|
Błędny wynik meczu.... |
| Autor |
Wiadomość |
Rafik14
Zaproszone osoby: 12
|
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 3:49 pm Błędny wynik meczu....
|
|
Witam
Wczortaj postawiłem 5 meczy na jeden kupon za 4 zł. Miałem do wygrania 150 zł !!! Wszystkie meczy mi weszły, ale jeden był z dogrywki i mi nie zaliczyli. Ale dlaczego ?? Przecież ja dałem wynik jako 2 i drugi zespół wygrał. Oto są wiadomości z rozmową w supporcie.
| Kod: | Witam,
Z przykrością chciałbym oznajmić, iż wynik meczu Ambri/Piotta - ZSC Lions został błędnie podany przez UNIBET. Prawidłowy wynik meczu to 2:3, a państwa firma uważa, że wynik był remisowy 2:2. Zwracam się o poprawienie błędu i wypłaceniu mi mojej wygranej, gdyż wynik który obstawiłem był prawidłowy. Mam nadzieję, że moje zażalenie zostanie pomyślnie rozwiązane.
Z poważaniem: Andrzej Rajczakowski |
| Kod: | Witam serdecznie!
Dziękuję za wiadomość. Niestety reklamacja została odrzucona gdyż zakład jest rozliczony prawidłowo. Zakład był oferowany na wynik w regulaminowym czasie.
W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta. |
|
|
|
|
 |
Kalfi

Zaproszone osoby: 73
|
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 3:56 pm
|
|
| w tej sytuacji Ty się mylisz a oni maja racje, a dlaczego, bo Postawiłeś 2 ze wygra w regulaminowym czasie, a tutaj padł remis, gdybyś dał x2 lub 2 że wygra mecz razem z dogrywką to wtedy byś miał racje, także ten zakład Ci sie nie liczy |
|
|
|
 |
FCSEBA

Zaproszone osoby: 93
|
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 3:56 pm
|
|
| No tak,ale ZSC Lions wygral widocznie po dogrywce,bądź karnych,a liczy się tylko regulaminowy wynik czyli po 3 tercjach był remis 2-2..i w dogrywce Lions strzelił..Niestety to Ty nie masz racji.. |
|
|
|
 |
Rafik14
|
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 4:14 pm
|
|
A tutaj taki punkcik znalazłem w regulaminie:
| Kod: | 5.1.20
"Pełen czas gry" jest rozumiany w myśl oficjalnych przepisów, opublikowanych przez stosowne władze. Na przykład w piłce nożnej pełen czas gry rozumiany jest jako 90 minut plus czas doliczony przez sędziego. |
I tutaj czasem dodatkowym była dogrywka. |
|
|
|
 |
aRoO
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 200 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 4:19 pm
|
|
| No tak ale ty mogłeś dać typ meczu na czas regulaminowy bo na sportingbet z tego co sie orientuje to są 2 rubryki (czas regulaminowy + dogrywka) i (czas regulaminowy) więc oni musza podawać wynik i znak czyli (1,X,2) w rubryce z czasem regulaminowym... |
|
|
|
 |
Rafik14
|
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 4:22 pm
|
|
O to chodzi że żadnej tabelki nie było. A po drugie powinni jakoś to zaznaczać na kuponie czas regulaminowy i nieregulaminowy.
Nie wiem co reszta o nich sądzi, ale tutaj nigdy nie będe typować.
PS. Powiedzcie mi jaki jest najlepszy bukmacher ? |
|
|
|
 |
aRoO
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 200 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 4:26 pm
|
|
Trudno powiedziec jaki najlepszy kazdy ma jakies minusy . Na każdym powinni oznaczać czas regulaminowy czy nie, ale też trzeba patrzyc co sie klika na internetowych bukach |
|
|
|
 |
Dawid84

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 12:21 pm
|
|
| Rafik14 napisał/a: | A tutaj taki punkcik znalazłem w regulaminie:
| Kod: | 5.1.20
"Pełen czas gry" jest rozumiany w myśl oficjalnych przepisów, opublikowanych przez stosowne władze. Na przykład w piłce nożnej pełen czas gry rozumiany jest jako 90 minut plus czas doliczony przez sędziego. |
I tutaj czasem dodatkowym była dogrywka. |
Tyle, że tutaj chodzi o czas doliczony przez sędziego (te 2 albo 3 minuty) do regulaminowego czasu gry, a nie o dogrywkę 15-minutową. |
_________________ "Niebiesko-białe barwy Twe..." |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 2025 Skąd: Brd
|
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 1:13 pm
|
|
| ALe ja nie rozumiem w czym kolega ma problem przeicez to wyraznie pisze "90 minut plus czas doliczony przez sedziego" klania sie czytanie ze zrozumieniem dogrywka nie jest czasem doliczonym przez sedziego. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
|
|
|