|
Betfair jest genialny |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2254 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 3:08 am Betfair jest genialny
|
|
Jestem pelen zachwytu!
20% lepsze kursy w Betfair to jednak nie slogan reklamowy. Tu single rzeczywiscie mozna grac duzo, duzo wyzej niz u innych bukow. Ba, majac troszke czasu by sledzic notowania, mozna sobie bez trudu znalezc surebety 10-20%.
Ale nie to mnie cieszy najbardziej, tylko mozliwosc wystawiania wlasnych kursow. Czasami wiemy ze mecz z kursem 1.45 to wcale nie jest taki pewniak jak sie ludziom wydaje. Wystawiamy wiec na betfair kursik 1.47, ludzie stawiaja jak zli i jesli mamy racje - cala kasa zostanie u nas w kieszeni.
Czyli mozemy odwrocic sytuacje - przez moment to my jestesmy bukmacherem a gracze u nas przegrywaja. Dla mnie to mega fajda. |
|
|
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 77
Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 1797 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 9:58 am
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | moment to my jestesmy bukmacherem a gracze u nas przegrywaja |
dobry motyw poczuc sie jak buk
wyglada na to ze warto zajrzec |
|
|
|
 |
Ted
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 10:17 am
|
|
| Cytat: | | Wystawiamy wiec na betfair kursik 1.47, ludzie stawiaja jak zli i jesli mamy racje - cala kasa zostanie u nas w kieszeni. |
A jesli trafia? To tracimy tyle kasy ile powinni wygrac? |
|
|
|
 |
jemjogurt

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 12:44 pm
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | Wystawiamy wiec na betfair kursik 1.47, ludzie stawiaja jak zli i jesli mamy racje - cala kasa zostanie u nas w kieszeni. |
czyli co: Jezeli w meczu np Milan - Manu dam zaklad ze Milan nie wygrwa, a ktos da ze wygra - to ja zgarne cala pule ? |
_________________ [ jemjogurt ] [ xD ] |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 5:55 pm
|
|
| Ted napisał/a: | | Cytat: | | Wystawiamy wiec na betfair kursik 1.47, ludzie stawiaja jak zli i jesli mamy racje - cala kasa zostanie u nas w kieszeni. |
A jesli trafia? To tracimy tyle kasy ile powinni wygrac? |
Tak, ale przy kazdym zakladzie podajesz za ile maksymalnie moga ludzie zagrac. Np. 100$. Jesli zagraja i przegraja - 100$ trafia do Twojej kieszeniu. Jesli jednak wygraja - wyplacasz im 147 $ (100$ x kurs).
By wystawic mecz musisz miec na koncie odpowiednia ilosc gotowki zakladajac najgorszy wariant (przegrana), ktora zostanie "zamrozona" do czasu rostrzygniecia. Dzieki temu wszyscy maja pewnosc ze jestes wyplacalny. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 5:57 pm
|
|
| jemjogurt napisał/a: |
czyli co: Jezeli w meczu np Milan - Manu dam zaklad ze Milan nie wygrwa, a ktos da ze wygra - to ja zgarne cala pule ? |
To zalezy jak jak skonczy sie mecz . Jesli miales racje i milan nie wygra - zgarniesz wszystko co ludzie "u ciebie" na to postawili. Jesli jednak sie pomysli - bedziesz musial wyplacic im wygrane po kursie jakim u Ciebie postawili.
Ot, jestes bukiem . |
|
|
|
 |
Ted
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 6:07 pm
|
|
A jest jakas opcja zeby ustalic limit ile osob max moze postawic na 'twoj' zaklad?
mozsz w skrocie napisac jak tworzyc wlasne kursy? Bo chyba zacze tam grac |
|
|
|
 |
matafix
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 6:41 pm
|
|
wyzej przedstawiony sposob ma duze zalety, ale tylko wtedy gdy jestesmy w 100% pewni wyniku jakiegos zdarzenia, ktory moze byc niespodziewany dla wiekszosci mas.. glory glory man united prosze przedstaw w skrocie jak wystawic swoj zaklad |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
|
|
|
 |
maxs0n
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 8:29 pm
|
|
No to jest naprawdę niezły pomysł u Betfair z tymi "własnymi" kursami.
Dosyć oryginalne. Nigdy wcześniej się nie spotkałem z czymś takim
Chyba niebawem spróbuję zabawić się w buka |
|
|
|
 |
rhomus
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 12:28 pm
|
|
To jest naprawdę fajne tak zabawić się w buka Tutaj Betfair pobił wszystkich swoją pomysłowością. Można nieźle zarobić (i nieźle stracić ) |
|
|
|
 |
jemjogurt

