Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
BetClick
Autor Wiadomość
Vardamir 

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 12:19 am   BetClick
witam dzisiaj znalazłem reklamę internetowego buka BETCLICK czy ktoś w nim grał, gra, na pierwszy rzut oka wydaje sie być całkiem fajny, interfejs czytelny i przejrzysty, w j. polskim, kursy hmmm przykład SAS @ 1,45 - LAL @ 2,55 a w expekcie jest 1,42 do 3,02 w gamebookers 1,44 do 2,87, betfair 1,43 do 3,25 to tak na szybkiego ... :D co myślicie o tym ? to tak na szybko może potem dodam coś więcej :D pozdrawiam V.

Piotrek12345

Wysłany: Wto Maj 27, 2008 5:02 pm   
No ja tam grałem. Buk ogólnie OK. Zrobiłem depozyt wypłaciłem. Ale kilka uwag mam. Po pierwsze żądają skanu dowodu, a dodatkowo jeśli skorzystasz z ich cashbacku 55 pln
będziesz musiał im dosłać rachunek za prąd, gaz telefon, czy wyciąg bankowy. Wszystko po to żeby twoje dane adresowe potwierdzili. Trochę z tym zachodu ale moim zdaniem warto bo jak wyślesz co trzeba to kasę wysyłają ci od razu. Druga sprawa to ich oferta. Masz rację, że czasami zdarzy się jakiś kurs o kilka dziesiątych wyższy niż u konkurencji, ale ogólnie wszystkie kursy są porównywalne do innych buków (expekt, gamebookers). jednak wadą ich jest to że czasami zdarzą się sytuacje, że zapomną wstawić do oferty jakiegoś ciekawego spotkania. Ja miałem taki właśnie numer, że zapomnieli wystawić siatkówki (dokładnie mecz Polska-Rosja w Halle), raz zapomnieli też wystawić meczu AS ROMY. Zaletą ich jest bardzo szybki i przede wszystkim polski support.
Podsumowując mają pewne niedociągnięcia, ale ze względu na ciekawą ofertę i szybkie rozliczanie kuponów warto do nich trochę pieniążków włożyć.

Pozdrawiam
Piotrek

Kalfi 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 4:24 pm   
ja odradzam tego buka gdyż wczoraj anulował mi wygrany zakład. Zagrałem na kick off ze rozpoczną Szwajcarzy i weszło rozliczyli mi poprawnie a po poł godziny wchodze i okazuje sie ze zakald ten został anulowany, ciekawe gdyby rostrzygniecie było inne to czy by tez tak zrobili. Czekam na odpowiedz juz ok 16 h, nawet nie raczyli napisac dalczego anulowali bada frajerów takze nie polecam

Logan 

Wysłany: Wto Cze 17, 2008 8:30 pm   
Dosyc fajny. Cashback. i sprawny support.

Vardamir 

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 11:34 pm   
chyba nie jestem przekonany co do tego buka ...i dzięki panowie za opinie :D

leblee

Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 10:33 pm   
Korzystam i nie mogę narzekać kontakt, jest bardzo szybki. Nie zdarzyło mi się jakieś problemy. Poza tym ciekawym rozwiązaniem jest zwrot pierwszego przegranego zakładu (do 55zł). Potwierdzone zwracają, bez żadnego ale...

pyleczek

Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 5:44 pm   
Ja czekam na kaskę od nich. Puściłem zakład cashback, a on jakimś cudem wszedł ;) .

Mają teraz fajny konkurs :) http://www.betclick.com/c...gecode=spo_euro

Niech ktoś się jeszcze wypowie na ich temat, bo nie wiem czy warto brać udział w ich nowym konkursie... BetClick działa na licencji wydanej przez władze Malty, a wie może ktoś jakie są tam prawa (dotyczące buków) ?

pyleczek

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 6:21 pm   
dostałem kaskę po 4dniach (a nie jak w regulaminie 7-10dni) :yes:

Fajny buk ;)

pawel_bstok 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Sob Paź 11, 2008 11:39 am   
Dobra reklama, dobre promocje i szybki suport oczywiście w języku polskim. Cashback bez zarzutu. Tylko nie podoba mi się wygląd ich strony, to jedyny :minus: jaki znalazłem.

Odpowiedz do tematu