|
|
Borusia Dortmund - Olympique Marsylia |
| Autor |
Wiadomość |
Mariusz3k

|
Wysłany: Pon Gru 05, 2011 17:07 Borusia Dortmund - Olympique Marsylia
|
|
Borusia Dortmund - Olympique Marsylia
06.12.2011 - Signal Iduna Park - 20:45
Opis
Mistrzowie Niemiec podejmują u siebie Olympique. Pomimo że grają "o pietruszkę", gdyż szanse na wyjście z grupy są zerowe; to będą chcieć się pokazać z jak najlepszej strony. Natomiast francuski klub powinien podejść do tego meczu inaczej: o punkt wyprzedzają Olympiacos, przez który ku niespodziance - mojej również, gdyż stawiałem na Francuzów - zostali pokonani. Muszą sie więc trzymać na baczności: ich aspiracjami wg. mnie będzie PRZYNAJMNIEJ remis... Taki też typ mam zamiar jutro obstawić
Borusia Dortmund - Olympique Marsylia
Typ: x2
Kurs: 1.92
Buk: STS |
|
|
|
 |
mlekorient

|
Wysłany: Wto Gru 06, 2011 09:32
|
|
jeżeli chodzi o dertmun to ma on jeszcze matematyczne szanse na wyjscie (musi wygrac 4 bramkami a arsenal musialby wygrac ) ale nie o to chodzi borussia i jej trener sa w gazie kolejny sezon forma jest kontuzji nie ma za duzo a grają przeciez o awans do ligi europejskiej która jest w ich zasiegu to wszyscy chyba przyznacie . mysle ze dortmund wygra ten mecz a napewno cos strzli poniewaz Klopp ma wystawic w pierwszym skladzie Lewandowskiego za plecami Bariossa wiec nie wydaje mi sie ze Borussia odpusci ten mecz
według mnie to typ-1 jest jak najbardziej sluszny . |
|
|
| Poziom: 17 HP |
 |
 |
 |
 |
16% |
100/630 |
|
|
|
|
 |
marszal
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Maj 2009 Posty: 225 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Wto Gru 06, 2011 16:23
|
|
Faworytem tego meczu są piłkarze z Dortmundu, jeśli tego meczu nie wygraja to nie awansują nawet do LE.Dortmund zajmuje miejsce 4 a Marsylia 2.Marsylia i Dortmund beda grały o zwyciestwo w tym meczu jesli Dortmund przegra to nie awansuje do LM ani do Le.Jesli przegra Marsylia nie wejda do LMa LE bedzie niepewna bo o ich awansie bedzie decydowal mecz pomiedzy Olimpiakosem a Arsenalem.Dortmund na wlasnym boisku jeszcze nie przegral,Marsylia na wyjezdzie raz wygrala i raz zremsiowala.Dortmund u siebie w tej edycji LM strzelilo tylko 4 bramki a Marsylia tylko 1.Ten mecz napewno bedzie bardzo wyrownany.
Dortmund - Marsylia
typ:1
kurs:1,65 |
|
|
|
 |
Mariusz3k

|
Wysłany: Wto Gru 06, 2011 23:22
|
|
| Mariusz3k napisał/a: | Borusia Dortmund - Olympique Marsylia
Typ: x2
Kurs: 1.92
Buk: STS |
Było nieciekawie, ale pod koniec II połowy mogłem spokojnie powiedzieć: dziękuję, dobranoc |
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|