Atletico Madryt – Valladolid
Primera division
Leo Messi, Cristiano Ronaldo, FC Barcelona, Real Madryt, co łączy te rzeczy? Tak - Primera division! Fani piłki nie mogą nie śledzić zmagań w najlepszej obecnie klasie rozgrywkowej na świecie – ligi hiszpańskiej.
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi hiszpańskiej oraz profesjonalne analizy spotkań Primera division.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Primera division, opisy odbytych spotkań ligi hiszpańskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Primera division.
- Kalfi
- #Weteran

W niedziele 25 lispopada zostanie rozegrany mecz pomiędzy Atletico Madryt a Realem Valladolid. Atletico , które dotychczas prezentowało bardzo dobrą formę,złapało chyba zadyszke, od 2 ligowych meczy nie możę odnięś zwycięstwa zdobywając tylko jeen punkt.
Najpierw przegrali po emocjonującym meczu z Villarealem, potem zremisowali bezbramkowo na wyjeździe z beniaminkiem ligi – Almerią. Wydaje mi się ze mecz z Realem V. Jest bardzo dobry na przełamanie tej złej passy, przeciwnik nie jest za bardzo wymagający aczkoliwek groźny, przypomne tylko jak Barcelona miała z tą drużyną wiele kłopotów, ledwie ratując remis. Jednak Valladolid nie prezentuje sie z doibrej strony na wyjazdach także liczę na Atletico, które na pewno ma coś do udowodnienia swoim sympatykom i działaćża, którzy wyłożyli grube miliony na letnie zmocnienia.
Typ 1
- koles
Atletico Madryt - Real Valladolid
typ:1 kurs:1.60
Jutro o godz.17:00 w ramach 13.kolejki Primera Division na Vicente Calderon Atletico Madryt będzie gościło graczy Realu Valladolid.W tym meczu raczej nie powinno się wskazywac faworyta, ponieważ jak wiadomo są nimi gospodarze, którzy w tym sezonie grają jak na razie dobrze, a co ważne na własnym stadionie gracze z Madrytu są bardzo dobrzy i jak na razie od początku sezonu u siebie tylko jeden raz przegrali.Z kolei goście na początku sezonu praktycznie byli skazani na spadniecie z ligi, ale natomiast ostatnie spotkania w wykonaniu tej ekipy były bardzo dobre, a mianowicie najpierw zremisowali u siebie z FC Barceloną, potem ograli na wyjeździe Real Saragossa, a w minionej kolejce skromnie wygrali z Levante UD, no i z tego wszystkiego jak na razie są na 14 pozycji w lidze.Jak wiadomo ostatni raz goście przyjechali na Vicente Calderon w 2004 roku, wtedy to Atl.Madryt wygrało 2:1, ale i także historia rozegranych spotkań pomiędzy tymi ekipami na stadionie gospodarzy przemawia za korzyścią graczy z Madrytu, którzy na własnym stadionie rozegrali z goścmi dziewięc spotkań i co ważne tylko jeden raz z nimi przegrali w 1996 roku 0:2, natomiast pozostałe osiem spotkań wygrali i to praktycznie bez problemu.Jak już wcześniej wspominałem gospodarze w tym sezonie grają dobrze i ta gra ich zaowocowała im 6 miejsce w tabeli z dorobkiem 21pkt. do tej pory w tym sezonie rozegrali 12 spotkań, z czego większośc wygrali czyli 6 meczy, 3 zremisowali jak i także 3 przegrali, a ich bilans bramkowy wynosi 23:14, więc jak widac Atl.Madryt ma bardzo dobrą i skuteczną jedenastkę, natomiast u siebie grają bardzo dobrze, w 6 meczach wygrali 4 razy, 1 raz zremisowali i 1 raz przegrali, a ich bilans bramkowy wynosi 18:8.W ostatnim meczu niestety tylko zremisowali z beniaminkiem Almeria 0:0 na wyjeździe, ale jak wiadomo Atl.Madryt w tym sezonie znacznie lepiej prezentuje się na własnym stadionie niż na obcym, no a już