|
Cracovia wygrała bitwę o "kwadrat" na koszulkach |
| Autor |
Wiadomość |
pawel_bstok

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 6:34 pm Cracovia wygrała bitwę o "kwadrat" na koszulkach
|
|
| Cytat: | Mamy świetną wiadomość dla wszystkich kibiców, zwłaszcza tych, którzy przykładają wagę do tego, w jakich strojach występują piłkarze Cracovii. Z koszulek zniknie białe pole pod numerem na plecach!
W trakcie ubiegłego sezonu MKS Cracovia SSA wystąpiła do Ekstraklasa SA o zmianę regulaminu strojów meczowych oraz o umożliwienie gry w tradycyjnym stroju w pasy. Lobbing Zarządu Klubu trwał długo, ale się opłacił, bowiem Departament Marketingu Ekstraklasy SA postanowił zaakceptować stroje.
- To świetna wiadomość. Bardzo się z tego cieszymy - przyznaje członek Zarządu MKS Cracovia SSA Rafał Wysocki. - Tradycje trzeba pielęgnować, dlatego też nie poddawaliśmy się i uparcie trwaliśmy w naszej walce. Wiedzieliśmy, jak ważne dla naszych kibiców jest to, w jakich strojach grają piłkarze.. Nasza wytrwałość opłaciła się! - dodaje.
To oznacza, że w nowym sezonie Ekstraklasy piłkarze Cracovii występowali będę w koszulkach bez mało estetycznego białego pola pod numerem na plecach. |
źródło http://www.cracovia.pl/
No i super, nie tylko fani Cracovii sie cieszą. Mi także jakoś nie podoba się ten kwadrat na którym jest numer zawodnika. Tak miały wyglądać koszulki Białostoczan w Ekstraklasie na sezon 2008/09
wobec zaistniałej sytuacji mam nadzieję że te "pola" poznikają ze strojów piłkarzy w naszym kraju. O wiele lepiej będą się prezentować sie stroje. |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 6:22 pm
|
|
Szczerze mówiąc jakoś nie wiem o co chodzi
A tak w ogóle co ma wspólnego fotka Jagi i Legii (chyba) z Cracovią?
Mógłbyś jaśniej coś opisać a które pole chodzi, jest ono na tej fotce? |
|
 |
lokosz
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 12:16 pm
|
|
| ja tez nie wiem o co biega |
|
|
|
 |
Rokit

Pomógł: 19 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 930 Skąd: ŁĘCZNA
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 12:40 pm
|
|
jeszcze nie widać ? |
_________________ semper fidelis
 |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 12:53 pm
|
|
| o to malutkie białe pole na cyferce 3?? |
|
 |
Rokit

Pomógł: 19 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 930 Skąd: ŁĘCZNA
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 1:16 pm
|
|
hehe, sam nie jestem przekonany, ale chodzi o ten żółty plaster naklejony na czerwono żółte pasy na którym widnieje cyfra 3
Paweł dobrze mówie ? |
_________________ semper fidelis
 |
|
|
|
 |
pawel_bstok

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 1:41 pm
|
|
Dobrze Rokit, Cracovia wygrała tą sprawę ale więcej drużyn musiało mieć brzydką łatę z tyłu. A fotka ze sparingu Legia - Jagiellonia pokazuje przykładowy kwadrat. |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 6:39 pm
|
|
etam Legia ma prawie całą białą koszulkę i nikt nie narzeka |
|