Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
Betfair jest genialny
Autor Wiadomość
halfevil

Wysłany: Nie Mar 09, 2008 11:22   
glory glory man united napisał/a:
curt, a pytales ich supportu? Bo to wlasnie oni wiedza najlepiej.
akurat ich support jest mierny póki co. nie odpowiedzieli na moje pytanie tylko zrobili kopiuj/wklej z tego co sam wczesniej znalazłem na stronce, a tam odpowiedzi na moje pytanie nie ma.

Poziom: 3 HP   0%   0/44
   MP   100%   21/21
   EXP   44%   4/9
merdok

Wysłany: Nie Lip 13, 2008 22:08   
jaką strategię stosujecie w tym wystawianiu swoich zakładów?

Poziom: 3 HP   0%   0/44
   MP   100%   21/21
   EXP   55%   5/9
Jarecki_lca 

Wysłany: Pią Lut 27, 2009 12:30   
Nie wszystko jest kolorowe jak się wydaje, ok...20% lepsze kursy z tym się zgodzę, ale Betfair pobiera również prowizje dla siebie, więc porównywalnie jak do buków naziemnych, jakbyśmy mnożyli x 0.9, co prawda można sobie wyrobić punkty Betfair które zmniejszają tą prowizje ale one nie lecą zbyt szybko i po jakimś czasie znikają...
Mam jeszcze zastrzeżenie do supportu, odpisują po około 48h, tak jak kolega wcześniej napisał, zasada kopiuj wklej, z ich regułek.
Konto Australijskie, chcielibyście zagrać przykładowo Australian Open, wiec musicie przelać w Betfair środki z konta głównego na australijskie...ale uwaga żeby przelać je z powrotem trzeba się trochę namęczyć, nie wystarcza wysłany skan dowodu osobistego, musi być potwierdzony dokument notarialnie, następnie wysłać go do nich w bardzo dobrej jakości...
To chyba tyle jak dla mnie minusowych spraw, reszta wydaje się być ok...ale cóż nie ma buka idealnego... :twisted:

Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   33%   3/9
Jarecki_lca 

Wysłany: Czw Mar 05, 2009 22:11   
sory ze post pod postem, ale chce żeby ktoś to przeczytał, wie ktoś może na jakiej podstawie szanowne BETFAIR oblicza kurs, po jakim mają być nasze wypłacane euro wymieniane na złotówki?? Moge np:wypłacić sobie same eURO, nie złotówki??

MP   100%   8/8
   EXP   33%   3/9
Vardamir 

Wysłany: Sob Sie 22, 2009 22:57   
witam mam pytanko w sumie pokrewne betfair:D
szukam buka u którego tez dostępna jest tzw giełda tzn można grac LAY przeciwko jakiemuś zdarzeniu ?? ktoś się zna ?? bardzo mi na tym zależy :D pozdrawiam i dziękuję za potencjalną odpowiedz :D

Poziom: 8 HP   0%   0/159
   MP   100%   76/76
   EXP   36%   7/19
monka

Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 14:27   
Vardamir napisał/a:
szukam buka u którego tez dostępna jest tzw giełda tzn można grac LAY przeciwko jakiemuś zdarzeniu ?? ktoś się zna ?? bardzo mi na tym zależy

Betsson ma tez gielde zakladow. takze Betdaq.
wiecej tu: http://en.wikipedia.org/w...tting_exchanges

MP   100%   8/8
   EXP   88%   8/9
daan 

Wysłany: Wto Lis 10, 2009 16:22   
Ja radze uważać na BETFAIR chciłem zagrać założyłem konto pieniążki ładnie na konto wpłaciłem. Przy próbie logowania dowiedziałem się że moje konto zostało zablokowane z powodu konieczności weryfikaacji konta. Aby przejść weryfikacje trzeba miec dokumenty z banku rachunki za energie i itp. każdy musi mieć potweirdzenie notarialne!! Notariusz chę za te podpisy 90 zł a oni innych nie respektują.
Konto i pieniądze mam zablokowane a oni się smieją, podejrzewam że takich osob jak ja jest więcej dlatego radze uważać!!

MP   100%   8/8
   EXP   33%   3/9
Odpowiedz do tematu