|
Boston Celtics - Detroit Pistons |
| Autor |
Wiadomość |
Przemoth

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 5:53 pm Boston Celtics - Detroit Pistons
|
|
Bsoton pokazał, że można wygrywać tylko u siebie i na tym wózku można dojechać do Finału Konferencji... ale czy do Finału ? Detroit przeżywało kilka kryzysów... najpierw słaba gra.. potem slaby mecz po kontuzji Billupsa i gdy już widziano wyrównanie, wygrali z Orlando bez swojego podstawowego rozgrywajacego! Trzonem Detroit jest silny środek z 5 Antonio/ Maxiell i 4 Rasheedem ... to tego niezmordowany i szybki jak błyskawica Rysiek... ale czy pamiętacie jak to właśnie Boston przerwał na wyjeździe serię Tłoków... jak Posey darł się DE-TRO-IT BAS-KET-BALL a trybuny wyły z wściekłości? To właśnie Boston swą szczelną obroną unieszkodliwiał najlepszych strzelców ligi.... KG potrafi poradzić sobie z Rasheedem... A pierce bedzie miał problemy z Princem... Hamilton jest dobrym strzelcem, ale w porównaniu do Allena to mu dużo brakuje... Dziś kluczem do zwyciestwa Bostonu bedzie silna obrona i zrównoważona gra ofensywna... Pierce pokazał na co go stać... teraz już nie ma LeBRON... z Detroit pójdzie jak z górki... Mecz u siebie który muszą wygrać... Przeważają nad Detroit które może mieć problemy ze 100% grą Billupsa... owszem Tłoki są nastawione na rewanż za tamtegoroczną porażkę z Cavs, ale dziś lepszy będzie Boston...
Detroit wie, ze wygrywać będzie u sibie i tam raczej Boston nie bedize miał dużo do powiedzenia...
Moim zdaniem
Boston 1.55
edit///
dzięki Mal:P po3epany ostatnio jestem:D |
_________________ Bundesliga 1 miesiąc yield 54.97%
 |
| Ostatnio zmieniony przez Przemoth Wto Maj 20, 2008 7:52 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mal

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 9 razy Wiek: 21 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 1204 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 6:25 pm
|
|
Nie wiem, czemu chcesz stawiać Detroit po 1,55
Moim zdaniem warto dziś zaryzykować Pistons. Celtics mogą być zmęczeni. Pistons raczej dobrze się matchupują defensywnie. Na każdą gwiazdę Celtics mają dobrego obrońce. Może starczy.
Typ: Detroit 2,7 |
|
|
|
 |
Murek

Zaproszone osoby: 17
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 10:22 pm
|
|
Boston Celtics-Detroit
Zgadzam sie z Przemothem.Jeśli Boston zagra twardo w obronie to powinnien wygrać ten mecz.Atutem jest także wlasna hala gdzie w play-offach poprostu trzeba wygrywać jeśli nie chce się odpaść.Myśle,że jutro rano to Celtowie będą się cieszyć z prowadzenia 1:0.Stawiam na Boston.
Typ:1
Kurs:1.55
6/10 |
|
|
|
 |
macs24

Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 11:39 pm
|
|
| Elo, ogladałem ostatnio mecz Celtics z Clevland i to jak grali zawodnicy z Bostonu a przede wszystkim Pierce zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Nie jestem jakims znawca NBA ale wydaje mi sie ze z taką grą i we własnej hali Celtics powinni sobie poradzic. Mój typ 1 po kursie 1.55. |
|
|
|
 |
Mal

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 9 razy Wiek: 21 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 1204 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 7:34 am
|
|
| Mal napisał/a: | | Typ: Detroit 2,7 |
Nie starczyło |
|
|
|
 |
Murek

Zaproszone osoby: 17
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 9:10 am
|
|
Boston Celtics-Detroit 88:79
Zgadzam sie z Przemothem.Jeśli Boston zagra twardo w obronie to powinnien wygrać ten mecz.Atutem jest także wlasna hala gdzie w play-offach poprostu trzeba wygrywać jeśli nie chce się odpaść.Myśle,że jutro rano to Celtowie będą się cieszyć z prowadzenia 1:0.Stawiam na Boston.
Typ:1
Kurs:1.55
6/10
|
|
|
|
 |
macs24

Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 9:32 am
|
|
| Cytat: | | Elo, ogladałem ostatnio mecz Celtics z Clevland i to jak grali zawodnicy z Bostonu a przede wszystkim Pierce zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Nie jestem jakims znawca NBA ale wydaje mi sie ze z taką grą i we własnej hali Celtics powinni sobie poradzic. Mój typ 1 po kursie 1.55. |
|
|
|
|
 |
Przemoth

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 12:55 pm
|
|
szukałem gdzieś zakładu że Boston nie przegra żadnej gry u siebie w konferencji, al e nie ma:P
W każdym razie kolejny mecz też na Celtów... ale Allen słabo za 3... 3-10:D |
_________________ Bundesliga 1 miesiąc yield 54.97%
 |
|
|
|
 |
|
|
|