jutro zagrają u siebie także z beniaminkiem i myślę że będą liczyli na komplet pkt. bo jak wiadomo zespół Real Valladolid w tym sezonie gra słabo, mają 14 pozycje w lidze z dorobkiem 13pkt. rozegrali także 12 spotkań, z czego tylko 3 razy wygrali, 4 zremisowali i 5 przegrali, a ich bilans bramkowy wynosi 16:22, natomiast na wyjeździe grają nawet w miarę jak na beniaminka, rozegrali 6 spotkań, z czego 2 razy wygrali, 1 raz zremisowali i 3 razy musieli uznac wyższośc innych rywali, a ich bilans bramkowy wynosi 9:12, więc jak wiadac na takie statystyki nie można narzekac, bo jak wiadomo to jest beniaminek który dopiero awansował do pierwszej ligi i za pewne w tym sezonie dla niego liczy się utrzymanie w lidze, ale wątpię jednak w to by jutro chociażby urwali pkt. rywalowi, no ale trzeba jednak podkreślic taki fakt że ostatnio goście pokazali się z bardzo dobrej strony jak już wcześniej wspominałem pokonali Zaragoza 2:3 na wyjeździe, a jeszcze wcześniej urwali pkt. Barcelonie, więc na pewno gospodarze nie mogą zlekceważyc rywala i powinni do tego spotkania podejsc tak samo poważnie jak do innych meczy, no ale ja jednak liczę w tym meczu na zwycięstwo Atl.Madryt co najmniej 1:0 lub 2:0, a jak wiadomo kurs nawet jest dobry bo wynosi 1.60, więc można skorzystac.
Atletico: Leo Franco - Eller, Pablo, Perea, Lopez, Santana, Maniche, Reyes, Maxi Rodriguez, Simao, Agüero
Valladolid: Alberto - Pedro Lopez, Calvo, Marcos, Rafa, Dorado, Rubio, Sesma, Kome, Victor, Llorente
04/04-04 Primera Division At. Madrid vs. Valladolid 2:1
08/12-02 Primera Division At. Madrid vs. Valladolid 1:0
24/10-99 Primera Division At. Madrid vs. Valladolid 3:1
21/11-98 Primera Division At. Madrid vs. Valladolid 6:1
06/09-97 Primera Division At. Madrid vs. Valladolid 5:0
20/04-97 Primera Division At. Madrid vs. Valladolid 3:1
10/03-96 Primera Division At. Madrid vs. Valladolid 0:2
02/10-94 Primera Division At. Madrid vs. Valladolid 6:0
03/04-94 Primera Division At. Madrid vs. Valladolid 2:0
- Bartuś
Mój typ to X
- Kalfi
- #Weteran

W niedziele 25 lispopada zostanie rozegrany mecz pomiędzy Atletico Madryt a Realem Valladolid. Atletico , które dotychczas prezentowało bardzo dobrą formę,złapało chyba zadyszke, od 2 ligowych meczy nie możę odnięś zwycięstwa zdobywając tylko jeen punkt.
Najpierw przegrali po emocjonującym meczu z Villarealem, potem zremisowali bezbramkowo na wyjeździe z beniaminkiem ligi – Almerią. Wydaje mi się ze mecz z Realem V. Jest bardzo dobry na przełamanie tej złej passy, przeciwnik nie jest za bardzo wymagający aczkoliwek groźny, przypomne tylko jak Barcelona miała z tą drużyną wiele kłopotów, ledwie ratując remis. Jednak Valladolid nie prezentuje sie z doibrej strony na wyjazdach także liczę na Atletico, które na pewno ma coś do udowodnienia swoim sympatykom i działaćża, którzy wyłożyli grube miliony na letnie zmocnienia.
Typ 1
Bardzo dobry mecz pełen zwrotów akcji i zakończony po mojej mysli:D
- Bartuś
Znowu zabrakło kilku minut 4:3 90'Lopez (Gol samobójczy)Mecz według mnie trudny do przewidzenia.Atletico co prawda gra u siebie dobrze 4-1-1 ale ich dzisiejszy przeciwnik nie jest wcale taki słaby świadczy o tym choćby zwycięstwo na wyjeżdzie z Zaragoza, ich stosunek meczy wyjazdowych to 2-1-3.Atletico choć gra dobrze myślę że bedzie miało nie łatwą przeprawe dziś.Zobaczymy jak się mecz zakończy według mnie zapowiada się on b.ciekawie.
Mój typ to X