|
Bwin - Opinie |
| Autor |
Wiadomość |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 2028 Skąd: Brd
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 2:16 pm
|
|
| Tez sie zgadzam ze jest to jeden z najlepszych bukmacherow na rynku ostatnio mnie mile zaskoczyli zlecilem im wyplate w pon przyszedl mi meil ze wyplata zostala zakceptowana a we wtorek mialem juz pieniadze na koncie. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
Pablo
|
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 1:26 pm
|
|
Dziś spotkałem się z pewnego rodzaju oszustwem na BWIN Games
Grałem sobie na pieniądze w grę tenis stołowy.. W trakcie gry nagle pojawił mi się komunikat "Połączenie między grą i serwerem zostało przerwane"; i oczywiście gra została zaliczona a ja z mizernym jeszcze dorobkiem punktów przegrałem. Pieniądze niewielkie bo niewielkie ale stracone. Napisałem maila do supportu:) Nie zależy mi może tak bardzo na pieniądzach, jednak na statystyce no i na sprawiedliwości mi zależy. |
_________________ Moja specjalność: liga Polska i żużel
Zmiana nicku: Pawel_1990 = Pablo! |
|
|
|
 |
GF
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 12:26 pm
|
|
Wlasnie podobnie ja mialem w grach Bwin i z tego co wiem to nie tylko w grach bwin ale w innych bukmacherach rowniez.
Wracajac do zakladow bwin sadze ze oferte maja najlepsza jaka znam! Bardzo dobre kursy swietna kombinacja zakladow L!VE w ktorych mozna sie pobawic, jednak zbyt wiele formalosci przy wyplacie - trzeba dawac scan dowodu np w bet-at-home nie jest to obowiazkowe. W bwin z tego co wiem sa pobierane prowizje za wplaty i wyplaty, co u innych bukow teraz zdarza sie to sporadycznie. |
|
|
|
 |
quest
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 2:08 pm
|
|
| aktualnie gram w bwin i sie nie zgadzam z tym "ze to jest jeden z najlepszych bukmacherow", oferte maja zdecydowanie ubozsza niz kilka miesiecy wczeniej a zeby zagrac na jakis ciekawy zaklad (np. punkty za kartki) musze skorzystac z innego bukmachera. A i ch kursy to mnie doprowadaja do rozpaczy jak mozna mec na tenis kurs 1.01 jak w innych bukach jest 1.1 juz nie wspominajac o przebitce przy kursach ok 2.0 (srednio 15 groszy), rzadko jak wcale nie widzialem zeby bwin mialo jakis wyzszy kurs... |
|
|
|
 |
GrzechuTG

|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 11:46 am
|
|
| Ale maja za to znakomita oferte live na ktorej bonus wimbledonski obrocilem w 30 minut a ze teraz maja ubozsza oferte to unich raczej normalne ze po sezonie juz nie wsytawiaja duzej ilosci zakladow, ala jak sie zacznie tylko sezon to napewno beda mieli mase zakladow. |
 |
|
|
|
 |
akupok
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 11:34 pm
|
|
| Ja tylko czekam na oferte live i wracam do mojego systemu ktory przedstawilem w temacie systemy i strategie. Bo oferta live jest na bwin naprawde swietna |
|
|
|
 |
Mal

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 7 razy Wiek: 21 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 1073 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 1:20 pm
|
|
Bwin sucks. Niby wszysto fajnie, ale jak ktoś się przyjrzy to widać wiele "wałków".
Bwin jest jedynym bukiem, w którym na pokerze, we freerolach, wygrywasz sobie bonus, który otrzymasz po wyrobieniu handów.
Reguły są nie dostępne, ale jak piszesz do supportu to wynajdują kruczki, które Ciebie udupiają. |
|
|
|
 |
Ted
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 9:11 pm
|
|
No niestety Bwin nie zmienilo sie, dzisiaj zamkneli mi konto. Nieweim z jakiego powodu, jedyna rzecz ktora zle kiedys zrobilem to napisalem do supportu z innego emaila.
| Cytat: | Uprzejmie informujemy, że ze względów bezpieczeństwa Dział Bezpieczeństwa zdecydował się na nieodwracalne zamknięcie konta.
„Spółka ma prawo wykluczyć użytkownika z uczestnictwa w całej ofercie BAW International Ltd., bez podawania przyczyn.”
Bardzo nam przykro, że musieliśmy podjąć taką decyzję. |
|
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2341 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 2:48 pm
|
|
| I nie odpisali Ci dlaczego? Co spowodowalo naruszenie przez Ciebie "warunkow bezpieczenstwa" ? |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Ted
|
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 7:19 pm
|
|
Wlasnie newieim , tak jak wyzej wspomnialem, raz przez przypadek napisalem do nich maila z pytaniem nie z tego adresu email co mam tam konto. Ale nie powiedzieli mi dlaczego zablkowali je.
| Kod: | | Raz jeszcze informujemy, że ze względów bezpieczeństwa Dział Bezpieczeństwa zdecydował się na nieodwracalne zamknięcie konta. |
|
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2341 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 11:27 pm
|
|
| Pisz do nich dalej, zadaj wyjasnien. Miales na koncie jakies srodki? Weryfikowales juz tam tozsamosc przesylajac skan dowodu? Dziwna sprawa. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Ted
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 2:16 am
|
|
3 razy pisalem, za kazdym razem to samo pisali ze moga zamknac bez podawania przyczyn.
Nie mialem zadnych srodkow i za 1 razem przeslalem im skan prawa jazdy.
Watpie by odblokowali. |
|
|
|
 |
jedi_2008

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 427 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 10:51 pm
|
|
| Nie wiecie jaka jest minimalna kwota wpłaty do Bwin???????? |
_________________ Jestem już na forum ponad ROK !!!! |
|
|
|
 |
zbinio18
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 12:06 am
|
|
minimum 40zl wpłata a 120zl wypłata |
|
|
|
 |
Nihilus

Zaproszone osoby: 7
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 12 Cze 2007 Posty: 632 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 11:10 am
|
|
| a czy mógłbym nic nie wpłacić tylko np. dostać kase z tego forum za udzielanie się ? Można tak ?? |
|
 |
zbinio18
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 2:49 pm
|
|
| Tak ale otrzymana kasa musisz obrócić 3x, jeżeli jednak chcesz wypłacić np. na Moneybookers musisz najpierw dokonać wpłaty z tego banku. W naziemnych nie ma takich potrzeb. |
|
|
|
 |
warlord16
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 12:04 am
|
|
Bwin rządzi!!!!
Co do zamykania kont bylo o tym głośno jak wszedł na jakichś stronkach bonus ale nie dla polski tylko dla innego kraju a Polacy z niego korzystali wiec konta byly kasowane za podkradanie bonusu sąsiadom.
A co to ich obchodzi ze napisales meila z innego konta to nie ma nic do rzeczy |
|
|
|
 |
kostek8

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 12:51 pm
|
|
| Zgadzam się Bwin jest jednym z lepszych buków mimo małych błędów! |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile
 |
|
|
|
 |
GrzechuTG

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 9:07 pm
|
|
| jednynym minusem w bwin jest to ze w ciagu miesiaca mozna zrobic tlyko jedna darmowa wyplate na konto bankowe. |
 |
|
|
|
 |
patryk933
Buk z Tobą :-)

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Lip 2007 Posty: 277 Skąd: Turek
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 6:05 pm
|
|
BWIN podbija rynek bukmacherski na całym świecie.... wiele zakładów , dobre kursy
Ma on swoje większe i mniejsze minusy, ale to uchodzi w tłumie plusów |
|
|
|
 |
NemeZisS
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 1:31 am
|
|
| Jak dla mnie to ten bukmacher jest najlepszy ze wszystkich, właśnie w tym buku pierwszy raz postawiłem jaki kol wiek zakład. |
|
|
|
 |
grzechu74
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 12:05 pm
|
|
bwin to mój pierwszy bukmacher internetowy - nie korzystałem nigdy z wypłaty ale cała reszta tzn. wygląd, kursy sa jak najbardziej do przyjęcia.
Mam nadzieję że kiedyś przełamię złą passę |
|
|
|
 |
JZ
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 10:17 am
|
|
| Bwin to światowej sławy buk internetowy. Ma chyba najwięcej zwolenników. Sam niedługo zacznę tam grać i myślę, że na tym dobrze wyjdę. |
|
|
|
 |
gks1971tychy

Zaproszone osoby: 36
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 2:05 pm
|
|
Bwin to najlepszy buk w sieci nikt nie ma takiego live jak bwin,mozna sie na nim niezle dorobic niestety kursy maja zbyt niskie takze maja malo promocji ale jak juz jest jakas promocja to obraca sie to bez problemu po kurs wynosi1,01,jak sie o cos pytamy to takze natychmiast odpisuje.Ogólnie mowiac buk godny polecenia |
|
|
|
 |
Fransmlks
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 7:34 pm
|
|
| Od początku gry w zakłądach bukmacherskich gram na bwin , słyszałem plotki , że blokują konta i wiele innych złych opini na ich temat ale jak dla mnie to najleprzy bukmacher w sieci ! |
|
|
|
 |
|
|
|