Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
100 pln
Tylko u nas!
2. Unibet
100 pln
bez ryzyka »
3. Betsson
55 PLN
za darmo!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Poprzedni temat :: Następny temat
Bwin - Opinie
Autor Wiadomość
2pac 

Wysłany: Nie Sty 24, 2010 00:00   
bwin ma dość bogatą ofertę spotkać jednak kursami to oni nie grzeszą. są po prostu niskie a nawet bardzo niskie w porównaniu z innymi bukami. odczułem ogromną różnicę przesiadając się z bwina na unibet :D . za to bardzo dużą zaletą bwina jest na pewno ilość możliwości do obstawienia na live. w każdym bądź razie w skali ocen dałbym mu 5/10

Poziom: 15 HP   3%   14/488
   MP   100%   233/233
   EXP   91%   32/35
machcio22 

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 12:07   
nie jestem zadowolony, nie dosc ze czekalem 2 tyg az odnajda gdzie sa moje pieniadze (smiech) to po wygranej wczorajszej odrazu dostalem limit <hihih> nie bede sie bawil, wyplacam w pon wszystkie wygrane srodki pobawie sie bonusem tylko, o ile wyplaca mi wogole wygrana....

Poziom: 14 HP   3%   12/426
   MP   100%   203/203
   EXP   3%   1/33
Knyziak 

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 12:54   
ja również miałem podobna sytuacje i tez juz wypłaciłem kase z konta oni juz tak działaja jesli ktos ich ogrywa to zakładaja limity itp

Poziom: 10 HP   1%   2/230
   MP   100%   110/110
   EXP   18%   4/22
koper777 

Wysłany: Pią Lip 23, 2010 22:14   
Jak dla mnie Bwin to ulubiony bukmacher.Bogata oferta,pomocny support,choć widziałem też inne opinie.Szybkie wypłaty,oraz zatwierdzanie kuponów,choć faktycznie kursy mogłyby być trochę wyższe,ale i tak na tenis są ok.
Polecam tego buka.

Poziom: 3 HP   0%   0/44
   MP   100%   21/21
   EXP   33%   3/9
UpizGaNy

Wysłany: Czw Sie 05, 2010 16:21   
Także odradzam tego buka, oszukują klientów, mojemu koledze zablokowali konto z niewiadomych powodów..., ktoś tam nie mógł wypłacić 1000 zł, gdyż podobno złamał regulamin, dużo negatywnych komentarzy na ich temat, jedyna zaleta to minimalna wplata i bogata oferta live.

Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   12%   1/8
DaroTG

Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 07:34   
Ja mam jak najlepsze doświadczenia z tym bukmacherem - żadnych problemów z wypłatami środków. Największa oferta live ze wszystkich buków które znam - można obstawiać niemal do ostatnich sekund, przejrzyste menu i intuicyjne poruszanie się po stronie. Trochę wysokie limity wpłaty i wypłaty (40 i 120 zł). Mało ofert bonusowych w porównaniu z innym bukmacherami - ale polecam wszystkim.

Poziom: 15 HP   4%   19/488
   MP   100%   233/233
   EXP   2%   1/35
adaskooo

Wysłany: Wto Sty 11, 2011 12:12   wpłata na bwin
witam, mam pytanko jak wpłacic pieniadze na konto w bwin, dopiero zaczynam tam grać, wiem, że jest do wyboru sporo możliwości, wiele osób poleca moneybookers, ale nie wiem na czym to polega, chciałem przelać na najbardziej znany mi sposób - przelew bankowy - ale nie ma tam adresu bwin , który należy podać robiąc przelew, proszę o pomoc z góry dzięki

Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   0%   0/8
Artik20 

Wysłany: Nie Sty 30, 2011 03:46   
W 100% odradzam tego BUKA :evil: Zablokowali mi konto bez podania powodu , pisałem do nich kilkanaście razy , że nie mam pojęcia dlaczego konto zostało zablokowane odsyłali mnie do regulaminu (oczywiście tak najłatwiej) dodam , że miałem tam na pewno kasę ! Nie zakładałem 2 czy więcej kont. Próbowałem nawet dopytać ich czy byłaby możliwość założenia konta jeszcze raz, ale z mizernym skutkiem... Ogółem oszuści , albo miałem konkretnego pecha co do nich... tak czy tak blokada w takim stylu jest żałosna :/

Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
olejnickmonika 

Wysłany: Nie Lut 20, 2011 15:21   
troche czasu mi to zajelo ale caly watek zostal przeczytany
wiele opini ktore tu widze zupelnie mnie zaskoczylo gram na tym buku od bardzo dawna obstawiam bardzo czesto i spokojnie moge powiedziec - polecam tego buka. wlasciwie to chyba moj ulubiony, glownie za sprawa fajnego wzrostu adrenaliny na olbrzymiej ilosci live

a teraz konkrety:
- wyplat i wplat byla masa i nigdy nie trwalo to dlugo. nie zdazala sie sytuacje po ktorej trzeba bylo interweniowac
- kursy na faworytow faktycznie bywaja czesto niskie i jak ktos stawia tylko na faworytow spotkan to moze faktycznie byc troche rozczarowany ale bilansuja to czesto jedne z najwyzszych kursow na niespodzianki (a ja przyznam sie - lubie stawiac na niespodzianki :oops: )
- wygrane kupony rozliczane sa bardzo szybko (szczegolnie live) a tego niestety w dalszym ciagu nie mozna powiedziec o wielu bukach (chociaz przyznaje ogolnie bardzo sie to poprawilo)
- limity sa narzucane jesli zaczniesz wygrywac :] ale jak dla mnie nie sa one az takie wysokie. wychodze z zalozenia ze nie chce dostac ataku serca przed 40 wiec nie obstawiam za przerazajaca kase. jak ktos to robi to chyba faktycznie moze go draznic
- faktycznie zdarza sie ze na live przez dluższa chwile podawane sa nieprawdziwe wyniki a potem zmieniane (szczegołnie w wypadku tenisa) i na to trzeba zwracac uwage. z czego to wynika nie wiem ale to prawdziwy minus tego buka
- dwa razy moj kupon był rozliczony jako przegrany a był trafiony jednak juz kilka minut po telefonie do biura kasa znalazla sie na koncie

A teraz najważniejsze coś co mnie przekonuje do uczciwości tego buka najbardziej. jest tu masa losowań na rózne wydarzenia sportowe. czesto biore w nich udzial i o dziwo 2 razy byly to wygrane. byly to 2 wejsciowki vip na eurobasket do poznania wraz z cateringiem zreszta. a za 2 razem to porpostu spelnienie moich marzen - wyjazd na san siro i mecz milanu (jak gatuzo uderzył z 15 metra w poprzeczke to az nas ciarki przeszły taki był pogłos :razz: ). jesli ktos nie daje wiary moge podeslac zdjecia ze stadionu :]

Poziom: 14 HP   1%   4/426
   MP   100%   203/203
   EXP   3%   1/33
lordcadet 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 21:19   
Bukmacher, którego odradzam w 100% założyłem depozyt w wysokości 40zł akurat trwał bonus z podwojeniem albo z pomnożeniem depozytu razy 150%. Postawiłem w pierwszym dniu akumulator i wygrałem 80zł na drugi dzień kolejny akumulator trafiłem na 110zł, potem już nie było tak pięknie więc aby się zabezpieczyć wypłaciłem 110zł a na koncie bukmacherskim pozostało mi jakieś 100zł dodam iż bonusu nie otrzymałem.
Gdy podałem 4raz kopie dokumentu(bo wcześniejsze były według bwin nie wyraźne) potwierdzili wypłatę i zablokowali moje konto. Po postawieniu paru zakładów miałem na koncie 50zł.
Podałem dane do konta i czekałem tydzień na wypłatę 110+50=160pln na całe szczęście pieniądze dotarły.
Gdy pytałem o przyczynę zablokowania pisali że mają takie prawo i odsyłali do regulaminu, zakłady które były w trakcie przepadły a bonusu nie zdążyłem odebrać.

Poziom: 24 HP   26%   351/1353
   MP   0%   0/646
   EXP   48%   33/68
olejnickmonika 

Wysłany: Sob Sie 27, 2011 14:01   
lordcadet napisał/a:
Bukmacher, którego odradzam w 100% założyłem depozyt w wysokości 40zł akurat trwał bonus z podwojeniem albo z pomnożeniem depozytu razy 150%. Postawiłem w pierwszym dniu akumulator i wygrałem 80zł na drugi dzień kolejny akumulator trafiłem na 110zł, potem już nie było tak pięknie więc aby się zabezpieczyć wypłaciłem 110zł a na koncie bukmacherskim pozostało mi jakieś 100zł dodam iż bonusu nie otrzymałem.
Gdy podałem 4raz kopie dokumentu(bo wcześniejsze były według bwin nie wyraźne) potwierdzili wypłatę i zablokowali moje konto. Po postawieniu paru zakładów miałem na koncie 50zł.
Podałem dane do konta i czekałem tydzień na wypłatę 110+50=160pln na całe szczęście pieniądze dotarły.
Gdy pytałem o przyczynę zablokowania pisali że mają takie prawo i odsyłali do regulaminu, zakłady które były w trakcie przepadły a bonusu nie zdążyłem odebrać.

wybacz ze sie czepiam ale jakim sposobem wyplaciles 110 zl?
najnizsza mozliwa wyplata na tym buku od dawiem dawna wynosi 120zl i nic sie nie zmienilo w tej kwesti :]

Poziom: 14 HP   1%   4/426
   MP   100%   203/203
   EXP   3%   1/33
Odpowiedz do tematu