|
|
Borussia Dortmund - Hoffenheim |
| Autor |
Wiadomość |
Czokoloko
I Love NBA

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 20 razy Wiek: 22 Dołączył: 11 Lis 2010 Posty: 2100 Skąd: Północna Polska

|
Wysłany: Pią Sty 27, 2012 20:08 Borussia Dortmund - Hoffenheim
|
|
Analiza meczu Borussia Dortmund - Hoffenheim oraz najlepsze typy

19 kolejka Bundesligi
1x2
1,30 - 4,75 - 9,75
Hej Gość, co sądzisz o tym meczu? Czy odds makerzy dobrze ustalili linie
Wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody |
| Poziom: 37 HP |
 |
 |
 |
 |
37% |
1497/4047 |
|
|
|
|
 |
gacekkstb
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Lis 2011 Posty: 259 Skąd: Szczytno
|
Wysłany: Pią Sty 27, 2012 20:53
|
|
NIEMCY: Bundesliga
Borussia Dortmund - TSG 1899 Hoffenheim
28.01.2012 15:30
Typ: 1
Kurs: 1.30
Buk
W 19 kolejce Niemieckiej Bundesligi zmierzą się ze sobą Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim.
Borussia przed tygodniem we wspaniałym stylu i po bramkach Polaków ograła na wyjeździe HSV Hamburg 5:1 jak widać zespół prowadzony przez Jurgena Kloppa zaczął wyśmienicie rundę rewanżowa tym samym zespół Polaków odrobił 3 punktową stratę do lidera i zrównał się z nim punktowo.
Drużyna z Hoffenheim ostatni mecz zremisowała i słabo sobie radzi na wyjazdach do tej pory 3 wygrane i 6 porażek.
Biorąc pod uwagę formę Borussi powinna wygrać to spotkanie. |
_________________ " STOMIL my Cię kochamy serce za OKS "
 |
|
|
|
 |
razaal

Zaproszone osoby: 15
Pomógł: 30 razy Wiek: 18 Dołączył: 10 Sie 2009 Posty: 1869 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 14:16
|
|
19 kolejka, Bundesliga Borussia Dortmund - Hoffenheim
Typ: Borussia Dorymund (-1.5 )
2.00 @ 7/10
Inauguracja Bundesligi w rundzie wiosennej dużo lepiej w mojej ocenie rozpoczął zespół Borussi Dortmund, który pokonal w meczu wyjazdowym zespół Hamburgera SV 1:5. Dużo gorzej rozpoczął się sezon dla zespołu Hoffenheimu, który po w inauguracji zemisował bezbramkowo z drużyną Hannoveru. Nie chcę krakać, ale w dzisiejszym meczu może się zdarzyć każdy wynik, serce podpowiada mi, że wynik będzie pozytywny dla Borussi, ale rozum mówi mi, że "Wieśniaków stać na bardzo dużo.. Mają on bardzo dużego pecha, są nie skuteczni w akcjach podbramkowych. Z Hannoverem powinni wygrać, przeważali na boisku, stworzyli bardziej groźniejsze akcje. Co do Borussi, potrafią zrobić demolkę, a także potrafią zagrać bardzo miernie. Lecz w tej przerwie zimowej zrobili kawał dobrej roboty. Myślę, że mimo wszystko Borussia jest zespołem dużo lepszym od Hoffenheimu. Bardzo długo myślałem nad overem 2.5, lecz kurs na handicap na Borussie wydaje się także pewny i bardziej opłacalny. |
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |
18% |
676/3758 |
|
|
|
|
 |
ArQuisek
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 15:03
|
|
Zawsze mecze między Borussią i Hoffenheim są trudne dla obu drużyn, nie lubią grać ze sobą, co za czym idzie ciężko coś tu trafić. Dlatego też ja w tym meczu spróbuję zagrać over 2,5, a także zdobywcy goli. BVB jest w wysokiej formie co pokazali w pierwszej kolejce rundy wiosennej. Polacy też się świetnie spisują, wiec dziś znów liczę na bramki naszych rodaków.
over 2,5 @ 1,72
Hummels gol @ 5,00
Lewandwoski gol @ 1,72
Licże, że Ci zawodnicy strzelą bramki, gdyż wiemy co potrafi Robert, a Hummels dobrze umie się znaleźć pod bramką rywali podczas stałych fragmentów gry i myślę, że bramka z główki na niego czeka Jednak zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że zobaczę dobry mecz w wykonaniu obu ekip |
|
|
|
 |
gacekkstb
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Lis 2011 Posty: 259 Skąd: Szczytno
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 17:42
|
|
| Cytat: | NIEMCY: Bundesliga
Borussia Dortmund - TSG 1899 Hoffenheim
28.01.2012 15:30
Typ: 1
Kurs: 1.30
Buk
W 19 kolejce Niemieckiej Bundesligi zmierzą się ze sobą Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim.
Borussia przed tygodniem we wspaniałym stylu i po bramkach Polaków ograła na wyjeździe HSV Hamburg 5:1 jak widać zespół prowadzony przez Jurgena Kloppa zaczął wyśmienicie rundę rewanżowa tym samym zespół Polaków odrobił 3 punktową stratę do lidera i zrównał się z nim punktowo.
Drużyna z Hoffenheim ostatni mecz zremisowała i słabo sobie radzi na wyjazdach do tej pory 3 wygrane i 6 porażek.
Biorąc pod uwagę formę Borussi powinna wygrać to spotkanie. |
Borussia Dortmund 3:1 TSG 1899 Hoffenheim
|
_________________ " STOMIL my Cię kochamy serce za OKS "
 |
|
|
|
 |
razaal

