Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: glory glory man united
Pon Cze 04, 2007 1:47 pm
blokada konta
Autor Wiadomość
r10marcin

Wysłany: Pią Mar 23, 2007 12:32 am   blokada konta
witam nie wiem gdzie napsiac tego posta..
więc jest to o gamebookers więc postanowiłem napsiac tu
chodzi o to ze zablokowali mi konto..
nie wiem dla czego pisze ze liczba nieudanych logowań była duż..
chodź ja sie nie logowałem i nawet nie próbowałem....
a po 2 znam hasło i login...;p
więc napisałem do nich maila.. i nic.. nie wiem o co chodzi... moze ktoś miał taki problem...??

gites 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 9:57 am   
..hmmm może poprostu ktoś próbował wejsc na twoje konto i mu sie zadużo razy nieudało, jeżeli do nich napisales to powinni ci zwrócic konto z nowym hasłem
Nigdy o tym nie zapominaj"

gramasla 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 11:52 am   
No cóż może być tak jak mówi gites, .Ale równie dobrze może być tak że gamebookers specjalnie Ci zablokował konto z powodu zbyt dużych wygranych.Choć wydaje mi się że ta druga opcja jest mało prawdopodobna gdyż ten buk jest bardzo dobry.

morenowe 

Wysłany: Pią Mar 23, 2007 12:37 pm   
Zapewne tak jest jak pisze gites ale jak odpisza napewno poprosza cie o skan dowodu osobistego jak niebede nic pisac zadzwon do nich jak jest taka mozliwosc lub napisz jeszcze raz i wyjasnij sprawe

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 1:28 pm   
Pociesze Cie - na pewno nie zablokowali Ci konta z powodu wygranych :) . Bo zaden renomowany buk tak nie robi.

W Gamebookers jest blokada - 3 nieudane logowania blokuja konto. Napisz do nich i sprawa szybko sie rozwiaze.

kakaowy 

Wysłany: Pią Mar 23, 2007 2:06 pm   
Cytat:
Pociesze Cie - na pewno nie zablokowali Ci konta z powodu wygranych :) . Bo zaden renomowany buk tak nie robi.

heh niestety nie , moj kumpel wyciagal (jak to obliczyl) 20zl na godzine i po kilku miesiacach bwin czyli przedtem bet and win zablokowal mu jedno potem drugie i trzecie konto . Obojętnie ile miał tam kasy . I juz mial konta na babcie ciotke itd. Potem w ogole zmienil buka. Niestety wyniósł się do innego miasta :cry: . Ale pomógł mi troche bo wtedy jeszcze byłem zielony. Ale nigdy nie zdradzil jak gral itd. TO było ze kilka lat temu nie wiem jak jest teraz ;) . ALe na pewno buki nie lubią takich klientów jak on ;)

glory glory man united 

Wysłany: Pią Mar 23, 2007 4:28 pm   
Nigdy nie uwierze ze jakikolwiek znany buk zamknal komus konto za to ze ktos wygrywal. Nie ma takiej mozliwosci.

Zdajcie sobie sprawe ze to sa firmy ktore obracaja miliardami zlotych miesiecznie. I to ze ktos wygra 20 pln czy 20,000 pln wielkiej roznicy im nie robi.

kakaowy 

Wysłany: Pią Mar 23, 2007 4:59 pm   
wiesz mozliwe ze teraz tak nie jest bo maja po kilka milonow klientów którzy zostawiają milony milony $ ale jeszcze kilka lat temu powiedzmy 5 czy 6 to interetowe buki raczkowały i nie miały tylu klientów i jesli ktos rolował je co miesiac na ponad 15,000 to stawał sie nie wygodny.A przeciez im było wlasciwie wszystko wolno bo gdzie niby mogles sie poskarżyc a przynajmniej polak . Ale takie sprawy i tak nigdy nie ujrzą światła dziennego. A teraz to raczej im wszystko jedno bo w bardzo wielu krajach maja swoj odział ktory przynosi im tak ogromne zyski i maja to gdzies . Ale kiedys ...

Adam14 

Wysłany: Pią Mar 23, 2007 5:35 pm   
Ja miałem podobny problem (chyba w Sportingbet) także zablokowali mi konto jednak wysłali mi wiadomośc na poczte z hasłem i wszystko było ok.
Nie wiem dlaczego tobie nie chcą podać hasła być moze trzeba troche poczekać.
;)

glory glory man united 

Wysłany: Pią Mar 23, 2007 11:55 pm   
Kakaowy - mylisz sie w jednej kwestii ze "takie sprawy nidgy nie wyjda na jaw". W dobie internetu wlasnie takie sprawy natychmiast na jaw wychodza i buki sa bardzo czule. Nie wyobrazasz sobie jak cenna rzecza jest opinia, szczegolnie w tak konkurencyjnej branzy.

Naprawde nie ma takiej mozliwosci by buk zamknal Ci konto z nie Twojej winy. Na ryzyko skandalu zaden sobie nie pozwoli. Wrecz przeciwnie - znam przypadki w ktorych buk przyznawal racje userowi tylko po to by uniknac sporu i zlej opini.

gramasla 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 12:09 am   
glory glory man united napisał/a:
Naprawde nie ma takiej mozliwosci by buk zamknal Ci konto z nie Twojej winy. Na ryzyko skandalu zaden sobie nie pozwoli. Wrecz przeciwnie - znam przypadki w ktorych buk przyznawal racje userowi tylko po to by uniknac sporu i zlej opini.

No jak jest tak jak mówisz to bardzo się cieszę.
Dobrze że takie sprawy szybko wychodzą na jaw.W takim razie wszystkie te osoby które mówią że zablokowano im konta z powodu zbyt dużych wygranych , kłamią???
Jeśli tak to będę sobie musiała z kilkoma poważnie porozmawiać.

glory glory man united 

Wysłany: Sob Mar 24, 2007 1:58 am   
Nie zawsze musza klamac, czasami sami nie rozumieja. Ktos otwiera sobie 3 konta z jednego komputera tylko na rozne dane i gdy mu w koncu jakies zamkna nie widzi zwiazku z tym ze to on sam zlamal regulamin.

r10marcin

Wysłany: Wto Maj 29, 2007 10:34 am   
sprawa się rozwiazała można zamknąć temat ;p trzeba było poczekać aż 2 dni ;p

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi