Zmiana nicku

Wszystkie uwagi na temat forum i pracy moderatorów. Coś potrzebujesz, coś Ci nie odpowiada? To jest miejsce by przekazać swoje uwagi.
Zablokowany
KoKs

Zmiana nicku

Post autor: KoKs » 26-07-2011, 11:26

Mam pytanie czy była by możliwość zmiany nicku na forum? Piszę w temacie, gdyż nie wiem do którego admina mogę napisać, strasznie dawno nie było ich na forum, oprócz admina "Grzechu", ale on już pewnie ma urwanie d*** z tymi awansami.
-> Pietrek689 <-

ToDy

Post autor: ToDy » 26-07-2011, 12:45

witaj

jak ja zmieniałem napisałem właśnie do niego.... zatem pozostaje tylko spróbować

Pozdr.

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 26-07-2011, 17:28

Pm do Grześka lub Glorego i informacją jaki nick chcecie mieć plus krótki opis dlaczego :)

Zamykam
"Jedyny sposób na uniknięcie porażek to przestać grać, ale wtedy też nigdy nie odniesiesz zwycięstwa."

Zablokowany

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.

Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci