Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
100 pln
Tylko u nas!
2. Unibet
100 pln
bez ryzyka »
3. Betsson
55 PLN
za darmo!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Poprzedni temat :: Następny temat
Arka Gdynia - Widzew Łódź
Autor Wiadomość
krzysiekmks 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 19:39   Arka Gdynia - Widzew Łódź
vs

11.09.10 19:15 Stadion Arki Gdyni

Kursy Bwin
2,25 | 3,10| 3,00

Zaparaszam Gość do dyskusji na temat spotkania :!:

Poziom: 47 HP   37%   2947/7965
   MP   0%   0/3803
   EXP   88%   206/234
krzysiekmks 

Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 19:37   
Typ 1DNB - 1,70 Expekt 3/10

Wg. mnie bardzo prawdopodobny w tym meczu jest remis. W Arce dostępni są wszyscy zawodnicy a w Widzewie pauzuje dalej za to Marcin Robak. Obie drużyny obecnie z podobnym bilansem. Arka z 4 punktami za zwycięstwo z Górnikiem i remis z Lechem a Widzew 5 za zwycięstwo z Koroną i remisy z Lechem i Polonią. Jutro minimalnym faworytem wg. mnie Arka Gdynia ale jak pisałem bardzo prawdopodobny remis. Myślę że Widzewa nie będzie stać na 3 punkty w meczu z Arką.

MP   0%   0/3803
   EXP   88%   206/234
Karol(LP) 

Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 23:45   
Arka Gdynia - Widzew Lodz
Typ:Arka Gdynia-0.25
Kurs:2.07
Bukmacher:Pinnacle
Stawka:4j

Mecz trudny do wytypowania , trzymam kciuki za Arke i myśle że lekko można tak też zagrac.Arka i Widzew to zespoły własnego boiska , pomimo tego że zespoł z Łodzi jak narazie odniósł tylko jedną wygraną i było to w Kielcach , była to pierwsza kolejną , moim zdaniem przypadek.Arka po niezły spotkaniu z Górnikiem pojechała do Lubina gdzie poniosła porażke , tego również można było się spodziewac ponieważ Arka jeśli ma wygrac to zrobi to u siebie , Widzew nie miał okazji jeszcze strzelic gola Arce , dwa razy gościł w Gdyni i dwa razy przegrał , myśle że tym razem będzie dokładnie tak samo , mam tylko nadziej że tym razem owiedzenie "do trzech razy sztuka" się nie sprawdzi.

4 ostatnie spotkania

Arka Gdynia - Widzew Łódz 3-0
Widzew Łódz - Arka Gdynia 1-1
Widzew Łódz - Arka Gdynia 0-0
Arka Gdynia - Widzew Łódz 1-0

Poziom: 54 HP   39%   4719/12102
   MP   0%   0/5778
   EXP   32%   103/317
kr0pka 
Żabol

Zaproszone osoby: 34
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 11:05   
Arka zazwyczaj bardzo dobrze wypada na swoim boisku, nie koniecznie ze wzgledu na swoje umiejetnosci co po prostu na nawierzchnie, zespoly ekstraklasy nie sa przyzwyczajone do gry na boisku ze sztuczna trawa. Arka jednak nie gra nic ciekawego, Widzew za to bardzo dobrze wszedl do ekstraklasy i prezentuje dosc dobry poziom. Mecz jest strasznie trudny do wytypowania, jesli jednak juz chcemy sie tego podejmowac to ja proponuje remis i under 2.5.

Poziom: 26 HP   4%   65/1637
   MP   100%   781/781
   EXP   16%   13/78
Karol(LP) 

Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 22:05   
Cytat:
Arka Gdynia - Widzew Lodz
Typ:Arka Gdynia-0.25 :minus: zwrot
Kurs:2.07
Bukmacher:Pinnacle
Stawka:4j

Mecz trudny do wytypowania , trzymam kciuki za Arke i myśle że lekko można tak też zagrac.Arka i Widzew to zespoły własnego boiska , pomimo tego że zespoł z Łodzi jak narazie odniósł tylko jedną wygraną i było to w Kielcach , była to pierwsza kolejną , moim zdaniem przypadek.Arka po niezły spotkaniu z Górnikiem pojechała do Lubina gdzie poniosła porażke , tego również można było się spodziewac ponieważ Arka jeśli ma wygrac to zrobi to u siebie , Widzew nie miał okazji jeszcze strzelic gola Arce , dwa razy gościł w Gdyni i dwa razy przegrał , myśle że tym razem będzie dokładnie tak samo , mam tylko nadziej że tym razem owiedzenie "do trzech razy sztuka" się nie sprawdzi.

4 ostatnie spotkania

Arka Gdynia - Widzew Łódz 3-0
Widzew Łódz - Arka Gdynia 1-1
Widzew Łódz - Arka Gdynia 0-0
Arka Gdynia - Widzew Łódz 1-0

Poziom: 54 HP   39%   4719/12102
   MP   0%   0/5778
   EXP   32%   103/317
krzysiekmks 

Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 22:10   
Cytat:
Typ 1DNB - 1,70 Expekt 3/10 zwrot

Wg. mnie bardzo prawdopodobny w tym meczu jest remis. W Arce dostępni są wszyscy zawodnicy a w Widzewie pauzuje dalej za to Marcin Robak. Obie drużyny obecnie z podobnym bilansem. Arka z 4 punktami za zwycięstwo z Górnikiem i remis z Lechem a Widzew 5 za zwycięstwo z Koroną i remisy z Lechem i Polonią. Jutro minimalnym faworytem wg. mnie Arka Gdynia ale jak pisałem bardzo prawdopodobny remis. Myślę że Widzewa nie będzie stać na 3 punkty w meczu z Arką.

MP   0%   0/3803
   EXP   88%   206/234
kr0pka 
Żabol

Zaproszone osoby: 34
Wysłany: Nie Wrz 12, 2010 02:44   
Cytat:
Arka zazwyczaj bardzo dobrze wypada na swoim boisku, nie koniecznie ze wzgledu na swoje umiejetnosci co po prostu na nawierzchnie, zespoly ekstraklasy nie sa przyzwyczajone do gry na boisku ze sztuczna trawa. Arka jednak nie gra nic ciekawego, Widzew za to bardzo dobrze wszedl do ekstraklasy i prezentuje dosc dobry poziom. Mecz jest strasznie trudny do wytypowania, jesli jednak juz chcemy sie tego podejmowac to ja proponuje remis i under 2.5.

:plus: :plus:

Poziom: 26 HP   4%   65/1637
   MP   100%   781/781
   EXP   16%   13/78
Odpowiedz do tematu