Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Betsson - opinie
Autor Wiadomość
Kazik 

Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 1:58 am   Betsson - opinie
Temat do wyrażania opinii na temat bukmachera.

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 5:08 pm   
Dlamnie jeden z jagorszych bukow jaki jest gralem tam troche ale wogole mi sie nie podoba ani ich strona a kursow tez nie maja nie wiadomo jak atrakcyjnych. Nie polecam.

bkcamel 

Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 10:27 pm   
Bardzo dobra firma. Świetny poker room. Wypłacalna w 100% wiem bo wygrałem 133 $ na freerolu w pokera. Pozdrawiam

enter

Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 3:48 pm   
Jak dla mnie buk ok, szczegolnie jesli chodzi o wplaty. Z mbanku wplata dochodzi w 3 minuty... Wyplaty tez realizuja bardzo szybko. Oferta nawet niezla, tylko kursy moglyby byc czasem wyzsze, ale ogolnie lubie tego buka :) Polecam !

Kazik 

Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 8:35 pm   
Ja rowniez nie polecam! Wyplaty realizowane sa baaardzo dlugo jesli wogole sa realizowane :(

A ostatni ich wyczyn z ich giełdą to jest prawdziwe dno!

Laataar

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 7:16 pm   
jak dla mnie średni buk ... mam tam parę groszy... ale jakoś nie chce mi się tam grać trzeba będzie chyba wypłacić .... ofert średnia.... bonusy średnie i na kiepskich warunkach... osobiście nie polecam go zbytnio... a kasę mam ta tylko dlatego że nie zablokowali pewnego razu przekręconego meczu i se wpłaciłem .. podwoić podwoiłem i jaknarazie na tym koniec ;)

Spinhaler

Wysłany: Sro Lip 04, 2007 12:41 pm   
Mi sie Betsson podoba, nie jest moze bukiem z najwyzszej polki ale gra sie tam przyjemnie :) jak dotad zadnych problemow nie mialem, takze polecam

barthaaz02

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 1:11 pm   
Jak szybko rozliczają kupony??

zamierzam tam wpłacic drobną sumke + bonus 100% :grin: i chciałbym sie dowiedziec jak tam jestz tym rozliczaniem kuponów

gks1971tychy 

Zaproszone osoby: 36
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 2:21 pm   
Co do kuponow to rozliczaja dosyc szybko.Ale ogolnie mowiac nie jest to zbyt dobry buk slaba ofera live.niskie kursy,jak daja promocje to na smiesznych warunkach a wyplaty tez ida bardzo dlugo dlatego nie polecam tego buka

memfis23 
:-) <lol>

Zaproszone osoby: 20
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 10:52 am   
jest obsługa w jezyku polskim????? szukam i niemoge znalesc Live czat wogule niedostepny Jak mozna sie do nich po polsku skontaktowac?/

sebbaa 

Wysłany: Wto Sie 21, 2007 12:28 pm   
memfis23 napisał/a:
jest obsługa w jezyku polskim????? szukam i niemoge znalesc Live czat wogule niedostepny Jak mozna sie do nich po polsku skontaktowac?/

Wg mnie obsługa w języku polskim jest jedną z lepszych. Nie wiem może źle trafiłeś, ale ja live chat miałem bardzo często dostępny.

memfis23 

Wysłany: Wto Sie 21, 2007 1:26 pm   
kiedy zagladam to nie ma dostępnego Kase wpłaciłem przelewem bankowym i juz mineło 8 dni a nie ma jej na koncie gracza Do wxpektu mi przyszła po 3 dnaich a wpłacałem w tym samym czasie

sebbaa 

Wysłany: Wto Sie 21, 2007 7:14 pm   
memfis23 napisał/a:
kiedy zagladam to nie ma dostępnego Kase wpłaciłem przelewem bankowym i juz mineło 8 dni a nie ma jej na koncie gracza Do wxpektu mi przyszła po 3 dnaich a wpłacałem w tym samym czasie

No to nie wiem, chyba masz strasznego pecha. Ja nie miałem problemów z wpłatami za pomocą przelewów - trwało to 2-3 dni. Wypłaty również nie zajmowały więcej niż 3 dni. Coś mi się tu nie podoba.

memfis23 

Wysłany: Wto Sie 21, 2007 9:24 pm   
Wpłaciłem przelewm bankowym kase ponad 10 dni temu i dzis do nich napisałem co sie dzije ( do expekta wpłacałem w tym samymm czasie i maiałem po 3 dniach na koncie gracza)
no i pół godziny wyjaśniania przez suport na live wrescie wpłyneła mi ta kasa na konto gracz Musiałem im wysyłac dowód wpłaty i dopiero wtedy znasli moje 100zł ze wpłaciłem ale czekałem az ponad 10 dni a powinno byc po 3 dniach <zalamka>. No zawiodłem sie na nich

Najgorsza wpłata jaka miałem do buka :/

sebbaa 

Wysłany: Wto Sie 21, 2007 9:49 pm   
memfis23 napisał/a:

No to jednak sukces. Livechat był wreszcie dostępny.

memfis23 

Wysłany: Wto Sie 21, 2007 9:59 pm   
no dorwałem ich o 16;00 Przez 2 dni czekałem i wreszcie dzis byli Moim zdaniem ich live czat jest do kitu bo nie maja stałych godzin przyjmowanie klientów i tak trzeba czekać az będą dostepi

sebbaa 

Wysłany: Wto Sie 21, 2007 10:09 pm   
memfis23 napisał/a:
no dorwałem ich o 16;00 Przez 2 dni czekałem i wreszcie dzis byli Moim zdaniem ich live czat jest do kitu bo nie maja stałych godzin przyjmowanie klientów i tak trzeba czekać az będą dostepi

A może tam jest tak że gdy wszyscy konsultanci na livechat w danym języku sa zajęci to wtedy się wyświetla niedostępny? Ja kiedys z nimi gadałem o 1 w nocy.

