Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Bwin - Opinie
Autor Wiadomość
Piccolo 

Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 5:49 pm   
Ja jak narazie złego słowa o nich powiedziec niemoge. Gram na BWIN od 1,5 miesiąca i już zdążylemwypłacic niezła sumke ( jak dlamnie oczywiscie), wystarczył skan dowodu i 2 dnie cierpliwego czekania. Oferta też jest bardzo atrakcyjna, a najlepsze moim zdaniem jest to że można sobie ogladac meczyk na BWIN i jednoczesnie go obstawiac bardzo fanie pomyslane

czerniol33 

Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 6:54 pm   
widze bwin sie wycfanil dostep do meczow live i do rozmowy na czacie z innymi graczamy trzeba miec jakies fundusze na koncie...

a nie jak bylo wczesniej kazdy mogl z tego kozystac kto byl zalogowany

bilo22

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 11:25 pm   
ja takze nie mam co narzekac rozpoczynalem gre od darmowego kodu z 5zl i nadal dzieki niemu jestem w tym bukmacherze sa czasem dobre dni a czasem zle ale jak to bywa w bukmacherce na support nie mam co narzekac szybko odpisuja jest duzo zdarzen i to z dobrymi stawkami moj pierwszy bukmacher i jak narazie najlepszy

urbi81 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 1:32 pm   
No ja wlasnie chce wyplacic dzis kase na konto w MBanku ale nie mam jeszcze kodu SWIFT.

Mam nadzieje,ze moj bank szybko mi go poda a BWIN nie bedzie robil mi problemow z wyplata.

Co do oferty,oferta jest spora i moze tylko kursy sa czesem troszke nizsze niz u innych bukow,ale nie ma w sumie powodow do narzekan.

sebbaa 

Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 8:36 pm   
urbi81 napisał/a:
No ja wlasnie chce wyplacic dzis kase na konto w MBanku ale nie mam jeszcze kodu SWIFT.

Mam nadzieje,ze moj bank szybko mi go poda a BWIN nie bedzie robil mi problemow z wyplata.

Co do oferty,oferta jest spora i moze tylko kursy sa czesem troszke nizsze niz u innych bukow,ale nie ma w sumie powodow do narzekan.

Masz juz kod SWIFT, dla każdego posiadacza konta jest on taki sam:

BREXPLPWMBK

Powodzenia przy wypłacie.

urbi81 

Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 11:23 am   
SEBBAA

WIELKIE DZIEKI.

patryk19999

Wysłany: Wto Paź 30, 2007 8:56 pm   
Według mnie najlepsza strona bukmacherska w internecie. Najwiecej meczy live. Szybki przelew na konto nawet przelewem bankowym(7 dni podają a zawsze miałem max 2 dni i pieniążki na koncie). Narazie widzę same zalety a wad jeszcze nie dostrzegłem. Gratuluje.

byly_moderator 

Zaproszone osoby: 181
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 1:03 am   
patryk19999 napisał/a:
Narazie widzę same zalety a wad jeszcze nie dostrzegłem. Gratuluje.

to chyba nie zagrales tam jeszcze kuponu :P maja strasznie niskie kursy... jedne z najnizszych w bukach internetowych o ile nie najnizsze (porownuje z tymi popularniejszymi bukami).

alves

Wysłany: Sro Lis 28, 2007 1:38 pm   
zainwestowalem tam troche kasy ze wzgledu na wielka liczbe zakladow live i sie nie przeliczylem. Odradzam osoba ktorzy maja slaba psychike i stracona kase chca szybko odrobic na zakladach live, bo pospiech to zly doradca w bukmacherce

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Czw Lis 29, 2007 3:50 pm   
dokladnie ja tez sie zgadzam z alvesem na bwin trzeba poporstu umiec grac bo mozna naprwde sporo wygrac na ofercie live tylko trzeba umiejetnie grac. W dodatku wlasnie na ofercie live bardzo latwo obrocic bonus ja raz caly obrot zrobilem w 30min na ofercie live. A co do oferty zakladow to sie zgadzam ze maja najnizsze kursy w sieci.

tomek1002 

Zaproszone osoby: 18
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 12:29 pm   
Fajny bukmacher tylko jak dla mnie za duży próg min do wypłaty 120PLN ;/

Raja 

Zaproszone osoby: 35
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 12:33 pm   
GrzechuTG napisał/a:
A co do oferty zakladow to sie zgadzam ze maja najnizsze kursy w sieci.

Szczegolnie tyczy sie to tenisa. Kursy 1.01 na Federera sa norma. To jest spory minus teo buka. Ale tak jak napisal GrzechuTG oferta live jest b.dobra. W kilka minut ogladajac mecz mozna sporo zarobic.

