Granie live

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.
ODPOWIEDZ
Buk_zapłać

Granie live

Post autor: Buk_zapłać » 17-10-2012, 10:10

Myślę, że każdy z nas czasem gra coś live. Moje ostatnie sukcesy (sute ostatnie 2 miesiące) zadecydowały o chęci podzielenia się z Wami moimi "taktykami" w graniu live, chętnie też posłucham Waszych pomysłów.

Na początek book,
gram właściwie 99% live betów na :bet365-brak-polskiej-licencji!: z uwagi na bezkonkurencyjnie szeroką ofertę na tej płaszczyźnie. Kiedyś też próbowałem :unibet-brak-polskiej-licencji!:, dlatego, że można było cofnąć zakład zanim zdarzenie dobiegło końca po odpowiednio zmienionym kursie -prowizja, ale w końcu zrezygnowałem.

Co gram?
Różne rzeczy, ale największe sukcesy odnoszę na tenisie, koszykówce i piłce nożnej.
Mam kilka wniosków, z którymi się z Wami podzielę.

Wczorajszy przykład :

Portugalia vs Irlandia Płn. 0-0, ok.25', rzuty rożne 1-3
Bet: Kto pierwszy otrzyma 5 rzutów rożnych @1.95

Wyjaśnienie.
Zdecydowany faworyt nie wygrywa i ciśnie przeraźliwie, poprzednie rzuty rożne dla Irlandczyków to efekt dość przypadkowych ataków z kontry.
Portugalia musi i będzie mocno nacierać, czego efektem zawsze są rzuty rożne.
To, że Irlandczycy niedługo potem zdobyli bramkę tylko wzmogło Portugalię i 5 rożnych dostali jeszcze przed przerwą.

Wkrótce podam kolejne przykłady. Chętnie poczytam o Waszych sukcesach.
Ostatnio zmieniony 17-10-2012, 13:00 przez Buk_zapłać, łącznie zmieniany 1 raz.

angelo24

Post autor: angelo24 » 17-10-2012, 11:30

no to czekam na kolejne przykłady , bo ciekawie to wygląda.

Buk_zapłać

Post autor: Buk_zapłać » 17-10-2012, 13:20

To może na szybko gorący przykład z tenisa, na którym zdecydowanie najwięcej zarobiłem.

Maria Kirilenko - Elena Vesnina przy stanie 4-5* 40-40 (* będę oznaczał gracza serwującego w danym gemie)
Bet: wygra mecz Maria Kirilenko @2.05

Gem skończył się na korzyść Marii, więc mamy 5-5
Automatycznie:
Bet: wygra seta 1. Maria Kirilenko @1.70

Wyjaśnienie.
Obserwując pojedynki często sugeruję się chwilową formą, czy też chwilowym dołkiem zawodnika. Staram się stwierdzić czy dany gracz akurat ma słabszy moment i wykorzystać to. W tym wypadku wyżej notowana Kirilenko górowała nad przeciwniczką dodatkowo.
Doszedłem do wniosku, że w momencie kiedy, tak jak tutaj, zawodnik (zawodniczka) przełamuje ratując się od straty seta, to najprawdopodobniej wygra tego seta.

pluskwiak

Post autor: pluskwiak » 17-10-2012, 15:33

Gram podobnie, ale jeśli chodzi o kobiecego tenisa to można się strasznie naciąć, bo dziewczyny mają niesamowite wahania. Czasem jedna zepsuta piłka i im się gra sypie... A jeśli o mnie chodzi, to w kobiecym tenisie często gram na przełamanie przy stanie 15-0 lub nawet 30-0 dla serwującej, kursy są czasem piękne, a parząc jak dużo breaków jest u kobiet to prawdopodobieństwo zarobku jest na prawdę spore. W męskim z kolei na odwrót przy 0-30 są niezłe kursy przy mocy serwisów mężczyzn.

Awatar użytkownika
adii14

Post autor: adii14 » 17-10-2012, 15:50

pluskwiak, dokładnie , też gram na tenisie kobiecym na przełamanie ... jest ich więcej niż gemów dla serwujacej.

ODPOWIEDZ