Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Bwin - Opinie
Autor Wiadomość
GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 2:16 pm   
Tez sie zgadzam ze jest to jeden z najlepszych bukmacherow na rynku ostatnio mnie mile zaskoczyli zlecilem im wyplate w pon przyszedl mi meil ze wyplata zostala zakceptowana a we wtorek mialem juz pieniadze na koncie.

Pablo 

Wysłany: Sob Cze 30, 2007 1:26 pm   
Dziś spotkałem się z pewnego rodzaju oszustwem na BWIN Games :evil:
Grałem sobie na pieniądze w grę tenis stołowy.. W trakcie gry nagle pojawił mi się komunikat "Połączenie między grą i serwerem zostało przerwane"; i oczywiście gra została zaliczona a ja z mizernym jeszcze dorobkiem punktów przegrałem. Pieniądze niewielkie bo niewielkie ale stracone. Napisałem maila do supportu:) Nie zależy mi może tak bardzo na pieniądzach, jednak na statystyce no i na sprawiedliwości mi zależy.

Zmiana nicku: Pawel_1990 = Pablo!

GF

Wysłany: Pią Lip 06, 2007 12:26 pm   
Wlasnie podobnie ja mialem w grach Bwin i z tego co wiem to nie tylko w grach bwin ale w innych bukmacherach rowniez.

Wracajac do zakladow bwin sadze ze oferte maja najlepsza jaka znam! Bardzo dobre kursy swietna kombinacja zakladow L!VE w ktorych mozna sie pobawic, jednak zbyt wiele formalosci przy wyplacie - trzeba dawac scan dowodu np w bet-at-home nie jest to obowiazkowe. W bwin z tego co wiem sa pobierane prowizje za wplaty i wyplaty, co u innych bukow teraz zdarza sie to sporadycznie. ;)

quest

Wysłany: Pią Lip 06, 2007 2:08 pm   
aktualnie gram w bwin i sie nie zgadzam z tym "ze to jest jeden z najlepszych bukmacherow", oferte maja zdecydowanie ubozsza niz kilka miesiecy wczeniej a zeby zagrac na jakis ciekawy zaklad (np. punkty za kartki) musze skorzystac z innego bukmachera. A i ch kursy to mnie doprowadaja do rozpaczy jak mozna mec na tenis kurs 1.01 jak w innych bukach jest 1.1 juz nie wspominajac o przebitce przy kursach ok 2.0 (srednio 15 groszy), rzadko jak wcale nie widzialem zeby bwin mialo jakis wyzszy kurs...

GrzechuTG 

Wysłany: Nie Lip 08, 2007 11:46 am   
Ale maja za to znakomita oferte live na ktorej bonus wimbledonski obrocilem w 30 minut a ze teraz maja ubozsza oferte to unich raczej normalne ze po sezonie juz nie wsytawiaja duzej ilosci zakladow, ala jak sie zacznie tylko sezon to napewno beda mieli mase zakladow.

akupok 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 11:34 pm   
Ja tylko czekam na oferte live i wracam do mojego systemu ktory przedstawilem w temacie systemy i strategie. Bo oferta live jest na bwin naprawde swietna

Mal

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 1:20 pm   
Bwin sucks. Niby wszysto fajnie, ale jak ktoś się przyjrzy to widać wiele "wałków".

Bwin jest jedynym bukiem, w którym na pokerze, we freerolach, wygrywasz sobie bonus, który otrzymasz po wyrobieniu handów.

Reguły są nie dostępne, ale jak piszesz do supportu to wynajdują kruczki, które Ciebie udupiają.

Ted

Wysłany: Pon Lip 09, 2007 9:11 pm   
No niestety Bwin nie zmienilo sie, dzisiaj zamkneli mi konto. Nieweim z jakiego powodu, jedyna rzecz ktora zle kiedys zrobilem to napisalem do supportu z innego emaila.

Cytat:
Uprzejmie informujemy, że ze względów bezpieczeństwa Dział Bezpieczeństwa zdecydował się na nieodwracalne zamknięcie konta.

„Spółka ma prawo wykluczyć użytkownika z uczestnictwa w całej ofercie BAW International Ltd., bez podawania przyczyn.”

Bardzo nam przykro, że musieliśmy podjąć taką decyzję.

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 2:48 pm   
I nie odpisali Ci dlaczego? Co spowodowalo naruszenie przez Ciebie "warunkow bezpieczenstwa" ?

