|
Bwin - Opinie |
| Autor |
Wiadomość |
adam999

Zaproszone osoby: 28
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 11:51 pm
|
|
Jak to na Bwin jest przecierz live czt, wchodzisz w ZAKŁADY LIVE I ugóry po prawej pod stanem konta wybierasz nik i śmigasz |
|
|
|
 |
JackStyle
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 10:30 pm
|
|
| Szczerze mówiąc to mi support odpowiadał po 8-10 dniach. No ale co mial zrobic to zrobil wiec nie powiem. Kasa troche idzie faktycznie. |
|
|
|
 |
adam999

|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 9:38 am
|
|
Ja kiedyś czekałem prawie dwa tygodnie, zgłosiłem chęć wypłaty przed świętami Bożego Narodzenia a pieniążki miałem na koncie w MB 3 Stycznia
Trzeba być troche cierpliwym |
|
|
|
 |
byly_moderator

Zaproszone osoby: 180
Pomógł: 16 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 1993 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 3:22 pm
|
|
| JackStyle napisał/a: | | Szczerze mówiąc to mi support odpowiadał po 8-10 dniach. No ale co mial zrobic to zrobil wiec nie powiem. Kasa troche idzie faktycznie. |
Czemu tu się dziwić. Bwin to najgorszy support i najgorsze wypłaty z jakimi się spotkałem.... |
|
|
|
 |
kuba93

|
Wysłany: Sob Maj 17, 2008 3:41 pm
|
|
Ja jeszcze mogę dodać od siebie że trzeba uważać na zakładach live. Bwin lubi czasami podawac przez chwile nie prawdziwy wynik zeby troche ludzi kase umoczyło dlatego dobrze jest jeszcze miec otwarty inny livescore z meczu.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Voytek
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 3:03 pm
|
|
| mam takie pytanie... dzisiaj na bwinie jakas aktualizacje zrobili i nowy layout jest itd... tylko ze niestety na firefoxie sie zle wyswietla... tylko na IE dziala poprawnie... czy moge cos zrobic zeby mi na FF wyswietlalo poprawnie czy to kwestia tego az admini bwin to naprawia jakos? prosze o odpowiedz |
|
|
|
 |
sebbaa

Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył: 02 Paź 2005 Posty: 519 Skąd: Kraków/Stalowa Wola
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 8:07 pm
|
|
| Voytek napisał/a: | | mam takie pytanie... dzisiaj na bwinie jakas aktualizacje zrobili i nowy layout jest itd... tylko ze niestety na firefoxie sie zle wyswietla... tylko na IE dziala poprawnie... czy moge cos zrobic zeby mi na FF wyswietlalo poprawnie czy to kwestia tego az admini bwin to naprawia jakos? prosze o odpowiedz |
Nie wiem o co Ci chodzi u mnie na firefoxie śmiga bez zarzutu. |
_________________ Gram bo lubię |
|
|
|
 |
Voytek
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 9:04 pm
|
|
Tak mi sie to wyswietla... raczej nie jest to poprawnie... |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2353 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 2:30 am
|
|
| mi rowniez pod firefoxem dziala bez zarzutow. Widocznie Twoja przeladarka ma wyłączony jakiś moduł. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Szymek

Zaproszone osoby: 44
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 2:39 am
|
|
| Wszystko na firefoxie dziala poprawnie , poza jedna rzecza , mi zaklady live nie dzialaja jak nalezy , to znaczy jak stworze kupon, to nie moge wpisac staki i go wyslac, ale podejzewam ze to wina braku jakiejs wtyczki typu flash. |
|
|
|
 |
adam999

|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 11:13 am
|
|
| Ja miałem podobny problem co Voytek ale aktualizacja Firefoxa i instalacja najnowszego flash-playera rozwiązały problem, ale znajomy zrobił to samo z tym że ma Viste (ja mam Xp) u niego to niestety nie pomogło i postanowił korzystać z IE. |
|
|
|
 |
zimako
Prawie jak Moderator

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 11:47 pm
|
|
Bwin to moim zdaniem przereklamowany bukmacher, ponieważ mają niskie kursy w swojej ofercie i jeszcze tego mało spadają kursy bardzo dużo przed meczem.
|
_________________ Różni ludzie-jedna pasja MUFC
 |
|
|
|
 |
Maciek12317

|
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 1:30 pm
|
|
| A ja o tym buku słyszałem dużo niezbyt korzystnych informacji. Podobno często blokują konta, mają limity na stawki itp. W dodatku mają strasznie niskie kursy, jedne z najgorszych w sieci. Dużym plusem natomiast u tego buka jest oferta live, w tej chwili najlepsza w sieci. |
_________________ Ja, to ja, nie więcej, nie mniej... |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2353 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 5:18 pm
|
|
Kurcze, jak to opnie a agencji JPDP (Jedna Pani drugiej Pani) wpadają ludziom w pamięć...
PO raz kolejny więc powtórzę - na 17,000 użytkowników tego forum nie ma jednej osoby której BWIN bezpowodu zamknął by konta.
Fakt, konta są zamykane, ale tylko tym co wyłudzają bonusa (zakładają po kilka kont by dostać 100 pln premii). |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
kaspbart

|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 2:58 pm
|
|
glory spytam ciebie bo chyba masz najwieksze doswiadczenie,.gram na bwin od 3-4 lat.na poczatku male pieniadze.ale teraz mam juz spora kase na tym koncie.czy znasz kogos komu zablokowali, nie jakies plotki.i czy wrazie czego ten hajs oddadza czy przepadnie.bo jak mam ryzykowac ze mi zamkna za obracanie wieksza kasa to ja wyplacam juz teraz i gram u naziemnych |
|
|
|
 |
|
|
|