|
Betfair jest genialny |
| Autor |
Wiadomość |
halfevil
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 11:22
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | curt, a pytales ich supportu? Bo to wlasnie oni wiedza najlepiej. | akurat ich support jest mierny póki co. nie odpowiedzieli na moje pytanie tylko zrobili kopiuj/wklej z tego co sam wczesniej znalazłem na stronce, a tam odpowiedzi na moje pytanie nie ma. |
|
|
|
 |
merdok
|
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 22:08
|
|
| jaką strategię stosujecie w tym wystawianiu swoich zakładów? |
|
|
|
 |
Jarecki_lca
|
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 12:30
|
|
Nie wszystko jest kolorowe jak się wydaje, ok...20% lepsze kursy z tym się zgodzę, ale Betfair pobiera również prowizje dla siebie, więc porównywalnie jak do buków naziemnych, jakbyśmy mnożyli x 0.9, co prawda można sobie wyrobić punkty Betfair które zmniejszają tą prowizje ale one nie lecą zbyt szybko i po jakimś czasie znikają...
Mam jeszcze zastrzeżenie do supportu, odpisują po około 48h, tak jak kolega wcześniej napisał, zasada kopiuj wklej, z ich regułek.
Konto Australijskie, chcielibyście zagrać przykładowo Australian Open, wiec musicie przelać w Betfair środki z konta głównego na australijskie...ale uwaga żeby przelać je z powrotem trzeba się trochę namęczyć, nie wystarcza wysłany skan dowodu osobistego, musi być potwierdzony dokument notarialnie, następnie wysłać go do nich w bardzo dobrej jakości...
To chyba tyle jak dla mnie minusowych spraw, reszta wydaje się być ok...ale cóż nie ma buka idealnego... |
|
|
|
 |
Jarecki_lca
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 22:11
|
|
| sory ze post pod postem, ale chce żeby ktoś to przeczytał, wie ktoś może na jakiej podstawie szanowne BETFAIR oblicza kurs, po jakim mają być nasze wypłacane euro wymieniane na złotówki?? Moge np:wypłacić sobie same eURO, nie złotówki?? |
|
|
|
 |
Vardamir
Wiek: 35 Dołączył: 11 Gru 2007 Posty: 88 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 22:57
|
|
witam mam pytanko w sumie pokrewne betfair:D
szukam buka u którego tez dostępna jest tzw giełda tzn można grac LAY przeciwko jakiemuś zdarzeniu ?? ktoś się zna ?? bardzo mi na tym zależy pozdrawiam i dziękuję za potencjalną odpowiedz |
_________________ E'l Cabalieros d'la Trista Figura... |
|
|
|
 |
monka
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 14:27
|
|
| Vardamir napisał/a: | | szukam buka u którego tez dostępna jest tzw giełda tzn można grac LAY przeciwko jakiemuś zdarzeniu ?? ktoś się zna ?? bardzo mi na tym zależy |
Betsson ma tez gielde zakladow. takze Betdaq.
wiecej tu: http://en.wikipedia.org/w...tting_exchanges |
|
|
|
 |
daan
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 16:22
|
|
Ja radze uważać na BETFAIR chciłem zagrać założyłem konto pieniążki ładnie na konto wpłaciłem. Przy próbie logowania dowiedziałem się że moje konto zostało zablokowane z powodu konieczności weryfikaacji konta. Aby przejść weryfikacje trzeba miec dokumenty z banku rachunki za energie i itp. każdy musi mieć potweirdzenie notarialne!! Notariusz chę za te podpisy 90 zł a oni innych nie respektują.
Konto i pieniądze mam zablokowane a oni się smieją, podejrzewam że takich osob jak ja jest więcej dlatego radze uważać!! |
|
|
|
 |
|
|
|