Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
Borussia Dortmund - Hoffenheim
Autor Wiadomość
Czokoloko 
I Love NBA

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: Pią Sty 27, 2012 20:08   Borussia Dortmund - Hoffenheim
Analiza meczu Borussia Dortmund - Hoffenheim oraz najlepsze typy

19 kolejka Bundesligi

1x2

1,30 - 4,75 - 9,75

Hej Gość, co sądzisz o tym meczu? Czy odds makerzy dobrze ustalili linie :?:
Wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych :!:
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody :!:

Poziom: 37 HP   37%   1497/4047
   MP   0%   0/1932
   EXP   66%   96/144
gacekkstb 

Wysłany: Pią Sty 27, 2012 20:53   
NIEMCY: Bundesliga
Borussia Dortmund - TSG 1899 Hoffenheim
28.01.2012 15:30
Typ: 1
Kurs: 1.30
Buk :bet365:

W 19 kolejce Niemieckiej Bundesligi zmierzą się ze sobą Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim.
Borussia przed tygodniem we wspaniałym stylu i po bramkach Polaków ograła na wyjeździe HSV Hamburg 5:1 jak widać zespół prowadzony przez Jurgena Kloppa zaczął wyśmienicie rundę rewanżowa tym samym zespół Polaków odrobił 3 punktową stratę do lidera i zrównał się z nim punktowo.
Drużyna z Hoffenheim ostatni mecz zremisowała i słabo sobie radzi na wyjazdach do tej pory 3 wygrane i 6 porażek.
Biorąc pod uwagę formę Borussi powinna wygrać to spotkanie.

Poziom: 15 HP   14%   68/488
   MP   100%   233/233
   EXP   5%   2/35
razaal 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 14:16   
19 kolejka, Bundesliga
Typ: Borussia Dorymund (-1.5 )
2.00 @ 7/10

:bet365:

Inauguracja Bundesligi w rundzie wiosennej dużo lepiej w mojej ocenie rozpoczął zespół Borussi Dortmund, który pokonal w meczu wyjazdowym zespół Hamburgera SV 1:5. Dużo gorzej rozpoczął się sezon dla zespołu Hoffenheimu, który po w inauguracji zemisował bezbramkowo z drużyną Hannoveru. Nie chcę krakać, ale w dzisiejszym meczu może się zdarzyć każdy wynik, serce podpowiada mi, że wynik będzie pozytywny dla Borussi, ale rozum mówi mi, że "Wieśniaków stać na bardzo dużo.. Mają on bardzo dużego pecha, są nie skuteczni w akcjach podbramkowych. Z Hannoverem powinni wygrać, przeważali na boisku, stworzyli bardziej groźniejsze akcje. Co do Borussi, potrafią zrobić demolkę, a także potrafią zagrać bardzo miernie. Lecz w tej przerwie zimowej zrobili kawał dobrej roboty. Myślę, że mimo wszystko Borussia jest zespołem dużo lepszym od Hoffenheimu. Bardzo długo myślałem nad overem 2.5, lecz kurs na handicap na Borussie wydaje się także pewny i bardziej opłacalny.

Poziom: 36 HP   18%   676/3758
   MP   66%   1185/1794
   EXP   2%   3/138
ArQuisek 

Wysłany: Sob Sty 28, 2012 15:03   
Zawsze mecze między Borussią i Hoffenheim są trudne dla obu drużyn, nie lubią grać ze sobą, co za czym idzie ciężko coś tu trafić. Dlatego też ja w tym meczu spróbuję zagrać over 2,5, a także zdobywcy goli. BVB jest w wysokiej formie co pokazali w pierwszej kolejce rundy wiosennej. Polacy też się świetnie spisują, wiec dziś znów liczę na bramki naszych rodaków.

over 2,5 @ 1,72
Hummels gol @ 5,00
Lewandwoski gol @ 1,72

Licże, że Ci zawodnicy strzelą bramki, gdyż wiemy co potrafi Robert, a Hummels dobrze umie się znaleźć pod bramką rywali podczas stałych fragmentów gry i myślę, że bramka z główki na niego czeka :) Jednak zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że zobaczę dobry mecz w wykonaniu obu ekip :)

