Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Co przyniesie los? Dziś poznamy rywali Polaków podczas Euro
Autor Wiadomość
ernestol

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 10:36 am   Co przyniesie los? Dziś poznamy rywali Polaków podczas Euro

Równo w południe w niedzielę rozpocznie się w Lucernie losowanie grup finałów piłkarskich mistrzostw Europy. Po raz pierwszy wśród uczestników rozlosowana będzie Polska. Do rozpoczęcia turnieju pozostanie 187 dni.
Euro 2008 organizują wspólnie na ośmiu stadionach Austria i Szwajcaria. Turniej rozpocznie się 7 czerwca przyszłego roku w Bazylei, a finał rozegrany zostanie 29 czerwca w Wiedniu. W trakcie imprezy odbędzie się 31 spotkań.

Finały ME z udziałem 16 drużyn rozgrywane są od 1996 roku. Po raz pierwszy w tym gronie znalazła się Polska, która będzie jednym z dwóch debiutantów w Euro. Drugi to współgospodarz ME, Austria, która udział w tych rozgrywkach miała zagwarantowany "urzędowo".

16 uczestników Euro 2008 zostanie podzielonych na cztery grupy po cztery zespoły. Losowanie rozpocznie się o godzinie 12.00 w Centrum Kongresowym w Lucernie i ma trwać 52 minuty. Ceremonię wyciągania kuleczek z koszyków poprzedzi występ hiszpańskiego tenora Jose Carrerasa oraz słynnego Wiedeńskiego Chóru Chłopięcego, jednej z najstarszych tego typu formacji muzycznych na świecie.

Finaliści ME na potrzeby losowania podzieleni zostali na cztery koszyki. Drużyny z pierwszego koszyka zostaną rozstawione na czele grup, a do nich dolosowywane będą kolejne zespoły. UEFA ustaliła już, iż w grupie A zagra Szwajcaria, natomiast Austria będzie w grupie B. Holandia i Grecja zostaną rozlosowane do grupy C lub D.

Ciąg dalszy losowania będzie przebiegał następująco: najpierw z czwartego koszyka jedna z drużyn będzie losowana do grupy A, następnie do grupy B, potem do C, a na koniec do grupy D. Każdej drużynie dolosowana będzie także pozycja w grupie (np: B2, B3 lub B4).

Potem kuleczki z nazwami drużyn będą wyciągane z koszyka trzeciego i powtórzona zostanie procedura przypisywania pozycji w grupie. Na koniec rozlosowany zostanie według takiego samego sytemu koszyk drugi.

Polska jest w koszyku czwartym. Wiadomo, że w pierwszej rundzie turnieju na boiskach Austrii i Szwajcarii nie trafi na dwukrotnego mistrza Europy Francję oraz na Turcję i Rosję, bowiem te drużyny znalazły się także w ostatnim koszyku.

Uczestnicy przyszłorocznych finałów ME to w większości doświadczone i utytułowane drużyny. W tym gronie są wszyscy mistrzowie Europy z wyjątkiem Danii. Oprócz Polski i Austrii każdy z krajów co najmniej trzykrotnie już grał w mistrzostwach Starego Kontynentu. Wszyscy z wyjątkiem Szwajcarii grali co najmniej w ćwierćfinale tej imprezy.

Polskę w Lucernie reprezentować będzie czteroosobowa delegacja. Do Szwajcarii polecą trener reprezentacji Leo Beenhakker, kierownik drużyny narodowej Jan de Zeeuw, wiceprezes PZPN Eugeniusz Kolator i sekretarz generalny związku Zdzisław Kręcina.

Podział na koszyki:

1: Szwajcaria, Austria (gospodarze), Grecja (mistrz), Holandia
2: Chorwacja, Włochy, Czechy, Szwecja
3: Rumunia, Niemcy, Portugalia, Hiszpania
4: Polska, Francja, Turcja, Rosja.

marecki85 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 10:41 am   
Szwajcaria
Chorwacja
Niemcy
Polska
cos trafie moze :)

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 11:06 am   
a Ja obstawiam tak
Austria
Chorwacja
Rumunia
Polska

To chyba grupa marzen :)

ernestol

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 11:18 am   
Ja stawiam że będzie:
Szwajcaria
Szwecja
Niemcy
Polska

Raja 

Zaproszone osoby: 35
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 12:00 pm   
Ja ostatnio trafilem Czechy i Słowacje, wiec moze dzis tez cos trafie:

Austria
Chorwacja
Hiszpania
POLSKA

GrzechuTG napisał/a:
a Ja obstawiam tak
Austria
Chorwacja
Rumunia
Polska

To chyba grupa marzen :)

Z Austria sie zgodze, ale Chorwacja i Rumunia nie.e druzyny sa na fali wznoszacej. Wolalbym Hiszpanie i Czechy :)

tomek1002 

Zaproszone osoby: 18
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 12:03 pm   
Ja także sobie wytypuje może coś trafię:
-Szwajcaria,
-CHorwacja,
-Niemcy
-POLSKA

koloino 

Zaproszone osoby: 13
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 12:21 pm   
To jest tez spróbuje wytypowac:

GRECJA
SZWECJA
PORTUGALIA
POLSKA

FCSEBA 

Zaproszone osoby: 94
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 1:11 pm   
Austria
Włochy
Rumunia
Polska

Ciekawie by bylo..

Raja 

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 2:00 pm   
Austria
Chorwacja
Niemcy
Polska

Nie trafilem tylko Niemiec :D

Grupa wyrownana, damy rade :P

grupa c to grupa smierci, dobrze ze Nas tam nie ma

Some1 

Zaproszone osoby: 1
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 2:01 pm   
No i ciekawie na pewno będzie...

