|
Betfair - opinie |
| Autor |
Wiadomość |
jemjogurt

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 12:07 am Betfair - opinie
|
|
Witam.
Chcialbym przedstawic swoja opinie na temat Betfair.
uwazam ze jest to swietny buk, ktory posiada bardzo wysokie kursy ( moze przez wzgledu ze jest gielda) - ale te kursy sa bardzo dobre na Multizakaldy !
Dzieki takim kursom i spokojnej grze zarobilem ponad 130 E, a wplacilem tylko 15 E.
naprawde polecam
jak nie bedzie szlo gdzie indziej to bede wracac tam |
_________________ [ jemjogurt ] [ xD ] |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 9:40 pm
|
|
Nie zwrociles uwagi na to, iz maja najlepszy live na necie.. naprawde wierzcie mi, ale pod wzgledem live to zadna stronka nawet sie nie zbliza do betfair.
Do tego nie wycofuja nigdy meczy z oferty, a czesto tak sie dzieje na rzecz ustawionych meczy.
Bardzo polecam tego buka, rowniez wyplacalem stamtad pieniadze, polecam! : )
edit:
Dodam ze fajna opcja jest granie, ilosc goli, kurs zazwyczaj 1.2 na to ze bedzie chociaz 1 bramka w meczu, mozna grac za duze stawki i powoli sie wzbogacac, to rowniez dobry sposob mimo iz troche wolniejszy, ale wieksze prawdopodobienstwo ze taki singiel wejdzie. |
|
|
|
 |
jemjogurt

|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 11:31 pm
|
|
Na live zadko gram, bo jak cos ogladam to przy kompie nie siedze
A z tym ilosc goli, to najwyzsze kursy ze padnie conajmniej jedna bramka jest w PU i LM i to nie jest 1,2 tylko maks 1,15 (nie widzialem zeby byl wiekszy). |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 8:26 pm
|
|
| No czasem sie zdarzy 1.2, roznie jest, ale to jest prawie pewne ze jakis gol padnie w meczu, rzadko koncza sie 0:0, oczywiscie nie bierzemy druzyn, ktore czesto remisuja.. po 0:0 np : ) |
|
|
|
 |
PiotruśPan
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 8:14 pm
|
|
Betfair również fajny buk..
bardzo przyjemne menu i oferta - to jest to co sobie najbardziej cenie (poza kursami oczywiście) |
|
|
|
 |
Kazik
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 12:45 am
|
|
| Betfair jest jednym z najlepszych buków w których grałem, szczególnie to dobry buk na grę na live... szybkie wypłaty, poker, ogolnie nie ma na co narzekać |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2280 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 5:59 pm
|
|
Ja juz zalozylem osobny watek bo sie w Betfair szczerze zakochalem.
Jesli ktos gra tylko single (jak ja) to lepszego miejsca nie ma - kursy genialne.
Poczatkujacych zniecheci jedynie dosc chaotyczne menu. Mi przez pierwsza godzine bylo sie ciezko polpapa co jaki kurs znaczy i na czym polega wystawianie wlasnych kursow. |
|
|
|
 |
jemjogurt

|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 6:53 pm
|
|
ja gralem duble z Multi kuponow i tez ladnie pogralem sobie
z 15ojro zrobilem 150
tylko szkoda ze tylko wybrane przez nich zaklady mozna akumulowac |
|
|
|
 |
suchy176

Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Mar 2007 Posty: 420 Skąd: wziąć hajs
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 5:27 pm
|
|
| Bardzo fajny bukmacher. Przede wszystkim te kursy są genialne nigdzie takich nie ma jedyny minus tak jak wspomniał jemjogurt jedynie single no i wybrene przez nich zdarzenia można kombinować ale jest tego naprawdę mało więc dla tych co nie lubią grać singli nie polecam a dla tych co lubią polecam gorąco no i ta perspektywa ryzykowna bo ryzykowna ale dająca dużo emocji to jest to że można samemu stać się bukmacherem naprwdę niezła frajda zarąbisty buk. |
_________________ bet at home życie to tylko gra...
 |
|
|
|
 |
|
|
|