|
Bwin - Opinie |
| Autor |
Wiadomość |
Kazik
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 00:21 Bwin - Opinie
|
|
| Temat do wyrażania opinii na temat bukmachera. |
|
|
|
 |
szczoor26

|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 19:41
|
|
Jak dla mnie to trochę nazbyt wygórowana jest ta kwota minimalnej wypłaty, która wynosi 120zl i jak ktoś dostanie bonusik np. za aktywność 15zl to trochę jest mu ciężko ugrać do tych 120zl |
_________________ Anaheim Might Ducks
 |
|
|
| Poziom: 29 HP |
 |
 |
 |
 |
5% |
107/2142 |
|
|
|
|
 |
Berba

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 4283 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 11:00
|
|
Chyba ze bonusik dostanie znowu i znowu .
Dla mnie osobiscie Bwin jest bukmacherem specyficznym. Ze wzgledu na ich mega wielka oferte czesto trudno jest sie zdecydowac na jeden zaklad i gra sie wiecej niz powinno.
Jednak dla graczy zaawansowanych ten buk to po prostu raj pozwalajacy obstawiac praktycznei wszystko, tak ze zawsze jakis "ich blad w ofercie" mozna sobie wynalezc. |
|
|
| Poziom: 48 HP |
 |
 |
 |
 |
16% |
1356/8477 |
|
|
|
|
 |
Kazik
|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 17:40
|
|
| Wiele osób pisze, że to oszuści, że blokują konta bez powodu itd. Ja nigdy nie miałem z nimi problemu, przy pierwszej wypłace chcieli skan dowodu, po 2 dniach kaska była na koncie, potem 2 raz wypłacałem na MB i kaska była po ok 20h. Tylko moim błedem jest to o czym pisał glory glory man united jak zaczne gre na live to zazwyczaj w jednym momencie mam 5 otwartych zakladow, ktore zazwyczaj zawodza i kaska szbko sie konczy, ale buk jest dobry dla tych co graja np sektory specjalne w meczach pilki noznej, jest ich naprawde duzo! Na live polecam grać (np. w lidze mistrzow czasem mozna) ile zmian zostanie przeprowadzonych, ja zawsze gram, że 6 zmian bedzie a kurs mam zazwyczaj 2.00 czesto wchodzi. |
|
|
|
 |
ManU
|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 20:09
|
|
Moim zdaniem najlepszy buk internetowy super..oferta..super live..0 problemów z wypłatą nic tylko ich ogrywac |
|
|
|
 |
suchy176

Zaproszone osoby: 13
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Mar 2007 Posty: 423 Skąd: wziąć hajs
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 07:58
|
|
| Bardzo dobry bukmacher oferuje szeroką gamę zakładów, tam zaczynałem swoją przygodę z bukmacherką ale niestety nie wyszło mi i się przerzuciłem na innego buka ale ogólnie polecam . |
_________________ bet at home życie to tylko gra...
 |
|
|
|
 |
maxs0n
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 18:24
|
|
| Moim zdaniem Bwin ma najlepszą ofertę live. Tylko trzeba uważać, bo często są pomyłki. Więc lepiej mieć otwarte wyniki na oficjalnych stronach zespołów/turniejów itp |
|
|
|
 |
rhomus
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 08:43
|
|
| Mi się raz tak zdarzyło, że postawiłem (sugerujac się korzystnym wynikiem prezentowanym przez bwin) 100zł na jednego z tenisistów. Według wyników bwin'a przełamał on podanie swojego rywala. Poza tym wygrał pierwszego seta, więc bardzo realne wydawało się jego zwycięstwo. Postawiłem kasę i po kilkunastu sekundach bwin zmienił wynik tak, że już nie było przełamania. No i przegrałem oczywiście. Ale takich przypadków miałem więcej tyle, że o małe kwoty. |
|
|
|
 |
cripple
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 21:14
|
|
| Z tymi wypłatami tam z tego co słyszałem bywa różnie, widziałem skany z konta kolesia, który grał tylko mecze koszykówki under/over, a że dobry w tym był ugrał koło 10000 no i później nagle zablokowano mu konto i z tego co wiem nic już nie wskórał. |
|
|
|
 |
rhomus
|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 13:26
|
|
A z jakich powodów mu zablokowali?
Zaczynam się bać o swoją kasę jak nie można ugrać zbyt wiele |
|
|
|
 |
byly_moderator