Poziom: 11 HP   13%   35/272
   MP   100%   130/130
   EXP   76%   19/25
gacekkstb 

Wysłany: Sob Sty 28, 2012 17:42   
Cytat:
NIEMCY: Bundesliga
Borussia Dortmund - TSG 1899 Hoffenheim
28.01.2012 15:30
Typ: 1
Kurs: 1.30
Buk :bet365:

W 19 kolejce Niemieckiej Bundesligi zmierzą się ze sobą Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim.
Borussia przed tygodniem we wspaniałym stylu i po bramkach Polaków ograła na wyjeździe HSV Hamburg 5:1 jak widać zespół prowadzony przez Jurgena Kloppa zaczął wyśmienicie rundę rewanżowa tym samym zespół Polaków odrobił 3 punktową stratę do lidera i zrównał się z nim punktowo.
Drużyna z Hoffenheim ostatni mecz zremisowała i słabo sobie radzi na wyjazdach do tej pory 3 wygrane i 6 porażek.
Biorąc pod uwagę formę Borussi powinna wygrać to spotkanie.

Borussia Dortmund 3:1 TSG 1899 Hoffenheim
:plus:

Poziom: 15 HP   14%   68/488
   MP   100%   233/233
   EXP   5%   2/35
razaal 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 10:27   
Cytat:
19 kolejka, Bundesliga
Typ: Borussia Dorymund (-1.5 )
2.00 @ 7/10

:bet365:

Inauguracja Bundesligi w rundzie wiosennej dużo lepiej w mojej ocenie rozpoczął zespół Borussi Dortmund, który pokonal w meczu wyjazdowym zespół Hamburgera SV 1:5. Dużo gorzej rozpoczął się sezon dla zespołu Hoffenheimu, który po w inauguracji zemisował bezbramkowo z drużyną Hannoveru. Nie chcę krakać, ale w dzisiejszym meczu może się zdarzyć każdy wynik, serce podpowiada mi, że wynik będzie pozytywny dla Borussi, ale rozum mówi mi, że "Wieśniaków stać na bardzo dużo.. Mają on bardzo dużego pecha, są nie skuteczni w akcjach podbramkowych. Z Hannoverem powinni wygrać, przeważali na boisku, stworzyli bardziej groźniejsze akcje. Co do Borussi, potrafią zrobić demolkę, a także potrafią zagrać bardzo miernie. Lecz w tej przerwie zimowej zrobili kawał dobrej roboty. Myślę, że mimo wszystko Borussia jest zespołem dużo lepszym od Hoffenheimu. Bardzo długo myślałem nad overem 2.5, lecz kurs na handicap na Borussie wydaje się także pewny i bardziej opłacalny.

:plus: :plus: :plus: :plus: :plus:
+7j
3:1

Poziom: 36 HP   18%   676/3758
   MP   66%   1185/1794
   EXP   2%   3/138
ArQuisek 

Wysłany: Nie Sty 29, 2012 10:34   
Cytat:
Zawsze mecze między Borussią i Hoffenheim są trudne dla obu drużyn, nie lubią grać ze sobą, co za czym idzie ciężko coś tu trafić. Dlatego też ja w tym meczu spróbuję zagrać over 2,5, a także zdobywcy goli. BVB jest w wysokiej formie co pokazali w pierwszej kolejce rundy wiosennej. Polacy też się świetnie spisują, wiec dziś znów liczę na bramki naszych rodaków.

over 2,5 @ 1,72 :plus:
Hummels gol @ 5,00 :zle:
Lewandwoski gol @ 1,72 :zle:

Licże, że Ci zawodnicy strzelą bramki, gdyż wiemy co potrafi Robert, a Hummels dobrze umie się znaleźć pod bramką rywali podczas stałych fragmentów gry i myślę, że bramka z główki na niego czeka Jednak zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że zobaczę dobry mecz w wykonaniu obu ekip

Poziom: 11 HP   13%   35/272
   MP   100%   130/130
   EXP   76%   19/25
Odpowiedz do tematu