|
|
Belchatow - Gornik |
| Autor |
Wiadomość |
krzysiekmks

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 124 razy Dołączył: 19 Lut 2009 Posty: 4134 Skąd: KIELCE
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 22:11 Belchatow - Gornik
|
|
Analiza meczu Belchatow - Gornik oraz najlepsze typy

19 kolejka Ekstraklasy
1x2
2.25 3.00 3.30
Hej Gość, co sądzisz o tym meczu? Czy odds makerzy dobrze ustalili linie
Wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody |
|
|
| Poziom: 48 HP |
 |
 |
 |
 |
34% |
2882/8477 |
|
|
|
|
 |
lordcadet

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Maj 2011 Posty: 848 Skąd: Lędziny
|
Wysłany: Sob Lut 25, 2012 23:32
|
|
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze
27.02.2012 18:30
Typ:X
Kurs:3,27
Bukmacher: Pinnacle Sports
Poniedziałkowe ostatnie już spotkanie dziewiętnastej kolejki polskiej Ekstraklasy to spotkanie między drużynami uplasowanymi na dwunastej i dziesiątej pozycji.
Zawodnicy z Bełchatowa swoje ostatnie spotkanie na własnej murawie zremisowali z Ruchem Chorzów 1:1.
Natomiast ekipa KSG, swój ostatni mecz na wyjeździe przegrali 0:2 z Widzewem.
Jednak ich występy w osiemnastej kolejce były chyba największym zaskoczeniem zeszłego weekendu. „Brunatni” wygrali 0:1 z Lechem Poznań. A podopieczni Adama Nawałki pokonali w Zabrzu Legię 0:2.
Ostatnie spotkanie w lidze między tymi drużynami miało miejsce w sierpniu i wtedy to zawodnicy górnika grający jako gospodarze byli górą ogrywając GKS Bełchatów 1:0.
Według mnie spotkanie to będzie pełne emocji do ostatnich sekund, więc wynik może być różny jednak według mnie najsprawiedliwszym wynikiem tego pojedynku będzie podział punktów, obie drużyny zaskoczyły po przerwie zimowym dobrym początkiem jednak teraz powinien przyjść czas na to by chłonąc i dlatego obstawiam w tym meczu remis. |
_________________ I Miejsce -Mistrz remisów 27 Edycja |
|
|
| Poziom: 26 HP |
 |
 |
 |
 |
22% |
360/1637 |
|
|
|
|
 |
pawlus17

|
Wysłany: Nie Lut 26, 2012 10:11
|
|
Bełchatów-Górnik
Mecz zespołów bardziej z dolne tabeli, znajdujących się blisko siebie.
Oba zespoły w poprzedniej kolejce sprawiły sporą niespodziankę i pokonały wyżej notowane zespoły.
Górnik wygrał 2-0 z Legią u siebie a Bełchatów na wyjeździe pokonał Lecha 1-0.
Mecz może być ciekawy, bo zdobycie 3 pkt w tym meczu da lekki oddech i oddalenie się troszkę od strefy spadkowej.
Nikt na pewno nie będzie w tym meczu chciał przegrać i myślę, że będzie mało goli.
Bełchatów-Górnik
typ under 2,5
kurs betsson 1,50
5/10 |
_________________ Cracovia Pany
 |
|
|
| Poziom: 41 HP |
 |
 |
 |
 |
29% |
1559/5376 |
|
|
|
|
 |
WISLAKS

|
Wysłany: Nie Lut 26, 2012 15:09
|
|
27-02-12 18:30
Spotkanie: GKS Bełchatów - Górnik Zabrze
Mój Typ: GKS Bełchatów
Kurs: 2,18
Jak ja strasznie nie lubię tych poniedziałkowych spotkań, dziwi mnie w ogóle to, że w tym dniu są rozgrywane spotkania, jeśli chodzi o jutrzejszy dzień to jutro drużyna gospodarzy GKS Bełchatów zagra z drużyną przyjezdną Górnikiem Zabrze, patrząc na kursy jakie zaserwowali nam bukmacherzy to można by było wywnioskować, że grzechem było by ominąć to spotkanie. Jeśli chodzi o obydwa zespoły to ostatnio odniosły bardzo zaskakujące zwycięstwa gdzie byli spisani na porażkę - GKS Bełchatów wygrał na wyjeździe z Lechem 1:0, natomiast Górnik u siebie pokonał klub ze stolicy Legię 2:0, więc trudno w tym jutrzejszym meczu wskazać faworyta, ja jednak zdecydowałem się postawić na klub z Bełchatowa która walczy w tym sezonie o utrzymanie i jeśli będzie grał tak jak tydzień temu to bardzo prawdopodobne ze zostanie on w ekstraklasie, dodam też, że w ostatnich latach Górnik nigdy nie wygrywał na wyjeździe z Bełchatowem i tego się będę trzymał. |
_________________ Liga typerów |
|
|
| Poziom: 30 HP |
 |
 |
 |
 |
45% |
1049/2333 |
|
|
|
|
 |
ANZELMO
Pomógł: 90 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Paź 2009 Posty: 1967 Skąd: POLSKA
|
Wysłany: Pon Lut 27, 2012 17:06
|
|
27-02-12 18:30
Spotkanie: GKS Bełchatów - Górnik Zabrze X 3.320
hm długu sie wąchałem jak typować to ostanie spotkanie i jestem rozdarty pomiędzy zwycięstwem gospodarzy a remisem.Historia historią, statystyki nie graja na pewno zobaczymy mecz walki z mało ilością bramek.Under2,5 jak najbardziej do pobrania, jako ze oferta w poniedziałek uboga typ wydaje sie bardzo pewny.Obydwie drużyny wygrały swoje mecze w 1 kolejce pokonując wyżej notowane ekipy.Goście wygrali bardzo pewnie i spokojnie z kandydatem do mistrzostwa czyli warszawska Legia.Gospodarze natomiast ograli po golu w końcówce meczu poznańskiego Lecha na wyjedzie.Dla gospodarzy jest to ważniejsze spotkanie gdyz maja tylko 3pkt przewagi nad Cracovia i Lks zwycięstwo dałoby pewien komfort, spokój na następne mecze. Gospodarze bardzo dobrze wykonując stale fragmenty, mam nadzieje ze dzisiaj zobaczę na żywo jak sie prezentują 2 bliźniacy, bracia Makowie uchodzący za duży talent.Górnicy tak myślę nastawia sie na walkę o jeden pkt, gre z kontry. Bardzo spokojną uważaną taktycznie grę w defensywie i jakieś stale fragmenty, ktore w meczu z Legia bardzo mi sie podobały. Kwestia dla gospodarzy wyłączenia Nakoulmy ograniczenia jego poczynania będzie na pewno sukcesem, bo to zawodnik odpowiadający za poczynania ofensywne gości. |
_________________ ANZELMO |
| Ostatnio zmieniony przez ANZELMO Wto Lut 28, 2012 12:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |
20% |
751/3758 |
|
|
|
|
 |
gregor16

Pomógł: 8 razy Dołączył: 29 Gru 2011 Posty: 801 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pon Lut 27, 2012 18:21
|
|
match #78
Poland - Ekstraklasa
GKS Bełchatów - Górnik Z.
Full Time - GKS Bełchatów
2,0
Trzeba w końcu coś odrobić i zacząć wygrywać. Moim zdaniem taki PEWNIACZEK na dzisiaj i liczę tutaj na gładkie wygranie drużyny z Bełchatowa. Gospodarze są w formie od rundy wiosennej i mam nadzieje, że zostaną w "gazie" chociaż jeszcze przez parę meczy, a granie przed własną publicznością to jest duży plus. Ostatnie spotkanie GKS wygrał 0-1 na wyjeździe z słabym Lechem, natomiast Górnik pokonał u siebie 2-0 Legię Warszawa. W dzisiejszym spotkaniu na pewno dojdzie do wielu zaciętych pojedynków jak i grania na 100% swoich możliwości przez drużynę gospodarzy, którzy potrzebują punktów jak człowiek tlenu. GKS jak i Górnik to drużyny własnego boiska, dlatego stawiam tutaj czystą jedynkę (1)!
---> Górnik nie wygrał na stadionie GKS-u od 1997 roku zaliczając w tym czasie 5 remisów i aż 3 porażki. |
|
|
| Poziom: 25 HP |
 |
 |
 |
 |
55% |
819/1490 |
|
|
|
|
 |
WISLAKS

