| Ogłoszenie |
Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy. Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!
Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"
|
|
|
Bet-at-home - opinie |
| Autor |
Wiadomość |
lukusu
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 30 Sty 2008 Posty: 97 Skąd: Gliwice/Polska
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 5:46 pm
|
|
Osobiście to moj ulubiony buk. Mam jedno ale. Mała jest oferta na under/over :/ i to jest dla mnie największy minus. Jednak wciąż tam gram i nie narzekam.
Pozdrooo |
|
|
|
 |
michal31

Pomógł: 2 razy Wiek: 22 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 366 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 5:35 pm
|
|
| To był mój pierwszy buk internetowy, nawet teraz jeszcze tam gram(maja co tydzień w ofercie zakład na łączna il. goli w Bundeslidze w jednej kolejce fajna sprawa bo łatwo trafić i po kursie 1.85)Oferta z piłki wystarczajaca, są over i under juz często wiec nie ma problemu. Podoba mi sie tez fajna stronka i mozliwosc usuwania pojedynczych zdarzen z kuponu, klika sie mały krzyzyk i zaklad odpada a reszta typów zostaje, w expekt jest to niemozliwe i wogóle u bukmacherów czesto to przeszkadza. Niepodoba mi sie to ze kursy bardzo szybko leca, ale ogolnie na piłke sa dobre, z supportem nie miałem problemu nigdy, szybko odpisywali i służyli pomoca, przelewy ok,wypłata takze, dobra promocja bonusowa,generalnie szybko rozliczają kupony i dobrze to robią, buk ok nie tylko dla pooczątkujacych |
|
|
|
 |
thulee
|
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 10:22 pm
|
|
| ma swoje plusy i minusy, jak wspomniał lukusu mało under/over, ale za to dużo zakładów do wyboru po dobrych kursach, z przelewem kasy nie ma namniejszego problemu, realizuja przelewy w 2 dni |
|
|
|
 |
blazejmilan
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 10:19 am bat
|
|
| podoba mi się prostota oferty, szczególnie podział oferty na dzisiejszą i jutrzejszą, polecam |
|
|
|
 |
Jamber

Zaproszone osoby: 19
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 285 Skąd: Radom_iak
|
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 12:48 am
|
|
Bardzo mily buk
Wczoraj na urodziny przyszlo mi cos takiego;)
Witaj!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Najfajniejsze życzenia urodzinowe to te, których się nie spodziewasz.
Serdecznie gratulujemy Ci z okazji Twoich urodzin, a dlatego, iż nie chcemy składać Ci życzeń z pustymi rękoma, chcemy podarować Ci bon o wartości 10 PLN.
Może akurat owy bon będzie wstępem dla Twojego najpiękniejszego prezentu urodzinowego: wygrana w zakładach przy bardzo atrakcyjnych kursach! Jak tu nie spróbować swojego szczęścia akurat w tym wyjątkowym dniu?
Kod Twojego osobistego Bonu: *************
Aby zrealizować swój bon proszę postępuj następująco:
Odwiedź stronę bet-at-home.com.
Zaloguj się przy pomocy swoich danych użytkownika.
Przejdź do KONTO GRACZA/Wpłata/Zrealizuj bon i podaj kod bonu.
Wartość bonu zostanie natychmiast dopisana do Twojego konta gracza i w każdej chwili będziesz mógł rozpocząć grę!
Trzymamy mocno kciuki i życzymy szczęścia w dniu dzisiejszym i w całym następnym roku.
Pozdrawiamy serdecznie! |
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|