|
|
Anulowany zakład |
| Autor |
Wiadomość |
maciejanulka
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 11:44 Anulowany zakład
|
|
Witam
Wczoraj obstawiłem zakład w powyższej firmie. Dzisiaj patrzę - pomimo iż wygrałem stan konta sienie zmienił. Okazało się, że zakład został anuowany po fakcie lub w trakcie trwania meczu. Nie są to jakieś duże pieniądze ale chodzi o fakt.
Czy buk może anulować nam kupon bez jakichkolwiek ograniczeń?
Poniżej przedstawiam sprawę nieco dokładniej. Proszę Was o opinię czy drązyć dalej temat czy sobie odpuścić.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam,
Szanowny Kliencie, cytat, ktory Pan umiescil w wiadomosci dotyczy odrzucenia czesci badz calej stawki i nie ma nic wspolnego z kursami. Prosze zapoznac sie z punktem 8.2 przepisow i warunkow, ktory mowi: "Expekt.com rezerwuje sobie prawo, do anulowania jakiegokolwiek zakładu, który został wystawiony z zamienionymi kursami, lub na zakład, który był oferowany po czasie jego rozpoczęcia. Wszystkie takie przypadki będą rozpatrywane na równych prawach".
Pozdrawiam,
Customer Service Representative
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Subject: Re: Reklamacja [1330510:1212263]
Witam ponownie
Fakt, że został błędnie wstawiony kurs jest to błędem Waszej frimy/pracownika. Ja zgodnie z zasadami obstawiłem kupon więc nie możecie Państwo po fakcie anulować kuponu.
Tłumaczenie, że Państwo oddali mi MOJE pieniądze nie rozwiązuje tematu.
Czy mam rozumieć, że w dowolnym czasie możecie i z dowolnego powodu anulować kupony??? Uważam, że to co Państwo zrobiliście nie jest zgodne z regulaminem. Zgodnie z paragrafem 4.5 macie państwo anulować zakład ale muszą być spełnione następujące warunki: EXPEKT.COM powiadomi o tym klienta poprzez e-mail, telefon bądĽ fax.
Żaden z tych warunków nie został spełniony. W związku z tym proszę w trybie pilnym proszę przelać na oje konto wygraną.
Proszę o potwierdzenie terminu w jakim czasie zostanie on wpłacony na moje konto.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szanowny Kliencie, informujemy, ze zaklady zostaly anulowane (zgodnie z regulaminem serwisu) ze wzgledu na blednie wystawiony kurs w ofercie. Przepraszamy za zaistniala sytuacje, jednakze srodki z tytulu zwrotu stawki powrocily na Panskie konto gracza.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Subject: RE: Reklamacja
Witam
Wczoraj obstawiłem mecz Graz - Alba Volan Fevita po kursie 1,5 na 1x. Wynikł padł remisowy więc powinienem wygrać. Okazuje się, że jednak kurs jest 1,00.
Proszę o wyjaśnienie.
Poniżej szczegółowe informacje dotyczące kuponu
Cz 29/11/07 19:11 Kupon stworzony Cz 29/11/07 18:17 1.00 30.00 PLN 30.00 PLN
Kupon stworzony Cz 29/11/07 18:17
stawka : 30.00 PLN
wygrany 30.00 PLN
data zdarzenie rodzaj zakład rezultat kurs
Cz 29/11/07 19:15 Graz - Alba Volan Fevita
double chance Aut. Ice Hockey OEHL 1X 1X X2 1.50
1.00 |
|
|
|
 |
byly_moderator

Zaproszone osoby: 187
Pomógł: 16 razy Wiek: 24 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 1989 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 14:00
|
|
| Niestety bukmacher zawsze zastrzega sobie do tego prawo. Ja dosc czesto grywam zaklady z ewidentnymi bledami bukow i czesto sa zwroty ale zdazaja sie peikne sytucje gdy malo ludzi wypatrzy blad i np. raz sportingbet rozliczyl mi zaklad za wygrany a ja go obstawilem juz po zakonczeniu zdarzenia. Poprostu mieli zla godzine rozpoczecia spotkania. gdyby gralo to duzo osob i za wieksza kase napewno bylby zwrot. |
|
|
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |
10% |
375/3758 |
|
|
|
|
 |
givdaf

Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Paź 2007 Posty: 146 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: Pią Gru 07, 2007 12:09
|
|
| z tego wychodzi że ten Expect to jakiś shit i nie warto tam grać ... |
|
|
|
 |
roso
Powaga zabija powoli

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 228 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 3805 Skąd: Europa
|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 14:39
|
|
Ja również mam ciekawostkę z wczoraj
http://img385.imageshack....e=expektud4.jpg
Kupon został obstawiony jako handicap X co wg regulaminu oznacza, że gospodarz wygra 1 bramką ( np. 1:0, 2:1, 3:2 itd ) obstawiłem eksperymentalnie gdyż miałem nadzieję, że może uznają to również jako wygraną gości ( tj. 0:1, 1:2 itd. ) po przeczytaniu reg. okazało się, iż handicap X oznacza wyłącznie wygraną jedną bramką gospodarzy w expekt przynajmniej - trudno. ALE tutaj ciekawostka jak widać na foto mój zakład został rozliczony na X w przypadku 0:1 Legii - dziwne prawda ?? A zakład ŁKS jako 2 - bardziej dziwne.
regulamin mówi tak:
| Cytat: | | ...Jeżeli obstawisz zakład typu handicap X, wygrasz jeśli drużyna gospodarzy wygra jednym golem. (Wynik typu: 1-0 / 2-1 / 3-2).... |
I na koniec mojego niezrozumienia odpowiedź kogoś z expekt PANA PIOTRA -
| Cytat: | | Szanowny Kliencie, Pan postawil zaklad na +1 na LKS Lodz, stad wynik spotkania po uwzglednieniu handicapu wyniosl 2-4. Tym samym kupon zostal poprawnie rozliczony. |
Może nie jestem specem z expekt i dlatego nie potrafię tego za nic zrozumieć, obstawiłem OBA ZAKŁADY IDENTYCZNIE, nie obstawiłem przecież handi -1 czy +1 co widać na foto, nie wiem dlaczego ten PAN tłumaczy mi coś czego nawet nie chce mu się sprawdzić.
Ja z expekt wycofuje się dziś na zawsze Przynajmniej teraz tak czuje
P.S
Na koniec dostałem jeszcze informację, że Legię zawarłem jako -1 gol a Łks jako +1 gol nie rozumiem tego bo nie ma przy obstawianiu żadnej informacji komu chcę zabrać a komu dać wybierając po prostu X który miał być plusem gospodarza.
Może ktoś z was jest w stanie mi to wyjaśnić bo w handicap bawię się dość krótko i może za krótko |
|
|
| Poziom: 46 HP |
 |
 |
 |
 |
29% |
2168/7478 |
|
|
|
|
 |
tiewo
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 22 Lis 2008 Posty: 61 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 15:06
|
|
Polonia Bytom - LK Lodz +1 - postawiles na X wynik meczu 2-3 po uwzględnieniu handicapu 2-4 wiec słusznie masz niezaliczone.
Ruch Chorzow +1 - Legia Warszawa wynik meczu 0-1 po uwzględnieniu handicapu 1-1 czyli dobrze został zaliczony.
Wiec nie wiem dlaczego takie pretensje jak wszystko zostało dobrze rozliczone?
Ruch-Legia wynik Handicapa
Polonia-LKS wynik Handicapa |
| Ostatnio zmieniony przez tiewo Sob Lis 22, 2008 15:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
roso
Powaga zabija powoli

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 228 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 3805 Skąd: Europa
|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 15:13
|
|
| tiewo napisał/a: | | Wiec nie wiem dlaczego takie pretensje jak wszystko zostało dobrze rozliczone? |
Nie wiem dlaczego mylisz pretensje z ciekawością ale twoja sprawa. Na PW otrzymałem już odpowiedź, iż Handicap X odejmuje bramkę drużynie uznawanej za faworyta, niby takiej banalne a coś złapać nie mogłem
trzymajcie się i pozdro |
_________________ "Jedyny sposób na uniknięcie porażek to przestać grać, ale wtedy też nigdy nie odniesiesz zwycięstwa." |
|
|
| Poziom: 46 HP |
 |
 |
 |
 |
29% |
2168/7478 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|