|
BetGun - opinie |
| Autor |
Wiadomość |
Tutki
Zaproszone osoby: 14
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 20:13
|
|
Ja mogę z czystym sumieniem polecić Betgun, a więc szybka wypłata, miły szybki kontakt, cały czas jakieś promocja wszelakie, czasem głupie limity ale można wyrobić, brak live, ale gadałem z gościem na czacie to pisał że niedługo być może będzie, oferta zależy dla kogo ale dla mnie oko |
|
|
|
 |
madziak24
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 00:49
|
|
| Witajcie, ja jako początkująca zaczęłam właśnie w BetGun, Gram tylko Multi, więc parzyste i temu podobne. Wypłata błyskawiczna, strona chodzi szybko. Ogólnie polecam:) |
|
|
|
 |
maciekx14

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 14:55
|
|
Brawka dla tego bukmachera. Wypłata w 1 dzień. Fakt, oferta może uboga, ale dla mnie to zbytnio różnicy nie robi, byle by było co obstawiać. 100zł już na banq |
|
|
|
 |
Bart

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 17:07
|
|
| Taki bukmacher powiedziałbym młodzieżowy z wyglądu. Ogólnie w miarę przyjemnie dla oka zaprojektowana strona widać, że się starają ciągłe promocje nie tylko dla nowych graczy, a to dla poszukiwaczy bonusów jest dobra wiadomość. Bardzo łatwa obsługa wszystko ładnie przejrzyście. Oferta nie jest bogata, ale zdarzy się, że posiadają wyjątkowe zdarzenie, albo po najwyższym kursie. Wypłacalni przynajmniej przy mniejszych trzy liczbowych kwotach w miarę szybko pieniądze miałem na MB. Przyzwoity program partnerski. |
|
|
|
 |
whitepoland
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 13:02
|
|
| Nie wiem czemu ale mam słabość do tego bukmachera może dlatego iż tam zaczynałem swoją karierę i tam odniosłem najwiekszą wygraną ? Bardzo mi się podoba tam szata graficzna żadna szalona tylko prosta przejrzysta szkoda tylko że tam nie ma zdarzeń live bo co do wypłat mają bardzo szybkie na 2 dzień roboczy na konto a na Moneybookers nawet po kilku godzinach plus dla nich |
_________________ WHITE POLAND ! |
|
|
|
 |
nikos85
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 18:46
|
|
| whitepoland napisał/a: | | Bardzo mi się podoba tam szata graficzna żadna szalona tylko prosta przejrzysta |
Zgodze się, na to czekałem od dłuższego czasu. Miałem dość pałętania się na bukach gdzie jest przerost formy nad treścią.
| Cytat: | | szkoda tylko że tam nie ma zdarzeń live bo co do wypłat mają bardzo szybkie na 2 dzień roboczy na konto a na Moneybookers nawet po kilku godzinach plus dla nich |
Fakt! Ale miejmy nadzieję, że wkrótce się to zmieni. |
|
|
|
 |
IneedMoney

|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 14:40
|
|
Uważam, że umieszczanie tutaj Betgun jest troche krzywdzące...Tym bardziej, że sa w 100% wypłacalni, nie spokałem sie nigdy zeby zrobili wałka, maja swoje jakies tam promocje.
Jedynie oferta moglaby byc lepsza ale oni preferują jasny układ, wchodzimy w ich stronę i widzimy co maja nam od razu do zaoferowani. To ak jabyśmy karali pinnicle bo nie maja oprawy bwin. Wg mnie jest to dobry buk, bez szaleństw i kombinacji |
|
|
| Poziom: 33 HP |
 |
 |
 |
 |
16% |
477/2982 |
|
|
|
|
 |
RR
Zaproszone osoby: 13
|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 14:56
|
|
Potwierdzam to co mowi Inned. Bukmacher godny polecenia, wyplaty na mb ida kilka minut, nigdy zadnego walka, czeste promocje. Bardzo duzo kombinacji na NBA. Oferta mogla by byc troche wieksza, ale ni jest zle. Kursy czesto wieksze niz u innych bukmacherow. Brak Live i Kasyna, to dla mnie ogroooomny plus Ogolnie polecam i nie wiem czemu Betgun znajduje sie na liscie bukmacherow, ktorych sie nie poleca. Moze czas to zmienic ? |
|
|
| Poziom: 25 HP |
 |
 |
 |
 |
11% |
163/1490 |
|
|
|
|
 |
Berba

