Turk Telekom - Besiktas Cola Turka

Koszykówka bukmacher forum. Najlepsze typy bukmacherskie koszykówki! Typy i analizy ekspertów meczy NBA, WNBA, Euroligi i innych meczów koszykówki.
Regulamin forum
Koszykówka

Interesują Was typy NBA? Koszykówka jest jedną z najpopularniejszych dyscyplin sportowych na świecie. Interesujesz się NBA, poszukujesz typy NBA? A może WNBA? Albo rozgrywkami europejskimi w koszykówkę? Jeżeli tak, to w tym dziale znajdziesz coś dla siebie.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania koszykówki w Europie i USA oraz profesjonalne analizy spotkań koszykówki. Wszystko za darmo.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze wszystkich rozgrywek koszykówki, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy nadchodzących meczów koszykówki. Nasi eksperci dają tu typy NBA.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rzekakanadyje

Turk Telekom - Besiktas Cola Turka

Post autor: rzekakanadyje » 19-05-2008, 16:04

Już dzisiaj o godzinie 17.30 rozpocznie się drugie spotkanie półfinałowego spotkania Tureckiej TBL pomiędzy Turk Telekom, a Besiktasem Stambuł. Jak narazie stan rywalizacji to 0-1. Jednak w meczu tym lepsza była ekipa Telekomu, która gdyby nie słabiutka 4 kwarta wydaje mi się wygrałaby to spotkanie. Miałem okazje je oglądać i widać było, że Turk jest ekipą lepszą. Brakowało im skuteczności, szczegolnie Chris'owi Williamsowi, który od razu rzucił się w oczy, jako bardzo dobry grajek, jednak to ewidentnie nie był jego dzień, mimo 18 punktów, które rzucił. W zespole Besiktasu z tego co wyczytalem i z tego co rozumiem po turecku kłopoty ma ich zdecydowanie najlepszy grajek - Preston Shumbert. Podobno jest to zawodnik lubiący się bawić i ostatnio pijany przyszedł sobie potrenować :) O nim i o jego wybrykach słyszałem już dość dawno, jednak widać, że chłopak nie zamierza przestać. Z pewnością popsuła się trochę atmosfera w szatni, bo ewidentnie nie zadowolony jest trener i prezes zresztą też. Cóż dobrze by było gdyby dzisiaj Shumbert troche łyknął :)
Jak dla mnie spokojnie powinien wygrać Telekom, a ja stawiam także handicap.

Typ: 1 @ 1.45, handicap (-5,5/+5,5) 1 @ 1.85

Awatar użytkownika
Przemoth

Post autor: Przemoth » 19-05-2008, 16:41

Hmmm zagrałem to ... na razie ewidentnie sobie nie radzą... no ale 3ymam kciuki ... moze się obudzą...
Bundesliga 1 miesiąc yield 54.97%

Awatar użytkownika
rzekakanadyje

Post autor: rzekakanadyje » 19-05-2008, 18:27

rzekakanadyje pisze:Już dzisiaj o godzinie 17.30 rozpocznie się drugie spotkanie półfinałowego spotkania Tureckiej TBL pomiędzy Turk Telekom, a Besiktasem Stambuł. Jak narazie stan rywalizacji to 0-1. Jednak w meczu tym lepsza była ekipa Telekomu, która gdyby nie słabiutka 4 kwarta wydaje mi się wygrałaby to spotkanie. Miałem okazje je oglądać i widać było, że Turk jest ekipą lepszą. Brakowało im skuteczności, szczegolnie Chris'owi Williamsowi, który od razu rzucił się w oczy, jako bardzo dobry grajek, jednak to ewidentnie nie był jego dzień, mimo 18 punktów, które rzucił. W zespole Besiktasu z tego co wyczytalem i z tego co rozumiem po turecku kłopoty ma ich zdecydowanie najlepszy grajek - Preston Shumbert. Podobno jest to zawodnik lubiący się bawić i ostatnio pijany przyszedł sobie potrenować :) O nim i o jego wybrykach słyszałem już dość dawno, jednak widać, że chłopak nie zamierza przestać. Z pewnością popsuła się trochę atmosfera w szatni, bo ewidentnie nie zadowolony jest trener i prezes zresztą też. Cóż dobrze by było gdyby dzisiaj Shumbert troche łyknął :)
Jak dla mnie spokojnie powinien wygrać Telekom, a ja stawiam także handicap.

Typ: 1 @ 1.45, handicap (-5,5/+5,5) 1 @ 1.85
79:74 :plus:, a do handi zabrakło 1 punktu :minus:

ODPOWIEDZ