|
Bwin - Opinie |
| Autor |
Wiadomość |
2pac
Pomógł: 23 razy Dołączył: 10 Sty 2010 Posty: 289 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 00:00
|
|
bwin ma dość bogatą ofertę spotkać jednak kursami to oni nie grzeszą. są po prostu niskie a nawet bardzo niskie w porównaniu z innymi bukami. odczułem ogromną różnicę przesiadając się z bwina na unibet . za to bardzo dużą zaletą bwina jest na pewno ilość możliwości do obstawienia na live. w każdym bądź razie w skali ocen dałbym mu 5/10 |
|
|
|
 |
machcio22

Wiek: 24 Dołączył: 05 Mar 2010 Posty: 225 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 12:07
|
|
| nie jestem zadowolony, nie dosc ze czekalem 2 tyg az odnajda gdzie sa moje pieniadze (smiech) to po wygranej wczorajszej odrazu dostalem limit <hihih> nie bede sie bawil, wyplacam w pon wszystkie wygrane srodki pobawie sie bonusem tylko, o ile wyplaca mi wogole wygrana.... |
_________________ lubie foczki :<
 |
|
|
|
 |
Knyziak
|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 12:54
|
|
| ja również miałem podobna sytuacje i tez juz wypłaciłem kase z konta oni juz tak działaja jesli ktos ich ogrywa to zakładaja limity itp |
|
|
|
 |
koper777
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 22:14
|
|
Jak dla mnie Bwin to ulubiony bukmacher.Bogata oferta,pomocny support,choć widziałem też inne opinie.Szybkie wypłaty,oraz zatwierdzanie kuponów,choć faktycznie kursy mogłyby być trochę wyższe,ale i tak na tenis są ok.
Polecam tego buka. |
|
|
|
 |
UpizGaNy
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 16:21
|
|
| Także odradzam tego buka, oszukują klientów, mojemu koledze zablokowali konto z niewiadomych powodów..., ktoś tam nie mógł wypłacić 1000 zł, gdyż podobno złamał regulamin, dużo negatywnych komentarzy na ich temat, jedyna zaleta to minimalna wplata i bogata oferta live. |
|
|
|
 |
DaroTG
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 07:34
|
|
| Ja mam jak najlepsze doświadczenia z tym bukmacherem - żadnych problemów z wypłatami środków. Największa oferta live ze wszystkich buków które znam - można obstawiać niemal do ostatnich sekund, przejrzyste menu i intuicyjne poruszanie się po stronie. Trochę wysokie limity wpłaty i wypłaty (40 i 120 zł). Mało ofert bonusowych w porównaniu z innym bukmacherami - ale polecam wszystkim. |
|
|
|
 |
adaskooo
|
Wysłany: Wto Sty 11, 2011 12:12 wpłata na bwin
|
|
| witam, mam pytanko jak wpłacic pieniadze na konto w bwin, dopiero zaczynam tam grać, wiem, że jest do wyboru sporo możliwości, wiele osób poleca moneybookers, ale nie wiem na czym to polega, chciałem przelać na najbardziej znany mi sposób - przelew bankowy - ale nie ma tam adresu bwin , który należy podać robiąc przelew, proszę o pomoc z góry dzięki |
|
|
|
 |
Artik20
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 03:46
|
|
W 100% odradzam tego BUKA Zablokowali mi konto bez podania powodu , pisałem do nich kilkanaście razy , że nie mam pojęcia dlaczego konto zostało zablokowane odsyłali mnie do regulaminu (oczywiście tak najłatwiej) dodam , że miałem tam na pewno kasę ! Nie zakładałem 2 czy więcej kont. Próbowałem nawet dopytać ich czy byłaby możliwość założenia konta jeszcze raz, ale z mizernym skutkiem... Ogółem oszuści , albo miałem konkretnego pecha co do nich... tak czy tak blokada w takim stylu jest żałosna :/ |
_________________ Artik NS - SANDECJA |
|
|
|
 |
olejnickmonika
|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 15:21
|
|
troche czasu mi to zajelo ale caly watek zostal przeczytany
wiele opini ktore tu widze zupelnie mnie zaskoczylo gram na tym buku od bardzo dawna obstawiam bardzo czesto i spokojnie moge powiedziec - polecam tego buka. wlasciwie to chyba moj ulubiony, glownie za sprawa fajnego wzrostu adrenaliny na olbrzymiej ilosci live
a teraz konkrety:
- wyplat i wplat byla masa i nigdy nie trwalo to dlugo. nie zdazala sie sytuacje po ktorej trzeba bylo interweniowac
- kursy na faworytow faktycznie bywaja czesto niskie i jak ktos stawia tylko na faworytow spotkan to moze faktycznie byc troche rozczarowany ale bilansuja to czesto jedne z najwyzszych kursow na niespodzianki (a ja przyznam sie - lubie stawiac na niespodzianki )
- wygrane kupony rozliczane sa bardzo szybko (szczegolnie live) a tego niestety w dalszym ciagu nie mozna powiedziec o wielu bukach (chociaz przyznaje ogolnie bardzo sie to poprawilo)
- limity sa narzucane jesli zaczniesz wygrywac :] ale jak dla mnie nie sa one az takie wysokie. wychodze z zalozenia ze nie chce dostac ataku serca przed 40 wiec nie obstawiam za przerazajaca kase. jak ktos to robi to chyba faktycznie moze go draznic
- faktycznie zdarza sie ze na live przez dluższa chwile podawane sa nieprawdziwe wyniki a potem zmieniane (szczegołnie w wypadku tenisa) i na to trzeba zwracac uwage. z czego to wynika nie wiem ale to prawdziwy minus tego buka
- dwa razy moj kupon był rozliczony jako przegrany a był trafiony jednak juz kilka minut po telefonie do biura kasa znalazla sie na koncie
A teraz najważniejsze coś co mnie przekonuje do uczciwości tego buka najbardziej. jest tu masa losowań na rózne wydarzenia sportowe. czesto biore w nich udzial i o dziwo 2 razy byly to wygrane. byly to 2 wejsciowki vip na eurobasket do poznania wraz z cateringiem zreszta. a za 2 razem to porpostu spelnienie moich marzen - wyjazd na san siro i mecz milanu (jak gatuzo uderzył z 15 metra w poprzeczke to az nas ciarki przeszły taki był pogłos ). jesli ktos nie daje wiary moge podeslac zdjecia ze stadionu :] |
|
|
|
 |
lordcadet

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Maj 2011 Posty: 731 Skąd: Lędziny
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 21:19
|
|
Bukmacher, którego odradzam w 100% założyłem depozyt w wysokości 40zł akurat trwał bonus z podwojeniem albo z pomnożeniem depozytu razy 150%. Postawiłem w pierwszym dniu akumulator i wygrałem 80zł na drugi dzień kolejny akumulator trafiłem na 110zł, potem już nie było tak pięknie więc aby się zabezpieczyć wypłaciłem 110zł a na koncie bukmacherskim pozostało mi jakieś 100zł dodam iż bonusu nie otrzymałem.
Gdy podałem 4raz kopie dokumentu(bo wcześniejsze były według bwin nie wyraźne) potwierdzili wypłatę i zablokowali moje konto. Po postawieniu paru zakładów miałem na koncie 50zł.
Podałem dane do konta i czekałem tydzień na wypłatę 110+50=160pln na całe szczęście pieniądze dotarły.
Gdy pytałem o przyczynę zablokowania pisali że mają takie prawo i odsyłali do regulaminu, zakłady które były w trakcie przepadły a bonusu nie zdążyłem odebrać. |
_________________ I Miejsce -Mistrz remisów 27 Edycja |
|
|
| Poziom: 24 HP |
 |
 |
 |
 |
26% |
351/1353 |
|
|
|
|
 |
olejnickmonika
|
Wysłany: Sob Sie 27, 2011 14:01
|
|
| lordcadet napisał/a: | Bukmacher, którego odradzam w 100% założyłem depozyt w wysokości 40zł akurat trwał bonus z podwojeniem albo z pomnożeniem depozytu razy 150%. Postawiłem w pierwszym dniu akumulator i wygrałem 80zł na drugi dzień kolejny akumulator trafiłem na 110zł, potem już nie było tak pięknie więc aby się zabezpieczyć wypłaciłem 110zł a na koncie bukmacherskim pozostało mi jakieś 100zł dodam iż bonusu nie otrzymałem.
Gdy podałem 4raz kopie dokumentu(bo wcześniejsze były według bwin nie wyraźne) potwierdzili wypłatę i zablokowali moje konto. Po postawieniu paru zakładów miałem na koncie 50zł.
Podałem dane do konta i czekałem tydzień na wypłatę 110+50=160pln na całe szczęście pieniądze dotarły.
Gdy pytałem o przyczynę zablokowania pisali że mają takie prawo i odsyłali do regulaminu, zakłady które były w trakcie przepadły a bonusu nie zdążyłem odebrać. |
wybacz ze sie czepiam ale jakim sposobem wyplaciles 110 zl?
najnizsza mozliwa wyplata na tym buku od dawiem dawna wynosi 120zl i nic sie nie zmienilo w tej kwesti :] |
|
|
|
 |
|
|
|