|
Czy Bwin zawaca za handicap?? |
| Autor |
Wiadomość |
wojtx
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 7:00 pm Czy Bwin zawaca za handicap??
|
|
| Ostatnio postawiłem na opcję handicap 0:3. Niestety drużyna nie strzeliła czwartej bramki. Chciałem się spytać czy mogę w jakiś sposób dokonać zwrotu tych pieniędzy od bwin? |
|
|
|
 |
sebbaa

Pomógł: 9 razy Wiek: 32 Dołączył: 01 Paź 2005 Posty: 929 Skąd: Kraków/Stalowa Wola
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 1:25 am Re: Czy Bwin zawaca za handicap??
|
|
| wojtx napisał/a: | | Ostatnio postawiłem na opcję handicap 0:3. Niestety drużyna nie strzeliła czwartej bramki. Chciałem się spytać czy mogę w jakiś sposób dokonać zwrotu tych pieniędzy od bwin? |
To zalezy czy była opcja "remis" przy takim handicapie. Jeśli tak to zwrotu nie będzie. Jeśli handicap był dwudrogowy(tzn dwie mozliwości 1 i 2) to należy ci się zwrot. |
|
|
|
 |
Kalfi

Zaproszone osoby: 95
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 4:35 pm
|
|
| jak Bwin rozliczyło zakład jako przegrany, to raczej nie masz prawa ubiegać sie o zwrot, bo napewno pomyłki nie popełnili pewnie zakałdaleś ze pzy handicapie 0:3 druzyna wygra np 4:0 plus 3 bramki z handicapu |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 11 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 2165 Skąd: Brd
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 8:08 pm
|
|
| Nie masz zadnej mozliwosci postawiles ze druzyna wygra 3 bramkami albo ze nie przegra wiecej niz dwoma w tym zaladzie napewno byla mozliwosc remisu wiec nie mozesz sie ubiegac o zwrot. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
|
|
|