przypuszczalny skład: Van der Sar-Neville, Evans, Ferdinand, Evra- Valencia, Fletcher,Scholes,Carrick, Nani-Rooney.

Podsumowując obie ekipy zagrają w dość mocnych zestawieniach. Jeśli chodzi o kontuzje sytuacja na pierwszy rzut oka wydaje się być gorsza w United, ale wcale tak nie jest, ponieważ Anglicy mają bardzo szeroką i wyrównaną kadrę. Dodam, że w ostatnich meczach które wygrywali i grali bardzo przyjemny dla oka futbol, również grali bez tych graczy i w podobnym zestawieniu jakim wybiegną dzisiaj.Jeśli chodzi o Milan to wytoczy swoje najmocniejsze dzieła, poza brakiem Zambrotty, który może być widoczny. Porównując ławke trenerską obu ekip odrazu widać kto jest tutaj bardziej doświadczony i kto jest w stanie ułożyć lepszą taktykę na ten dwumecz. Manchester posiada też dużo lepszego bramkarza niż Milan. Dida dość często ma jakieś proste wpadki, a u VDS ciężko jest znaleźć jakieś proste błędy. Dodam jeszcze,że Manchester w lidze mistrzów przyzwyczaił mnie w tamtym sezonie do tego, że nie traci dużo bramek na wyjazdach i bardzo dobrze podchodzi do meczy pod względem taktycznym, dlatego myślę,że tak będzie również i dzisiaj. United w ostatnich edycjach LM dobrze radziło sobie z Włoskimi klubami pokonując 2x Rome i 1x Inter w poprzedniej edycji. Wiadomo, że nie można zapomnieć o porażce dość dotkliwej 3:0 jakiej doznali właśnie z Milanem w półfinale w 2007r, ale tego nie biorę pod uwagę, ponieważ wtedy Milan był całkiem innym zespołem z innym szkoleniowcem i ich motrem napędowym był Kaka. Dużo w kontekście tego pojedynku mówi się również o powrocie Beckhama i grze przeciwko byłemu klubowi, lecz uważam, że to jest tylko wielki szum medialny i nie przełoży się to na gre boiskową. Dla mnie minimalnym faworytem w tym spotkaniu i zdecydowanym w całym dumeczu jest Manchester, który jeśli nie straci dzisiaj bramki powinien skromnie wygrać to spotkanie.
To jednak jest LM i tak jak powiedziałem, ciężko wskazać faworyta, ponieważ nie ma tu słabych drużyn.Są tylko wielkie zespoły do jakich należą zarówno Manchester United jak i AC Milan. Boisko pokaże nam co dzisiaj będzie już o godz. 20:45. :evil:

Moje typy na dzisiejszy meczyk to:

AC Milan-Manchester United
I. Typ: 2
Kurs: 2.65
II. Typ: x2
Kurs: 1.40
III.Typ: under 2.5
Kurs: 1.55
IV:Typ: Dokładny wynik (0-1)
Kurs: 7.00 :mrgreen:
V. Typ: Nani strzeli gola w regulaminowym czasie gry
Kurs: 4.50 :mrgreen:

Awatar użytkownika
arielo_88

Post autor: arielo_88 » 16-02-2010, 17:16

Milan- Manchester
Typ:Pato strzeli bramkę w dzisiejszym meczu
Kurs:3.00
Buk:Toto-mix

W dzisiejszym meczu przy tak wyrównanym poziomie obydwu ekip praktycznie każdy wynik jest możliwy dlatego postanowiłem poszukać szczęścia gdzie indziej. Pato dopiero w ostatnim spotkaniu przeciwko Udine wrócił do pierwszego składu rossonerich i od razu wpisał się na listę strzelców. Ponadto za tym typem przemawia fakt, iż młody brazylijczyk lubi strzelać bramki w meczach o wyjątkowym znaczeniu. Przypominają mi się jego dwa gole w meczu na Santiago Bernabeu w wygranym starciu przeciwko Królewskim w fazie grupowej 3:2. Typ dość odważny ale w tym fachu "kto nie ryzykuje ten nie wygrywa".

2/10 :yes:

dario777

Post autor: dario777 » 16-02-2010, 19:00

Spotkanie uznanych firm w świecie futbolu. Milan to ekipa która jest w stanie wygrać i przegrać z każdym dlatego stawianie gości w roli faworyta jest chyba lekka przesada ja bardziej skłaniał bym się ku remisowi w tym meczu. Jeden jak i drugi zespól nie będzie chciał w pierwszy meczu ponieść porażki co ustawi jakby sytuacje w drugim spotkaniu. Milan może i ma kadrowo słabszą ekipę ale niektórzy gracze tacy jak Ronaldinho Pato Pirlo Beckham mimo swoich lat oprócz Pato który jest młody mogą sami rozstrzygnąć wynik meczu. Sadze ze będą to piłkarskie szachy i obaj trenerzy skupia się głownie na taktyce obronnej aby bramki nie stracić a później dopiero nad tym jak ja strzelić. Gram tu na remis bo myślę ze w takich meczach remis pada najczęściej.
"Żeby wygrać trzeba grać"

dario777

Post autor: dario777 » 16-02-2010, 22:38

Spotkanie uznanych firm w świecie futbolu. Milan to ekipa która jest w stanie wygrać i przegrać z każdym dlatego stawianie gości w roli faworyta jest chyba lekka przesada ja bardziej skłaniał bym się ku remisowi w tym meczu. Jeden jak i drugi zespól nie będzie chciał w pierwszy meczu ponieść porażki co ustawi jakby sytuacje w drugim spotkaniu. Milan może i ma kadrowo słabszą ekipę ale niektórzy gracze tacy jak Ronaldinho Pato Pirlo Beckham mimo swoich lat oprócz Pato który jest młody mogą sami rozstrzygnąć wynik meczu. Sadze ze będą to piłkarskie szachy i obaj trenerzy skupia się głownie na taktyce obronnej aby bramki nie stracić a później dopiero nad tym jak ja strzelić. Gram tu na remis bo myślę ze w takich meczach remis pada najczęściej.
AC Milan 2 - 3 Manchester Utd
:minus:
"Żeby wygrać trzeba grać"

Kostek11

Post autor: Kostek11 » 16-02-2010, 22:54

AC Milan-Manchester United
I. Typ: 2 :plus:
Kurs: 2.65
II. Typ: x2 :plus:
Kurs: 1.40
III.Typ: under 2.5 :minus:
Kurs: 1.55
IV:Typ: Dokładny wynik (0-1) :minus:
Kurs: 7.00
V. Typ: Nani strzeli gola w regulaminowym czasie gry :minus:
Kurs: 4.50

Mój faworyt nie zawiódł :evil:

Awatar użytkownika
Anderson89
-#VIP
-#VIP

Post autor: Anderson89 » 16-02-2010, 23:00

Anderson89 pisze:AC Milan - Manchester United
Wiecej niz 2.5 gola
Kurs 2.34 :plus:
Betfriends

Dzis na Stadio Giuseppe Meazza w Mediolanie o godz 20:45 dojdzie do Hitu w Lidze Mistrzów gdzie AC Milan podejmie Mamchester United.
AC Milan we włoskiej Serie A jest na 3 pozycji.W ostatnim meczu który rozegrał w Piątek wygrał u siebie 3:2 z Udinese.
Manchester obecnie zajmuje 2 pozycje w Premiership.W ostniej kolejce którą rozegrali w Środe 10 lutego zremmisował 1:1 z Aston Villa na wyjeżdzie.
W ekipie gospodarzy nie zobaczymy: Marco Borriello i Zambrotta
W ekipie gości nie wystąpią: Nemanja Vidić ,John O’Shea, Ryan Giggs i Anderson.
Oba zespoły maja sobie coś do udowodnienia.W 2005 roku spotkali sie razem takze w LM i 2 razy górą Milan któr wygrywał po 1:0.W 2007 roku Milan u siebie wygrał 3:0 zas ManU tylko 3:2 i to włosi awansowali dalej.
Mecz jak na hit przystało zapowiada sie interesująco.Po jednej stronie Wielki Trener Sir Alex a po drugiej młokos w tym fachu Leonardo.Obaj beda chcieli sie przechytrzyc.Wiadomo Szkot to mistrz taktyki i ustawienia zespołu pod dne spotkanie.Leonardo jak narazie dla mnie to nie jest i nie bedzie trener wielkiego formatu.To tego dochodzi fakt ze była gwiazda United David Backham gra teraz w Mialanie i jestem ciekawy jak sie zaprezentuje.Co prawda Milan gra na własnym stadionie ale nie koniecznie musi on sie okazac atutem bo nie raz Mediolanczycy potrafili gubic punkty u siebie.Do tego MU widząc słabsza postawę rywala umieją rzucić sie na rywala i go pokonac.Wiedza ze juz tutaj nie ma zabawy jak w grupie każda bramka moze zawazyc na awansie a szczególnie strzelona na wyjeździe dlatego mam nadzieje ze mecz bedzie interesujaćy pełny walki na całym boisku i że zobaczymy kilka bramek

Przypuszczalne składy obu ekip na ten mecz:

Milan: Dida – Abate, Nesta, Silva, Antonini – Pirlo, Ambrosini, Beckham – Pato, Huntelaar, Ronaldinho.

Manchester: Van der Sar – Rafael, Brown, Ferdinand, Evra – Fletcher, Scholes, Nani, Carrick, Valencia – Rooney.
AC Milan - Manchester United 2:3 (3 Ronaldinho, 85 Seedorf - Scholes 36 Rooney 66 i 74) :plus:
Wierni i oddani Olsztyńscy chuligani :P :D

Awatar użytkownika
arielo_88

Post autor: arielo_88 » 17-02-2010, 13:53

arielo_88 pisze:Milan- Manchester
Typ:Pato strzeli bramkę w dzisiejszym meczu
Kurs:3.00
Buk:Toto-mix

W dzisiejszym meczu przy tak wyrównanym poziomie obydwu ekip praktycznie każdy wynik jest możliwy dlatego postanowiłem poszukać szczęścia gdzie indziej. Pato dopiero w ostatnim spotkaniu przeciwko Udine wrócił do pierwszego składu rossonerich i od razu wpisał się na listę strzelców. Ponadto za tym typem przemawia fakt, iż młody brazylijczyk lubi strzelać bramki w meczach o wyjątkowym znaczeniu. Przypominają mi się jego dwa gole w meczu na Santiago Bernabeu w wygranym starciu przeciwko Królewskim w fazie grupowej 3:2. Typ dość odważny ale w tym fachu "kto nie ryzykuje ten nie wygrywa".

2/10

:minus:

ODPOWIEDZ