Ted

Wysłany: Sro Lip 11, 2007 7:19 pm   
Wlasnie newieim , tak jak wyzej wspomnialem, raz przez przypadek napisalem do nich maila z pytaniem nie z tego adresu email co mam tam konto. Ale nie powiedzieli mi dlaczego zablkowali je.

Kod:
Raz jeszcze informujemy, że ze względów bezpieczeństwa Dział Bezpieczeństwa zdecydował się na nieodwracalne zamknięcie konta.

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 11:27 pm   
Pisz do nich dalej, zadaj wyjasnien. Miales na koncie jakies srodki? Weryfikowales juz tam tozsamosc przesylajac skan dowodu? Dziwna sprawa.

Ted

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 2:16 am   
3 razy pisalem, za kazdym razem to samo pisali ze moga zamknac bez podawania przyczyn.
Nie mialem zadnych srodkow i za 1 razem przeslalem im skan prawa jazdy.
Watpie by odblokowali.

jedi_2008 

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 10:51 pm   
Nie wiecie jaka jest minimalna kwota wpłaty do Bwin????????

zbinio18 

Wysłany: Wto Lip 24, 2007 12:06 am   
minimum 40zl wpłata :) a 120zl wypłata :)

Nihilus 

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 11:10 am   
a czy mógłbym nic nie wpłacić tylko np. dostać kase z tego forum za udzielanie się ? Można tak ??

zbinio18 

Wysłany: Wto Lip 24, 2007 2:49 pm   
Tak ale otrzymana kasa musisz obrócić 3x, jeżeli jednak chcesz wypłacić np. na Moneybookers musisz najpierw dokonać wpłaty z tego banku. W naziemnych nie ma takich potrzeb.

warlord16 

Wysłany: Pią Lip 27, 2007 12:04 am   
Bwin rządzi!!!!
Co do zamykania kont bylo o tym głośno jak wszedł na jakichś stronkach bonus ale nie dla polski tylko dla innego kraju a Polacy z niego korzystali wiec konta byly kasowane za podkradanie bonusu sąsiadom.
A co to ich obchodzi ze napisales meila z innego konta to nie ma nic do rzeczy

kostek8 

Wysłany: Pią Lip 27, 2007 12:51 pm   
Zgadzam się Bwin jest jednym z lepszych buków mimo małych błędów!

GrzechuTG 

Wysłany: Pią Lip 27, 2007 9:07 pm   
jednynym minusem w bwin jest to ze w ciagu miesiaca mozna zrobic tlyko jedna darmowa wyplate na konto bankowe.

patryk933 
Buk z Tobą :-)

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 6:05 pm   
BWIN podbija rynek bukmacherski na całym świecie.... wiele zakładów , dobre kursy :plus:
Ma on swoje większe i mniejsze minusy, ale to uchodzi w tłumie plusów

NemeZisS

Wysłany: Wto Lip 31, 2007 1:31 am   
Jak dla mnie to ten bukmacher jest najlepszy ze wszystkich, właśnie w tym buku pierwszy raz postawiłem jaki kol wiek zakład.

grzechu74 

Wysłany: Pon Sie 06, 2007 12:05 pm   
bwin to mój pierwszy bukmacher internetowy - nie korzystałem nigdy z wypłaty :neutral: ale cała reszta tzn. wygląd, kursy sa jak najbardziej do przyjęcia.
Mam nadzieję że kiedyś przełamię złą passę :mrgreen:

JZ

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 10:17 am   
Bwin to światowej sławy buk internetowy. Ma chyba najwięcej zwolenników. Sam niedługo zacznę tam grać i myślę, że na tym dobrze wyjdę.

gks1971tychy 

Zaproszone osoby: 36
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 2:05 pm   
Bwin to najlepszy buk w sieci nikt nie ma takiego live jak bwin,mozna sie na nim niezle dorobic :mrgreen: niestety kursy maja zbyt niskie takze maja malo promocji ale jak juz jest jakas promocja to obraca sie to bez problemu po kurs wynosi1,01,jak sie o cos pytamy to takze natychmiast odpisuje.Ogólnie mowiac buk godny polecenia

Fransmlks 

Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 7:34 pm   
Od początku gry w zakłądach bukmacherskich gram na bwin , słyszałem plotki , że blokują konta i wiele innych złych opini na ich temat ale jak dla mnie to najleprzy bukmacher w sieci !

Odpowiedz do tematu