Polska
Niemcy
Chorwacja
Austria

Z Austrią na pewno możemy wygrać, ale zostają jeszcze 2 mecze - moim zdaniem dość ciężkie.
Pożyjemy, zobaczymy - w każdym bądź razie Polska nie stoi z góry za straconej pozycji...

FCSEBA 

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 2:03 pm   
Ja trafilem tylko lub aż gospodarzy Austrie..Ciekawa grupa ,pewnie duży optymizm,tylko,że Chorwaci są mocni,także Niemcy.Gospodarze raczej nic nie zdziałają. Trzeba pojechac do Austrii i wspomóc naszych Chłopakow !!!!!!

ME będa nasze !

marecki85 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 2:07 pm   
marecki85 napisał/a:
Szwajcaria
Chorwacja
Niemcy
Polska

tylko 1 blad :D grupa nie jest az taka zla :)
najciekawsza grupa - C :D

Raja 

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 2:09 pm   
To co panowie?? Od dzis zbieramy u bukow kase na bilety do Austrii?

ernestol

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 2:11 pm   
Grupa A
1. Szwajcaria
2. Czechy
3. Portugalia
4. Turcja

Grupa B
1. Austria
2. Chorwacja
3. Niemcy
4. Polska

Grupa C
1. Holandia
2. Włochy
3. Rumunia
4. Francja

Grupa D
1. Grecja
2. Szwecja
3. Hiszpania
4. Rosja

FCSEBA 

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 2:11 pm   
No oczywiście,że zbieramy i to nie koniecznie od bukmacherów :) Po prostu trzeba tym być!!!

Raja 

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 2:25 pm   
zabieram sie ostro do roboty. Chce zeby moj pierwszy wyjazd na duza impreze byl na mecz z niemcami!!

FCSEBA 

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 2:27 pm   
Ja tajkże musze przyznac,ze nie byłem jeszcze za granica na meczu na dużej imprezie takze trza zaczać zbierać pieniążki :)

Raja 

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 2:36 pm   
Powiem Wam ze tak po rozkmince mysle ze terminarz mamy slaby:/ na poczatek niemcy. Bedzie ciezko. Potem mecz z Austria dla ktorej bedzie to mecz o wszystko. Dla nas pewnie tez. A jak wiadomo gospodarzom sciany moga pomoc. I na koniec kolejny mecz o wszystko w waleczna Chorwacja. bedzie ciezko

Ale mamy Leo, z nim damy rade :trophy:

Raja 

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 3:32 pm   
Jak zobaczylem ceny biletow to mi sie odechcialo :/
dwa bilety na mecz z Niemcami kosztuja ponad 600Euro- najtansze bilety!!! Wiec raczej zostaje mi TV, bo skad ja teraz wezme 1ponad 2000PLN, a liczac z dojazdem 3tys

gites 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 3:53 pm   
Najtrudniejszy mecz pewnie będzie z Chorowatami a co do Niemców to się ciesze ze na nich trafiliśmy . Mam nadzieje że przy taktyce Leo w końcu ich pokonamy:D
Nigdy o tym nie zapominaj"

alves

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 7:14 pm   
no faktycznie ceny biora z kosmosu ale czegosie nie robi dla wlasnej reprezentacji na ME ;)

FCSEBA 

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 7:38 pm   
No tak nardzo drogie bilety,ale ...może sie cos uda zarobic.. Jak Ktoś coś bedzie wiedział wiecej o biletach to piszcie..

kostek8 

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 8:10 pm   
FCSEBA napisał/a:
Ale mamy Leo, z nim damy rad

To jest twierdzenie z którym się nie zgadzam w meczach wszystko zależy od piłkarzy a trener moze im tylko trochę pomóc. Nie mówie że trener nic nie wnosi, przeciwnie ale nie mozżemy tego sukcesu (awansu) obdarzyć jedynie leo benhakera bo onim jest najgłośniej.

alves napisał/a:
no faktycznie ceny biora z kosmosu ale czegosie nie robi dla wlasnej reprezentacji na ME

Tu się zgadzam też nie byłem na takim meczu ale podejrzewam że Atmosfera również jest z kosmosu i warto naprawde warto poświęcic troche kasy (życie jest zbyt krótkie żeby trzymać pieniądze)

A teraz co do przeciwników:

Niemcy - wiadomo faworyt tutaj trudno bedzie o punkty zacytuje Garego Linekera "w footballu są 2 drużyny, ale i tak zawsze wygrywają niemcy"
Austria - Wiele osób twierdzi :"to chyba najsłabsza drużyna w ME" ale na ME nie ma słabych zespołów nawet jeśli awansują oni jako gospodarze. Maj dobry skład i moga coś namieszać.
Chorwacja - Chorwacja to dobra drużyna ale..., jak dla mnie to jest do ogrania
i mysle że wcale nie musi być tak ciężko jak się mówi

Ale..., w piłce nic nie wiadomo i każdy mo0że wygrać więc póki co niema co stawiać to jescze sporo czasu Pogadamy w czerwcu ! :)

Raja 

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 9:25 pm   
kostek8 napisał/a:
To jest twierdzenie z którym się nie zgadzam w meczach wszystko zależy od piłkarzy a trener moze im tylko trochę pomóc. Nie mówie że trener nic nie wnosi, przeciwnie ale nie mozżemy tego sukcesu (awansu) obdarzyć jedynie leo benhakera bo onim jest najgłośniej.

Wiem ze o Leo jest najglosniej, a nie o pilkarzach. Sadze ze tak jest dobrze, bo jak zaczyna sie chwalic pilkarzy, to czesto odbija im sodowka.Ostatni przyklad : Jarka.

Bedzie dobrze :D