|
Wysłany: Pon Lut 27, 2012 20:51
|
|
| Cytat: | 27-02-12 18:30
Spotkanie: GKS Bełchatów - Górnik Zabrze
Mój Typ: GKS Bełchatów
Kurs: 2,18
Jak ja strasznie nie lubię tych poniedziałkowych spotkań, dziwi mnie w ogóle to, że w tym dniu są rozgrywane spotkania, jeśli chodzi o jutrzejszy dzień to jutro drużyna gospodarzy GKS Bełchatów zagra z drużyną przyjezdną Górnikiem Zabrze, patrząc na kursy jakie zaserwowali nam bukmacherzy to można by było wywnioskować, że grzechem było by ominąć to spotkanie. Jeśli chodzi o obydwa zespoły to ostatnio odniosły bardzo zaskakujące zwycięstwa gdzie byli spisani na porażkę - GKS Bełchatów wygrał na wyjeździe z Lechem 1:0, natomiast Górnik u siebie pokonał klub ze stolicy Legię 2:0, więc trudno w tym jutrzejszym meczu wskazać faworyta, ja jednak zdecydowałem się postawić na klub z Bełchatowa która walczy w tym sezonie o utrzymanie i jeśli będzie grał tak jak tydzień temu to bardzo prawdopodobne ze zostanie on w ekstraklasie, dodam też, że w ostatnich latach Górnik nigdy nie wygrywał na wyjeździe z Bełchatowem i tego się będę trzymał. |
|
_________________ Liga typerów |
|
|
| Poziom: 30 HP |
 |
 |
 |
 |
45% |
1049/2333 |
|
|
|
|
 |
pawlus17

|
Wysłany: Wto Lut 28, 2012 09:43
|
|
| pawlus17 napisał/a: |
Bełchatów-Górnik
typ under 2,5
kurs betsson 1,50
5/10 |
1-1 |
_________________ Cracovia Pany
 |
|
|
| Poziom: 41 HP |
 |
 |
 |
 |
29% |
1559/5376 |
|
|
|
|
 |
gregor16

Pomógł: 8 razy Dołączył: 29 Gru 2011 Posty: 801 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sro Lut 29, 2012 17:42
|
|
| gregor16 napisał/a: | match #78
Poland - Ekstraklasa
GKS Bełchatów - Górnik Z.
Full Time - GKS Bełchatów
2,0
Trzeba w końcu coś odrobić i zacząć wygrywać. Moim zdaniem taki PEWNIACZEK na dzisiaj i liczę tutaj na gładkie wygranie drużyny z Bełchatowa. Gospodarze są w formie od rundy wiosennej i mam nadzieje, że zostaną w "gazie" chociaż jeszcze przez parę meczy, a granie przed własną publicznością to jest duży plus. Ostatnie spotkanie GKS wygrał 0-1 na wyjeździe z słabym Lechem, natomiast Górnik pokonał u siebie 2-0 Legię Warszawa. W dzisiejszym spotkaniu na pewno dojdzie do wielu zaciętych pojedynków jak i grania na 100% swoich możliwości przez drużynę gospodarzy, którzy potrzebują punktów jak człowiek tlenu. GKS jak i Górnik to drużyny własnego boiska, dlatego stawiam tutaj czystą jedynkę (1)!
---> Górnik nie wygrał na stadionie GKS-u od 1997 roku zaliczając w tym czasie 5 remisów i aż 3 porażki. |
1-1... |
|
|
| Poziom: 25 HP |
 |
 |
 |
 |
55% |
819/1490 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|