|
BetClick |
| Autor |
Wiadomość |
Vardamir
Wiek: 32 Dołączył: 12 Gru 2007 Posty: 81 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 12:19 am BetClick
|
|
witam dzisiaj znalazłem reklamę internetowego buka BETCLICK czy ktoś w nim grał, gra, na pierwszy rzut oka wydaje sie być całkiem fajny, interfejs czytelny i przejrzysty, w j. polskim, kursy hmmm przykład SAS @ 1,45 - LAL @ 2,55 a w expekcie jest 1,42 do 3,02 w gamebookers 1,44 do 2,87, betfair 1,43 do 3,25 to tak na szybkiego ... co myślicie o tym ? to tak na szybko może potem dodam coś więcej pozdrawiam V. |
_________________ E'l Cabalieros d'la Trista Figura... |
|
|
|
 |
Piotrek12345
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 5:02 pm
|
|
No ja tam grałem. Buk ogólnie OK. Zrobiłem depozyt wypłaciłem. Ale kilka uwag mam. Po pierwsze żądają skanu dowodu, a dodatkowo jeśli skorzystasz z ich cashbacku 55 pln
będziesz musiał im dosłać rachunek za prąd, gaz telefon, czy wyciąg bankowy. Wszystko po to żeby twoje dane adresowe potwierdzili. Trochę z tym zachodu ale moim zdaniem warto bo jak wyślesz co trzeba to kasę wysyłają ci od razu. Druga sprawa to ich oferta. Masz rację, że czasami zdarzy się jakiś kurs o kilka dziesiątych wyższy niż u konkurencji, ale ogólnie wszystkie kursy są porównywalne do innych buków (expekt, gamebookers). jednak wadą ich jest to że czasami zdarzą się sytuacje, że zapomną wstawić do oferty jakiegoś ciekawego spotkania. Ja miałem taki właśnie numer, że zapomnieli wystawić siatkówki (dokładnie mecz Polska-Rosja w Halle), raz zapomnieli też wystawić meczu AS ROMY. Zaletą ich jest bardzo szybki i przede wszystkim polski support.
Podsumowując mają pewne niedociągnięcia, ale ze względu na ciekawą ofertę i szybkie rozliczanie kuponów warto do nich trochę pieniążków włożyć.
Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
|
 |
Kalfi

Zaproszone osoby: 77
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 4:24 pm
|
|
| ja odradzam tego buka gdyż wczoraj anulował mi wygrany zakład. Zagrałem na kick off ze rozpoczną Szwajcarzy i weszło rozliczyli mi poprawnie a po poł godziny wchodze i okazuje sie ze zakald ten został anulowany, ciekawe gdyby rostrzygniecie było inne to czy by tez tak zrobili. Czekam na odpowiedz juz ok 16 h, nawet nie raczyli napisac dalczego anulowali bada frajerów takze nie polecam |
|
|
|
 |
Logan
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 8:30 pm
|
|
| Dosyc fajny. Cashback. i sprawny support. |
_________________ Tenis myStat:+ 6 / - 1 |
|
|
|
 |
Vardamir
Wiek: 32 Dołączył: 12 Gru 2007 Posty: 81 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 11:34 pm
|
|
chyba nie jestem przekonany co do tego buka ...i dzięki panowie za opinie |
_________________ E'l Cabalieros d'la Trista Figura... |
|
|
|
 |
leblee
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 10:33 pm
|
|
| Korzystam i nie mogę narzekać kontakt, jest bardzo szybki. Nie zdarzyło mi się jakieś problemy. Poza tym ciekawym rozwiązaniem jest zwrot pierwszego przegranego zakładu (do 55zł). Potwierdzone zwracają, bez żadnego ale... |
|
|
|
 |
pyleczek
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 5:44 pm
|
|
Ja czekam na kaskę od nich. Puściłem zakład cashback, a on jakimś cudem wszedł .
Mają teraz fajny konkurs http://www.betclick.com/c...gecode=spo_euro
Niech ktoś się jeszcze wypowie na ich temat, bo nie wiem czy warto brać udział w ich nowym konkursie... BetClick działa na licencji wydanej przez władze Malty, a wie może ktoś jakie są tam prawa (dotyczące buków) ? |
|
|
|
 |
pyleczek
|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 6:21 pm
|
|
dostałem kaskę po 4dniach (a nie jak w regulaminie 7-10dni)
Fajny buk |
|
|
|
 |
pawel_bstok

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sob Paź 11, 2008 11:39 am
|
|
Dobra reklama, dobre promocje i szybki suport oczywiście w języku polskim. Cashback bez zarzutu. Tylko nie podoba mi się wygląd ich strony, to jedyny jaki znalazłem. |
|
|
|
 |
|
|
|