Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Bet-at-home - pytania
Autor Wiadomość
Kazik 

Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 2:01 am   Bet-at-home - pytania
W tym temacie postaram się odpowiedzieć na każde pytanie na temat Bet-at-home

arczimodo 

Wysłany: Czw Lip 19, 2007 11:01 am   
Witam, mam pytanie. Powiedzmy, że na BAH zawsze wpłacałem na konto z mojego konta bankowego, i wypłay też zawsze robiłem na ten sam numer mojego konta. Czy jeśli teraz na moje konto w BAH wpłaciłbym kase z banku z mojego konta znajomego, i potem wypłacił na to moje konto na które zawsze wypłacam, to czy nie byłoby problemów?

Dawid84 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 11:36 am   
Wydaje mi się, że im to wisi z jakiego konta ta kasa idzie, ale coś mi się wydaje że musaiłbyś tą kasą rozegrać ileś zakładów, bo inaczej mogłyby być jazdy z tzw. "praniem brudnej kasy". No wiesz wpłacasz z jednego konta a wypłacasz do drugiego.

Najlepiej będzie pogadać z supportem. Oni dadzą ci odpowiedź, bo od tego są oni, od tego oni są,...

zbinio18 

Wysłany: Pon Lip 23, 2007 10:57 pm   
Moim zdaniem moga byc problemy... Wielu bukmacherów w internecie nie zezwala na takie transakcje poniewaz mysla ze to pranie brudnych pieniedzy :)

Nihilus 

Zaproszone osoby: 8
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 10:35 am   
A czy musze mieć konto bankowe bo np. czytałem że w Sportingbet nie trzeba go mieć, moge wpłacić przez pocztę, a jeśli chodzi o wyplatę to przysyłają mi np. czek czy w Bet-at-home też tak można ??

I drugie pytanie w czym Bet-at-home jest lepszy od innych bukmacherów ?? iczy go wogóle polecasz

pawel16 

Zaproszone osoby: 70
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 11:11 am   
Z tego co wiem to czeków nie wystwawiają ale jest takie coś że możesz sobie wykupic bony o różnych wartościach, ajwiększy to chyba 100zł ale on złuzy tylko do przenoszenia drogą pocztową na inne konto bukmacherskie . . Tak mi się wydaje . .A co do konta to raczej trzeba mieć ja mam w Inteligo i kasę już wysyłałem i zawsze dochodziała...Buk jest bardzo dobry tylko ma trochę słabszą ofertę i mniej meczów na live. . . :yes:

Nihilus 

Zaproszone osoby: 8
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 1:01 pm   
Cytat:
Z tego co wiem to czeków nie wystwawiają ale jest takie coś że możesz sobie wykupic bony o różnych wartościach, ajwiększy to chyba 100zł ale on złuzy tylko do przenoszenia drogą pocztową na inne konto bukmacherskie . . Tak mi się wydaje . .A co do konta to raczej trzeba mieć ja mam w Inteligo i kasę już wysyłałem i zawsze dochodziała...Buk jest bardzo dobry tylko ma trochę słabszą ofertę i mniej meczów na live. . .

Dzięki za odpowiedz na moje pytanie, przemyśle sobie sprawe i zobacze jak będzie.

zbinio18 

Wysłany: Wto Lip 24, 2007 1:28 pm   
W większości internetowych bukmacherów potrzeba mieć konto w banku inaczej możesz mieć problemy z wypłata i w BAH nie ma czeków.

memfis23 
:-) <lol>

Zaproszone osoby: 20
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 4:31 pm   
obrót w betathome jest po minimalnym kursie 1.5
A jak sie np. uskłąda kurs.1.6 z 3 typów po kursach około1.2 to to bedzie sie liczyc do obrotu czy nie ??

pawel16 

Zaproszone osoby: 70
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 3:16 pm   
memfis23 napisał/a:
A jak sie np. uskłąda kurs.1.6 z 3 typów po kursach około1.2 to to bedzie sie liczyc do obrotu czy nie ??

To zależy z jakiej promocji kożystasz bo przeważnie jest tak że musisz 3 razy postawić ten bonus po minimalnym kursie 1.5 a to o czym Ty pisałeś to raczej napewno nie uznają jako obrót bo wg nich to dopiero będzie I stopień . .

byly_moderator 

Zaproszone osoby: 181
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 3:20 pm   
memfis23 napisał/a:

we wszytkich bukmacherach to sie liczy jako obrot wiec tu na 99 % tez. jezeli puscisz trzy zdarzenia po kursie 1.2 to AKO z tego jest ponad 1.5 wiec to Ci sie napewno liczy do obrotu

akupok 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sob Sie 11, 2007 5:17 pm   
Mam pytanie co do BAH obecnie ich poker oferuje cos takiego jak gra w pokera za punkty aktywnego gracza ae ja niestety nie moge ich uzywac i mam pytanie czy ktos was wi cos o tym?

