Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Dobra oferta w Sportingbet - 400 pln za darmo! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Beenhakker dostanie podwyżkę
Autor Wiadomość
marian555 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 7:41 pm   Beenhakker dostanie podwyżkę
Jaka praca taka płaca. Pod wodzą Leo Beenhakkera nasi piłkarze grają jak z nut. Są o krok od awansu do Euro 2008. Nic więc dziwnego, że za wynikiem sportowym idzie konkretna korzyść finansowa. Holenderski szkoleniowiec zarabia już gigantyczne pieniądze jak na nasze warunki, a będzie dostawał jeszcze więcej - pisze "Dziennik".
Jest już niemal przesądzony nowy kontrakt dla selekcjonera reprezentacji - informuje "Sport". PZPN podpisze z Beenhakkerem nowy obowiązujący do 2010 roku kontrakt, jeszcze przed zakończeniem eliminacji do mistrzostw Europy 2008.
"Don Leo" dostanie 10-15 procent podwyżki. Obecnie Holender zarabia 50 tysięcy euro miesięcznie (około 200 tys. zł).
ŻRÓDŁO: WP.PL

No to jak sądzicie o tym, znowu nie awansujemy do EURO 2007? Mądry to by dał podwyżkę po awansie do Mistrzostw Europy. A tutaj...? Ja tego nie rozumiem. Przecież możemy jeszcze nie awansować a tu o pieniądzach mowa.

Raja 

Zaproszone osoby: 33
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 8:58 am   
Cytat:
No to jak sądzicie o tym, znowu nie awansujemy do EURO 2007? Mądry to by dał podwyżkę po awansie do Mistrzostw Europy. A tutaj...? Ja tego nie rozumiem. Przecież możemy jeszcze nie awansować a tu o pieniądzach mowa.

Euro 2008 jak cos :mrgreen: Ja sadze ze mu podwyzka sie nalezy. lepiej jak dostanie on, niz np Listkiewicz albo ktorys z dziadkow. Poza tym podwyzka pomoze podjac decyzje w przedluzeniu umowy. bo ruscy chca nam zabrac Leo, dajac mu wysoki kontrakt

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 1:20 pm   
Ja rowniez uwazam ze mu sie podwyzka nalezy jesli ktos dobrez pracuje to czemu ma nie dostac podwyzki a kiedy trenerem jest holender w naszej pilce zaczyna sie dobrez dziac.

Kalfi 

Wysłany: Wto Paź 30, 2007 10:02 pm   
ej a widzieliśćie tak informacje w której Grzegorz Lato doczepił sie beenhakera ze nie jest nam potrzebny i bez niego nasi piłkarze wywalczyliby awans :evil: wkurza mnie takie coś...tak Samo tomaszewski komentuje pewne rzeczy a ani ona ani Lato nic nie osiagneli trenerka(lato epizod z widzewem Łodz) śmiech na sali

Haszysh 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 10:51 pm   
nawet jakby naprawde spadła na nas lawina nie szczęść i nie uda nam sie awansować do EURO to warto go zatrzymać w roli selekcjonera Naszej reprzezentacji ;)

djiras1 

Zaproszone osoby: 25
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 9:50 am   
Chociaż selekcjoner reprezentacji Polski Leo Beenhakkera kuszą bogatsze i potężniejsze federacje piłkarskie, Holender zapewnia, że to my mamy pierwszeństwo. "Chciałbym zostać w Polsce, mam nadzieję, że się dogadamy" - mówi "Faktowi" holenderski trener.
Trener naszej kadry na dniach może podpisać nowy kontrakt. Jak dowiedział się "Fakt", "Don Leo" jest w trakcie negocjacji z prezesem Polskiego Związku Piłki Nożnej, Michałem Listkiewiczem. "Podpisanie kontraktu nie zależy tylko ode mnie. To obustronna decyzja. Ja jestem zdecydowany zostać, tak jak kiedyś mówiłem, nawet do końca 2010 roku. Ale to złożona kwestia. Czekam teraz na mecz z Belgią, może potem coś się wyjaśni" - tłumaczy selekcjoner.

onet.pl

roY.

Wysłany: Sro Paź 31, 2007 10:08 am   
Listkiewicz powinien przedluzyc kontrakt z Leo. Jak dla mnie to najlepszy trener jakiego mielismy. A ci wszyscy pilkarze starego pokolenia jak Lato czy Tomaszewski nie wiem dlaczego sie wtracaja. Oni pooprostu nie moga zniesc, ze to trener z zagranicy prowadzi polska kadre. Widac, ze im wcale nie zalezy na dobru kadry. Oni na pewno chcieliby, zeby Polska nie zakwalifikowala sie a wtedy beda mogli zmieszac Leo z blotem. Co do podwyzki to na pewno mu sie nalezy, bo w innych krajach zarabialby pewnie duzo duzo wiecej.

Kalfi 

Wysłany: Czw Lis 01, 2007 1:01 pm   
No Listkiewicz Musi to zrobic...przynajmniej jedna rzecz dobra w czasie swojej kadencji, już nie długo wybory do PZPN i watpie zeby został ponownie wybrany, A Niby lato jest faworytem, i ten coś ma własnie przeciwko leo:/ znowu kłotnie beda i reprezentacja bedzie w dołku, zeby tylko nie wybrali tego grubasa Late

Odpowiedz do tematu