Zaproszone osoby: 15
Pomógł: 30 razy Wiek: 18 Dołączył: 10 Sie 2009 Posty: 1869 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 10:27
|
|
| Cytat: | 19 kolejka, Bundesliga Borussia Dortmund - Hoffenheim
Typ: Borussia Dorymund (-1.5 )
2.00 @ 7/10
Inauguracja Bundesligi w rundzie wiosennej dużo lepiej w mojej ocenie rozpoczął zespół Borussi Dortmund, który pokonal w meczu wyjazdowym zespół Hamburgera SV 1:5. Dużo gorzej rozpoczął się sezon dla zespołu Hoffenheimu, który po w inauguracji zemisował bezbramkowo z drużyną Hannoveru. Nie chcę krakać, ale w dzisiejszym meczu może się zdarzyć każdy wynik, serce podpowiada mi, że wynik będzie pozytywny dla Borussi, ale rozum mówi mi, że "Wieśniaków stać na bardzo dużo.. Mają on bardzo dużego pecha, są nie skuteczni w akcjach podbramkowych. Z Hannoverem powinni wygrać, przeważali na boisku, stworzyli bardziej groźniejsze akcje. Co do Borussi, potrafią zrobić demolkę, a także potrafią zagrać bardzo miernie. Lecz w tej przerwie zimowej zrobili kawał dobrej roboty. Myślę, że mimo wszystko Borussia jest zespołem dużo lepszym od Hoffenheimu. Bardzo długo myślałem nad overem 2.5, lecz kurs na handicap na Borussie wydaje się także pewny i bardziej opłacalny. |
+7j
3:1 |
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |
18% |
676/3758 |
|
|
|
|
 |
ArQuisek
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 10:34
|
|
| Cytat: | Zawsze mecze między Borussią i Hoffenheim są trudne dla obu drużyn, nie lubią grać ze sobą, co za czym idzie ciężko coś tu trafić. Dlatego też ja w tym meczu spróbuję zagrać over 2,5, a także zdobywcy goli. BVB jest w wysokiej formie co pokazali w pierwszej kolejce rundy wiosennej. Polacy też się świetnie spisują, wiec dziś znów liczę na bramki naszych rodaków.
over 2,5 @ 1,72
Hummels gol @ 5,00
Lewandwoski gol @ 1,72
Licże, że Ci zawodnicy strzelą bramki, gdyż wiemy co potrafi Robert, a Hummels dobrze umie się znaleźć pod bramką rywali podczas stałych fragmentów gry i myślę, że bramka z główki na niego czeka Jednak zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że zobaczę dobry mecz w wykonaniu obu ekip |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|