|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 8:38 am
|
|
dzieki betfair moj budzet jest znacznie wiekszy
do betfair wplacilem lacznie 43euro a wyplacilem 179 i teraz na koncie mam 47.
Wiec wplacone 43, rozmnozone do 226
czyli 183 EURO na PLUS |
_________________ [ jemjogurt ] [ xD ] |
|
|
|
 |
XMario
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 5:23 pm
|
|
A jak dokładnie przedstawia się sytuacja z tymi własnymi kursami?
Czy można też ustalić dowolne wydarzenie czy dotyczy to tylko tych wydarzeń z oferty?
Do Betfair jeszcze nie wpłacałem pieniędzy. Ale stronka i oferta wyglądają na fajne. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 2:38 pm
|
|
| Wlasnych wydarzen nie mozna wystawiac (przynajmniej ja tego nie zauwazylem). Ale oferta na Betfair jest olbrzymia, porownywalna z Bwin. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
XMario
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 3:40 pm
|
|
Szkoda, bo fajnie byłoby wstawiać własne wydarzenia, ale z kolei nie każdy mógłby sprawdzić czy np. Zamczysko wygrało z Jazowskiem i byłoby to trochę niewiarygodne.
Ale faktycznie oferta jest spora więc nie ma co marudzić, bo zawsze można coś wybrać |
|
|
|
 |
androlo
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 10:00 pm
|
|
witam
Swego czasu gralem w betfair
gralem na handicapy na konikach
powiem wam ze niezle mi szlo w pare dni kasowalem okolo 100 euro
az do pewnego momentu
Teraz na razie nie gram,ale polecam goraco betfair |
|
|
|
 |
curt

|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 11:02 am
|
|
te 'swoje kursy' są fajne ale najgorsze jak nie trafimy wyników.... a można założyć się tak że daje 5 euro na zakład i tylko tyle? że już nic mi więcej nie przepadnie? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 1:09 am
|
|
| Tak, sam ustawiasz dokladnie za ile "przyjmujesz zaklad", albo za ile "zaklad grasz". Pelna dowolnosc, wszystko w pelni konfigurowalne. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
patryk933
Buk z Tobą :-)

Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Lip 2007 Posty: 278 Skąd: Turek
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 7:45 pm
|
|
| A co z promocjami ? Czy typuj.org współpracuje z betfair i ewentualne wygrane można tam odebrać ? |
|
|
|
 |
treliusz
Moderator

Zaproszone osoby: 179
Pomógł: 16 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 3105 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 8:36 pm
|
|
| z tego co widze to Betfair nie sponsoruje nagrod w zadnej lidze |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 2:14 am
|
|
Nie sponsoruje nagrod ale moze bedzie - rozmowy trwaja |
|
|
|
 |
curt

|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 11:01 am
|
|
a ja mam inne pytanie:
kiedyś zleciłem wpłatę z mbanku na betfair i nie wiadomo dlaczego zwrócili mi pieniądze na konto z powrotem nie przyznając depozytu. Wszystko było w porządku wpisałem adnotację, konto na BF i mBank było na jedno nazwisko i imię.
Czemu tak zrobili? |
|
|
|
 |
mkiller

Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 568 Skąd: nowy sącz
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 11:51 pm
|
|
| byc moze nie wyslales kwoty minimalnej depozytu.. w betfair ta kwota dla przelewu bankowego jest ustalona na minimalnym poziomie 60PLN. Skoro piszesz ze dane kont sie zgadzaly nie wiem w czym tkwi problem.. ;/ wiecej informacji na temat wplat i wyplat z betfair znajdziecie tutaj: http://www.betfairpromo.com/polish/payment.html |
_________________ .:::visca el BARCA !!!:::.
 |
|
|
|
 |
curt

|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 10:24 am
|
|
nie, kwota dokładnie pamiętam wynosiła 100 zł.
Nie rozumiem dlaczego cofnęli. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 2:14 pm
|
|
| curt, a pytales ich supportu? Bo to wlasnie oni wiedza najlepiej. |
|
|
|
 |
|
|
|