|
|
Barcelona - BATE Barcelona |
| Autor |
Wiadomość |
lordcadet

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Maj 2011 Posty: 848 Skąd: Lędziny
|
Wysłany: Pon Gru 05, 2011 18:56 Barcelona - BATE Barcelona
|
|
EUROPA: Liga Mistrzów - Runda grupowa
Barcelona - BATE Barcelona -1.5 (handicap azjat.)
06.12.2011 20:45
Typ: 1
Kurs:1,77
BUK: Pinnacle
W spotkaniu tym zobaczymy potęgę Światowego futbolu jaką jest Barcelonę oraz mistrza Białorusi BATE Borysów. Długo można by się rozpisywać nad talentem Messiego oraz umiejętnościach każdego z piłkarzy Barcelony ale myślę iż każdy kto zna się chodź by trochę na piłce wie i rozumie jaką siła jest Barcelona, po ostatnich dwóch wysokich zwycięstwach w Hiszpańskiej Primiera Division w tym spotkaniu powinni zmieść z powierzchni ziemi Białoruskiego mistrza który ostatnio nie radzi sobie nawet na własnym podwórku gdzie nie wygrali ostatnich 3 meczy ligowych a w międzyczasie przegrali również w Lidze Mistrzów z Victorią Pilzno u siebie 0:1. Dodatkowo warto dodać ostatni wynik meczu między tymi zespołami kiedy Barcelona na wyjeździe wygrała aż 5:0 dlatego handicap -1,5 jaki postawiłem na Barcelone to prawie 100% pewniak dla bardziej odważnych proponuje jeszcze wyższy handicap na korzyść Barcelony.
Podsumowując Barcelona zapewne nie odpuści meczu u siebie przy komplecie publiczności i tym samym wyjdzie z grupy bez przegranego spotkania. |
_________________ I Miejsce -Mistrz remisów 27 Edycja |
|
|
| Poziom: 26 HP |
 |
 |
 |
 |
22% |
360/1637 |
|
|
|
|
 |
Ivey
Visca el Barça

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Gru 05, 2011 20:06
|
|
Barcelona - Bate Borisov
Pep Guardiola co nie jest tajemnicą, wystawi rezerwowy skład. Prawdopodobnie większość, jak nie cały skład będzie z Barcelony B. Blaugrana ma pewny awans do dalszej fazy rozgrywkowej Ligi Mistrzów, a w sobotę grają bardzo ważny mecz z Realem Madryt. Ten mecz muszą po prostu wygrać, z tego też powodu piłkarze pierwszej drużyny dostaną wolne. Pewne jest jedno każdy gracz z drużyny rezerwowej Barcelony miałby pewne miejsce w pierwszym składzie w każdym Europejskim klubie. Dlatego tutaj pozostaje tylko pytanie w jakim wymiarze bramkowym wygrają. Ja obstawiam, że wygrają minimum dwoma bramkami.
Barcelona - Bate Borisov Barcelona HC-1@1,60
Lista powołanych na to spotkanie:
| Cytat: | Lista powołanych: Pinto, Piqué, Thiago, Maxwell, Fontàs, Pedro, Cuenca (39), Oier (36), Montoya (35), Bartra (32), Muniesa (26), Sergi Gómez (33), Rafinha (34), Jonathan dos Santos (28), Deulofeu (27), Riverola (29), Sergi Roberto (30) oraz Kiko Femenía (38).
FCBarca.com |
Jak dla mnie to nie ma zaskoczenia
|
_________________ If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win.
 |
|
|
| Poziom: 33 HP |
 |
 |
 |
 |
66% |
1968/2982 |
|
|
|
|
 |
Szamonnn
`Juve Per Sempre

Pomógł: 187 razy Wiek: 19 Dołączył: 31 Maj 2008 Posty: 5643 Skąd: Z kredensu ..
|
Wysłany: Wto Gru 06, 2011 16:18
|
|
| Ivey napisał/a: | | Pewne jest jedno każdy gracz z drużyny rezerwowej Barcelony miałby pewne miejsce w pierwszym składzie w każdym Europejskim klubie |
Bo co, bo są członkami międzygalakatycznej Barcelony ? Większej głupoty dawno nie słyszałem.
Sory, jeszcze raz
Nie ma co liczyć na wielki mecz i moim zdaniem jak tak patrze na liste powołanych, gdzie praktycznie wszyscy to łebki i piłkarze drugoligowi to zastanawiam się nad jakimś "małym" underem po smacznym kursie. Kij wie, czy Bate będzie chciało ugrać coś więcej niż remis czy nie. No ale- to tylko moje zdanie, obiektywne zdanie. |
_________________ "Są momenty, że człowiek jest szczęśliwy. Ma w dupie brak pracy, nieopłacone rachunki. Wystarczy zobaczyć, jak Alex podaje do Quagliarelli, który strzela na 3-0. Do ciasnej nędzy, są takie momenty. Takie, jak dzisiaj."
~deszczowy, Juve - Napoli 3:0
 |
|
|
| Poziom: 53 HP |
 |
 |
 |
 |
38% |
4341/11426 |
|
|
|
|
 |
gcredhot
Californication

Pomógł: 18 razy Wiek: 30 Dołączył: 06 Lis 2009 Posty: 670 Skąd: z nienacka
|
Wysłany: Wto Gru 06, 2011 19:45
|
|
| Szamonnn napisał/a: | | bo są członkami międzygalakatycznej Barcelony ? | ja słyszałem właśnie tą... | Szamonnn napisał/a: | | Nie ma co liczyć na wielki mecz | ja tam liczę...
| Szamonnn napisał/a: | | wszyscy to łebki i piłkarze drugoligowi to zastanawiam się nad jakimś "małym" underem po smacznym kursie. | e tam,nie znasz się... |
_________________ Wylosowałem bilety na Euro. 12.06.2012r. godz.18.00 Wrocław |
|
|
|
 |
WISLAKS

|
Wysłany: Wto Gru 06, 2011 20:18
|
|
Barcelona tutaj rozegra się przed meczem z Realem więc dzisiaj na Camp Nou będzie duże strzelanie.
Stawiać -
(over 3.5) lub (over 4.5) |
|
|
| Poziom: 30 HP |
 |
 |
 |
 |
45% |
1049/2333 |
|
|
|
|
 |
Ivey
Visca el Barça

|
Wysłany: Wto Gru 06, 2011 20:25
|
|
| Szamonnn napisał/a: |
Nie ma co liczyć na wielki mecz i moim zdaniem jak tak patrze na liste powołanych, gdzie praktycznie wszyscy to łebki i piłkarze drugoligowi to zastanawiam się nad jakimś "małym" underem po smacznym kursie. Kij wie, czy Bate będzie chciało ugrać coś więcej niż remis czy nie. No ale- to tylko moje zdanie, obiektywne zdanie. |
Widać, że nigdy nie oglądałeś żadnego z meczów młodzieżowych drużyn Barcelony.. To jest ten sam styl i równie dobrzy piłkarze. Rozumiem Ty widzisz, że w składzie nie ma Messiego to OMG OMG OMG Barcelona nie będzie nic grała..
| WISLAKS napisał/a: | Barcelona tutaj rozegra się przed meczem z Realem więc dzisiaj na Camp Nou będzie duże strzelanie.
Stawiać -
(over 3.5) lub (over 4.5) |
Nie rozegra się, bo wszyscy zawodnicy z pierwszego składu (którzy mają grać przeciwko Realowi) będą siedzieć na trybunach |
_________________ If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win.
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
66% |
1968/2982 |
|
|
|
|
 |
Szamonnn
`Juve Per Sempre

Pomógł: 187 razy Wiek: 19 Dołączył: 31 Maj 2008 Posty: 5643 Skąd: Z kredensu ..
|
Wysłany: Wto Gru 06, 2011 22:15
|
|
| gcredhot napisał/a: | Szamonnn napisał/a:
wszyscy to łebki i piłkarze drugoligowi to zastanawiam się nad jakimś "małym" underem po smacznym kursie.
e tam,nie znasz się... |
Całkiem możliwe
| Ivey napisał/a: | | Widać, że nigdy nie oglądałeś żadnego z meczów młodzieżowych drużyn Barcelony.. To jest ten sam styl i równie dobrzy piłkarze. Rozumiem Ty widzisz, że w składzie nie ma Messiego to OMG OMG OMG Barcelona nie będzie nic grała.. |
W takim razie na mecz z Realem Guardiola wystawi identyczną jedenastkę, ok ? Przecież wszyscy Ci piłkarze są już ograni, doświadczeni i we WSZYSTKICH europejskich klubach mieliby pewne miejsce w pierwszej 11 . Teraz widzisz dlaczego rozśmieszyło mnie Twoje zdanie ? Ja tym chłopakom nie umniejszam, ale to dopiero początek ich karier.
Pokój |
_________________ "Są momenty, że człowiek jest szczęśliwy. Ma w dupie brak pracy, nieopłacone rachunki. Wystarczy zobaczyć, jak Alex podaje do Quagliarelli, który strzela na 3-0. Do ciasnej nędzy, są takie momenty. Takie, jak dzisiaj."
~deszczowy, Juve - Napoli 3:0
 |
|
|
| Poziom: 53 HP |
 |
 |
 |
 |
38% |
4341/11426 |
|
|
|
|
 |
Ivey
Visca el Barça

|
Wysłany: Wto Gru 06, 2011 22:50
|
|
| Szamonnn napisał/a: | W takim razie na mecz z Realem Guardiola wystawi identyczną jedenastkę, ok ? Przecież wszyscy Ci piłkarze są już ograni, doświadczeni i we WSZYSTKICH europejskich klubach mieliby pewne miejsce w pierwszej 11 . Teraz widzisz dlaczego rozśmieszyło mnie Twoje zdanie ? Ja tym chłopakom nie umniejszam, ale to dopiero początek ich karier.
Pokój |
Aaa widzę mój błąd, chodziło mi o to, że w większości Europejskich klubów. Z resztą jakby to przemyśleć to prawie to samo wychodzi. Z tego powodu, że Barcelona dostaje od wielu klubów zapytania dotyczących piłkarzy drużyny młodzieżowej między innymi od Chelsea czy też Arsenalu.. Ale nie ma sensu się kłócić, każdy ma swoje zdanie.
| Cytat: | Barcelona - Bate Borisov Barcelona HC-1@1,60 |
Bez większych problemów 4:0 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
66% |
1968/2982 |
|
|
|
|
 |
lordcadet

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Maj 2011 Posty: 848 Skąd: Lędziny
|
Wysłany: Sro Gru 07, 2011 12:10
|
|
EUROPA: Liga Mistrzów - Runda grupowa
Barcelona - BATE Barcelona -1.5 (handicap azjat.)
06.12.2011 20:45
Typ: 1
Kurs:1,77
BUK: Pinnacle
|
_________________ I Miejsce -Mistrz remisów 27 Edycja |
|
|
| Poziom: 26 HP |
 |
 |
 |
 |
22% |
360/1637 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|