Typy bukmacherskie na każdy mecz polskiej Ekstraklasy. Uwaga (!) wysoki yield. Nasi eksperci typują i podają analizę do spotkań polskiej ligi.
Regulamin forum
Polska Ekstraklasa
Ekstraklasa to najwyższa klasa rozgrywkowa piłki nożnej w Polsce. Każdy fan piłki nożnej powinien śledzić wyniki, terminarz, króla strzelców i puchar polski. Kto zostanie mistrzem w tym roku? Lech Poznań, Legia Warszawa, Wisła Kraków, a może ktoś inny?
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi polskiej oraz profesjonalne analizy spotkań polskiej Ekstraklasy.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze polskiej Ekstraklasy, opisy odbytych spotkań ligi polskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Ekstraklasie.
-
WISLAKS
24-02-12 18:00
Spotkanie: ŁKS Łódź - Lechia Gdańsk
Mój Typ: ŁKS Łódź
Kurs: 3,86
:pinna:
Dziś po południu zaczyna się 19 kolejka ekstraklasy a w niej spotkanie o utrzymania gospodarzy ŁKS Łódź, podejmować będą zespół znad Bałtyku Lechię Gdańsk, pierwsze co powiem to w ogóle nie rozumiem kursu jakie podali nam bukmacherzy w tym spotkaniu, według nich gospodarze ŁKS są spisani na straty i kurs na nich to prawie 4,00 i to mnie trochę dziwi. ŁKS Łódź co prawda może przegrał ostatnio z Polonią Warszawa ale to jeszcze nic nie znaczy i nie pokazuje w jakiej formie są gospodarze, poza tym klub z Warszawy walczy o mistrzostwo a ŁKS o otrzymanie więc jest tutaj różnica. Co prawda Lechia tydzień temu pokazała się z bardzo dobrej strony remisujący z Cracovią na wyjeździe 1:1, no właśnie jak dla mnie dwa mecze bez porażki to za dużo jak na Lechię Gdańsk w tym sezonie i uważam, że przegrają w tym meczu z ŁKS, a sam mecze zapowiada się bardzo dobrze, ponieważ obydwa zespoły będą się starać o to aby zostać w ekstraklasie.
-
Haisenberg
19 kolejka i mecz dwóch drużyn walczących o utrzymanie. ŁKS zajmuje obecnie 14 pozycję z 15 pkt i zdaniem wielu fachowców jest najpewniejszym kandydatem do spadku, ze względu na problemy finansowe i kadrowe klubu. Piotr Świerczewski jednak zapowiada walkę o utrzymanie a skoro tak to ten mecz powinni wygrać, bo jest to spotkanie z tych o tzw. 6 pkt. Lechia jest jedną pozycję wyżej w tabeli i ma na swoim koncie 3 pkt więcej. ŁKS w lidze nie wygrał od 7 kolejek i jest najgorzej grającym klubem u siebie gdzie zdobył zaledwie 5 pkt tracąc aż 21 bramek. Lechia w 8 ostatnich meczach wygrała tylko jeden mecz, a na wyjazdach wygrała tylko 2 razy przegrywając 6 meczy i strzelając zaledwie 4 bramki rywalom. W pierwszym meczu po przerwie ŁKS przegrał u siebie 0:2 z Polonią, co nie było niespodzianką, ale mieli też kilka okazji na zdobycie bramki i wcale Polonia ich nie zjadła. Lechia natomiast zremisowała 1:1 w Krakowie z Cracovią tracąc bramkę w końcówcę, jednak nie miałem możliwości obejrzeć tamtego meczu. W tym meczu w drużynie gości nie zobaczymy Luki Vucko i Josipa TadiciaMyślę. Myślę że będzie to bardzo wyrównany mecz i każdy wynik jest tutaj możliwy, jednak ja spodziewam się skromnego zwycięstwa ŁKS-u, bo myślę że Lechia będzie miała spore problemy żeby strzelić bramkę, a ŁKS powinien coś wcisnąć, bo niby to zlepek piłkarzy a nie drużyna, ale w tym meczu to może nie być aż tak widoczne. Gram na Gospodarzy