Zaproszone osoby: 186
Pomógł: 16 razy Wiek: 24 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 1989 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 14:19
|
|
| cripple napisał/a: | | Z tymi wypłatami tam z tego co słyszałem bywa różnie, widziałem skany z konta kolesia, który grał tylko mecze koszykówki under/over, a że dobry w tym był ugrał koło 10000 no i później nagle zablokowano mu konto i z tego co wiem nic już nie wskórał. |
mi sie juz kilka razy obilo o uszy ze w bwinie blokuja konta jak ktos za duzo zarobi. dlatego ja gram juz raczej na innych bukach bo szkoda ryzykowac. na koncie w bwinie staram sie miec tak po 80 do 100 zl a jak ugram 120 (minimalna wyplata) to odrazu na moneybookersa wyplacam |
|
|
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |
11% |
413/3758 |
|
|
|
|
 |
cripple
|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 22:07
|
|
| treliusz napisał/a: |
mi sie juz kilka razy obilo o uszy ze w bwinie blokuja konta jak ktos za duzo zarobi. dlatego ja gram juz raczej na innych bukach bo szkoda ryzykowac. na koncie w bwinie staram sie miec tak po 80 do 100 zl a jak ugram 120 (minimalna wyplata) to odrazu na moneybookersa wyplacam |
I słusznie, bo jak wiadomo oni mają swoje siedziby gdzieś w rajach podatkowych i nic im nie można zrobić, ale "dbając o klienta" nie blokują płotek tylko tych co naprawdę się znają i obracają tysiącami. |
|
|
|
 |
rhomus
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 15:07
|
|
To się cieszę bo ja obracam raczej kwotami poniżej tysiąca złotych.
To ciekawe z tymi zamykaniami kont, bo przecież bwin sponsoruję niejedną drużynę i w ogóle jest świetnie znany w Europie i pewnie w świecie.
Czy taki gigant robiłby aż tyle przekrętów? A może na tym zarabia się w nowoczesnym świecie? |
|
|
|
 |
byly_moderator

Zaproszone osoby: 186
Pomógł: 16 razy Wiek: 24 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 1989 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 19:22
|
|
| rhomus napisał/a: | To się cieszę bo ja obracam raczej kwotami poniżej tysiąca złotych.
To ciekawe z tymi zamykaniami kont, bo przecież bwin sponsoruję niejedną drużynę i w ogóle jest świetnie znany w Europie i pewnie w świecie.
Czy taki gigant robiłby aż tyle przekrętów? A może na tym zarabia się w nowoczesnym świecie? |
hehe jakos na ten sponsoring trzeba zarobic. Bwin wedlug mnie wczesniej byl najlepszym bukmacherem w sieci i to zdecydowanie. Teraz niestety stopniowo "schodzi na spy". Najbardziej mnie wkurza jak anuluja mi trafione zaklady. I to wogole bez podania zadnych przyczyn. poprostu pisza usuniete i zwrot stawki. Przez 2 lata gry u nich zdarzylo mi sie tak dwa razy. Jak sie trafi kurs np. 4 w lidze 2 austriackiej czy katarskiej i tym podobne (bo sie cos wie wczesniej ) i gra sie to za 100 na przyklad, a oni bezczelnie anuluja!! ja juz powoli wycofuje sie z tego buka. choc na jesien trzeba bedzie wrocic bo jest polska reczna |
|
|
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |
11% |
413/3758 |
|
|
|
|
 |
Berba