Rudestus

Wysłany: Sro Sie 22, 2007 11:27 pm   
Według mnie:

Plusy:

+Naprawdę dość wysokie stawki szczególnie na tenis; porównajcie je sobie z naprawdę iście głodowymi stawkami w Bwin i niewiele większymi w B-A-H choćby na tenis

+Dość ciekawe opcje na tenisa under/over gemowy, tego w Bwin czy B-A-H nie ma(w Bwin tylko czasami) a jest to całkiem niezłe. Do tego najważniejsze: Betsson jest jednym z nielicznych bukmacherów, które liczą krecze po 1. Oczywiście nieraz jest to dla nas dobre nieraz nie, ale generalnie chyba właściwe.

+Dość duża oferta na główne wydarzenia.

+Bardzo szybki czas wpłaty

Minusy:

-No niestety błędy. Ktoś powie, że to dla nas graczy lepiej. Otóż nie. Betsson jawi mi się jako Buk, który nie chce się przyznawać do swych katastrofalnych często błędów. Wiem to z opinii znajomych i ze swego doświadczenia. Przykład: mecz Gicquel-Eschauer na którymś turnieju na ziemi. Stawki 1.55 na Gicquela i 2.2 na Wernera. Ale już na 2:0 dla Gicquela kurs 4.5 zaś na 2:0 dla Austryjaka 2.2. Zwyczajna pomyłka. Stawiam więc średnią kasę na 2:0 dla Francuza. Wynik zgodny z moimi oczekiwaniami. Jednak Betsson anuluje mi ten zakład. Inna sprawa: mnogość błędnych wypisów. Powiedzmy obstawiamy kilka spotkań wraz z meczem Polska- Białoruś. Wchodzi nam wszystko, ale wygrana pomniejsza się o stawkę na Polskę, bo Betsson zamiast Polska wypisał Armenia(to tylko przykład) choć przed wynikiem mógłbyś przysiąc, że było Polska.

-mimo wszystko słabiutka oferta. Jest tam co grać, ale do bogactwa u innych buków bardzo daleko...

tyartur 

Wysłany: Sro Paź 31, 2007 12:52 pm   
Mają najlepiej zorganizowaną stronkę ze wszystkich ! jeden minus jest to że bardzo malo jest promocji

puls_asfaltu

Wysłany: Sro Paź 31, 2007 11:20 pm   
Cytat:
Ja rowniez nie polecam! Wyplaty realizowane sa baaardzo dlugo jesli wogole sa realizowane

gram u nich od 2lat i nigdy nie miałem żadnego problemu przy wypłacie kaski , ponadto trzeba pochwalic obsługę miła pani pomoże w rozwiązaniu każdego problemu [/quote]

Haszysh 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 10:35 am   
ja ostatnio skorzystałem z bonusu za udział w wyborach zrobiłem fote i dostałem bonus bez problemów ;) spoko buk zobaczymy jak mi pójdzie pomnożanie

lepiaty

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 12:21 am   
dla mnie buk sredni....oferta w miare ale czasem szybko znikaja niektóre oferty na mecze

Raja 

Zaproszone osoby: 35
Wysłany: Czw Lis 29, 2007 7:26 pm   
Ja zarejestrowalme sie u nich z linku kumpla i chcialem korzystac z bonusu 100% , ale odpisali mi ze nie moge:/ A w regulaminie nie ma nic o laczeniu tych dwoch promocjio. Za to minus

suchy176 

Zaproszone osoby: 13
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 4:33 pm   
Dla mnie jeden z lepszych buków jeżeli chodzi o kursy to mają bardzo fajne w porównaniu np do bwin. Choć oferta no nie za bogata i live też pozostawia wiele do życzenia ale tak jak mówie całkiem przyjemnie się tam gra i polecam.

Tom157 

Wysłany: Czw Lut 21, 2008 10:03 pm   
Jak dla mnie średniawy buk... Niby ma live zakłady ale nawet nie wyświetlają która minuta jest w meczu więc żal... Trochę meczów piłki nożnej live nie załatwi sprawy beznadziejnego interfejsu (choć widziałem gorsze) Możecie oczywiście wypominac że zwracam na coś takiego jak interfejs ale dla mnie jest to ważne o jak powierzam do buka kasę to chcę aby wygodnie mi się grało ;) Żeby sprawiało przyjemność ... NP dajmy na to winitoo.com --> tam mimo że dostałem 1E to nawet nie grałem bo wygląd mnie odstraszał i źle na mnie wpływał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu