|
|
Anglia-Szwecja |
| Autor |
Wiadomość |
balonik19821
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Gru 2008 Posty: 829 Skąd: Biłgoraj
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 15:19 Anglia-Szwecja
|
|
Piłka nożna, Mecz towarzyski
15-11-2011, 21:00
Anglia - Szwecja
typ:1
kurs:1,7
tobet
Anglicy po nieudanych mistrzostwach świata w RPA chcą ponownie za wszelką cenę wrócić do światowej czołówki. W eliminacjach poradzili sobie nieźle gdyż zajęli pierwsze miejsce w grupie, ale kilka meczy nie było najlepszych w ich wykonaniu. Przełomowy może okazać się ostatni mecz towarzyski z Hiszpanią, czyli obecnym mistrzem świata w którym Anglicy triumfowali 1-0 i tym samym są niepokonani od 8 spotkań. Choć w tym spotkaniu zobaczymy na pewno nieco zmieniony skład w porównaniu z mecze z Hiszpanią to i tak gospodarze są zdecydowanym faworytem tej konfrontacji. Szwecja nie ma ustabilizowanej formy. Nie tak dawno wygrali z Holandią, by łatwo przegrać z Danią w ostatnim meczu. kilka spotkań wcześniej natomiast przegrali z Węgrami. Mecze wyjazdowe więc nie najlepiej wychodzą Szwedom.Myślę,że mecz zakończy się łatwym zwycięstwem gospodarzy. Anglia po meczu z Hiszpanią jest na fali w dodatku ma zdecydowanie mocniejszą kadrę od Skandynawów.Stawiam na Anglików. |
| Ostatnio zmieniony przez balonik19821 Sro Lis 16, 2011 17:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
KIMBO

|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 19:23
|
|
Anglia - Szwecja
tobet
Dwie wielkie drużyny. Dwa różne kraje z jedną pasją. Tradycja i miłość do piłki. Tak w skrócie można opisać Anglię i Szwecję. Kraje które kochają piłkę i osiągają w niej bardzo dobre wyniki.
Morale Anglii są znakomite. Zwycięstwo, z wielką Hiszpanią to jest coś. Wiem, że skromne, ponieważ tylko 1:0, ale zwycięzców nikt nie sądzi. Więc i ja nie będę tego robił, ponieważ jest to bez sensowne. Morale dzisiejszych gospodarzy są bardzo wysokie. Szwecja będzie chciała je zepsuć. Tylko proste pytanie czy są w stanie zatrzymać, wielka Anglię na wyjeździe ? Wydaje mi się, że nie są wstanie. Dzisiaj gospodarze powinni świętować kolejną wygraną. Mocna kadra, kibice. Liczę na bramkę Rooneya który w tym sezonie wrócił do swojej starej dobrej formy. Pokaż chłopaku jak gra ManU Wystarczą przynajmniej tak mi się wydaje szybka pierwsza bramka by ustawić spokojnie sobie mecz. Anglia do boju !! |
|
|
| Poziom: 33 HP |
 |
 |
 |
 |
21% |
626/2982 |
|
|
|
|
 |
KIMBO

|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 23:44
|
|
| KIMBO napisał/a: | Anglia - Szwecja
tobet
Dwie wielkie drużyny. Dwa różne kraje z jedną pasją. Tradycja i miłość do piłki. Tak w skrócie można opisać Anglię i Szwecję. Kraje które kochają piłkę i osiągają w niej bardzo dobre wyniki.
Morale Anglii są znakomite. Zwycięstwo, z wielką Hiszpanią to jest coś. Wiem, że skromne, ponieważ tylko 1:0, ale zwycięzców nikt nie sądzi. Więc i ja nie będę tego robił, ponieważ jest to bez sensowne. Morale dzisiejszych gospodarzy są bardzo wysokie. Szwecja będzie chciała je zepsuć. Tylko proste pytanie czy są w stanie zatrzymać, wielka Anglię na wyjeździe ? Wydaje mi się, że nie są wstanie. Dzisiaj gospodarze powinni świętować kolejną wygraną. Mocna kadra, kibice. Liczę na bramkę Rooneya który w tym sezonie wrócił do swojej starej dobrej formy. Pokaż chłopaku jak gra ManU Wystarczą przynajmniej tak mi się wydaje szybka pierwsza bramka by ustawić spokojnie sobie mecz. Anglia do boju !! |
|
|
|
| Poziom: 33 HP |
 |
 |
 |
 |
21% |
626/2982 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|