Kalfi 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 11:11 pm   
Mnie najbardziej rozbrajają goście na chacie bwin, fakt są niektórzy , co znają sie na rzeczy i potrafią pomóc swoimi typami ale sa i tacy, którzy robia ogromne zamieszanie i napedzaja tyl;e emocji ze czasmi nie warto właczać czatu:P

Raja 

Zaproszone osoby: 35
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 8:26 am   
ja z czxatow nie korystam, bo tm zawsze kto poda falszywy wynik, ja sie zdare ucieszyc, a tu lipa. Chatom mowie nie!! :D

Some1 

Wysłany: Sro Gru 05, 2007 12:21 am   
Ja założyłem niedawno konto w Bwin, teraz czekam aż zostanie zrealizowany przelew.
Oczywiście nie omieszkałem skorzystać z opcji forumowego bonusa :cool:

alves

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 12:09 am   
jeszzce dobre jest to ze na urodziny zawsze dostaje 60 PLN :) przy wplacie 60 PLN

merszel 

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 3:24 pm   
tomek1002 napisał/a:
Fajny bukmacher tylko jak dla mnie za duży próg min do wypłaty 120PLN ;/

Rzeczywiście to jest wielki minus dla tego bukmachera. Ja osobiście nie narzekam, wypłaty realizowane sprawnie, kontakt z supportem również szybki i sprawny...niedawno odpisali do mnie jeszcze tego samego wieczoru :wink:

Poza tym bardzo podoba mi się interfejs graficzny. W innych serwisach bukmacherskich często na starcie odpycha mnie właśnie interfejs...

Dodatkowym plusem są relacje video-live, dla mnie jako fana Bundesligi jest to znakomita sprawa.

Some1 

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 9:03 pm   
Jest to mój pierwszy kontakt z bukmacherem on-line i jak na razie nie narzekam :)
Nie ma tego cholernego mnożnika 0,9, a to zawsze parę złotych więcej.
Ostatnio zmieniony przez Some1 Nie Gru 23, 2007 12:52 am, w całości zmieniany 1 raz  

gks1971tychy 

Zaproszone osoby: 36
Wysłany: Pią Gru 07, 2007 10:21 pm   
Bwin znowu pokazal ze jest jednym z najgorszych bukow zalozylem u nich konto ale przy zakladaniu zrobilem mala pozmylke w nazwisku gdy sie zorientowalem napisalem do suuportu zeby mi to poprawili a dzis wchodze na swoje konto i mi pisze ze zostalo zablokowane i mam im wyslac skan dowodu faxem.W innych bukach jesli sie pomylisz to nikt od razu ci nie blokuje konta a ja wplacilem kase i juz tej kasy moge nie zobaczyc

Tom157 

Wysłany: Pon Sty 07, 2008 4:22 pm   
gks1971tychy napisał/a:
Mnie najbardziej rozbrajają goście na chacie bwin, fakt są niektórzy , co znają sie na rzeczy i potrafią pomóc swoimi typami ale sa i tacy, którzy robia ogromne zamieszanie i napedzaja tyl;e emocji ze czasmi nie warto właczać czatu:P

Oj tak np. pan bogaty :P

A tak na poważnie to ten bukmacher jest rajem dla typerów lecz niestety niekiedy są niesłowni, wycofują w ostatniej chwili mecz itp

typerekdnia

Wysłany: Pią Mar 21, 2008 2:43 pm   
Dla mnie to jeden z najlepszych bukow online

lukasz10 

Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 5:42 pm   
Bwin jest dla mnie najlepszym bukiem. Można stawiać zakłady live,a dzięki temu bardziej ekscytują nas mecze. Wyplata pieniędzy jest szybka. Naprawdę polecam

Kacpro

Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 6:46 pm   
no chat to w sumie pomyłka.

kiedyś bwin nie miał dobrej opinii w polsce,teraz chyba sie sytuacja porpawiła,czasami cos tak zagram faktycznie.A live faktycznie suepr a i oferta bogata

hyundaipawell19 

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 10:09 pm   Bwin - opinie
Bwin.
Zalety:
1. Bardzo przejrzysta stronka.
2. Wiele zakladow, chyba najwiecej na rynku.
3. Wiele metod wplat i wyplat.
4. W pelni wyplacalny - wyplaty bez prowizji.
5. Ma wysokie limity - nie limituje graczy, ktorzy duzo wygrywaja (mnie nie limituja, a gram u nich od wielu miesiecy na surebetsy).
6. Mozna na nim znalezc wiele surebetsow.
7. Oferuje program lojalnosciowy - jezeli ktos duzo gra, to naprawde warto.
8. i Wiele innych :)

Wady:
1. Slabe kursy na tenis w szczegolnosci na faworytow.
2. Zdarzylo mi sie, ze kilkutysieczna wyplata szla na moje konto Moneybookers przez 7 dni.

Ogolnie buk warty jest polecenia. Gram u niego od wielu miesiecy na surebetsy i naprawde nie narzekam . Jeszcze nigdy mi nie anulowali zakladu.

Ogolna ocena: 9/10

hyundaipawell19 

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 10:21 pm   
Jeszcze dopisze wady:
1. Nie informuje o limicie na dany zaklad.
2. Ostanio ma problemy z Supportem, ciezko uzyskac od nich pomoc. (od tygodnia czekam na ich odpowiedz, problem sie juz wyjasnil, ale mogliby cos odpisac)
3. Brak livechat.

Niestety ocena musi sie obnizyc na 8/10.

Odpowiedz do tematu