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 4283 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 12:33
|
|
Dla mnie to co piszecie to jakies science fiction. Nikomu konta nie zamkneli a wy powtarzacie tylko plotki o nieznanym pochodzeniu.
Znam ludzi co w Bwin wyplacaja regularnie po kilka tys. miesiecznie i jakos konta nikt im nie zamyka.
Za to ja sam widzialem sytuacje w ktorej przegrane kupony byly rozliczane jako wygrane (!) - raz na formule 1 (bo nie bylo jasne kto odpal szybciej) , raz na zolte kartki (bo nie bylo wiadomo ile ich sedzie pokazal).
Dla mnie buk pierwsza klasa, o najwiekszej renomie na rynku.
Ps. A konta sa zamykane jedynie osobom ktore probuja wyludzic bonus poczatkowy (i zakladaja sobie po kilka kont). |
_________________ Wszystkie nagrody forumowe lub typuj.org sa wypłacane w ciągu 21 dni! Zgłoszenia do grup proszę wysyłać do Kicza. |
|
|
| Poziom: 48 HP |
 |
 |
 |
 |
16% |
1356/8477 |
|
|
|
|
 |
wilq
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 13:17
|
|
dla mnie jak narazie najlepszy buk internetowy. niedawno skorzystalem z podwojenia depozytu z okazji urodzin. bardzo duza zaleta jest brak minimlanych kursow przy obroicie bonusow i swietna oferta. gram w bwinie i rowniez nie lsyszalem o zamykaniu kont za dobre wyniki. taki proceder bylby niezgodny z prawem. jesli cos piszecie proponuje byc tego pewnie bo taka opinia moze kogos zniechecic do tego buka (czyt. kryptoreklama) |
|
|
|
 |
XMario
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 14:06
|
|
Mi bwin też bardzo się podoba. Nigdy nie miałem z nim problemów z wypłątą, choć jest to chyba jeden z nielicznych buków, który rząda dowodu przy wypłacie.
Bardzo szeroka i fajna oferta live - tam głównie da się zarobic i przegrac
| adi321 napisał/a: | | * BRAK 10% podatku od wygranych |
jak chyba każdy z internetowch buków
tu bym się zastanawiał |
|
|
|
 |
akupok
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 12:03
|
|
| Maja piekna i ogromna oferte meczy live na ktorych mozna calkiem ladne pieniadze zarobic |
|
|
|
 |
arturex19
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 00:59
|
|
tak ten buk jest chyba najbardziej znany... sam gralem tam na live i jesli ma sie troche funduszy to mozna cos wygrac nie sa to kokosy ale zawsze cos... |
|
|
|
 |
mkiller

Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 567 Skąd: nowy sącz
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 16:56
|
|
zdecydowanie jeden z najlepszych bukow.. w poprzednim tygodniu dostalem maila z oferta bonusowa podwojenia mojego depozytu do kwoty 100PLN, dzisiaj dostalem maila ze bwin podwoi moj depozyt z okazji urodzin do kwoty 60 PLn.. swietna oferta, przedewszystkim grom zakladow live.. polecam kazdemu |
_________________ .:::visca el BARCA !!!:::.
 |
|
|
|
 |
fialek
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 17:18
|
|
| adi321 napisał/a: | | wysokie kursy |
tu niestety zdecydowanie polemizuje,
nie spotkałem sie jeszcze by kurs na bwin był wyższya co najmniej tak sam jak na pewniaki dot info.
kursy na tenis to najniższe kursy jakie widziałem,ale cóż jak ktoś sie zna to będzie to umiał wykorzystać
Zdecydowany + to zakłady live i związane z nimi transmisje audio/video.
Bardzo ładny interfejs pokera:) |
|
|
|
 |
mkiller

Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 567 Skąd: nowy sącz
|
Wysłany: Czw Maj 31, 2007 05:31
|
|
| bwin zaczyna mnie teraz troche wkurzac.. w niedziele zlecile mwyplate na MB, wyslalalem im skan dowodu potwierdzajacy moja tozsamosc, a kasy jak nie bylo tak nie ma.. pisze do nich maile kiedy moge sie spodziewac wyplaty i nie dostaje zadnej odpowiedzi.. mial ktos juz taka sytuacje?? |
_________________ .:::visca el BARCA !!!:::.
 |
|
|
|
 |
lego1987
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 07:58
|
|
| Dla mnie BWIN to najlepszy bukmacher na rynku. Oczywiście że mają wpadki ale kto ich nie ma? A co do tego tenisa to zgadzam sie że są małe kursy lecz jeśli gra np Nadal zawodnikiem który znajduje sie w drugiej setce rankingu. Lecz gdy grają zawodnicy o wyrównanych siłach kursy nie są już takie słabe. O renomie BWIN świadczy dla mnie to że są sponsorami chociażby ligi Portugalskiej czy tegorocznego zdobywcy LM AC Milan. Poza tym posiadają mnóstwo ofert dziennie a także świetnie rozbudowaną opcje gry live szczególnie piłki nożnej. Oglądając mecz w tv i równocześnie grając lice w BWIN przy odrobinie szczęścia można się nie co dorobić ::)) |
|
|
|
 |
Pablo
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 19:14
|
|
Bardzo podoba mi się oferta BWINa i uważam, że jest to przodujący bukmacher na rynku:)
Szkoda tylko, że nie można ze sobą kombinować wielu typów... choćby Formuła 1 |
|
|
|
 |
dinho_10
Bukmacher
Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 319 Skąd: Elbląg
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 08:02
|
|
| Dla mnie jest to najlepszy bukmacher-ładna storna,przejrzysta oferta,oferta z tyloma opcjami ,że nie wiadomo co wybrać..a do tego ten live..Ocena(1-6)-6.Polecam. |
|
|
|
 |
|
|
|