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 4283 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 20:51
|
|
Ja zastrzeżenia do nich mam dwa:
Fatalne kursy. To nie jest chyba nawet prawdziwy buk, ale jedynie program który ustala kursy na podstawie konkurencji i narzuca na nie marże.
Mogę sobie u nich postawić zakład za 10 pln maks, bo po kilku wygranych nałożyli mi blokadę.
Podajcie mi proszę jedną zaletę Betgun której nie ma konkurencja to może zdanie zmienię. Bo dla mnie to firma bez historii która w każdej chwili może zniknąć. |
_________________ Wszystkie nagrody forumowe lub typuj.org sa wypłacane w ciągu 21 dni! Zgłoszenia do grup proszę wysyłać do Kicza. |
|
|
| Poziom: 48 HP |
 |
 |
 |
 |
16% |
1356/8477 |
|
|
|
|
 |
IneedMoney

|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 21:17
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | Mogę sobie u nich postawić zakład za 10 pln maks, bo po kilku wygranych nałożyli mi blokadę. |
beznadziejny argument, to samo można zarzucić np Bwin...
a co do argumentu, chyba nie spotkalem sie nigdzie z systemem 1z2, a w betgunie to jest i jest to bardzo ciekawa opcja wg mnie.
jedynie kursy i oferta na minus ale i z tego sa pozytyw bo gra się prawdziwa bukmacherke a nie wyuzdane fixy
ale coż jak juz tu Betgun trafil to niech zostanie osobiscie lubie tego bukmachera
@ inna rzecz nikt kto bije "kokosy" na bukmacherce, chyba ze ma system na lotka, tutaj nie gra wiec rzadko sie zdarza aby ryzykowal gruba kase wplacajac do tej firmy...Jak dla mnie to jest brodzik dla tych którzy chca sie nauczyc pływac w bukmacherce i to bardzo dobry brodzik |
|
|
| Poziom: 33 HP |
 |
 |
 |
 |
16% |
477/2982 |
|
|
|
|
 |
RR
Zaproszone osoby: 13
|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 23:43
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | Mogę sobie u nich postawić zakład za 10 pln maks, bo po kilku wygranych nałożyli mi blokadę. |
W sportingbet, kiedy wygrywalo sie niemale pieniadze, nalozyli mi limity nawet po UWAGA ! 5zl na mecz hahahaa |
|
|
| Poziom: 25 HP |
 |
 |
 |
 |
11% |
163/1490 |
|
|
|
|
 |
Don Camillo 69

Zaproszone osoby: 69
Pomógł: 93 razy Wiek: 20 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 1866 Skąd: Pierwsza Stolica
|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 12:15
|
|
| Z mojej strony dodam tylko, że jeśli chodzi o żużel to mają dość ciekawą ofertę, bo ponad 100 opcji a GP, a na polską ligę kilka różnych handicapów, a czegoś takiego nie ma nigdzie indziej. Z drugiej strony te relatywnie niskie kursy i wspomniane limity... Jak dla mnie bukmacher nieprzydatny, ale tak jak INM dla początkujących niezły wybór. |
_________________ Bet the bass is tickling her nipples! |
|
|
| Poziom: 35 HP |
 |
 |
 |
 |
12% |
418/3484 |
|
|
|
|
 |
poiuy
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 16:44
|
|
| Jestem dosyć świeży w świecie bukmacherstwa i gram właśnie na betgun ostatnio. Co do kursów- jak przeglądałem to mają często konkurencyjnie wysokie, a też wypłata jest szybka. Jesienna promocja się teraz zakończyła, czekam na jakąś kolejną by móc trochę skorzystać na nowym bonusie może. |
|
|
|
 |
justin81
Pomógł: 2 razy Wiek: 30 Dołączył: 05 Maj 2011 Posty: 169 Skąd: KRK
|
Wysłany: Czw Sty 05, 2012 08:34
|
|
Jak inni napisze, że rzuca się w oczy czytelność strony. Jest bardzo przejrzysta dla oka. Grafika jest zaprojektowana w taki sposób, że stawianie zakładu rozumie się samo przez się. Nie tak jak w niektórych bukach, gdzie trzeba zrobić X razy kliknięć, żeby postawić zakład.
Oferta nic specjalnego, ale w ciągłym uzupełnianiu, także każdy znajdzie coś dla siebie. Ogólnie na plus, może na minus to limity. Ja miałem/mam $250 na zakład. |
_________________ Where there is a will, there is a way |
|
|
|
 |
poiuy
|
Wysłany: Pią Sty 13, 2012 14:00
|
|
| Teraz dodatkowo mają płatności z moneybrookers |
|