Zamknięty przez: Kicza Sob Paź 22, 2011 16:54 |
betway.com |
| Autor |
Wiadomość |
balonik19821
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Gru 2008 Posty: 829 Skąd: Biłgoraj
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 13:00 betway.com
|
|
Przy pierwszej wypłacie w tejże firmie zostałem poproszony o skan dowodu osobistego który wysłałem i otrzymałem pieniążki konto bankowe(podając jedynie nr karty kredytowej)...myślałem że wszystko jest w porządku i beztrosko grałem na szczęśliwym dla mnie-do czasu buku...
Jednakże w miarę częstszych i większych wypłat firma postanowiła poutrudniać mi życie...poprosili oprócz dwóch dowodów tożsamości,skanu karty kredytowej i skanu rachunku za jakiekolwiek usługi...
Dwa pierwsze dowody i rachunki nie budziły moich zastrzeżeń jednak zirytowała mnie prośba o skan karty(tym bardziej,że banki mają swoje procedury weryfikacji) a poza tym nie jestem pewny czy takich praktyk nie zabraniają banki.Nie zgodziłem się na wysłanie skanu co skutkowało niemożnością wykonania wypłaty...
Pół tysiąca jakie znajdowało się na koncie przetraciłem grając "byle co"i od tamtej pory nie zaglądam na tego buka...
Od tamtej pory unikam buków żądających skanu karty kredytowej...
pozdrawiam...muszę jeszcze zaznaczyć iż rozmowa z supportem była prowadzona profesjonalnie i z grzecznością...ale prośba o skan była nie do przyjęcia...
pozdrawiam |
|
|
|
 |
spaceman
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2011 10:51
|
|
Ja daję skan karty ale z uwagi na problem jaki miałem kiedyś w niemczech gdy skopiowali w sklepie moją kartę to robię tak. Gdy odwrócisz kartę to za podpisem masz trzy cyfry t.z. numer cvv . Ja go zdrapuję żyletką aż przestanie być widoczny. (teraz robię to odrazu po otrzymaniu karty od banku.). Skutkuje to tym iż nawet jak ktoś dostanie skan twojej karty i dane zamieszkania to bez numeru cvv nie da się zrealizować jakiejkolwiek wpłaty internetowej. Problemów z płatnościami w sklepie też nie mam chodź czasami dziwnie patrzą jak sprzedawca odwróci kartę |
|
|
|
 |
sebbaa
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2011 11:56
|
|
a po ilu błędnie wpisanych "cvv" karta jest automatycznie blokowana ... |
| Poziom: 53 HP |
 |
 |
 |
 |
23% |
2627/11426 |
|
|
|
|
 |
balonik19821
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Gru 2008 Posty: 829 Skąd: Biłgoraj
|
Wysłany: Sob Paź 22, 2011 16:01
|
|
| sebbaa napisał/a: | a po ilu błędnie wpisanych "cvv" karta jest automatycznie blokowana ... |
to chyba zależy o tego jaką posiadasz kartę tzn. visę itp...oraz banku który obsługuje tę kartę |
|
|
|
 |
Kicza
Pride of the North

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 239 razy Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 5423 Skąd: Old Trafford
|
Wysłany: Sob Paź 22, 2011 16:54
|
|