|
Betsafe |
| Autor |
Wiadomość |
Chrisquet
z fartem!

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 131 razy Wiek: 22 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 1729 Skąd: ATP
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 17:09
|
|
| Ale bonus z kasyna i tam musisz wykonać obrót |
_________________ Współczucie dla pucujących się po pojedynczym trafieniu.
 |
|
|
| Poziom: 34 HP |
 |
 |
 |
 |
16% |
516/3226 |
|
|
|
|
 |
marcoking

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 17:19
|
|
| ale ja przelalem nadwyzke bonusu na zaklady |
|
|
| Poziom: 31 HP |
 |
 |
 |
 |
11% |
278/2536 |
|
|
|
|
 |
Kicza
Pride of the North

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 239 razy Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 5423 Skąd: Old Trafford
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 17:29
|
|
| nadwyżka jest jakby to powiedzieć "free"; a co do wypłat - najpierw trzeba odblokować kanał - jest tak prawie wszędzie |
_________________ Pride of the North
Nie musicie nas szanować - wystarczy, że się nas boicie.. MUFC
 |
|
|
| Poziom: 53 HP |
 |
 |
 |
 |
31% |
3542/11426 |
|
|
|
|
 |
sebbaa
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 19:15
|
|
| ... Uważajcie na Betsafe !! Ja kiedyś wpłaciłem kasę, 30 zł, postawiłem jakiegoś "superfixa" po kursie koło 2.00 i potem chciałem wypłacić to mi "wyskoczyli" że nie mogę bo mam jakiś niedokończony obrót z poprzedniej promocji. Oni tak to liczą, że nawet jak przegram całą kasę z jakiegoś bonusa, a nie dokonam wymaganego obrotu, to zeby po następnej wpłacie pieniążki wypłacić, to najpierw muszę dokończyć obrót - paranoja !!!! ... |
 |
 |
 |
 |
23% |
2627/11426 |
|
|
|
|
 |
pele99

|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 13:03
|
|
Ja z betsafe mam same dobre doświadczenia. Jeśli ma się jakieś kłopoty z wypłatą/wpłatą lub czymkolwiek innym, to support błyskawicznie odpowiada i pomaga rozwiązać problem. Odnośnie oferty, to jest ona według mnie bardzo duża i jak dla mnie w zupełności wystarczająca. Kursy też są przeważnie wysokie. Jedyne zastrzeżenia jakie mogę mieć, to brak handicapów azjatyckich, ale da się bez nich przeżyć
Ogólnie to lubię bardzo grać u tego bukmachera i polecam go wszystkim |
|
|
|
 |
2good4noob
|
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 18:52
|
|
witam
Jak chcę wypłacić pieniądze przez przelew na konto bankowe to muszę im wysyłać skan dowodu? |
|
|
|
 |
sebbaa
|
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 19:07
|
|
| Ja musiałem, ale lepiej zapytaj w supporcie - najpewniejszą odpowiedź dostaniesz. Pozdro |
 |
 |
 |
 |
23% |
2627/11426 |
|
|
|
|
 |
AdrianZz

Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 46 razy Wiek: 22 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1734 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 00:12
|
|
Betsafe = JAJA!
Odradzam granie u tego bukmachera po prostu jakieś żarty sobie dziś zrobili.
Wpłaciłem sobie 48zł i zagrałem za to tripla z żużla. Wszystko ładnie weszło. Rozliczyli mi ładnie i na koncie mam tyle ile powinno być czyli 131zł z groszami. Dokładnie o 22:15.
Potem chcę zlecić wypłatę to mi wrypali jakiś bonus z kosmosu i napisałem do nich to usunęli mi go, ale co? Musiałem wysłać dowód w celu weryfikacji. A co zrobili w tym czasie? Anulowali kupon wygrany. I jeden z zakładów po prostu sobie anulowali.
Chodzi tutaj o parę: Chris Harris - Magnus Zetterstrom
No i automatycznie mam mniej na koncie. ŻARTY! Bo niby mieli po tyle samo punktów.
A co ciekawsze?
Parę Wofinden : Wat rozliczyli jako wygraną, a też mieli po tyle samo punktów bodajże.
http://img69.imageshack.us/i/skanbetsafe.jpg/
http://www.fotosik.pl/pok...cc55e74627.html
TO JAKIEŚ ŻARTY, a nie porządna firma!
STANOWCZE NIE |
|
|
| Poziom: 34 HP |
 |
 |
 |
 |
20% |
645/3226 |
|
|
|
|
 |
Pavao
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 21:51
|
|
| Ja też już nie gram na tym bukmacherze kiedy po wygranym kuponie na 230zl chcialem wyplacic kase a ci mi zablokowali konto bez podania konkretnego powodu, uwazajcie na tego buka. |
|
 |
RR
Zaproszone osoby: 13
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 23:37
|
|
| Jeżeli mecz był przerwany ( na początku drugiej połowy) to jak rozliczają ten mecz jak mam na kuponie razem 2 mecze z tym ? Pytam, bo nie rozliczają już od kilku godzin tego zakładu ... |
|
|
| Poziom: 25 HP |
 |
 |
 |
 |
9% |
134/1490 |
|
|
|
|
 |
marines
Buk zapłać!

Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Wrz 2009 Posty: 828 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 20:55
|
|
| RR, zapewne rozliczą ten przerwany mecz po kursie 1. To podobna sytuacja do mojej - ostatni mecz ManU odwołany i po kilku dniach dopiero rozliczyli mi kupon z tym meczem po kursie 1 a był to kupon z kilkoma zdarzeniami gdzie wszystkie weszły (mam go w gk) |
| Poziom: 25 HP |
 |
 |
 |
 |
8% |
119/1490 |
|
|
|
|
 |
KupsonAZS
|
Wysłany: Sob Mar 19, 2011 01:26
|
|
Widzę, że od dawna nikt nie pisał o tym bukmacherze.
Zdecydowanie nie polecam Betsafe. Jest to jeden z najgorszych buków w sieci. Czepiają się byle czego. Nakładają bardzo szybko limity i bezpodstawnie blokują konto z przyczyn nie wyjaśnionych. Arogancki support. Osobiście zablokowali mi konto pod pretekstem, że loguje się na konto z różnych IP. Od pewnego czasu nie odpisywali na maila. Napisali coś w tym stylu: Konto zostało zablokowane, depozyt zostanie wysłany na konto MB ( czas do 5 dni ) oraz decyzja jest jednoznaczna i nieodwołalna.
Depozyt zwrócili mi na MB po ok 3 dniach.
Radzę trzymać się od nich z daleka. |
|
|
|
 |
slawek80
|
Wysłany: Sob Lut 25, 2012 12:13
|
|
| Z czystym sumieniem NIE POLECAM TEGO BUKA!!! Gram głównie siatkówkę, zwłaszcza pluslige. Mają bardzo szeroką ofertę, więc przez długi czas korzystałem z nich usług. Wszystko było cacy ale tylko do pewnego momentu. Powiem tak, jeżeli jesteś na minusie u tego buka to nie będziesz miał problemów, ale jeżeli w dłuższym okresie będziesz na sporym plusie to liczcie się ze sporymi problemami. Wszystkie moje wypłaty zawsze były na drugi dzień, ale tylko do pewnego czasu... Z jedną wypłatą walczyłem prawie miesiąc. Okazało się że mają nową politykę weryfikacyjną i muszę im przesłać szereg dokumentów. Wszystko ciągnęło się tak długo bo musiałem za każdym razem czekać parę dni na odpowiedź, do tego gdzieś im się te dokumenty niby zagubiły i musiałem przesyłać jeszcze raz, ewidentna gra na zwłokę. Po jakimś czasie ponownie postanowiłem postawić na jakiś mecz plusligi. Jakie było moje zdziwienie jak mogłem postawić max 60 zł... Rozumiem gdyby takie ograniczenie było na jakiś mecz, ale za każdym razem jak stawiałem mecze nie mogłem więcej postawić jak 80 zł bo limity. Takie stawki są dla mnie nie do zaakceptowania. Więc ja tego buka omijam już szerokim łukiem, szkoda sobie tylko nerwy psuć. |
|
|
|
 |
|
|
|