Chicago Sky - New York Liberty

Koszykówka bukmacher forum. Najlepsze typy bukmacherskie koszykówki! Typy i analizy ekspertów meczy NBA, WNBA, Euroligi i innych meczów koszykówki.
Regulamin forum
Koszykówka

Interesują Was typy NBA? Koszykówka jest jedną z najpopularniejszych dyscyplin sportowych na świecie. Interesujesz się NBA, poszukujesz typy NBA? A może WNBA? Albo rozgrywkami europejskimi w koszykówkę? Jeżeli tak, to w tym dziale znajdziesz coś dla siebie.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania koszykówki w Europie i USA oraz profesjonalne analizy spotkań koszykówki. Wszystko za darmo.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze wszystkich rozgrywek koszykówki, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy nadchodzących meczów koszykówki. Nasi eksperci dają tu typy NBA.
ODPOWIEDZ
michal_leo

Chicago Sky - New York Liberty

Post autor: michal_leo » 12-09-2008, 14:11

Po wczorajszych zaskakujących wynikach spotkań, dzisiejszej nocy odbędą się kolejne 3 mecze ligi WNBA. Jedno postanowiłem przybliżyć wam w analizie: Chicago Sky - New York Liberty. Drużyny te spotkały się w tym sezonie 2 razy: 28 sierpnia i parę dni temu - 07 września, oba spotkania odbyły się w NY. Oto wyniki tych pojedynków:

New York Liberty - Chicago Sky 60:69
New York Liberty - Chicago Sky 69:61

Zacznijmy od typu na under/over. Buki na dziś wyznaczyły granicę 145,5 pkt. W dotychczasowych spotkaniach między tymi drużynami padało odpowiednio 129 i 130 pkt. We wrześniowych spotkaniach drużyny Sky padało średnio 138,5 pkt, a średnia z całego sezonu jest tylko trochę wyższa. NY Liberty zdobywa i traci ostatnio ok. 150 pkt na mecz. Widzimy więc, że under w tym meczu jest wielce prawdopodobny i ja polecam zagranie go, choć za niewielką stawkę.

Przejdę teraz do próby wytypowania zwycięzcy tego spotkania. Moim zdaniem można postawiać na Chicago, a nawet na handi -4,5 pamiętając jednak to o czym pisałem wczoraj - to koniec sezonu zasadniczego i tu NIC tak naprawdę nie będzie niespodzianką w pełni znaczenia tego słowa. Dlaczego proponuję Sky? Po pierwsze ta drużyna ma jakiś patent na NY: pierwsze spotkanie mogły wygrać bardziej okazale, ale odpuściły, w drugim po 3 kwartach prowadziły 46:44 będąc znacznie lepsze i... w 4 kwarcie przestały grać. Po drugie trzeba pamiętać, że Chicago nie awansowało do PO i gra teraz na luzie, dodam, że gra naprawdę nieźle, NY Liberty natomiast myślami ewidentnie są już w PO, wczoraj odpuściły mecz z Indianą. Rano okaże się czy moje przeczucia były słuszne :smile:

:arrow: Chicago Sky - New York Liberty typ: 1 kurs: 1,51

:arrow: Chicago Sky - New York Liberty typ: 1(-4,5) kurs: 1,91

:arrow: Chicago Sky - New York Liberty typ: under 145,5 kurs: 1,91

michal_leo

Post autor: michal_leo » 13-09-2008, 09:14

Po wczorajszych zaskakujących wynikach spotkań, dzisiejszej nocy odbędą się kolejne 3 mecze ligi WNBA. Jedno postanowiłem przybliżyć wam w analizie: Chicago Sky - New York Liberty. Drużyny te spotkały się w tym sezonie 2 razy: 28 sierpnia i parę dni temu - 07 września, oba spotkania odbyły się w NY. Oto wyniki tych pojedynków:

New York Liberty - Chicago Sky 60:69
New York Liberty - Chicago Sky 69:61

Zacznijmy od typu na under/over. Buki na dziś wyznaczyły granicę 145,5 pkt. W dotychczasowych spotkaniach między tymi drużynami padało odpowiednio 129 i 130 pkt. We wrześniowych spotkaniach drużyny Sky padało średnio 138,5 pkt, a średnia z całego sezonu jest tylko trochę wyższa. NY Liberty zdobywa i traci ostatnio ok. 150 pkt na mecz. Widzimy więc, że under w tym meczu jest wielce prawdopodobny i ja polecam zagranie go, choć za niewielką stawkę.

Przejdę teraz do próby wytypowania zwycięzcy tego spotkania. Moim zdaniem można postawiać na Chicago, a nawet na handi -4,5 pamiętając jednak to o czym pisałem wczoraj - to koniec sezonu zasadniczego i tu NIC tak naprawdę nie będzie niespodzianką w pełni znaczenia tego słowa. Dlaczego proponuję Sky? Po pierwsze ta drużyna ma jakiś patent na NY: pierwsze spotkanie mogły wygrać bardziej okazale, ale odpuściły, w drugim po 3 kwartach prowadziły 46:44 będąc znacznie lepsze i... w 4 kwarcie przestały grać. Po drugie trzeba pamiętać, że Chicago nie awansowało do PO i gra teraz na luzie, dodam, że gra naprawdę nieźle, NY Liberty natomiast myślami ewidentnie są już w PO, wczoraj odpuściły mecz z Indianą. Rano okaże się czy moje przeczucia były słuszne :smile:

wynik: 62:69

:arrow: Chicago Sky - New York Liberty typ: 1 kurs: 1,51 :minus:

:arrow: Chicago Sky - New York Liberty typ: 1(-4,5) kurs: 1,91 :minus:

:arrow: Chicago Sky - New York Liberty typ: under 145,5 kurs: 1,91 :plus:

ODPOWIEDZ