Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
BetGun - opinie
Autor Wiadomość
Kazik 

Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 3:02 am   BetGun - opinie
Temat do wyrażania opinii na temat bukmachera.

adi321

Wysłany: Sob Maj 26, 2007 7:47 pm   
no to moze ja zaczne?:P Betgun jest moim ulubionym bukmacherem u którego najwiecej gram;P

+? wypłatki b.szybkie

kursy dość dość

miły support

kupony są rozliczane do kilku godzin

co wiecej? przyjazny desting

-?

brak zakładów na żywo:( :cry:

Spinhaler

Wysłany: Sro Lip 04, 2007 1:39 pm   
Betgun to zupelna amatorka :( beznadziejne limity a jeszcze bardziej beznadziejne warunki promocji zenada :/ Jedyny + to bardzo szybka wyplata ale co z tego jak sobie pograc porzadnie nie mozna...

barthaaz02

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 5:29 pm   
betgun to bardzo dobry buk

:plus:
- miły support
- wysokie kursy (jedne z najwyzszych)
- szybkie rozliczanie kuponów
- bardzo szybka wyplata

:minus:
- mała oferta kursowa
- brak oferty "live"

jak widac dużo przemawia za tym bukiem

michu265 

Wysłany: Czw Sie 23, 2007 9:36 pm   
Bardzo dobry bukmacher,dobre kursy,szybkie rozliczanie kuponów,ogólnie ok :mrgreen:

Raja 

Zaproszone osoby: 34
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 9:15 pm   
Czy kursy na Betgunie naprawde sa tak duze jak mowi wiele osob??? I czy ich strona "chodzi' w miare szybko, bo np unibet u mnie strasznie zamula i bardzo mnie to denerwuje, a chcialbym zmienic swojego obecnego uka i rozmyslam wlasnie nad Betgunem

Z gory dzieki

JayJay17 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 9:34 pm   
BetGun to mój ulubiony bukmacher.
Bardzo wysokie kursy.
Szybkie rozliczanie kuponów.
Wogóle bardzo fajny buk.
Polecam wszystkim.
Moim zdaniem najlepszy buk.

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50

Wysłany: Sro Paź 17, 2007 10:08 pm   
To fakt kursy sa wysokie i fajnie sie tam gra gralme prez dluzszy czas. Ich jedynym minusem jest to ze zabieraja kase przy wypalcie na moneybookers i nie ma ustalonej kwoty tylko procent od wypalty to jest najgorsze unich...

paw55755

Wysłany: Pon Gru 24, 2007 12:32 am   
Szkoda ze live nie mozna obstawiac, ale pozatym spoko :)

todol

Wysłany: Czw Mar 13, 2008 5:05 pm   
jestem z niego bardzo zadowolony świetne stawki, przejrzyste menu no i lotek:D

6me6ta6l 

Wysłany: Nie Mar 23, 2008 9:06 pm   
Długo trzeba czekać na rozliczanie kuponów, stawki nie są najwyższe, strona działa szybko i jest bardzo przejrzysta

byly_moderator 

Zaproszone osoby: 179
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 4:04 pm   
Masakra, wplacilem te 900 na bonus i dość mocno żałuje. dzis na dubla, mecze w pierwszych lig, dobrze znanych z jednym meczem po kursie ponad 3 dostaje limit 200 zł. To jest chyba kpina... Max stawka 400zł :( wczoraj dostalem limit 400 na jakis mecz chcialem zagrac powyzej i wyslalem kupon do zatwierdzenia to mi zatwierdzili 285 zł, pomimo ze normalny limit byl 400 zł. Ale dziś koniec obrotu i wypłacam z tego syfu kase.

Fan_MUFC 

Wysłany: Pią Sie 01, 2008 12:46 pm   
Ja od wczoraj tam zaczełem grać, zobaczymy jak tak będzie

zimako 
Prawie jak Moderator

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 11:44 pm   
Gram tam od nie dawna, ale POLECAM

-mają spore kursy
-przejrzysta strona
-szybkie rozliczanie kuponów

;)

Pedersen 

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 10:22 pm   
Wszystko właściwie OK, poza najuboższą ofertą chyba ze wszystkich buków :evil:

Mal

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 7:16 pm   
No to muszę zjechać tego buka. Wczoraj stawiając baseball, konkretnie mecz Seattle - NYY jak zawsze kierowałem się startującymi miotaczami. Yankees przegrali, ale Seatlle nie wystawiło tego miotacza, który był awizowany. Wszystkie inne buki dają void, a betgun rozlicza. Za to daje temu bukowi wielki :minus: , bo miotacz w baseballu to połowa drużyny.

lamictal 

Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 5:57 pm   
plus za to, że są zakłady na multilotka i można sobie sieknąć w loteryjkę
minus za to, że jak jest promocja i wejdzie jakiś kupon to liczy promocje od wygranej a nie od wpłaty na konto.

Berq 

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 11:23 pm   
BetGun jest z pewnością jednym z nielicznych serwisów oferujących Lotka. Ma przejrzystą szatę i "chodzi" dość szybko. Kupony tworzy się sprawnie a wpłacanie i wypłacanie z naciskiem na to drugie :P to czysta przyjemność. Wszystko odbywa się szybko, sprawnie i bez zbędnych zgrzytów.
Minusem jest brak zakładów Live ale myślę, że można to BetGunowi przebaczyć. Czxy kursy są wysokie? Moim zdaniem raczej tak. Serdecznie polecam BetGuna zwłaszcza początkującym.

lamictal 

Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 11:07 am   
Dziś miałem przypadek, że źle mi rozliczyli jeden kupon. Napisałem do nich na czacie i poprawili błąd od ręki.

Berq 

Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 11:46 pm   
lamictal napisał/a:
Dziś miałem przypadek, że źle mi rozliczyli jeden kupon. Napisałem do nich na czacie i poprawili błąd od ręki.

Kiedyś w przeszłości miałem podobny przypadek. Nie było żadnego ale to żadnego problemu. Napisałem i w przeciągu kilku dosłownie minut wszystko wróciło do normy. Takie działanie ze strony tego serwisu spowodowało, że polubiłem BetGun dozgonnie. Może nie jest największy i nie ma zakładów live ale jest serwisem bardzo rzetelnym i wiarygodnym. Jestem przekonany, że to tylko kwestia czasu gdy BetGun wypłynie na większe wody i rozszerzy swoją ofertę. Zdecydowany :plus:

widget20

Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 5:44 am   
Betgun

:plus:
Szybkie wypłaty na mb 2 razy dziennie , na mbank do 9 rano wyplacasz kasa po 16 na koncie.
Bardzo Dobry support
:minus:
-buk dla graczy dwuzłotowych:) limit 400 złoty, który z czasem jest mniejszy i mniejszy
-słaba oferta
-brak live

Odpowiedz do tematu