|
Arka Gdynia - Widzew Łódź |
| Autor |
Wiadomość |
krzysiekmks

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 118 razy Dołączył: 19 Lut 2009 Posty: 4034 Skąd: KIELCE
|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 19:39 Arka Gdynia - Widzew Łódź
|
|
 vs
Arka Gdynia - Widzew Łódź
11.09.10 19:15 Stadion Arki Gdyni
Kursy Bwin
2,25 | 3,10| 3,00
Zaparaszam Gość do dyskusji na temat spotkania
|
_________________ 15 Styczeń Zaczynamy ME W Handballu !!!! |
|
|
| Poziom: 47 HP |
 |
 |
 |
 |
37% |
2947/7965 |
|
|
|
|
 |
krzysiekmks

|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 19:37
|
|
Arka Gdynia - Widzew Łódź
Typ 1DNB - 1,70 Expekt 3/10
Wg. mnie bardzo prawdopodobny w tym meczu jest remis. W Arce dostępni są wszyscy zawodnicy a w Widzewie pauzuje dalej za to Marcin Robak. Obie drużyny obecnie z podobnym bilansem. Arka z 4 punktami za zwycięstwo z Górnikiem i remis z Lechem a Widzew 5 za zwycięstwo z Koroną i remisy z Lechem i Polonią. Jutro minimalnym faworytem wg. mnie Arka Gdynia ale jak pisałem bardzo prawdopodobny remis. Myślę że Widzewa nie będzie stać na 3 punkty w meczu z Arką. |
|
|
 |
 |
 |
 |
37% |
2947/7965 |
|
|
|
|
 |
Karol(LP)
Pomógł: 116 razy Wiek: 22 Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 5808 Skąd: się biorą Janusze?
|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 23:45
|
|
Arka Gdynia - Widzew Lodz
Typ:Arka Gdynia-0.25
Kurs:2.07
Bukmacher:Pinnacle
Stawka:4j
Mecz trudny do wytypowania , trzymam kciuki za Arke i myśle że lekko można tak też zagrac.Arka i Widzew to zespoły własnego boiska , pomimo tego że zespoł z Łodzi jak narazie odniósł tylko jedną wygraną i było to w Kielcach , była to pierwsza kolejną , moim zdaniem przypadek.Arka po niezły spotkaniu z Górnikiem pojechała do Lubina gdzie poniosła porażke , tego również można było się spodziewac ponieważ Arka jeśli ma wygrac to zrobi to u siebie , Widzew nie miał okazji jeszcze strzelic gola Arce , dwa razy gościł w Gdyni i dwa razy przegrał , myśle że tym razem będzie dokładnie tak samo , mam tylko nadziej że tym razem owiedzenie "do trzech razy sztuka" się nie sprawdzi.
4 ostatnie spotkania
Arka Gdynia - Widzew Łódz 3-0
Widzew Łódz - Arka Gdynia 1-1
Widzew Łódz - Arka Gdynia 0-0
Arka Gdynia - Widzew Łódz 1-0 |
_________________ "Dumny z bycia pyrą, z tego żem się tu wychował" |
|
|
| Poziom: 54 HP |
 |
 |
 |
 |
39% |
4719/12102 |
|
|
|
|
 |
kr0pka
Żabol

Zaproszone osoby: 34
Pomógł: 12 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Posty: 852 Skąd: Żory
|
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 11:05
|
|
| Arka zazwyczaj bardzo dobrze wypada na swoim boisku, nie koniecznie ze wzgledu na swoje umiejetnosci co po prostu na nawierzchnie, zespoly ekstraklasy nie sa przyzwyczajone do gry na boisku ze sztuczna trawa. Arka jednak nie gra nic ciekawego, Widzew za to bardzo dobrze wszedl do ekstraklasy i prezentuje dosc dobry poziom. Mecz jest strasznie trudny do wytypowania, jesli jednak juz chcemy sie tego podejmowac to ja proponuje remis i under 2.5. |
_________________ http://barmanstwo.blogspot.com/ - zapraszam na bloga . |
|
|
|
 |
Karol(LP)
Pomógł: 116 razy Wiek: 22 Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 5808 Skąd: się biorą Janusze?
|
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 22:05
|
|
| Cytat: | Arka Gdynia - Widzew Lodz
Typ:Arka Gdynia-0.25 zwrot
Kurs:2.07
Bukmacher:Pinnacle
Stawka:4j
Mecz trudny do wytypowania , trzymam kciuki za Arke i myśle że lekko można tak też zagrac.Arka i Widzew to zespoły własnego boiska , pomimo tego że zespoł z Łodzi jak narazie odniósł tylko jedną wygraną i było to w Kielcach , była to pierwsza kolejną , moim zdaniem przypadek.Arka po niezły spotkaniu z Górnikiem pojechała do Lubina gdzie poniosła porażke , tego również można było się spodziewac ponieważ Arka jeśli ma wygrac to zrobi to u siebie , Widzew nie miał okazji jeszcze strzelic gola Arce , dwa razy gościł w Gdyni i dwa razy przegrał , myśle że tym razem będzie dokładnie tak samo , mam tylko nadziej że tym razem owiedzenie "do trzech razy sztuka" się nie sprawdzi.
4 ostatnie spotkania
Arka Gdynia - Widzew Łódz 3-0
Widzew Łódz - Arka Gdynia 1-1
Widzew Łódz - Arka Gdynia 0-0
Arka Gdynia - Widzew Łódz 1-0 |
|
_________________ "Dumny z bycia pyrą, z tego żem się tu wychował" |
|
|
| Poziom: 54 HP |
 |
 |
 |
 |
39% |
4719/12102 |
|
|
|
|
 |
krzysiekmks

|
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 22:10
|
|
| Cytat: | Arka Gdynia - Widzew Łódź
Typ 1DNB - 1,70 Expekt 3/10 zwrot
Wg. mnie bardzo prawdopodobny w tym meczu jest remis. W Arce dostępni są wszyscy zawodnicy a w Widzewie pauzuje dalej za to Marcin Robak. Obie drużyny obecnie z podobnym bilansem. Arka z 4 punktami za zwycięstwo z Górnikiem i remis z Lechem a Widzew 5 za zwycięstwo z Koroną i remisy z Lechem i Polonią. Jutro minimalnym faworytem wg. mnie Arka Gdynia ale jak pisałem bardzo prawdopodobny remis. Myślę że Widzewa nie będzie stać na 3 punkty w meczu z Arką. |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
37% |
2947/7965 |
|
|
|
|
 |
kr0pka
Żabol

Zaproszone osoby: 34
Pomógł: 12 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Posty: 852 Skąd: Żory
|
Wysłany: Nie Wrz 12, 2010 02:44
|
|
| Cytat: | | Arka zazwyczaj bardzo dobrze wypada na swoim boisku, nie koniecznie ze wzgledu na swoje umiejetnosci co po prostu na nawierzchnie, zespoly ekstraklasy nie sa przyzwyczajone do gry na boisku ze sztuczna trawa. Arka jednak nie gra nic ciekawego, Widzew za to bardzo dobrze wszedl do ekstraklasy i prezentuje dosc dobry poziom. Mecz jest strasznie trudny do wytypowania, jesli jednak juz chcemy sie tego podejmowac to ja proponuje remis i under 2.5. |
|
_________________ http://barmanstwo.blogspot.com/ - zapraszam na bloga . |
|
|
|
 |
|
|
|