Logan 

Wysłany: Czw Sie 16, 2007 9:10 am   
Możecie mi powiedzieć o co im chodzi, jak chce wypłacić kaskę z konta :evil:

Cytat:
Wypłata nie jest obecnie możliwa:

Proszę najpierw uregulować otwarte przedpłaty!

Prosimy o wyrozumiałość!

Argh! Przecież wszystkie kupony mam zamknięte ;/

Logan 

Wysłany: Czw Sie 16, 2007 10:48 am   
Otrzymałem odpowiedź:

Cytat:
Witaj Adrian!

W dniu 14.08.07 po przeslaniu potwierdzenia wplaty otrzymal Pan depozyt na Pana konto gracza. Taka forma dodania kwoty nazywa sie przedplata.

Niestety w momencie otwartej przedplaty wyplata nie jest mozliwa. Prosimy zatem poczekac az przedplata na kwote 14 PLN zostanie odnotowana na naszym koncie bankowym. W tym momencie wyplata bedzie mozliwa.

Życząc wysokich wygranych serdecznie pozdrawiamy!
Twój bet-at-home.com Team

bet-at-home.com - ŻYCIE TO GRA!

:twisted:

mayor 
Dawniej Mar733

Zaproszone osoby: 19
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 3:12 pm   
Czy wyścigi psów zaliczają si o obrtu (po kursie ponad 1,5) ?

gala150

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 3:00 pm   
W piąte w południe wpłaciłem kase na poczcie na konto bet-at-home. Do tej pory kasy na moim koncie gracza nie ma. W związku z tym mam pytanie jak długo może iść kasa na ich konto??

krecik009 

Wysłany: Pon Paź 01, 2007 7:42 pm   
Jka z poczty to z tydzień ... mogłes zrobic scana i im wysłać na meila ;) miałbys kase po 20 minutach

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 12:46 pm   
zrob skana i wyslij im na meila jesli to nie byla Twoja pierwsza wplata to kase bedzie szmial po lilku minutach na koncie gora 20minut.

camoranesi 

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 11:25 pm   
a jak jest z bonami tymi po 5 zl bo na allegro ludzie to sprzedaja ;) i czy jak kupie 6 to wszystkie mi te 6 przyjmie czy tylko 1bon na jedno konto

sebbaa 

Wysłany: Sro Paź 03, 2007 1:35 am   
camoranesi napisał/a:
a jak jest z bonami tymi po 5 zl bo na allegro ludzie to sprzedaja ;) i czy jak kupie 6 to wszystkie mi te 6 przyjmie czy tylko 1bon na jedno konto

lepiej nie kupuj więcej niz jednego. Ja kiedys dostałem na swoje konto w jakims serwisie bon z okazji jakiejś promocji, wpisałem kod i dostałem 5 zł. Mniej więcej w tym samym czasie kumpel na tym samym serwisie dostał też kod podał go mnie, wpisałem, i wyskoczyło mi ze nie moge dwa razy z tej samej promocji skorzystać.

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 9:35 am   
To jest tak jak mowi seba to zalezy skad sa te bony bo jesli sa z tej samej akcji promocyjnej to akceptuja tylko jeden bon. Wiec sie najpierw przed zakupem skontaktuj ze sprzedawca i zapytaj go skad ma bonymoze Ci pwoie :P

Miko

Wysłany: Pią Paź 19, 2007 7:57 pm   
Nie wiem czy w dobrym temacie, ale zauważyliście, że bah nie daje analiz meczów :> ?

sebbaa 

Wysłany: Pią Paź 19, 2007 8:06 pm   
Miko napisał/a:
Nie wiem czy w dobrym temacie, ale zauważyliście, że bah nie daje analiz meczów :> ?

Daje, daje, tylko "trza umieć" szukać. Po lewej stronie pod dyscyplinami są trzy linki: wyniki, wyniki na żywo i statystyki. Albo od razu wejdź na livescore.cc , strona ta powiązana jest z BAH. No chyba że ty szukasz "gotowych" analiz z opisami, ale to chyba u bukow sie rzadko zdarza.

Miko

Wysłany: Sob Paź 20, 2007 10:31 am   
nie szukam gotowych, takie potrafię sobie znaleźć gdzie indziej ;) wiesz o jakie mi chodzi i dzięki za pomoc

kupian13

Wysłany: Pon Paź 29, 2007 5:47 pm   
Mam 2 pytania.Pierwsze to: Czy przy pierwszej wypłacie żądają skanu dowodu osobistego, adrugo to czy:jeżeli wpłace np 10 zł dostane bonus 10zł to czy te pierwsze 10zł moge wypłacic czy nie??z góry dzieki..pzdr