Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
Co zmienić?
Autor Wiadomość
LechDrinker 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Sob Wrz 17, 2011 00:17   Co zmienić?
Witam, jestem nowy na forum i nie wiem czy to odpowiedni temat na taki dział a raczej na to co w tym temacie sie znajduje. Można powiedzieć, że zaczynam dopiero przygodę z obstawianiem meczy. Za cel obrałem sobie zarobienie paru zł grając za małe stawki głównie mecze za niskie kursy które wydają sie dość pewnie. Nie jest to oczywiście typowanie tylko po kursach, wiadomo że każdy mecz analizuje na swój sposób poprzez rózne statystyki. Na ten moment nie interesują mnie "wielkie" pieniądze ale zawsze można sie wzbogacić ;)
Niestety na ten moment jestem na minus. Praktycznie wszystkie kupony nie wchodzą przez 1 mecz...

Chciałbym abyście powiedzieli co robie źle w obstawianiu, czy to po prostu zwykły pech?
Ostatnio zmieniony przez LechDrinker Pon Wrz 19, 2011 11:03, w całości zmieniany 1 raz  

Poziom: 20 HP   20%   178/893
   MP   30%   131/426
   EXP   100%   52/52
ANZELMO 

Wysłany: Sob Wrz 17, 2011 01:54   
zaloz temacik ze swoimi typami albo dzieniczek w ktorym bedziesz sobie opisywal rozne sprawy np.analizy meczy ktorych chcesz zagrac.Poszukasz napewno znajdziesz ze pora pozna na szybko odemnie rada widzisz po swoich kuponach ktore grasz stawka nie najgorsza kazdy od takich zaczynal nie ktorzy sie na takich sie zatrzymali moze i lepiej bezpieczniej.Grasz za duzo meczy tak zwanych pewniakow na ktorych jest bardzo niski kurs np.Barca lepiej singiel dubelek moze jaks niespodzianka ale to juz twoja sprawa Pozdrawiam

Poziom: 36 HP   20%   751/3758
   MP   38%   684/1794
   EXP   73%   101/138
Bartosik 

Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 00:10   
Co zmienić?

Po pierwsze, to lepiej graj mecze z wyższymi kursami. Taka Barcelona po 1,15 czy Real Madryt po 1,10 to nie zawsze pewniejszy mecz niż spotkanie po kursie 1,5.
Po drugie, za dużo meczy na kuponie. Troszkę wyższe kursy i graj najlepiej single, duble, najwyżej triple.
Po trzecie, ogranicz zakłady trzydrogowe, a skup si na dwudrogowych.
Po czwarte (i być może najważniejsze), dałeś screen shoty z :bah: Będąc rezydentem Polski nie można grać w internecie. Musisz być szalony :lol:

PS.
I po piąte, dział "Książka życzeń i zażaleń" to wg mnie nienajlepsze miejsce na takie dyskusje.

Poziom: 24 HP   15%   202/1353
   MP   100%   646/646
   EXP   35%   24/68
Odpowiedz do tematu