3.64 :pinna:
-
Sosu16
LKS- Lechia
typ 2
kurs 2.10
buk :betsson-brak-polskiej-licencji!:
13 Lechia G. 18 4 6 8 9:16 -7 18
15 ŁKS Łódź 18 4 3 11 12:36 -24 15
Jest to mecz bardzo wazny dla obydwoch ekip kazde punkty beda sie liczyc w kontekscie utrzymania. Lechia w tym sezonie gra ponizej krytyki zawodzi na calej linii jest najgorsza druzyna ligi jesli chodzi o ofensywe i jedna z lepszych jesli chodzi o defensywe. Po słabych wynikach z praca pozeganli sie juz 2 trenerzy najpierw Kafarski potem Ulatowski teraz za sterami biało zielonych stoi były selecjoner reprezentacji Polski Paweł Janas. Lechia udanie zaczeła runde wiosena od remisu z Cracovi aszkoda bo mogli wygrac ten mecz. Ale lepiej miec 1 punkt niz 0. Dzis z pewnoscia beda walczyc o 3 punkty. Jesli chodzi o LKS to ich prowadzi znakomity były piłkarz Piotr Swierczewski. piotrek miał bardzo mało czasu aby poukładac zespoł i efekty tego były tydzien temu w meczu z Polonia W. Porazka 0:2 w zasadzie LKS sam sobie strzelil te bramki niefrasobliowscia w obronie. Teraz pytanie na ile LKS i Piotr Swierczewski przez tydzien sie poprawili w grze. Sadze ze bedzie to mecz walki i wynik moze rostrzygnoc jeden gol. Kurs na Lechie jest bardzo ładny i warty zagrania w Gdanska sa pewne załozenia aby zepsoł powalczył bo przeciez nowy stadion trzeba jakos zapełnic aw 1 lidze bedzie to jeszcze trudniejsze.
-
ANZELMO
Spotkanie: ŁKS Łódź - Lechia Gdańsk Under 2 2.000
Bardzo ważny mecz dla obydwu zespołów tgz.mecz o 6pkt, remis raczej za bardzo nikogo nie urządza.Gdzieś tam oglodalem wypowiedzi menadżera lks Świerczewskiego, ze cały czas ktos przychodzi do drużyny, będą nowi ludzie oczywiście maja byc wzmocnienia. Wszystko zależne od kasy wszystko budowane na szybko i coraz bardziej to przypomina zespól- drużynę a nie szrot.Moim skromny zdaniem idealny rywal na przełamanie drużyna z trójmiasta.Skłaniałbym sie na zwycięstwo łodzian ale myślę ze bezpieczniejszym typem będzie under bramkowy.Lechia na wyjazdach nie jest jakoś potęga(4 bramki zdobyte), lks jesli poważnie myśli o utrzymaniu w ekstraklasie. Dzisiaj muszą zapunktować pomijając wszystkie czynniki pozasportowe ,myślę ze zespól jest wstanie sie utrzymać. Ma wielu solidnych doświadczonych grajków,sam mecz pewnie nie będzie wielkim widowiskiem. Zobaczymy walkę za wszelka cenę, przynajmniej tego bym oczekiwał od gospodarzy. :pinna:
Ostatnio zmieniony 24-02-2012, 23:49 przez
ANZELMO, łącznie zmieniany 1 raz.
ANZELMO
-
mat93
ŁKS Łódź - Lechia Gdańsk
Typ:1
Kurs:2.90
5/10
Bukmacher:TotoMix
Stawka:5zł
Przewidywana wygrana:12.80zł
W Łodzi wszyscy mobilizują się przed tym meczem, być może jest to jeden z tych meczy o być albo nie być tamtejszego klubu w Ekstraklasie w sezonie 2012/2013. Lechia Gdańsk nie spisuje się dobrze i jest to szansa dla ŁKS'u aby zdobyć na własnym stadionie cenne 3 punkty.
Ostatnio zmieniony 24-02-2012, 21:45 przez
mat93, łącznie zmieniany 1 raz.
-
pawlus17
ŁKS-Lechia
Mecz dwóch zespołów które bronia sie przed spadkiem.
W pierwszej kolejce po przerwie zimowej ŁKS przegrał u siebie z Polonią 2-0 a Lechia zremisowała w Krakowie z Cracovią 1-1.
Łks dużo bramek traci, ale Lechia bardzo mało strzela więc myslę, że under jest dość pewny do grania.
ŁKS-Lechia
typ under 2,5
kurs betsson-brak-polskiej-licencji! 1,57
7/10
Cracovia Pany
-
balonik19821
ŁKS – Lechia
Typ:
under 2
Kurs:1,92
Gospodarze przez całą przerwę zimową borykali się z różnorodnymi problemami przez co nowy trener ŁKS-Piotr Świerczewski nie mógł przygotować optymalnie drużyny do sezonu(choć i tak śmiem wątpić czy pod jego wodzą gospodarze mają szanse na utrzymanie).Lechia natomiast mogła się przygotowywać w spokoju i to było widać już w pierwszym meczu z Cracovią, w którym Gdańszczanie zaprezentowali się bardzo dobrze, ale dzięki pechowej bramce w końcówce meczu wywieźli tylko remis z Krakowa.ŁKS natomiast przegrał z Polonią Warszawa przed własną publicznością ale przez warunki pogodowe jakie wtedy panowały nie można jednoznacznie ocenić tego meczu.ŁKS zajmuje obecnie przed ostatnie miejsce w tabeli i ma tylko 1 punkt przewagi nad Zagłębiem Lubin.Nie wiele lepiej spisuje się Lechia która jest na 13 miejscu i ma tylko 3 punkty przewagi nad ich dzisiejszym rywalem.Myślę,że obie ekipy przede wszystkim nie będą chciały przegrać dlatego stawiam na defensywną postawę obu drużyn i under 2.
-
Haisenberg
19 kolejka i mecz dwóch drużyn walczących o utrzymanie. ŁKS zajmuje obecnie 14 pozycję z 15 pkt i zdaniem wielu fachowców jest najpewniejszym kandydatem do spadku, ze względu na problemy finansowe i kadrowe klubu. Piotr Świerczewski jednak zapowiada walkę o utrzymanie a skoro tak to ten mecz powinni wygrać, bo jest to spotkanie z tych o tzw. 6 pkt. Lechia jest jedną pozycję wyżej w tabeli i ma na swoim koncie 3 pkt więcej. ŁKS w lidze nie wygrał od 7 kolejek i jest najgorzej grającym klubem u siebie gdzie zdobył zaledwie 5 pkt tracąc aż 21 bramek. Lechia w 8 ostatnich meczach wygrała tylko jeden mecz, a na wyjazdach wygrała tylko 2 razy przegrywając 6 meczy i strzelając zaledwie 4 bramki rywalom. W pierwszym meczu po przerwie ŁKS przegrał u siebie 0:2 z Polonią, co nie było niespodzianką, ale mieli też kilka okazji na zdobycie bramki i wcale Polonia ich nie zjadła. Lechia natomiast zremisowała 1:1 w Krakowie z Cracovią tracąc bramkę w końcówcę, jednak nie miałem możliwości obejrzeć tamtego meczu. W tym meczu w drużynie gości nie zobaczymy Luki Vucko i Josipa TadiciaMyślę. Myślę że będzie to bardzo wyrównany mecz i każdy wynik jest tutaj możliwy, jednak ja spodziewam się skromnego zwycięstwa ŁKS-u, bo myślę że Lechia będzie miała spore problemy żeby strzelić bramkę, a ŁKS powinien coś wcisnąć, bo niby to zlepek piłkarzy a nie drużyna, ale w tym meczu to może nie być aż tak widoczne. Gram na Gospodarzy

