Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Kicza
Pon Kwi 25, 2011 10:29
Czy forum jest przystępne dla nowych uzytkowników?

Czy forum jest przystępne dla nowych userów?
Tak, jest ok
62%
 62%  [ 20 ]
Nie, nie jest ok
6%
 6%  [ 2 ]
Nowi uzytkownicy są dyskryminowani przez tych z długim stażem
12%
 12%  [ 4 ]
Nowi użytkownicy są pomijani przy nagrodach lub nie moga awansować do grup uprzywilejowanych
18%
 18%  [ 6 ]
Głosowań: 25
Wszystkich Głosów: 32

Autor Wiadomość
Berba 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 18:04   Czy forum jest przystępne dla nowych uzytkowników?
Tak kontrolnie chciałbym zapytać userów mających poniżej 350 postów - czy uważacie, że forum jest dla was przystępne? Czujecie się tu dobrze?

I nie chodzi mi tu o konkursy, bonusy i akcje ktore realizujemy, ale o rzeczy proste:

- Czy czujecie sie tu dobrze?

- Czy zadowala was ilosc odpowiedzi w tematach ktorych dyskutujecie?

- Czy droga do awansu do Aktywnych i Elitarnych jest dla was przystepna?

- Czy macie poczucie dystanu ktore rozni uzytkownikow nowych, od tych z najwiekszym stazem?

Prosze o udzial w ankiecie plus komentarze w tym watku. Powiedzcie nam co mozemy zrobic lepiej.

Poziom: 49 HP   16%   1442/9013
   MP   85%   3673/4303
   EXP   64%   164/256
Czokoloko 
I Love NBA

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 18:27   
Ad. 1

Ja nie od dzisiaj jestem na forum i powiem szczerze że mi tutaj odpowiada i czuję się bardzo dobrze. Sporo jest osób które pomagają.

Ad.2

Jeżeli masz jakiś problem piszesz w danym temacie to odpowiedź są bardzo szybko i w 100 % pomagają.

Ad. 3

Co do awansu to nie wypowiadam się. Jak przyszedłem na forum dostałem pretendenta a później aktywnego. Prawda jest taka że ja sam uważam że nie ma albo ja nie znam dokładnych warunków dotyczącej każdej rangi.

Co do 4 pytania to brak komentarza.

Pozdrawiam.

Poziom: 37 HP   37%   1497/4047
   MP   0%   0/1932
   EXP   68%   98/144
SenatorOL 

Wysłany: Czw Mar 24, 2011 18:32   
Wiadomo, że nowi na początku zawsze czują się nieco "wyobcowani", ale nie można mówić o dyskryminacji :) Nie zadaje zbyt wiele pytań, ale gdy zaczynałem przygodę z bukmacherką, wiele osób okazało mi naprawdę dużą serdeczność. Myślę, że wymagania postawione nie są zbyt wygórowane szczególnie jeśli chodzi o grupę "AKTYWNY TYPER". Zapewne gorzej jest z "ELITA", ale co elita to elita :D

Poziom: 21 HP   9%   89/996
   MP   100%   475/475
   EXP   44%   25/56
tennisfans 

Wysłany: Czw Mar 24, 2011 22:18   
Pozwolę sobie do tej ankiety dorzucić swoje przysłowiowe trzy grosze.
Chociaż jestem tutaj od niedawna to muszę przyznać, że nie spotkałem się jeszcze z żadnym przypadkiem, abym mógł się czuć zle bądz niekomfortowo.Jeśli chodzi o drugie pytanie to mam podobne zdanie do usera CzokolokoFP.Wszystko sprawnie i szybko się dzieje, przeważnie każdy służy konkretną pomocą.Jeśli chodzi o awans do Aktywnych to moim zdaniem wystarczy udzielać się i pisać, a należycie włozony wkład oraz praca zostanie doceniona.

Poziom: 11 HP   3%   8/272
   MP   100%   130/130
   EXP   24%   6/25
Elf 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Pią Mar 25, 2011 02:02   
Wiadomo że może nie którzy nie mają odwagi napisać tego co myślą publicznie. Więc istnieje również opcja wysłania tych odpowiedzi na pw. Gwarantujemy pełną anonimowość potrzebne jest nam to tylko do tego aby ulepszyć funkcjonowanie forum.

Poziom: 43 HP   16%   984/6154
   MP   92%   2707/2938
   EXP   41%   81/195
fredek 

Wysłany: Pią Mar 25, 2011 09:07   
Glory napisał/a:

- Czy macie poczucie dystanu ktore rozni uzytkownikow nowych, od tych z najwiekszym stazem?

ad1 - może być - ciekawe forum i stale coś się na nim dzieje - brak nudy a o to chodzi :smile:

ad2 - no może akurat ja nie dyskutuje zbyt dużo bo jestem tu od niedawna i jakoś nie miałem okazji ku temu ale z tego co widzę to jest :yes: jakieś pytanko - zawsze ktoś na nie stara się odpowiedzieć i to jest dobre :razz:

ad3 - pisz(sensownie) ,udzielaj się, "żyj" z forum a kto wie do czego dojdziesz :smile:

ad4 - no ja akurat to mam i moim zdaniem to dobrze że tak jest - w końcu Ci z elit czy vipów nie dostali się tam na piękne oczy(zapracowali na to) choć muszę przyznać iż miałem czy raczej dostałem dość niemiłe "pw" od członka elity który zarzucił mi "zbyt dużą aktywność" w jednym z działów i granie zbyt niskimi kursami :roll:
Zdziwiło mnie to bardzo bo myślałem że tacy ludzie powinni zachęcać do zwiększonego udziału w życiu forum takich nowo przybyłych jak np. ja jestem a nie pisanie takich jakiś dziwnych "pw". :wink:
No ale jak rozumiem to jest jeden z przywilejów tych grup vipowskich :uklon:

Poziom: 33 HP   31%   924/2982
   MP   0%   0/1424
   EXP   58%   69/117
Kicza 
Pride of the North

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pią Mar 25, 2011 13:30   
fredek napisał/a:
No ale jak rozumiem to jest jeden z przywilejów tych grup vipowskich :uklon:

1) Nie, nie jest.
2) Elita to elita, a VIP to vip - bardzo duża różnica

Poziom: 53 HP   31%   3542/11426
   MP   0%   0/5455
   EXP   7%   22/304
fredek 

Wysłany: Pią Mar 25, 2011 13:41   
Kicza napisał/a:
1) Nie, nie jest.
2) Elita to elita, a VIP to vip - bardzo duża różnica

łapiesz za słowa kolego ale jeśli Cię to w jakiś sposób obraziło to bardzo przepraszam :uklon:

[ Komentarz dodany przez: Kicza: Pią Mar 25, 2011 13:45 ]
Bynajmniej. Ale tak się właśnie rozsiewają fałszywe informacje

Poziom: 33 HP   31%   924/2982
   MP   0%   0/1424
   EXP   58%   69/117
Haisenberg 

Wysłany: Pią Mar 25, 2011 22:12   
Dla mnie jak na razie jest naprawdę ok. Cały czas coś się dzieje więc jest ciekawie. Jak na razie bo dopiero od niedawna zacząłem tu zaglądać i mam nadzieję że się nie znudzę :smile:

Poziom: 42 HP   68%   3913/5755
   MP   0%   0/2747
   EXP   74%   139/186
brytownik 

Wysłany: Sob Mar 26, 2011 12:42   
Ad. 1

Zdecydowanie tak :) Bardzo szybko się w nim zaaklimatyzowałem. Podoba mi się szata graficzna, jest bardzo czytelna i przejrzysta. Spotkałem wielu ciekawych ludzi. Z dnia na dzień coraz bardziej utwierdzam się w decyzji, że dobrym posunięciem było założenie konta na tym a nie innym forum bukmacherskim.

Ad. 2

Zawsze można liczyć na opinie i pomoc ze strony innych użytkowników.

Ad. 3

Jeśli chodzi o awans do aktywnych typerów wszystko jest opisane czarno na białym. Największy wkład i tak musi być ze strony użytkownika.
Co do Elity większych odstępstw nie widzę, regularne udzielanie się na forum i przychylność użytkowników powinna wystarczyć.

Ad. 4

"Co wolno Wojewodzie, to nie Tobie Smrodzie" :twisted: . Jednak nie można zapominać, że jest to forum społecznościowe gdzie wszyscy powinni traktować siebie z szacunkiem. Wyższa ranga nie upoważnia do patrzenia na resztę z góry.

Poziom: 24 HP   15%   202/1353
   MP   100%   646/646
   EXP   70%   48/68
Cebula87 

Wysłany: Sob Mar 26, 2011 13:13   
Ad. W swojej karierze hazardowej bywałem na sporej ilości for i szukałem tego jednego na którym będę czuł się komfortowo i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że Wasze forum jest najlepsze, wszystko jest jasne i przejrzyste. Mogę stwierdzić że do tego forum przywiążę się na stałe i odwiedzanie innych nie będzie mi potrzebne bo tutaj wszystkiego się dowiem.

Ad. Oczywiście, że tak. Jest tu spora ilość analiz spotkań co bardzo jest przydatna do obstawiania typów. Odpowiedzi na pytania otrzymuje się w bardzo szybkim tempie.

Ad. Zdecydowanie tak, każdy będąc aktywnym użytkownikiem nie zostanie ominięty. Wystarczy tylko robić swoje, a admini na pewno docenią to co się robi dla forum.

Ad. W swojej krótkiej historii na forum jeszcze nie spotkałem się aby użytkownicy z większym stażem jakoś dyskryminowali nowych użytkowników.

Poziom: 16 HP   4%   22/556
   MP   100%   265/265
   EXP   7%   3/39
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi