|
Andrzej Go³ota |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
gites

Zaproszone osoby: 30
Pomóg³: 4 razy Wiek: 21 Do³±czy³: 25 Lis 2006 Posty: 1878 Sk±d: Bia³ystok
|
Wys³any: Pon Mar 05, 2007 12:50 pm Andrzej Go³ota
|
|
Andrzej Go³ota wraca na ring i 18 Marca bedzie walczy³ w Pary¿u .Przeciwnik jest jeszcze nieznany ale Don King o¶wiadczy³ ,¿e szybko znajdzie chêtnego boksera do walki. Niebedzie to bokser z najwyrzszej pó³ki.
Dlamnie Andrzej ju¿ sie spali³ i niepowinien wracaæ na ring ale oczywi¶cie chodzi tu o pieni±dze. |
_________________ "Przyja¼ñ jest wszystkim,
To co¶ wiêcej ni¿ talent,
Wiêcej ni¿ w³adza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
 |
|
|
|
 |
Dawid84

Zaproszone osoby: 3
|
Wys³any: Pon Mar 05, 2007 2:16 pm
|
|
| Sam fakt, ¿e walczy w Pary¿u ju¿ jest wymowny. Nie w USA, nie w Niemczech, nawet w Wlk. Brytanii tylko we Francji. Oni wiedz± jak tam w ogóle walka bokserska wygl±da ? Jak dla mnie Andrew jako bokser to temat zamkniêty. A w tej walce bêdzie tak jak gites mówisz - wyjdzie na ring, we¼mie kasê za udzia³ i tyle. |
_________________ "Niebiesko-bia³e barwy Twe..." |
|
|
|
 |
pawel16

Zaproszone osoby: 70
Pomóg³: 7 razy Do³±czy³: 11 Sty 2007 Posty: 3508 Sk±d: Olszyny
|
Wys³any: Pon Mar 05, 2007 4:01 pm
|
|
He He to jaka¶ kpina Andrzej ju¿ pokaza³ co umie i niepowinien wracaæ na ring . . . Ju¿ ma tak± reputacje ¿e ho ho!!!! |
_________________ skomentuj moje typki;) |
|
|
|
 |
krzycho

Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 06 Lut 2006 Posty: 379 Sk±d: Bia³ystok
|
Wys³any: Pon Mar 05, 2007 5:43 pm
|
|
| jestem ciekaw kto przyjdzie na to przecie¿ on walczy³ kiedy¶ nie¿le a teraz niech da sobie i nam spokój a nie o¶miesz nas |
|
|
|
 |
kakaowy

Pomóg³: 8 razy Do³±czy³: 04 Lis 2006 Posty: 2085
|
Wys³any: Pon Mar 05, 2007 5:47 pm
|
|
| W Paryzu ?????? hahahahha chyba to pokaze POLSAT 2 heh , ten czlowiek juz dawno powinien sie zajac szydelkowaniem albo sprzedaza popcornu na stadionie bo takie ma kwalifikacje . Chyba powoli zaczyna mu brakowac kasy na kaucje zeby go z paki wypuscili za kolejne awantury. Jesli przegra to skompromituje sie jeszcze bardziej (jesli to w ogole mozliwe) Andrew go out . |
|
|
|
 |
pawel16

Zaproszone osoby: 70
Pomóg³: 7 razy Do³±czy³: 11 Sty 2007 Posty: 3508 Sk±d: Olszyny
|
Wys³any: Pon Mar 05, 2007 9:15 pm
|
|
Skompromituje nie tylko siebie ale tak¿e nas Polaków.. . Bêd± siê z nas ¶miaæ( chcia¿ i tak siê ¶miej±. . . ) co za wstyt. . |
_________________ skomentuj moje typki;) |
|
|
|
 |
gites

Zaproszone osoby: 30
Pomóg³: 4 razy Wiek: 21 Do³±czy³: 25 Lis 2006 Posty: 1878 Sk±d: Bia³ystok
|
Wys³any: Wto Mar 06, 2007 12:19 am
|
|
| Dosz³em do wniosku ¿e King mu walki za³atwia bo chyba ma go za komika bokserskiego?? |
_________________ "Przyja¼ñ jest wszystkim,
To co¶ wiêcej ni¿ talent,
Wiêcej ni¿ w³adza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
 |
|
|
|
 |
krzycho

Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 06 Lut 2006 Posty: 379 Sk±d: Bia³ystok
|
Wys³any: Sro Mar 07, 2007 7:07 pm
|
|
¿e Kingowi chce siê jescze z nim zadawaæ. No troche na nim zarobi ale czy warto traciæ repoutacje |
|
|
|
 |
|
|
|