3.64

0:0 Szkoda
-
WISLAKS
Spotkanie: ŁKS Łódź - Lechia Gdańsk
Mój Typ: ŁKS Łódź
Kurs: 3,86
Dziś po południu zaczyna się 19 kolejka ekstraklasy a w niej spotkanie o utrzymania gospodarzy ŁKS Łódź, podejmować będą zespół znad Bałtyku Lechię Gdańsk, pierwsze co powiem to w ogóle nie rozumiem kursu jakie podali nam bukmacherzy w tym spotkaniu, według nich gospodarze ŁKS są spisani na straty i kurs na nich to prawie 4,00 i to mnie trochę dziwi. ŁKS Łódź co prawda może przegrał ostatnio z Polonią Warszawa ale to jeszcze nic nie znaczy i nie pokazuje w jakiej formie są gospodarze, poza tym klub z Warszawy walczy o mistrzostwo a ŁKS o otrzymanie więc jest tutaj różnica. Co prawda Lechia tydzień temu pokazała się z bardzo dobrej strony remisujący z Cracovią na wyjeździe 1:1, no właśnie jak dla mnie dwa mecze bez porażki to za dużo jak na Lechię Gdańsk w tym sezonie i uważam, że przegrają w tym meczu z ŁKS, a sam mecze zapowiada się bardzo dobrze, ponieważ obydwa zespoły będą się starać o to aby zostać w ekstraklasie.

-
pawlus17
pawlus17 pisze:ŁKS-Lechia
typ under 2,5
kurs betsson-brak-polskiej-licencji! 1,57
7/10

0-0
Cracovia Pany